icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

smarti
29. júl 2011

No idem si dať do profilu fotku, nech viete s kým písmenkujete. Aspoň ja si vás skôr pamätám, že ktorá ste ktorá, keď tu máte foto.

zofrinka
29. júl 2011

@smarti ak má afty v pusinke, vytieraj jej ju s genciánovou violeťou!!! Perfektne to pomáha!!! Ja som tak vytierala obidvom pokiaľ som kojila, Kubkovi až do roka, lebo sa im robil ten novorodenecký soor, a keď bilo úplne mailnký, tak sa mi kvôli tomu nemohli napapať, trvalo im to aj pol hodiny, Kubkovi dokonca aj dve!!! A ako som začala vytierať, zo zoačiatku pre každým dojčením a potom už iba 1x denne, vždy večer po kúpaní, tak sa mi napapali za 5-10 minút a mala som svätý pokoj!!!!

smarti
29. júl 2011

@zofrinka nie ona má povlak na mandliach, proste hnisavá angína.

zofrinka
29. júl 2011

@smarti jáj, tak to je potom iné kafé.......ja som dnes volala na mikrobiologiu o vysledky výteru z nosa a z hrdla a Katka má v puse staphylococus aureus. No ale Mudr. povedala, že to môže byť jej dvorný kamarát, že z toho nebude robiť vedu, ani jej zbytočne dávať ATB, tak som aj rada, načo jej zbytočne robiť rezistenciu, keď ich bude ozaj potrebovať, tak jej nezaberú..................našťastie ešte ATB nemala!!! A to má 10 mesiacov!!!

groanka
29. júl 2011

no zisky predajne update Vam urcite nezistim 🙂 ani ja by som sa o tom s kadejakou susedou nerozpravala...ale urcite to zavisi od lokality (na juznom Slovensku znacku Update uz roky poznaju z Madarska, kde s Norbim chudnu medialne zname tvare + cvicia s jeho zenou Rékou....), schopnosti nahnat si klientelu (predavat sortiment vo "velkom" napr.domovom soc.sluzieb lebo je predpoklad vyskytu diabetu u seniorov, spolupracovat s diabetologmi) a urcite aj od stastia.
Ako ste na tom s cvicenim? ja sa o 2-3 roky ked mi dieta podrastie chystam do "treningoveho tabora" Norbiho zeny Réky, ktory organizuje bud v Madarsku alebo v zahranici. tam sa cvici + stravuje Update vyrobkami - samozrejme ten tyzden neurobi zazraky ale je to tam urcite super 🙂

lubica2000
29. júl 2011

@smarti Ahoj, pre tento prípad sme včera kúpili UPDATE nutelu. Na originál to nemá, ale v prípade nezvládateľnej chuti na sladké poslúži 😎 .

martinka1981
29. júl 2011

@groanka ved jasne že nie zisky ale vyžiť ako tak sa z toho asi da nie? 😀
Ale take že naklady na začiatk apod. by sa dalo nie??

Hovorila som o tom mužovi že za 6e ma jedlo na cely den a on teda že je to dobre. Naš šofer chodi po meste na rozvoz tak može mi sem tam niečo priniesť. Som happy,lebo som sa to aj bala drahemu navrhnuť aby nefrflal že zaťažujem šofera 🙂

martinka1981
29. júl 2011

@zofrinka moja staršia tiež ešte nemala ATB,klopem na drevo. A mladšia mala v nose toho isteho stafylokoka a dostala Pamycom ATB do nosa ☹ S velmi ťažkym srdcom som jej to davala. Dala som hlavne preto aby sa nam nerozširil na našu atopicku kožu 😔

lubinka26
29. júl 2011

ahojte. tak vcera som si urobila coko puding s tym ich cukom a bolo to nechutneeee. nechapem, ved ten z ich obchodu bol mnaaaaam. hmm....

dnes ranajky celozrnny granat so sunkou, salamou, uhorkou rajcinou, horcicou, desiata banan, obed cuketa na olivovom oleji, na to postruhany syr a rajcina a uhorka, olovrant hrusky a vecera ham&eggs, zelenina a syr 🙂

ozaj, jete vecer iba nizkotucne syry?

martinka1981
29. júl 2011

baby ja som taka krava 😢 som sama doma s Vikuškou a teda že sadnem na stacionar. Malá sa hrala s kockami pobliž a ja som sa na par sekund zadivala do okna a zrazu riadna šleha do jej hlaviny pedalom 😢
tipel ma nad čielkom modry,dufam že som jej neako važnejšie neubližila. Posr..aaa robota 😠

tiffanka
29. júl 2011

@martinka1981 ...juuuj ☹ ...to je nepríííjemnééé 😖 ... my sme mali tiež predvčerom nehodu...bambúlik hlávkou do nočného stola narazil...takže vo vláskoch preťaté..ale netrebalo aspoň že šiť...ale mne prišlo normálne nevoľno, keď som mu to z blízka skúmala ...ale nespozorovala som žiadne zmeny, správa sa ako dovtedy..tak snáď ok... neboj...dobre bude...

pondelnicka
29. júl 2011

Baby, chcem sa opýtať, niektorá tu spomínala DVD na cvičenie. Viem, že aj Norbi má nejaké. Neviete, kde sa dá zohnať? Aj keď predpokladám, že bude len v maďarčine, a to ja ani nezatnem. 😒 Alebo neviete o niečom podobnom v slovenčine???? Síce chodím do fitka, ale nie vždy mi má kto postrážiť malú...Tak ako náhradu na doma... Inak, dnes som vo fitku narazila na skupinku dôchodkýň... Som sa potajomky smiala, tak oni chodia cvičiť aby schudli a celý čas preberali recepty na koláče, a ktorá ako pečie kačku, bôčik a ako robí knedle... 😀 😀 😀

pondelnicka
29. júl 2011

@martinka1981
@tiffanka to mi je ľúto, poriadne to drobčekom pofúkajte... 😉 Naša malá ešte poriadne ani nelozí a ja sa už teraz desím všetkých pádov a typlov... Ale tomu sa asi nedá vyhnúť, nech už strážite drobčeka akokoľvek, proste sa to stane.... 😒

tiffanka
29. júl 2011

@pondelnicka ...myslím že datelinka5 spomínala cvičenie s E. Tekelyovou, že prevádza, ale asi aj na Youtube sa dá určite niečo nájsť...ja som tam našla cviky na bendžo 😀 ...A k tomu DVD-čku...myslím, že v predajni ho majú a potom sa dá určite z niekade splašiť 😀

pondelnicka
29. júl 2011

@tiffanka v predajni ma to nenapadlo, čo by bolo vlastne aj logické, aby tam mali aj Norbiho DVD-čka. Nabudúce popýtam.... 😉 No s youtube mám problém, nemám nejak zvlášť rýchly net, čiže kým by som prešla aj 5min video, tak prejde podstatne viac minút. A to nehovorím, ako to strašne seká, takže cvičenie by bolo skôr ako spomalená pantomíma.... 😀 Tú Emu mrknem, ale nie je to moc "pomalé"? Niežeby som bola nejak moc akčná, ale jóga a podobné cvičenia ma skôr uspávajú ako motivujú cvičiť.... 😖 Sory baby, dúfam, že som niektorú z vás, čo cvičia Emu neurazila.... 😎

datelinka5
29. júl 2011

@pondelnicka ja som sa pytala na to dvd od reky tak ze ho maju aj v ich obchode mi povedali telefonicky som zistovala 🙂

datelinka5
29. júl 2011

@pondelnicka ja tiez nemam rada pomale cvicenia,ale to od emmy je super pre zaciatocnicky,joga je len na zaciatku na zahriatie potom je aerobic a tanec take miesane,mne sa paci a ja som tiez taka hyperaktivna 🙂

pondelnicka
29. júl 2011

@datelinka5 Tak to musím znova nabehnúť do obchodu, alebo tam skôr asi zavolám, nech nejdem vlakom zbytočne.... 😉 Baby, dalo by sa video z youtube aj stiahnuť do compu???? Ja som totál magor z toho, tak by to chcelo návod pre blbých..... 🤐

tiffanka
29. júl 2011

...ako sa tu tak prehrabúvam medzi tými cvičeniami...tak toto by mi asi len prospelo 😉 :

https://www.youtube.com/watch?v=UIjy-yKIPtg

https://www.youtube.com/watch?v=c54Yfxi5FV4

https://www.youtube.com/watch?v=F256MmfzkVY

...asi ani preklad nie je potrebný...už len naladiť sa na tieto "cvičiace vlny" 😀
Tak čo baby, pridáte sa? 😉

tiffanka
29. júl 2011

@pondelnicka môžeš si link, ktorý sa ti bude pozdávať uložiť do záložiek a budeš ho mať stále po ruke 😉 ... Aspoň ja to tak robím a potom, ked otvorím záložky otvorí sa mi riadna roletisko, ktorá nemá konca...musím si tam spraviť jemnú selekciu 😀

tiffanka
29. júl 2011

dievčatá ja mám dnes hlavu v takom stave, akoby ma niekto ovalil párkrát palacinkárom po hlave 😀 ...to asi tlak nízky, či čo? Takže cvičenie dnes nepripadá do úvahy ☹ ...snáď zajtra 🙂 Idem sa rozlúčiť..dnes už asi nezavítam medzi vás...ale zajtra nabehnem a budem absorbovať vami napísané riadky... teda aspoň dúfam, že bude času ...pa, pá do zajtra 😉

pondelnicka
29. júl 2011

@tiffanka a keď to dám do záložky, uloží to v PC?, lebo ak nie, tak mi to moc nepomôže, to neustále načítavanie je naprd... 😝 sory za výraz.... 😎

pondelnicka
29. júl 2011

@tiffanka Vitaj v klube, mne tak bolo ráno.... 😉 Inak vďaka za linky... 🙂

smarti
29. júl 2011

@zofrinka no, my sme atb nemali do 1 roka. A po roku sa to spustilo, teraz už 4té a to nerátam, čo celý mesiac berieme biseptol jednu tabletku večer, keďže sme mali v moči E. coli a z toho zápal obličky. V nemocke nám to síce nepotvrdili, ale naša dr. tvrdí, že tam bol. Je to na dlú debatu.

smarti
29. júl 2011

@pondelnicka aj ja mám Emmu, ale pokiaľ chcete niečo rytmické a na spotenie ako zumba, tak to je o inom. Ale podľa mňa to efekt má, len to chce pravidelnosť. A tá mne chýba.

luciapejkova
29. júl 2011

Baby pisali ste o tých prilohach potom to uz bude ako delena strava podla mna a dalsia vec ja jem aj prilohy ryzu si cestoviny ci zemiaky a kg idu aj tak dolu takze podla mna sa netreba zbytocne trapit niekomu to ide rychlejsie niekomu pomalsie ale urcite to ide. 😉 ,treba vydrzat ja sa sama obdivujem pretoze som nikdy nedrzala dietu tolko ako tuto a nemam v podstate ani ziadne prehresky drzim sa a citim sa super. Takze nevzdavajte to a zbytocne neporusujte lebo to potom brzdi to chudnutie ked sa vzdavame a potom si dame nieco sladke lebo ved co aj tak to nejde dolu ale treba to zvladnut ale ked si dame nieco sladke tak samozrejme ze to telo nepusti a asi si to drzi. A zvlast sa nevzdam,nepoddam a uz chcem vidiet cislo mensie ako 80 a to ma drzi a posuva dalej. Dnes mi dokonca susedka povedala ci som nahodou neschudla? Lebo vraj na mna dost pozerala a ze pekne vidno a hlavne z tvare. Na tvari som si vsimla aj ja aj na rukach tam som sa sice nemerala ale vidno to riadne ze to slo dolu takze to ma posuva dalej a ked mi manzel povie ze uz mam zadok o dost mensi tak je to super pocit,povedal ze vyzeram super a tesim sa ako bude pozerat ked si konecne obleciem nieco co som dlho nenosila a nebudem v tom vyzerat ako tlacenka,toto ma posuva vpred tak sa nevzdavajte ani Vy,a hor sa do toho dalej.Drzte sa a nevzdavajte! 🙂 😉

pondelnicka
29. júl 2011

@smarti No zas taká expertka nie som, aby som si trúfla rovno na zumbu... 😀 😀 Ale s tou pravidelnosťou je to pravda....Ale bojujem s tým.... 😠 😎 Musím tú emu fakt mrknúť, čo je zač... 😉

datelinka5
29. júl 2011

@luciapejkova aj aj som toho nazoru ze netreba prilohy az tak obmedzovat,lebo potom budu chybat a ked schudneme moze nastat jojo efekt,ja si tiez doprajem na obed vsetko a poobede menej,dnes som napr. robila lievance boli suprove isiel tam len cely tvaroh 250g,3 vajcia,5lyz.muky (dala som celozr.) a 5 lyz.cukor ja som pouzila agavendickt saft alebo sa moze aj javorovy sirup,opeciete posypete skoricou a je tam dost bielkov. vajcia a tvaroh,mnamka bola dobra ani marmeladu nepotrebovali deti 🙂

zumba1
29. júl 2011

jééééj, aj ja som robila presne tieto lievance...podľa Nigely Lawson, a kto má čas ísť sa na chvílu od detičiek vyjašiť,odporúčam ZUMBUUUUU so super inštruktorom... 🙂 🙂 🙂