Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@gebeente77 😀 však sa učíme 😝
dobrú noc všetkým, ideme chudnúť, tak nech to trvá čo najdlhšie - idem na kute 😀 😀 😀
Ja ešte stále žehlím, ale tiež už pôjdem chudnúúúúť!!! 🙂 Dobrú nôcku, kamarátky!!!
ahojček...zdravím vás tu všetky...preletela som cez stránky, čo ste tu zatiaľ poprispievali...a hlásim sa medzi vás 😉 ...ako dobre, že sa to tu založilooo...ja som sa o tomto stravovacom štýle dozvedela 29-teho večer... a od 30-teho som to začala praktizovať 😀 Nejako sa mi nedarí zbaviť sa tých kíl, čo sa na mňa počas tehu nalepili, konkrétne 13kg ☹ ...Bambúlik má 10 mesiacov, ešte sa kojíme, tak preto nechcem voliť nejaké drastické hladovky.... Pred dvomi rokmi som sa stravovala podľa 90-dňovky... až do oteho...za dva mesiace sa mi podarilo splniť plán 😀 10kg...to bol pociiit! Teraz by nebolo od veci aj 15! Neviem ako vy, ale ja som za týchto 10 mesiacov pribrala.... a to väčšinou zo všetkých strán počúvam, ako pomáha kojenie pri chudnutí...ale viem v čom je problém...rozpapuškala som sa... 😠 ... v domnení, aby bolo mliečko čo naj OK...a kilečká pribúdali... viem, že najrozumnejší úbytok by bol dáke 2 kilečká za mesiac...nie je to veľa, ale bola by som vďačná aj takémuto tempu 🙂 Nahlasujem východziu váhu: 80 kg...a cieľová ak bude 67 budem happy 😎 . Som rada, že sa budeme navzájom motivovať...a budem sa snažiť sem medzi vás čo najčastejšie dobehnúť... 😉 A ešte toto vám musííím... včera ráno som mala detskú krupicu...od večera som sa na ňu tešila ako malá 😀 . Tak sa lúčim...prajem peknučkú nedeľu... a veľa pevnej vôle nám všetkým 🙂
krasne nedelne rano prajem ,mile spoluchudnuce !!dnes som sa zobudila s pocitom maleho dietata co sa tesi na nieco sladke 🙂 pretoze vecer som piekla mojim chlapom makovnik a orechovnik,vsade rozvoniaval a ja som jedla rybku na zelenine,s pocitom aka budem krasna 😀 je to super takto sa stravovat a rano si dopriat aj nieco sladke,cize uz som zbastila makovnik aj s kavou a necitim ziadny prehresok,ako v inych dietach.Mimochodom rano som mala splasnute brusko co ma velmi potesilo,na vahu este neskacem je to len 2 dni ako som zacala budem sa vazit asi len raz za tyzden! a co vy babulky ???ako pokracujete ??mimochodom moja vaha je teraz 89kg a chcem sa dostat aspon na 65kg cize ked dam dolu 25 kg budem nesmierne rada,ale mam tu vas a spolu to dokazeme !!!peknu nedelu.. 🙂 🙂
Moja sestra chudla z 70kg na 55kg.3x do tyždna chodila cvičiť do fitnes s trénerom a držala dietu,ale nič drastické.Zelenina,maso,a menšie porcie,sladkosti iba do obeda..Trvalo to jej tak 10 mesiacov.Teraz je tomu 1rok+3mesiace odkedy začala,a už necviči vo fitnese,ale vela bicikluje.
peknu nedelu vam prajem, no ja som včera večerala lečo ale bez chleba a pridala som si k tomu este aj podusenu nastruhanu cuketu, mnamka a úplne mi to stačilo. Baby super šunka teda podla mna je v lidli obsahuje 96 % masa morčacieho alebo kuracieho, maju aj klasicku bravčovu. Inak ja som spominala ze som si včera kupila knizku od norbiho a on tam popisuje tak polopate čo spôsobuje cukor v tele fúúúúj asi to budem čitať každý den, fakt píše že biela jemná múka a biely cukor sú hrozne jedy, takže tak. Tak idem ja ranajkovat ešte neviem čo a večer znovu nakuknem pekny den ahojte
Ahojte babule, no ja som teraz rano sprasila 2 chlebiky so sunkovou penou a maslom a potom medove gulicky s mliekom 😀 na obed budu rezne a vyprazany karfiol so zemiakmi a potom uz zase len nieco dietnejsie 😉
dobré ránko 🙂 tak na raňajky som si dala rohlík s miláčikom a snickers tyčinku :-na obed pečiem kura s ryžou a na večeru si dám len kuriatko so zeleninou, moja váha 68,2 kg a chcela by som 58 kg. 😅 🙂
Ahojte kočky,
tak ja hlásim, že na raňajky som si dopriala studenú piškotovú tortu so smotanou a ovocím 😀 😀 😀 včera som pekne krásne odolala a nechala si odložiť na ráno, k nej kávička, no proste labúžo ... a ešte niečo, ja držím Norbiho od štvrtka a dnes som sa postavila na váhu a viete čoooooooo.... a to som ešte nebola na vyprázdňovacom procese 😀 😀 😀 -2 kg ! Ale u mňa strašne veľa spraví pitný režim, akonáhle ho dodržiavam, odchádza zadržaná voda, takže to prikladám tej vode, ale aj tak je to úžasný pocit, ráno sa budím na to, že už aj cítim trochu hlad. Toto vnímam že wááááááw v noci som trávila a chudla 😉
Zajtra idem behať, veľmi sa na to teším - možno pôjdem už dnes, ešte to nebude beh, ale rýchlejšia chôdza, aby som sa dostala aspoň do nejakej kondičky a nefučala ako lokomotíva...
Tak sa držte a večer popísmenkujeme, čo sme za deň pojedli - Teším sa
@tiffanka vitaj 🙂 čím viac nás bude, tým sa viac budeme motivovať 😉
Tak Norbimu zdar ! 😵
@minnie30 híííííí ty si ako ja, aj ja som mala pred prvým tehu 54 kg, výška 158 cm a teraz som ráno mala 64,8 kg 😀 😀 😀 tak aspoň si vieme predstaviť s čím sme nespokojné, no super, môžeme sa doťahovať jedna na druhú a potom si pošleme fotečky, že znovu začíname váhu s číslom 5 😀 😀 😀
@tomika tak to je krasne,ja som tiez schudla za 3 mesiace10kg vo fitens,ale potom som znovu otehotnela po 13 rokoch a pribrala som az 18 kg,10 som schudla hned po porode,ale kedze som uz 3 roky doma na materskej dohnala som ich naspat.Ale konecne idem nieco zo sebou robit, nadchla ma tato stranka a viem ze nie som sama s mojou nadvahou,hlavne pre svoje zdravie chcem urobit tomu razny koniec !! 🙂 🙂 tak mi drzte palce !! 🙂
@datelinka5 ahojky, jasné, že nie si sama 🙂 stačí sa pozrieť dokola, ale my chceme niečo pre to spraviť 😉
Tak vitaj a sme radi, že si sa pridala 😉
Inak kočky všimli ste si, že je to dosť častý problém maminiek na MD. Keď pôjdete s deťmi von, tak sa skúste pozrieť, že my maminky sa tak pekne vypapáme na MD ☹ ☹ ☹ a viete čo mňa štve ... že budem na fotkách s malým a malou bacuľka ... tak to nie nie nie ! A viete v čom je ešte môj problém, stále sa vidím ako 54 kg a keď si mám niečo kúpiť, tak som s ničím neni spokojná a nakoniec si to nekúpim, lebo sa nespoznávam... no a teda môj šatník tým strašne ochudobnel a stále nosím to isté. Ale doma mám odloženú sukňu z mojej váhy 54 kg a to je môj cieľ 😀 😀 😀
Tak žeby do konca leta ? uvidíme !
@minnie30 moja bola 58 kg, ale to uz som bola ako vyzla, okrem bokov, lebo tie mam siroke - lebo po tatovi tazke kosti 🙂 a teraz mam skoro o 17kg viac 😠 musi ist dolu aspon 10!!! 😎
@elina313 dakujem za podporu 🙂 🙂 jasne ze budeme kocky !!!!som rada ze sme tu !!!! 🙂
@datelinka5 ako že budeme kočky, my sme kočky!!!!! 😉 len budeme atraktívnejšie a ešte viac krajšie 😀 a hlavne, aby sme sa my skvelo cítili 🙂
😵 🙂 😀
ale jedno este neviem pochopit baby poradte,nesedia mi tie chlebicky,ja tie polystyrenove nemozem ani vidiet uz ke dich zavoniam ma natahuje,psenicne som este neskusala,ale pytam sa vas preco sa moze ked ostatne vyrobky z muky len do 12 ???este otazocka k tej ryzy ta sa moze do 15, moze sa aj pohanka ??ja mam rada len taku uvarenu so zeleninou na cibulke,alebo len do 12 ???chcem mat vo vsetkom jasno 🙂 🙂
@datelinka5 no vieš ono je to ťažko aj my sme začiatočníčky, ale Erika, ktorá nás nadchla písala, že tie polyst. je stále. Ja pre istotu nie, radšej to nahradím iným... zelenina, mäso, šalát, syr... proste ak má byť múka do 12, tak aj polystyrény 🙂 s pohánkou Ti neviem poradiť ☹ @eerika snáď Erika 😉
@eerika pytam sa teda eriky,preco sa polyst. chlebik moze aj po 12 ???a moze sa aj pohanka do 15 ?alebo len ryza?
ahojte, to je ale náhodička 🙂 . Ja som začala nezávisle od Vás - včera a našla som tu takúto čerstvú diskusiu, že práve ste začali, takže naskakujem aj ja na rozbiehajúci sa vlak 😉 . No a ak sa nenahneváte, hmotnosť tu písať nebudem, možno neskôr nejaké úbytky 😉
ja som po pôrode krásne schudla stravou s nízkym GI - dosť podobné ako táto strava, akurát sa celý deň je iba to zdravé...no prišli mi do toho dáke problémy, ale obávam sa, že časť z nich pokračuje - včera večer som nemohla zaspať, vlastne som takmer celú noc nespala - u mňa asi dáko inak funguje vyplavovanie kadejakých tých hormónov...ale pokúsim sa o túto stravu čo najdlhšie, pretože sa mi to zdá veľmi dobrý spôsob
@datelinka5 podľa toho, čo už viem z minulosti, v pohánke sú komplexné sacharidy, takže si myslím, že by sa mohla aj do 15-tej, ale bolo by asi lepšie nenaložiť si jej plný tanier, ale len polovicu a polovicu tej zeleninky alebo mäsa, syra 😉 . No a tie polystyrény mi tiež nesedia, že do večera...tie by som si myslela, že budú do 15-tej 😕
@marecka ja som sem napisala len svoj nazor,ze to ide aj bez toho.... 😉 a existuje aj celozrnne pecivo to je vinikajuce 🙂
Baby nemohla by tu niektora dat za aky cas kolko ste schudli myslim ze niekto pisal 10 kg ale za ake obdobie? mam v tom trosicku guľas viem ze po 15 uz ziadne pecivo ani nic co je z muky ale na obed cca o 12 si mozem dat este zemiaky ci uz nie? Alebo hocico na obed ci uz vyprazane alebo nieco co nam navaria v praci?Alebo si musim varit zvlast a tak? Dakujem za odpoved,som tu nova no idem do toho s Vami od zajtra 🙂

@zuzulienkab vieš čo v chladničkách majú také vákuoovo balené, treba si pozerať obsah mäsa, aspoň 95 % a tomu sa už naozaj povie šunka a na párky tiež pozor... to je tiež len múka, treba si brať radšej tie balené, kde máš popísané zloženie....minule som sa predavačky pýtala, koľko % mäsa obsahuje šunka, čo som chcela kúpiť a ona že a to kde zistím ??? a potom mi zahlásila že 63 % podľa etikety... 😠 chápeš a predávajú to ako šunku, však to je saláma...šunka má obsahovať cez 90 % mäska