Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@zofrinka No tak Tebe to ide suprovo ja som zacala 11.7 ale vazit sa budem az 1.tebe ide asi krasne z cm lebo denne cvicis a tiez si asi prestala kojit ci to nie Ty ? Tak asi aj telo pustilo tie niejake cm super gratulujem! 🙂
@luciapejkova ano, kojiť som prestala, nekojím už presne týždeň a včera som zistila, že mlieka by som ešte mala dosť, len........je slané!!! To už asi telo konečne zistilo, že sa kojiť nebude a preto je asi to mlieko slané, inak si to vysvetliť neviem!!!
a tiež sa mi zdá, že mi ubudlo nejako veľa cm, ja viem, cvičím, ale keď si vezmem, aké je to cvičenie....20 minút stojím a trasiem sa a potom 60 minút sedím na točiacich sa valčekoch......a ako to ide pekne dolu!!! Niečo na tom bude!!!
@zofrinka no ved ja len azsnem ako ti to ide dolu ,parada !!!!
@zofrinka segra to rpobi tiez ze je spokojna s vyrobkami 🙂
@datelinka5 ja som tiež spokojná, či už s prostriedami ako je drogéria, čistiace prostriedky, ale aj také somarinky...........šperky, to ja môžem!!!!!
Baby, poraďte mi!!! Vy pracovala som tabuľku Update 1, podľa Norbiho knihy, tie najpoužívanejšie jedlá a potraviny, no absolútne neviem, ako ju sem dostať!!! Kto mi poradí????? Nieje v exceli, ale vo worde!!!
@martinka1981 aj ja mám problém s cvičením. Dala som si záväzok, že budem ráno vstávať skôr kvôli cvičeniu. Držalo ma to pár dní. Potom, že poobede, keď mladšia zaspí. Ale to som práve naobedovaná, takže žiadna chuť na pohyb. A tak sa snažím to riešiť po večeroch, aspoň občas, keď už deti spia. Niekedy je to aj o 10. Ale ja len také pohodové cvičenie - od Emy Tek. + 50 brušákov k tomu. Dokopy tak 20 - 25 minút. Nie je to ktovie čo, ale lepšie tak ako nič. Tak sa mi to podarí asi 2 - 3x do týždňa. A raz do týždňa si dávam bicykel, takých 20 min. po rovine, takže nie extra zaberák. Vtedy stráži mm. Intenzívnejšie cvičiť nemôžem kvôli kolenu.
@zofrinka ...nech sa ti aj dalej darí 😉 ...a chcem sa spýtať na to kojenie...to si len tak zo dňa na deň dokázala prestať? Ja si to neviem dosť dobre predstaviť, ako to bude s nami, ked sa takto rozhodneme, lebo Jakubko nechce iné mlieko a fľašu vôbec...som mu skúšala aj do pohárika s cucátkom spraviť,ale ani to nechcel... 😒 tak neviem...a zaspať vie tiež len prisatýýýý... ☹ To bude len kalamájka! 😀
@tiffanka Jakubkovi prajem všetko najlepšie a najkrajšie k meninám!!! AJ môj starší je Jakubko!!! TAk sa môžu opiť spolu!! 🙂 No, kojiť som prestala zo dňa na deň, ale moja malá bola naučená na fľašku a aj na dudlík, musela som ju naučiť kvôli mojej škole, začala som chodiť, keď mala dva týždne a keď som chcela, aby mi ju mohla mama nakrmiť, tak som ju naučila hneď po narodení aj na flašu aj na dudlík. Teraz ju uspím tak, že jej dám 200 ml sunaru, potom ju trošku pohojdám a ona zaspí. To je cca okolo 19-20.00. Potom okolo polnoci jej dám opäť 200 ml sunaru a okolo 4-5.00 zase ryžové mlieko. A je spokojná a ja tiež. Ja mlieko ešte mám, ale ako som písala, po týždni nekojenia je akési slané, a radšej ju odučím teraz, ako neskôr, keď má byť závisláčka a bude sa jej ťažko odúčať!!!
Nobaby, vonku leje ako z krhle, ale moje detičky sú jak z reťaze utrhnuté, takže nahadzujeme gumáky, pršiplášte, malú šupsnem v kočíku do "fólie" a ideme von!!! Nech sa trošku počvachtá!!!!!!! Tak zatial pápá
@zofrinka ...xixi odkážem mu 😀 ... aj tvojmu Kubkovi pekný dník a všetko dobré prajkám 🙂 Mňa už ide vychytiť, keď ponačínam nové krabice s mliekami, urobím mu raz..a potom mi to tu vyexpiruje, pretože to dlho nemôže byť otvorené a nepoužívať to 😠 ...Tak Katuška je dobrá papkáčka 😉 ...ja ani šajnu nemám, koľko vypije tak pred spaním... no, uvidím....dáko budeme bojovať 😒 Zatiaľ dík...
z vonku sme už doma a teraz idem cvičiť!!! Odovzdávam deti manželíčkovi a fičíííím!!!
@smarti presne moj problem rano som vstavala a po tyzdni ma to preslo,juj nervy ,ale tu kazetu od tekelyovej mi donesie zajtra muzicek aj knihu od norbiho veeelmi sa tesim,zajtra budem studovat 🙂
Baby, dnes som zažila šok - pozitívny, ale šok.... Boli sme gratulovať na promócii, tak sme sa s manželíkom a malou vyfešákovali. No a moji švagrovci nezávisle od seba mi stále lichotili ako dobre vyzerám a čo so sebou robím. Dokonca vraj som omladla o 10-rokov.... 😲 Normálne som zostala v pomykove, čo si mám o tom myslieť, ale zjavne to mysleli vážne... Manželík sa odo mňa nepohol na krok a stále sa zamilovane usmieval.... 😵 Takže vďaka Norbi.... 😎
@zofrinka pocuvaj ty to neprehanaj,nieze ta na vianoce uvidime v Pleyboy 😀 😀
@zofrinka no veď už si schudla 1 číslo oblečenia - no to je super, že už si aj manžel všimol - máš inak ohromné mínusy v cm 😉
@martinka1981 ja žiaľ necvičím - najradšej mám fitko, ale to je časovo náročné - no ale ja som už chudla viac krát a môžem napísať, že keď som chudla s cvičením, tak som schudla 10 kg a 16 cm z pásu a keď som chudla bez cvičenia, tak som schudla 15kg a 16 cm z pásu...to hovorí za veľa 😉 . A myslím, že na začiatok Ti ozaj stačí pár minút, pokým naberieš kondičku, lebo ak budeš mať svalovicu, tak si tam zas týždeň nesadneš a to veru nie je efektívne 😉. O dva týždne budeš isto krútiť pol hoďku 😉
inak baby čo sa týka pohybu, tak by nás to naozaj malo baviť, lebo ak sa do niečoho budeme nútiť, tak to dlho nevydrží a ani tie potrebné endorfíny sa nebudú tvoriť a ešte sa nám ten pohyb aj sprotiví...

dievčatká, ešte sa opýtam, ale je to mimo našu tému!!! Poznáte DEDRU??? mrknite na www.dedra.cz , majú super výrobky, ak by ste chceli, mohla by som vás zaregistrovať!! Je to zadarmo a nakupujete si pre seba za super ceny!! Bez poplatkov!!!!!