icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

elina313
autor
23. júl 2011

@datelinka5 neviem, by som klamala.... podľa mňa je taká 2, v tabuľke nemáme ?

kaja73
23. júl 2011

@datelinka5 Hrozno je U3 ☹ ,teda len do 12h.

mama79
23. júl 2011

@datelinka5 ja si tiez myslim ze hrozno len do 12.00

elina313
autor
23. júl 2011

Kočky, idem vyvešať prádlo a 😔 😔 😔 inak ja som si dala zopár malých kvasákov, dúfam, že je to o.k. 😕

datelinka5
23. júl 2011

ja som to hrozno uz zjedla 🙂 no co zabijem sa 🙂

elina313
autor
23. júl 2011

😀 😀 😀 😀 😀

teri3
23. júl 2011

@elina313 kvašáky mám naložené a určite sú OK, len nepapaj chlebík z nich 😉 . Naložila som veľký pohár, som zvedavá, koľko stihne zjesť manžel 😀 😀 😀

teri3
23. júl 2011

baby, neviem, ako sa mi to podarilo, ale prepočítala som si môj príjem za dnešný deň podľa odkazov, ktoré tu dala @elina313 a viete čo??? Zjedla som PRESNE toľko, koľko je prospešné môjmu chudnutiu 😎 😵 . Ja som podľa neho kedysi chudla (podľa Mira Veselého, je to jeho stránka), ale tento spôsob mi vyhovuje viac, lebo vtedy som bývala od obeda skoro stále hladná a teraz veru nie a ak aj som, tak sa nebojím dať si viac jedla, lebo tu sa proste kJ nepočítajú, ale je pravda, že ich nemá byť málo 😉

teri3
23. júl 2011

no aby som sa opravila - presne - to sa nedá povedať, lebo jedlo som v teréne nevážila, ale mám dosť dobrý odhad, lebo kedysi som práve v tom "jeho" chudnutí jedlo vážila 😉

zofrinka
23. júl 2011

@datelinka5 nieeeeeee, podľa knižky je hrozno U3!!!!!!!!!

zofrinka
23. júl 2011

@datelinka5 mimochodom, ja si ho tiež dávam aj večer...spolu s melónom!!!! 😉 😉

guppka
23. júl 2011

Ahojte, je tu ešte niekto?
Je tu niekde tá tabuľka so skupinami?

teri3
23. júl 2011

@guppka kto by tu jedol??? Už je po limite !!! 😀

guppka
23. júl 2011

@teri3 ahááá😀 😀 😀

datelinka5
23. júl 2011

baby s vami je tu sranda 😀 😀

datelinka5
23. júl 2011

@zofrinka ja som si ho dala uz aj v tekutom staveee 😀 😀

teri3
23. júl 2011

@guppka tabuľka je v "súkromnej pasáži" 😉

@datelinka5 už sa mi celkom začína páčiť to Tvoje relaxovanie bez chlapov 😀 . A ešte lepšia by bola taká riadna žúúúrka, na ktorej by si vytancovala aspoň pol kila a ani by si o tom nevedela 😉

guppka
23. júl 2011

@datelinka5 ja tieéééž

guppka
23. júl 2011

@teri3 ach ták, to je neviem kde 😨 som tu nová a nempoznám to tu 😀

teri3
23. júl 2011

@guppka ak sa chceš dostať medzi elitu, musíš osloviť elinu 😀 😀 😀 sa mi to pekne rýmuje

elina313 tomu šéfuje a má priepustku do súrkomky, ale to je potrebné sa potom pridať aj do tabuľky so svojimi sexi mierami - samé Venuše a Matriošky sme tam 😀 😀 😀

datelinka5
23. júl 2011

ved baby ja si aj zatancujem a mam rada ludovecky ,zapla som si na plne gule a tancovala 🙂 len som to nechcela pisat asi si budete mysliet ze mi sibe na starost 😀 😀 ej taky sa mne chlop paci ,biele zuby kucerave vlasy juhu 🙂 a tu nasu.... 😀

teri3
23. júl 2011

@datelinka5 noooo veď pridaj zvuk, lebo nepočujeeeem

tiffanka
23. júl 2011

@datelinka5 😀 😀 😀 ... takže spánok je pre teba teraz asi vzdialená neznáma 😀 ...len sa zabav! 😉 ..Ja sa už asi pomaličky poberiem do horizontálnej polohy, len si ešte pred tým idem vyhodnotiť dnešný deň 😉 , ak môžem tu, s vami 🙂 ...Takže raňajky: dva kusy makovníka + polka krajca chleba s maslom a salámou + pohár mlieka, desiata včera napečený kokosovník / som si ho zvolila radšej ako plnkové zákusky...ak by ste mali niektorá záujem o rp, rada poskytnem...hodím ho sem do éteru... ak ho nepoznáte...nenáročný-hrnčekový a mňamka poriadna to je 😝 U3 😀 /, obed: paradajková polievka s cestovinou a vypr. karfiol, kaša zem. a uhorkový šalát, na olkáč som si dala dyndžu...a predstavte si, že som aj večerala! 😀 tri kusy extrudov s Cottage cheesom+paradajka... suma sumárum...spokojná s dnešným dňom...aj počasie celkom vyšlo, dalo sa aj po vonku... Tak sa lúčim...prajem dobrú nôcku ... 😉

guppka
23. júl 2011

@datelinka5 tak to Ti v doborm závidím, to som už dávno nezažila, že úúúpne sama doma 😀 pustiť hudbu na plno a tiež by som si zatančila ako za mladi

datelinka5
23. júl 2011

@teri3 nemozem lebo suseda zavola polisov ze mi preskociloo 😀 😀 to by bolo prekvapko chlopi doma a ja v blaznivci 😀

guppka
23. júl 2011

@teri3 áno áno, medzi elitu, tak O.K. skúsim sa opýtať, či ma tam pustia, to je potom iná motivaácia asi... sledovať to už takto medzi všetkými v tabuľke 😀 😎

datelinka5
23. júl 2011

@guppka podte ,podte baby juj skoda ze sme tak daleko od seba ,ale nejaku stretavku urobime 🙂 🙂 juj ja by som si tak priala aspon jednu slovenku mat tu po ruke a jazyk popast 😝

teri3
23. júl 2011

@datelinka5 tiež som dnes dumala nad tým - spáchať dáke stretko - kedy, čo, ako kde??? No a nejaká chata a nebodaj nejaký ten víkend, hmmmm, to by bolo 😎

guppka
23. júl 2011

@datelinka5 dobrý nápad 😉

happysmile
23. júl 2011

xixix... kočeny vy nemate chybu 😀 hrozne dobre sa to tu cita 😎 skoda, ze uz tu asi nikto nieje ☹