Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@mirinda79 určite to nie je len o update potravinách. Veľa báb ich tu vôbec neje a chudnú. Ide o to, že treba "prepnúť" zmýšľanie a zvyknúť si na režim v stravovaní. Ja som napr. mala minulý týždeň veľmi blbý a veľa som toho porušila, jedla 5 cez 9 a hneď sa to odrazilo na váhe +1,5 kg. A cítila som sa nafúknutá ako mech. Tento týždeň sa už držím celkom dobre a cítim sa oveľa lepšie. Ja som labužník v jedle, jem rada a všetko, tak občas mám problém s načasovaním jedla. Ale dá sa to a určite to stojí za to. Veď všetky sme sa tu kvôli tomu stretli. 🙂
@smarti no zajtra asi teda budem,inak to nevidim 😖
nechcem do seba cpať zbytočne neake lieky a sprostosti ,tak skusim .
@martinka1981 nemam problem so soferovain, myslela som to tak, ze ked mi bolo dnes tak spatne a na odpadnutie, inak so soferovanim problem nemam, jazdim uz dlho!! 😉
@mamisqva ale, manžel ma pozval na romatickú večeru (s deťmi), tak už je mi trocha lepšie!! Dala som si kurací gyros so zeleninovou oblohou a omáčkou tsatsiki a musím sapochváliť, odolala som všetkým dobrotám, dokonca som kŕmila Kubka palacinkami a nedala som si ani jedno sústo!!! Som na seba pyšná!!!
Kávu moc nepijem, iba jednu denne, doobeda, lebo som zvyknutá na 3 v 1 od Nescafé, iná mi nechutí!!! Manžel sa mi smeje, že mi kúpi tehu test, že som isto tehotná!!! (dúfam - som si istá...snáď, že sa mýli...)
idem sa osprchovať, uvidím, kto tu potom ešte bude strašiť!!! 😀 😀 😀
@zofrinka to je zlate od manzela.Tak si odolala to je super,ja sa praveze celkom drzim a akosi nic moc ale co uz nebudem sa stresovat.Som akasi nesvoja kedze sa schyluje k 12.8 a syn leti do UK sam a mam nervy uz teraz,ja som v tomto strasny stresak.Je sice rozumny ale vies mama to preziva moc.Tak neviem co bude na buduci tyzden ked sa bude spiatkovavat ci nebude žrava na mna doliehat 😀
@martinka1981 skoro sa uzdrav a naozaj skus tu slanu vodu kloktat mne pomaha najviac.
Dobre ranko kočky,
ešte že možem pisať a nemusim tu rozpravať inak by sme si nepokecali 😖
Takmer nemam hlas,takže to bude zaujimave pri deťoch.Snažim sa len šepkať a nenamahať si hlas nech neodide uplne.
miška ma veget,mama nemože kričať 😀 😀 😀
Išla som rano kloktať slanou vodou a tak ma natiahlo že dovi.Keby som mala ranajky v sebe tak su už viete kde 😝
takže neviem čo so mnou bude. Bude to chcieť asi niečo poradne do hrdla 😖
@zofrinka joooj nepochopila som ,prepač 😉
@mamisqva dakujem,ale nevyzera to so mnou bohvieako. Inak vobec neviem kde som to schytala.Nič studene som nepila.Ale bol aj drahy chory,teda mal hrdlo chytene ale nie až takto 😒
Ahojte dievčatá 🙂 tak som doma po dovolenke, celkom som sa snažila dodržiavať režim, prvé tri dni dokonca bez prehreškov, lebo som mala kúpené mlsky od norbiho, len ich bolo málo 😀 na večeru sme boli že na pizzu, ale ja som si statočne dávala po tri večere zeleninový šalát, po štyroch dňoch som mala chuť na mäsooooo, tak som si dala špíz z telaciny, lenže oni tam mali v ponuke jedlá len s prílohou (hranolky)a.....dala som si 😖 a ja som taká, že keď poruším, tak ma to drží dlhšie, takže ďalšie dva večere som mala tiež prehrešky (burek, rybu s chlebom) zmrzke som odolala, ani sladké nápoje som nepila, takže som moc zvedavá na váhu v pondelok 😨
ešte si musím nájsť čas prečítať čo ste tu popísali... 🙂 🙂 🙂
zatiaľ páááááá
Dievčatá a aké ste mali úspechy za mesiac-dva? Ja držím delenú stravu 3 mesiace - dala som dolu 12 kg ale ešte13 mi zostava a rada by som jedla normálne kombinácie a chudla...za to ma zaujal Norbiho str.plán...myslíte,že ked nabehnem nan z delennej priberiem?
@teri3 helou,dnes tu skapal pes 😀 😀
som zvedava či sa tu teraz niekto vyskytne 😀
Inak dnes hruza den.Miška robila od rana zlobu,Vikuš spala cca 1h45min a moj drahy sa zobral a šiel na cely den preč 😝
Bola som v lekarni a dali mi na hlasivky kalciovy sirup.hned som si dala a herečka som to nezapila nech sa to drži v tom krku 😀 a pekne špatne mi je z toho.
Inak ani jesť mi nechuti,no dovi dopo. Snad bude aspon neaky vysledok v pondelok 😉
@mirinda79 každý, kto prestal s delenou stravou, pribral...aspon všetci okolo mna, kto držal delenú. niekto hned, iní pekne postupne a samozrejme, že ešte aj niečo naviac......a bolo jedno, ako sa stravovali, či Norbiho dietou alebo nejakou inou.....mám známu, ktorá to drží skoro celý svoj doterajší život a stále má nadváhu....akonáhle sa začala čo i len trochu inak stravovať, diétne, hned priberala.... 😢 😖 😠
@teri3 ...ja tiež neverím vlastným očiam 😕 ...kde sú naše prispievateľkyyyy???? Veď niekedy sa tu popísali aj tri stránky za deň....Teri, ja si myslím, že nás chcú v pondelok prekvapiť v tabuľke... tak buď cvičia, alebo študujú a praktizujú, čo sa môže a čo nie, alebo si vychutnávajú pekné počko...alebo sa mýlim? 😕 Ak by sa tu ešte niekto čírou náhodou dnes objavil, tak mu prajem dobrú nôcku a krásnu nedeľu 😉
@tiffanka určite chudnu a my tu strašime a pišeme o cukrikoch 😀 😀
myslím, že v pondelok tu bude rušno 😀 . Dajme si v pondelok večer rande na "tabuľkovom chate" - kto bude môcť 😉
@teri3 ved spravime si čas nie? 😉
inak som sa dnes rano odvažila a neaky menši ubytok je 😀 😀 😉 juuuuj tak nehrešim aby to dobre pokračovalo 😵
Ale ja už padam.Idem sa liečiť a chudnuť 😉
Na večeru boli slivky.
tak dobruu noc dievčata...
Dobre ránko 🙂
Krááásne slnečné ránko dámy.....teda zatial slnečné.... 🙂 🙂 🙂
@zumba1 no dufam že vydrži to slnko,chceme isť konečne do ZOO 😉 poobede.
@mamisqva helou,otras je to že?? 😝
už ste po obede??
my sa chystame o chvilku,drahy nieje doma tak sa najeme asi bez neho 😖 ktovie kedy pride.
@martinka1981 to važne aj ja cakam na chlapov mma syna isli na turu a atavili sa este na akomsi maratone tak ze do hodky pridu.Lenka uspala malu a ja mam zrazu kopec casu pre seba sa mi zda 😀 😀 😀 😀
@mamisqva 😀 dobreee no.
my mame dnes na obed telacie na prirodno,paradajkovu omačku a špaldovu tarhoňu.
Tak ideme my na to.
Dobrú chuť 😉
@martinka1981 my mane polievocku nedelnu klasika,a bravcove rezne zapekane,zemiacky a uhorkovo rajcinovo paprikovy salatik.Dobru aj vam asi aj ja to vzdavam a idem nato 😉
@mamisqva no už to mam za sebou 😀 dobreee to bolo.Len som prvy krat robila telacie a neake bolo tvrdšie 😖 asi som ho dlho dusila 😝
musim naštudovať niečo o priprave 😀

@mamisqva ja som presne taka ista,ked mam isť niekam kde to nepoznam a neviem či bude dosť miesta na parkovanie konec 😝 panika a radšej vymyšlam prečo tam neisť 😀
Baby idem ja hajať. je mi na prd,aj nos sa mi už ucpava,tak sa tešim 😖
Aj koleno ma boli,natrela som si konskou masťou,kolegovi vraj pomohla tak som si bola kupiť.Ale že 10 eury za to chceli,teda.
Tak teda dobru nôcku spolubojovničky 😉