Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@happysmile ešte ja soooom
tiež keď zapínam PC, tak hlavný program je čítať naše Norbi témy 🙂
no už by som mala ísť drichmať 🙂
@teri3 cavo moja 😀
@happysmile čo si zas do noci robila? Odlievala sviečky?
nie odpisovala som na FB mala som meniny ale psssstttt... dnes som si urobila volno od sviecok 😎
@happysmile tak vsetko najlepsie ,ja som tiez este tu 🙂 🙂
ale uz idem dobruuuuu nocku prajem ....ci uz dobree ranko??? 🙂
@datelinka5 dakujem!!! a ty co nemozes bez svojich chlapov spat? 😀 je to tazke ked je ticho v dome, vsak?!
@datelinka5 ok dobru!!! a dobre ranko, potom 😉
@happysmile Ty si Olinka ? Tak krásne včerajšie meniny Oli, nech je všetko tak, aby si bola spokojná 🙂 🙂 🙂
No kočky....., vy ste tu včera žúrovali a bez šéfice 😀 😀 😀 .... toto považujem za firemný Norbi podraz a ukladám si to do pamäte ako vlastizradu 🙂 🙂 🙂
Kto to tu písal, že prvé načítava MK - Norbiho ??? Ja som na tom tak isto, muž už zazerá, že čo tu toľko vysedávam, ale vy ste také perfektné, že to sa normálne nedá.... 😀 😀 😀
@elina313 dakujeeeemmmm.... ved ja som taka "Oli" v utajeni xixixi.... (asi ako vsetky 😉 )
ahojte baby, včera večer som neodolala a dala som si bratislavské párky s horčicou +polystyrén + rajčinky, snáď v tých párkoch bolo aj trochu mäsa 😀 😀 myslíte že párky sú U1 ?
@happysmile dodatočne všetko naj, hlavne kilá smerom nadol
baby, vy čo tak ponocujete, ja som už o desiatej večer mŕtva, nočné sovy (v dobrom myslím)
ozaj a lubim krupičnú kašu, takú čo našim deturencom varíme, tá sa tiež asi večer nemôže, že? no dneska žiadne pokušenie nebude, síce pečieme 2 koláče - cuketový
😀 a tvarohový ale odolám a dám si až zajtra na raňajky
inak dnes R: polystyréniky (celkom mi začali chutiť) s marmeládou a kávou, O: kapusta s mäsom, O2: zemiaky + uhorkový šalátik, V: cuketa s vajíčkom
tak zatiaľ, večer zas nebudem stačiť čítať vaše hefty, krásny deň
@emily_666 ahoj Dakujem....
ja som sa vcera drzala. mm mi urobil ako sviatocny obed halusky s bryndzou mnam... som sa napraskala 😀 a potom poobede este upiekol jablkovu strudlu, ale tu som si nechala na dnesne doobedie. ani som neochutnala 😉 len som chodila ako fetacka okolo a ovoniavala 😀
@happysmile
to s tým ovoniavaním poznám, keď si nemôžem dať, aspoň si privoniam a stačí mi to. Už sa mi doma rehocú, že či žijem z ovoniavania jedál. 😀 😀
Krasne nedelne ranko prajem 🙂 🙂
@emily_666 budes ako kronerova v rozpravke co zila zo vzduchu 🙂 len nech ti drahy stlp zadovazi 😀 🙂
@happysmile, posielame aj do Írska, pre spoluobčanov ;)
@emily_666 Ja jem bežne parky na večeru a kg idu dolu,parky sa pisu v knihe ze su U1 🙂
Ahojte kočky,
rozmyšlam že sa k vam pridam ked tak pekne pišete že kg idu dole 😀
Ja by som potrebovala neakych 6 kg dať dole ale ked bude viac nenahnevam sa 😀
No ale knižku nemam,len tu čo som prečitala aj to nie všetko.
Neviete kde najdem zoznam potravin na vytlačenie,dam na chladničku nech to mam pod nosom 😉
@martinka1981 cafko-popros o zaradenie do sukromky,tam je aj zoznam potravin.Ale potom sa s nami budes aj merat a važit.Chces??
@elina313 Zarad ju prosim,je to kamoska- ak bude chciet 🙂
@elina313 xixixi... Irsky spoluobcania dakujuuuuuu.... 😀 😀 😀
@kaja73 jasne,neni problem 😀 aspon bude podpora.
Kolko si dala dole? Ako dlho už takto papkaš?
@elina313 prosim teda o zaradenie do sukromnej temy 😉
@martinka1981 Dva tyždne a dole su 2 kg.Aj sa meriame a mam po 2-3cm dole odvsadial.Teraz tyžden fičim na ich upadate menu-objednavam si ho-je chutne ,lepsie sa mi pri nom chudne a nie som hladna.
taaak, vcera som porusila, a v kine zdlabala pukance 😀 no ale na Harryho ist bez pukancov by bol hriech 😀 prave tlacim toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37196 😀 je to mnamka, mam k tomu zemiaciky a zeleninovy salatik - oblizli sa aj chlapi - je to take sladkaste a pritom tam nie je cukor, ak neratam tu trosku kecupu 😀
Čaute baby, celkom som s Vami dobre zasmiala.Fakt je s Vami super.Vždy mi dobre padne, keď si môžem prečítať vaše komentáriky. Dnes som sa snažila presvedčiť na tento zdravý štýl moju mamu. Má dosť problémov... 😝 , som zvedavá či sa na to dá. Zatiaľ som jej poskytla múku a zakázala piecť koláče. No uvidím. Chcem ísť do Trenčína na nákup nejakých update dobrôt. Neviete či majú aj nejaké sladkosti? To bude u mamky asi naj.problém.
@kaja73 to je super 😉
to menu ti prinesu alebo si musiš isť sama pre to?
Tak ja sa teda pridavam od dnes. Som zvedava ako to vydržim ale budem sa snažiť zo všetkych sil 😀
Ozaj ake tie polystyrenove chleby pojedate? Ja mam doma špaldove ale je tam aj ryža,tak to asi nie že?
@martinka1981 rano mi ho vždy mm prinesie,dostane obed,olovranr,veceru a ranajky na druhy den.Ja si k tomu pridavam este desiatu-ovocie a niekedy pred spanim pohar mlieka s ich update cukrom-ked mam chut na sladke.inak tie polystyreny davaju aj oni na večeru s roznymi natierkami,davaju vacsinou, myslim psenične,ale pokial viem aj ryžove sa možu-to sa berie dako inak.
@happysmile cauko aj ja sa dodatocne pripajam k vcerajsim meninam,vsetko naj naj a aby si sa dostala k vytuzenej vahe

ja som nemala cely den cas sem nakuknut a hlavne nieco popismenkovat. a teraz si tu mozem pisat sama so sebou 😖 no neva, mozno sa tu casom, aj s niekym stretnem. zatial vas budem citat a relit sa ako kon 😀 😀 😀 joj ozaj som si vas tu oblubila a mam vas ako drogu 😉