icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

zofrinka
31. júl 2011

idem hodiť sprchu a uvidím, či tu potom ešte bude ktosi strašiť, či tu už niesom jediné strašidlo!!! 😀 😀 😀

zofrinka
31. júl 2011

no, tak som tu jediné strašidlo, všetky asi robíte ťuťu muťu.......tak ja idem teda spať!!!! I keď....môj tu poletuje ako sup.....neviem, neviem........ale nie!!! Spať a hotovo!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 Ahojte ráno v tabuľke!!!!!! 😉 😉

tiffanka
31. júl 2011

@datelinka5 U3 je predsa len do 12-tej, nieee? 😕
@elina313 tortička vyzerá mňamkovsky 😉 ...žeby aj u nás zdobila narodeninový stôl o tri týždne? 😕 ...no, a pudingoš som aj ja robila mám ho stiahnutý z netu... 😝

Čakám, kým sa mi dopečie v pekárničke chlieb na ráno / hádajte aký?...Taliansky biely 😀 /, tak čítam a reagujem. Ale ste toho popísali...som sa nevedela normálne dočítať konca...uf! 🙂 Miestami to bolo aj humorné čítanie...som sa pobavila 😀 Zaregistrovala som, že niektoré z nás majú obavy zo zajtrajšej tabuľky 😖 ... ja som sa dnes ráno postavila na váhu a nejaký rapídny rozdiel tam vidieť nebolo...možno že digiška by niečo ukázala, ale nebudem to siliť a nechám to asi tak ako pred týždňom...uvidím ráno... 😉 ...ale citím sa supeeer! Cvičili ste niektorá podľa Réky tie tri časti cvičení, čo som sem hodila? No, tak ja som aj včera aj dnes predvečerom... a zo včerajšia normálne akože svalovka mierna na bruchu.. takže bomba, aspoň viem že niečo s ním robím 😀 Aha...už pípka pekáreň...takže sa idem odpratať a zaľahnúť...ináč aj Jakubko dnes toho cez deň naspal a potom večer o spánku ani nehcyroval...bolo už hádam aj vyše 22, keď zaľahol... a ináč už o pol deviatej zvykne hajkať ...a dnes som zažila mierny šok, keď som mu obzerala zúbky...až tri sa mu naraz prerezali...chúďatko moje ☹ ...tak ahojky do zajtra 😉

luciapejkova
1. aug 2011

Bre ránko! Tak ja som spokojná,nemôžem sa dostať do tabuľky kedže som v práci tak zapišem až keď pridem domov,no neviem zaujíma Vás môj vysledok?! Po 3 týždnoch môjho snaženia 😝 ?

elina313
autor
1. aug 2011

@luciapejkova si robíš srandu ??? Píš, píš - honem bleskem, nech je to tu 😀 😀 😀

martinka1981
1. aug 2011

Čaute kočky,
my mame dnes otrasny den,resp.ešte len rano. Staršia ma vytočila hned rano o 5:15 začala revať kvoli neakym ponožkam 😠 jasne že zobudila aj mladšiu a už bolo po spanku. Ku.a som nasrata,to je des. Vikuš sa v noci zas vrtela,zobudila sa a kym zaspala tak hruza. A ta ťapa staršia ma tu ide buzerovať neakymi ponižkami,no konec!!!
Urevana je teraz v kuse.
A tie vysledky v tabulke mi tiež na nalade nepridali. Tak mam za sebou aj sladke ranajky,prdkam na to 😖

Počasie desne,ach jaaaj. Dnes to vyzera na peknu depku 🙄

elina313
autor
1. aug 2011

@martinka1981 čáááuko mamina, áááááále ty sa tiež necháš vytočiť 2 ročnou princeznou za ponožky...
Sladké máš za sebou, daj si kávičku a sprav si pekný dník.... Nedepkuj 😉
Tabuľka ťa depkuje ??? prosím ťa, veď sú tam len dáke čísla.... však o týždeň to môže vyzerať úplne inak CICA 🙂
Tak hlavu vzhúru, obím obidve svoje zlatíčka a sprav si s nimi slniečkový dník bez slnka 😉
Teraz Ti zahrajem na city, ale raz som tu čítala článok jednej maminky, ktorej umrelo dieťatko a reagovala na tému, každé dieťa sa vie naučiť spať... jedna kočka tam opisovala ako nechala choré 😠 ☹ dieťatko vyrevať v postieľke 2 hodiny a myslím, že bola na seba dokonca hrdá 🙄 🙄 🙄
Na to jej tá maminka napísala, že dnes by utrela z tváre svojho dieťatka každú slzičku, ale žiaľ to už nie je možné ....
Takže KEIN STRES, veď sú to naše milované zlatíčka 😉 🙂

gebeente77
1. aug 2011

@zofrinka Ja som mala toto iste, na 4D mi vraveli, ze dievcatko a potom, asi o 2 mesiace mi moj gynekolog ukazoval Dadkove vianocne ozdoby 🙂 a ja tiez,kocik bordovo ruzovy kupeny, vybavu -tiez roztomile saticky, no co uz 🙂 a mojho dadka by som nevymenila ani za nic 🙂

martinka1981
1. aug 2011

@elina313 maš uplnu pravdu. Ale ked sa človek nevyspi vieš ako to je 😖 . kava ju už za mnou a o chvilu možno dalšia 😀
Odteraz slubujem ža sa nevažim a nemeriam 😀

Pračka už perie a pojdem asi žehliť,aspon sa zohrejem 😀

elina313
autor
1. aug 2011

@martinka1981 jááááááááááááj teraz pozerám do tabuľky, že +0,1 😀 😀 😀 😀 si sa slabo vycikala alebo to druhé 😀 😀 😀 😀 moooooooooja však to z tohto nemaj depku, dokonca je to normálne, však každý deň je to inak, raz dolu raz hore 😉

elina313
autor
1. aug 2011

Kočky, ale musím povedať, že perfektné čísla tam máme 😵 😵 😵 sme jedničky, na konci decembra spočítame, koľko ľúdí sme schudli 😀 😀 😀

luciapejkova
1. aug 2011

A poviete mi aj Vy vaše vysledky? Lebo ja nemožem nazrieť do tabuľky, Takže ja mam po 3 týždnoch isla som z váhy 86,8 na váhu 82,4 takže za 3 týždne 4,4 kg super tešim sa 😝 a miery prsia 103 cm,mala som 107cm,pas bol 97 a je 92 cm,a boky som isla z 117 na 112 cm a stehno zo 74 cm mam 70 cm. Tak neviem je to dobré?! No ja som spokojná! A hlavne oblečiem rifle čo mi stáli v skrini super pocit. 🙂

martinka1981
1. aug 2011

@elina313 ale ja som nedala dole ani gram a to ma serie,prepačte za vyraz 😝

martinka1981
1. aug 2011

@luciapejkova perfektneeeee 😵 aj ja chceeeem 😵

luciapejkova
1. aug 2011

@elina313 Koľko si schudla Ty?

martinka1981
1. aug 2011

@luciapejkova ja nemam žiadne vysledky za tyžden, iba tak plus 100g na vahe a minus 1cm na prsiach 😀 😢

elina313
autor
1. aug 2011

@luciapejkova jééééééééééééééj krásny výsledok, bože však to je skoro čo skoro to už je 5 kíl, však to je úžasný výsledok 5 cm pomaly z každej miery .... no tééééééééééééééééda, si perfektná....
ja som dala dolu 1,5 kila teraz dokopy nejaké 3 kg a nemerala som sa ešte... ale cítim na sebe že je to skvelé...
Moja mama tiež za to isté obdobie dala dole tiež 5 kg 🙂

elina313
autor
1. aug 2011

@martinka1981 keby si sa vrátila na začiatok témy, tak by si zistila, že kočky normálne na začiatku išli do + 0,5 kg a vôbec neporušovali, tomu sa hovorí, že Tvoje telo si musí zvyknúť, že mu dopraješ a nemusí šetriť tuky do zásoby 😉
Neboj krásne to pôjde dolu 🙂

luciapejkova
1. aug 2011

@martinka1981 U mňa ide o to že ja sa sama nespoznávam,pretože nikdy som tak dietu nedržala za celé 3 týždne som mala v ústach iba raz sladke a raz som mala sladke raňajky,inak som neporušila v ničom,sama sa nespoznávam možnože konečne som našla silu s tým nieťo robiť,a dalšia vec aj mne detičky hrozne spia hlavne malý sa strašne budí,tiež som to hneď riešila jedením ale teraz nie akosi som si povedala že zajesť to nieje riešenie a keď už som čochvilka pri váhe 80 už sa nechcem dostať naspat hore a tak si vždy vravim ak vydržim pojde to len dolu nie hore a tak mi to ide pomaly dalej a dalej to ma akosi tahá,ale fakt Ti vravim aj ja som bola na tom ako Ty,depky a náladu som si častokrát riesila jedenim a potom samozrejme vycitkami a to bolo este horsie takze hlavu hore! 🙂

elina313
autor
1. aug 2011

@luciapejkova už som ťa nahodila do tabuľky 🙂 potom si to pozri, ako to krásne vyzerá 😉

luciapejkova
1. aug 2011

@martinka1981 presne ako Ti pise Elina aj mne váha skakala jeden deň som mala dolu 0,7 kg a druhý den som mala naspať 0,5 kg ale vieš čo presne ako pise Elina,ja som nespanikarila ale ani neporušila sla som dalej s tym že je to len váha a trebars som čurala menej je to o tom ale cm neklamu,treba držat tak ako pise a vydržat ono to ide len to treba čas mne ide aj z váhy niekomu ide menej z váhy ale cm idu dolu aj tak takze treba to len vydržať a pravidelne jesť,dopriať si ale len to čo sa smie a nie jesť malo telu treba dať naozaj ved ja som zvykla na olovrant ci desiatu zjest aj 5-6 marhul a nic som si z toho nerobila,fakt nie. Predtým som jedla hrozne málo oproti tomu a nechudla som nic takze skus sa zamysliet ci jes dostatocne musis telo proste zobudiť a naštartovať. Viem že sa nam to ľahko hovorí ale kazda sme tým presli aj my sme najprv pribrali a dokonca aj teraz mi váha skakala ako kedy sa jej chcelo ale ide o to nevzdáť to a hlavne si povedať prekonám sama seba ak to dokážem a - JA TO DOKÁŽEM! VER SI! 🙂 😉

luciapejkova
1. aug 2011

@elina313 Jéj ďakujem! 😉

martinka1981
1. aug 2011

@luciapejkova ja sa to snažim dodržiavať,dokonca poobede nejem ani sladke,aj kavu bez všetkeho iba s mliekom. A zas take obžerstva na ranajky nerobim,zjedla som 1 pečeny chlebik s cesnakom,2 male kusky vianočky a jeden kusok orech.zavinu a kavu s hroz.cukrom 😵 ved to nieje až take zle či??
Ja sa celkom snažim,vobec mi to nepride ako drasticka dieta a som s tym zmierena a tešim sa niečo pre seba robim tak ja neviem čo ešte s tym mam urobiť??
Ale neva,ved sa to podda 😝

luciapejkova
1. aug 2011

@martinka1981 Toto čo si pisala si zjedla všetko dnes na ranajky? To všetko ci si mi len vymenovala co zvyknes jest na ranajky,? 😉

lubica2000
1. aug 2011

@elina313 toto mi perfektne zdvihlo náladu.Máš pravdu.Človek potom veľa vecí ľutuje. Ja som veľa vecí donedávna robila zle. Za posledný rok som veľa vecí zmenila. Týka sa to aj postoja k deťom.

martinka1981
1. aug 2011

@luciapejkova to som zjedla dnes 😀

luciapejkova
1. aug 2011

Presne deti sú dar! I keď je to na nás niekedy veľa ale častokrát ani oni sami za to nemôže deti majú tiež svoje dni tak ako aj my niekedy sú ako ajneli a ja si poviem aká som rada ze ich mám a niekedy zasa ako čarti ale to patrí k životu,strata bábatka veľmi bolí veľmi,neprajem to nikdy nikomu,na rúkach mi umrela bratova dcerka mala rok aj 10 mes.starala som sa o ňu lebo mu umrela rok predtym manželka a ver mi tú ranu nikdy nik nezahoji,iba BOH mi pomohol bola som na to veľmi zlé a keď som mala svoje detičky dcérku keď bola mala chodila som k nej počúvať či dýcha manžel ma musel vždy upokojiť že je v poriadku že je zdravá ach jáj,to bolo. A vždy keď ma nazlostia sa snažim upokojiť tým že je lepšie keď Ta vždy ma kto zlostiť ako pocit že už niet kto! ☹

luciapejkova
1. aug 2011

😉 @martinka1981 Tak ja by som si z toho dala trebars len ten jeden kusok chleba alebo tie 2 ks vianocky alebo ten zavin ale všetko nie,treba si to rozdeliť ale ak Ti to vyhovuje takto 😀 . No ja zvyknem menej ale predtým som si dala aj rožok a pol ale teraz nie max.rozok niekedy len polku rozka a vianocku len 1 kusok,ale to si už dam na desiatu len ovocie alebo nič ak mám bohatšie ranajky,a ak ranajkujem okolo 8 tak už mam len obed ak ranajkujem okolo 7 tak mám aj desiatu. 😎

elina313
autor
1. aug 2011

@luciapejkova 😢 😢 😢 😢 krásne si to napísala

elina313
autor
1. aug 2011

@luciapejkova Luci, to som ťa chcela poprosiť, skús tak zhrnúť ako ješ, koľko a čo 🙂