Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@smarti
nie, pretože to nebolo o mlieku ale o zuboch 😠
ale som rada, že som to urobila, nie som zastanca viacročného kojenia. Tú temu som čítala, čo sa tam vadili, každý má svoj názor, myslieť si môže každá čo chce, rovnako aj urobiť.
tiež som sa bála, že čo s ním v noci, ked sa zobudí, lebo to bolo dobré uspávadlo. Lenže kedže mu to prestalo chýbať, ani si nezmyslel, jednoducho sme ho museli uspať inak. Fičala u nás fitlopta ešte donedávna.
Ale čajík ako náhradu by som nedávala, to by bolo to isté, zasa by si zvykla na to.
A kde ste všetky? Nikto tu nepíše, tak idem ešte trochu poupratovať, kým sa mm vráti z poobednej a rýchlo spať. zuzanka mala teplotu, tak ktovie aká bude noc. Tak som dúfala, že ju tá angína obíde, vyzerá to, že nie, zajtra ideme s jednou na kontrolu a s druhou po lieky.
tak už naozaj idem...
Helou kočky,
ked ste pri tych mliekach aj ja napišem 😀 staršia kojena nebola,možno cca 3 tyždne potom pila nutrilon a sama sa mi odstavila od UM,okolo roka a pol ked mala. teraz neviem čo už bola mladšia na svete alebo ešte predtym 😖
Aaaale idem sa priznať: boli sme pozvaní na večeru tak som si dala 😀 kačacie prsia s kapustou a knedlikom,ale takym špeci. tekvicovu polievku,to sme museli a potom čoko tortičku 😵 😵 😵 😵
boli sme tu www.hotelkastiel.sk
prišla som sa rozlúčiť...ale ešte viete čo ma baby napadlo? Keby že robíme na smeny a teda aj nočným by sme sa nevyhli,akoby sme potom riešili ten životný štýl??? 😨 Doobeda by sme hajali a potom už žiadna múka ani cukor? To ma teraz len tak spontánne napadlo, možno keby som nad tým rozmýšľala, tak nejaké riešenie by sa našlo 😉 Tak idem hádam dospať tú včerajšiu prehýrenú noc 😀 😀 😀
Martinka1981...teraz sa nesmeeeej!!! 😀 Ja som si myslela, pri pohľade na tvoje profilové foto, že ste v lietadle...ale to bol fakt len letmý pohľad.... pa, pááá idem buvinkať 🙂
@martinka1981 tak si sa odreagovala troch treba ked sa da.Je to tam krasne.Ja sa tesim tiez co i len z maleho vyletiku s rodinkou a ked si ideme niekam sadnut 🙂
@tiffanka 😀 😀 dobreeee
@mamisqva veru je tam nadherne,mame to tu nedaleko a su to naši znami tak sme tam šli. ked som tam bola prvy krat tak ma hned napadlo že TU SA BUDEM VYDAVAŤ 😀 😀 😀 😀
Aj som to drahemu už oznamila že kde to bude 😀 😀 😀 som zvedava čo povie ked to teraz videl na vlastne oči 😀
inak tam maju v kuse svadby lebo aj obrad tam može byť a je to nedaleko BA a krasne miesto. Ach jaaaaaj 😵
@martinka1981 tak miesto vybrate nevesta rozhodnuta a co daaaal???kedy???
@mamisqva juuuj nevesta rozhodnuta ale chvilkami vaha či do toho isť a zvlašť v poslednej dobe 😀 😀 ked ma ten moj drahy nasiera 😀 😝
Ale už som to tu spominala že mi zač.roka 2014 konči OP tak nech nevybavujem na 2x takže asi v r.2013 😀 😀 ked si to dovtedy nerozmyslim 😀 😀 😝
Kočeny idem spinkať .Dobre som sa najedla tak idem chudnuť 😀 😀
dobru nocku vam všetkym....
@martinka1981 tak jednou ranou dve muchy,rozumne.Chlapy su na jedno kopyto stale nas serkaju ale pritom strasne lubia a nevedia bez nas zit,ved kde by im bolo lepsie ani v najlepsom hoteli,doma maju vsetky sluzky aj nadstandartne a zadara 😀 😀 😀
čaute babuľky moje 😵 dnes zvládnem akurát tak napísať môj dnešný program a prehrešok:
takže večerné skóre je 7 pohárov kečupu a 7 pohárov sweet and sour a prehrešok - skúšala som, či je to dostatočne sweet a sour 😀 😎 no a samozrejme je to mňamka 😉 . Ešte sterilizujem a pôjdem zaľahnúť, zajtra tiež asi až večer nakuknem papááá a pekne chudnite
Ahojte maminky, veľa ste tu toho popísali, ale zvládla som to všetko prečítať a idem haji, zajtra idem s manželíkom na Moravu do servisu pre auto, nemá ho kto odviezť, tak musím len ja, no čo, aspoň si urobíme výlet. Tak sa tu majte a neprehýrte celú noc, nech niečo aj schudnete!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 papá 😔 😔 😔
Dobre ranko dievčata
no teda za seba neviem či možem povedať že dobre 😝
Zas otras noc,rano o 5:30 rev budiček a k tomu mi mladšia spadla z postele 🙄 strašne,už si pripadam total neschopna mater. pri staršej sa mi nestalo ani raz žeby spadla z postele a tato už 2x 😢
Takže spať som šla o 23 a o 1 som prezliekala staršiu lebo sa cela precikala,vypila večer vela dzusiku 😒 ešte som si ani poriadne nelahla a už sa hlasila o slovo mladšia,tak zas sme boli hore 😝 a radšej som ani na hodiny nepozerala a potom o 5:30 už spominany budiček. Našťastie potom ešte zaspali na hodku aj volačo tak som neni taka vyflusnuta.
A ako ste spali vy,haaaa?
@martinka1981 Nic moc noc,čo??Ale možem ta ukludnit ,moj ml.syn ked bol vo veku tvojej malej,tak sa budil 15-20 krat za noc-ja som vyse 2m nespala takmer vobec-plakal vždy v 20-40 min intervaloch a tažko sa dal ukludnit.trvalo to od cca 6m do 9m.Bolo to straaaaasne 😒 Potom sme spravili ten detox po očkovani a spanok sa v priebehu necelych 2t zacal upravovat a odvtedy sa budi tak 1-2 krat za noc-a to aj ked mu idu zubky-stoličky.Vtedy sa zobudi a je cca hodinku hore,bud mu dam cajik,alebo ani nemusim k nemu ist a zaspi po tej hodinke sam. 🙂Ale vačšinu noci mame posledne 2m už bez budenia-len keby dlhsie pospal-vstava o cca 6h. 😝
A co sa tyka padov-tak starši syn padol z postele raz,a raz sa strepal zo schodov v dome-mm stal tesne vedla neho,ja som bola dole pri schodoch a on sa zrubal medzi nami-no rozpravka TOM a JERRy a ich hrče na hlave su ho...o proti tomu,co mu na hlave narastlo.Tu nahanacku do nemocky s mrazenym kuratom na hlave neprajem nikomu.Nastasie nemalo to nalsedky-len prechladnutie z toho kurata-slak to traf.A mladsi sa už strapal 2 krat z postele,raz dokonca spravil kotrmelec este vo vzduchu a dopadol na krcnu chrbticu - som si myslela ,že si ju dolamal.
@emily_666 aj ja si myslim ze kravske mlieko nie je skodlive,pokila ale nie je zabalene v krabicke a ma zaruku aj 3 mesiace,tak to musi byt riadne svinstvo.Ja mama 4 chalanov odchovanych na kravskom mlieku uz od pol roka ho pili a su zdravy ako repa,svarny junaci ,dvoch som dokonca kojila len mesiac zo zdravotnych dvodov som nemohla a nemaju ani alergie.Ale mlieko sme mali domace vzdy cerstve a aj teraz chodim malemu kazdy druhy den na bicykli po mliecko na farmu vzdy cerstve zo sklenenych flias,ziadny tetrapak a tie susene svinstva brrrrr,ako hovoris len reklama !!!
Dobre ranko kocenky,konecne som vsetko prestudovala ,vcera som nemala cas,kedze sa oslavovali narodky,musim priznat ze som zhresila 2 pohare vinecka a karamelova zmrzka,no co uz narodky su len raz za rok 🙂 dne spokracujem dalej,sice nevyspata maly celu noc reval ,ideme k doktorke,vcera santil s detmi na trampoline a nestastne ho starsie dieta 30 kg koplo,boli ho kolienko na nozku nepristupy o 14 mame termin.
neviem ako ho odnesiem ked este ja krivam,zhoda okolnosti prave kolena aj on aj ja 🙂 🙂 este mi dnes pride sestra s rodinkou zo slovenska,takze do soboty kym tu budu neviem ci sa sem dostanem ,vela nepiste 🙂 🙂
@martinka1981 moja ja som mala tiez nanic noc mala snad 20krat prisosnuta na mne samozrejme pri mne tak sa rozvalovala ze som skoro skoncilana zemi,ale lehnili sme do 9 tej strasne nad ranom sa robila ze spi tak ja snou.Aspon cosi som zdriemla.

@emily_666 a zmenilo sa nočné spanie, keď si odstavila?