icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

smarti
29. júl 2011

@sweetrenata naozaj nevidno ten vek.

datelinka5
29. júl 2011

@elina313 nie si sama eli ani ja 🙂

smarti
29. júl 2011

@elina313 perfeknéééééé.

smarti
29. júl 2011

@tanicka321 je pravda o tých prílohách, asi bez nich sa chudne rýchlejšie. Asi tam robím chybu. Ale zatiaľ sa ich nevzdám, radšej tie prehrešky, ktoré robím, musím obmedziť. Ale blahoželám ku kg dole, to je super.

martinka1981
29. júl 2011

@elina313
@tanicka321 ja tu akurat nahovaram na to mužovho syna,chce podnikať a dumaju že čo v dnešnej dobe vymyslia 😀 len je teda otazne že ake zisky sa z toho daju vytlcť že ? 😀
Ale mohol by isť na to školenie do kelu.

Ktora tu mate toho suseda čo s tym robi? Dobre by bolo vyzvedieť niečo 😉

martinka1981
29. júl 2011

Tak som zjedla mäso a iba zeleninu k tomu a som hladnaaaaa ☹
To musim doraziť update pudingom asi 😝

tanicka321
29. júl 2011

@martinka1981 bud si mala male mnozstvo, alebo to nie je hlad, ale CHUT 😅 😀 😀 😀 v tomto pripade sa klamem kavou 😀

martinka1981
29. júl 2011

@groanka ty si to,nuže vyzisti od suseda čo a ako s tym update obchodom 😉 strašne ma to zaujima,kludne potom IP 😉

martinka1981
29. júl 2011

@tanicka321 praveže hlad to je 😒
No inak aj ja to robim tak ,kava ma zasyti aj ked bez cukru 😢 To ich sladidlo mi vobec nechuti,radšej si dam horku.
Darmo,som ja fajnova papula. Aj drahy sa mi smeje že mam mlsny jazyček 😀

pondelnicka
29. júl 2011

@tiffanka mne sa zmena váhy vždy prejaví aj na prstoch, asi som nejaká divná.... 😀 😀 😀

smarti
29. júl 2011

@tanicka321 aj ja klamem kávou a odvtedy u nás stúpla poriadnej jej spotreba.Ja hneď po obede mám neskutočnú chuť na niečo sladké a priznám sa, že si aj dám aspóň trochu. Radšej hneď za obedom ako o piatej alebo ôsmej večer. Ale je to chabá výhovorka, mala by som s tým prestať.

smarti
29. júl 2011

@pondelnicka ale vždy lepšie kupovať nové prstene kvôli tomu, že padajú, ako keby sa nemohli na tie prsty vopchať. 😉

elina313
autor
29. júl 2011

@tanicka321 aj ja sa klamem kávou 😀 😀 😀 zaberá ... ale s mliekom 🙂

smarti
29. júl 2011

Ženy, mala by som ísť niečo robiť a nie sa tu poflakovať. Všetko mi stojí, ale furt ma to sem ťahá.

tanicka321
29. júl 2011

@smarti aj ja cukrim, som si priniesla zo sardinie nejake kocky tmave vraj len 6 kalorii 😀 mam kupeny aj ZERO ale velmi mi nechuti, je nejako cudne sladky, no uvidim ked mi dojde ten hnedy 😖 a aj mlieko mam a vaha ide dolu......nejaka slast musi byt a stale lepsie ako nejaka struuudla 😀

tanicka321
29. júl 2011

@martinka1981 ziadne IP aj my chceme vedieeeeeet 😉

pondelnicka
29. júl 2011

@smarti No to je fakt... 🙂 Za chvíľu sa chystám vymeniť aj tie moje "bombarďáky" za sexy prádelko, to len bude radosti - len neviem, kto sa bude tešiť viac, či ja alebo manžel.... 😀 😀 😀

elina313
autor
29. júl 2011

@smarti práve som to chcela napísať aj ja ... že odkedy som tu, tak doma je to hrozne vidieť, asi dostanem zákaz od samej seba ☹ ☹ ☹

martinka1981
29. júl 2011

@smarti ved dobre ked stoji nie?? 😀 😀 😀

smarti
29. júl 2011

@tanicka321 no zle som sa vyjadrila, ja kávu necukrím, ale občas si dám nejaký keks alebo trubičku. O to sa nemá. Ale som ja taký lajdák neporiadny. Ale dnes vydržím. I keby čo. Kávu a čaj pijem nesladené, takže s tým problém nemám.

elina313
autor
29. júl 2011

@tanicka321
@martinka1981 však práve som chcela poznamenať, že ako ma vyradila z podnikania a ja taká dobrá duša som jej tu navrhla spoluprácu... nevadí, budem sa súdiť a vysúdim si zdarma menu kým neschudnem na 54 kg 😀 😀 😀 😀

smarti
29. júl 2011

@martinka1981 no podľa toho čo. Mne tu momentálne stojí vedľa počítača mop s vedrom. Ale už sa malá ozýva, takže idem k nej. Hádam ešte zaspí, aby som ten mop aj stihla použiť.

martinka1981
29. júl 2011

@elina313 jooj eli ved ja ťa nechcem vyradiť. kdeže,len ja podnikať nebudem. Pri dvoch malych deťoch a bez pomoci asi ťažko 😀 😝

@smarti ja tak priebežne zapinam a vypinam PC,neviem do kedy to vydrži chudak.Ale nakuknem,odpišem a vypnem. Niečo porobim a zas 😀

tanicka321
29. júl 2011

no dievcata mi budete normalne buduci tyzden chybat, uz teraz mam abstaaaaaaaaaaaaaaak 😎 😀 dufam, ze vydrzim nezhresit aj v juznych cechach na splave 😅 😵 😵 😵 ale v nedelu vecer este pisknem do tabulky miery a vahu, nech nezaostavam 😎

martinka1981
29. júl 2011

@tanicka321 tak si to poriadne uži 😉

kaja73
29. júl 2011

@martinka1981 Mne zas laptop ide cely den a ked idem okolo tak kuk,či mam spravu,alebo co nove kto pise.Laptop mam v deckej,tak niekedy sa da aj ked sa maly hra-ale vačšinou si k nemu sadnem až ked spi,inak len za pochodu,postojacky pisem. 🙂 Už som asi zavislak. 😝 Teraz krpec zatial spi,tak sedkam.porobene mam, tak vegetim.

elina313
autor
29. júl 2011

@tanicka321 aj ty nám tu budeš chýbať, hlavne si poobzeraj záchrannú vestu 😀 😀 😀 a drž sa zubami, nechtami...
My sme raftovali na umelom kanáli v Čuňove, jasné, že sme si aj zaplávali, ale keď ma kanál vyplul do Dunaja a tam Ti ma nejaký prúd stále unášal a ja nie a nie sa dostať na breh, tak mi ten úsmev dobre zamrzol 😀 😀 😀

tanicka321
29. júl 2011

@elina313 spolieham sa na jedinu vec, a tou je profesionalny vodny zachranar (manzelov spoluziak z VS) ku ktoremu vlastne ideme a ktory nam robi program 😀 jedine pod tou podmienkou nasadnem do raftu 😅 😀 😀 pripadne im budem kyvat z brehu 😀 😀 😀 😀 😀

zofrinka
29. júl 2011

Ahojte bambuľky, tak sa dnes už hlásim aj ja!!! Nad ránom mali detičky ruju, od 4:30 do 6:30 vystrájali, tak som potom bola rada, že ešte zaspali, tak sme dnes dlhšie váľali šunky v posteli!!! Ale aj to sa predsa občas môže!!! Ale nasmiala som sa ráno poriadne, keď som si tu ráno prečítala vaše komentáre k môjmu odchodu chudnúť!!! Ja som išla chudnúť spánkom, pretože drahý nebol doma, spal v Brne a vy že aké príjemné chudnutie... 😀 😀 😀 Budila som sa každú hodinu, čo som kontrolovala Katku, či nemá teplotu, Kubko do mňa kopal z každej strany, lebo ako nie je tatík doma, tak on musí so mnou spinkať......no divočina, fakt som bola každú hodinu hore!!! Tak mám dnes hlavu otrešťanú, musím doháňať pitný režim, čo som celý týždeň zanedbávala, keď pršalo, tak mi nechutilo!!!
R - vianočka s maslom a káva
D - dnes sa nekonala, keďže sme mali neskoršie raňajky
O - slovenský zemiakovo-cibuľový šalát a smažená rybka
Ol - asi biely jogurt, alebo slivky
V - dnes asi praženička - už dlho mám na ňu chuť!!!

Musím ešte vymyslieť, čo budem kuchtiť na víkend, ten sa nám nezadržateľne blíííííži!!! A s ním aj PONDELOOOOOOOOOOK!!!!!!!

smarti
29. júl 2011

@zofrinka a my, že ako schudneš. Ja som tiež podobne spala celú noc, vkuse som Lenku kontrolovala, lebo večer som dávala čípok a mala 38,5. Ale našťastie to viac nestúplo a dnes už celý deň 37. Ale je trochu nervóznejšia, tak asi to hrdielko fakt pobolieva, keď tam má biele povlaky. Keby mi dg nepotvrdila aj krčná, tak by som bola naštvaná, že zbytočne má atb, keďže teploty ustúpili. Ale zhodli sa na tom obidve, tak hádam majú pravdu.