Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
dobry vecer dievcata,
skoro vobec nemam cas sem pisat ,ale kedze ma niektore oslovujete, ze aby som napisala co nove, tak teda pisem. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂update potraviny nejem ,ale dodrzujem tie casy.ale samozrejme minuly tyzden som zhresila a dala som si poobede kukuricku.Inak ja co sladke nemusim , mam v poslednej dobe maniu, ze musim kazde rano maly sladky kolacik 🙂 🙂 🙂 samozrejme zumbujem a plus aj bike.no,ale co ma netesi , ze tie prve kila isli super dolu.teraz mi uz kazdy vravi, ze som akurat ,ale ja by som chcela dat dolu aspon 3-4 kg a ono to nejak nejde. 😢 😢 😢 ci sa mi uz vsetok tuk premenil ,alebo co...cakam cakam a dufam, ved ono to tak super fungovalo a teraz stojim.no samozrejme uodate vdacim za tie zhodene kilecka.aj v praci som nahovorila kolegynku a chudne veelmi dobre.Baby a co vy?ide to ?drzim palceky .Vasa Erika updatovaaaa..ooo mna tu uz mozno vacsina ani nepozna ,ale Elinka urcite ..ps Elinka uzdrav sa nam
gebeente77 napis aj ty co nove
Dobré rano baby. Nemam akosi čas tu chodiť včera som zhrešila dala som si kukuricu a dnes sa aj citim nafuknuta jak balon a dokonca aj vaha dnes som sa dokonca aj zvazila a vaha nič moc 😖 ,už to tak nejde dolu za 3 týždne to šlo a teraz to stoji dokonca som mala + niečo. No čo už vaha skače ako chce.Dufam,že ked sa na vahu postavim o mesiac ze nieco pojde dolu,ale myslite si ze je to aj tym ze nejem pravidelne v tých istých časoch? Moze to byť aj tým či nie? Vy jete stale v rovnakej hod.? Myslim trebars o 7,10,12,15,18 hod.?Jete takto pravidelne? 😉
@luciapejkova ahojky Luci, nie ja jem ako mi to pri malom vyjde 🙂 ale v podstate jem ako on, snažím sa dávať aj jemu aj sebe - má to dva dôvody :
A) vidí, že aj maminka papá...
B) nezhltnem to, lebo nemám čas, takže jem pomaly 😀 😀 😀 ale žeby som fungovala ako hodiny, to nie, ale pribl. v rovnakých časoch jedávam.... 😉
@eerika ahoj moja, si zlatá, že si napísala.... no neboj ono už si telo zvyklo, tak teraz potvorka zaháľa... skús možno iný druh pohybu...alebo také drastickejšie 😀 😀 😀 že iba U1 potraviny, aby si dala dolu tie 3-4 kg a potom len udržiavačka 🙂 no neviem, čo by som Ti ešte poradila
Kočenky som rada....že Žijéééééééééééééééééém ... už mi je dobre, včera som dokonca o 22 musela zhltnúť malú bagetku s rajčinou, lebo miesto muža sa mi tu hýbali steaky pred očami 😀 😀 😀
Bála som sa ako ďas, že sa mi pohorší, ale predstavte si, ono sa mi polepšilo... -1kg dolu, ale nechcem s ním rátať a preto možno v pondelok ani nenahlásim váhu, lebo sa bojím, že to bude skreslené... 😅 😅 😅
p.s. baby, tie hríby som nezjedla ani z chuti ani som nepila za nimi alkohol, manžel ich s veľkým nadšením vypražil ešte večer ako bol na hríboch a celý šťastný mi ich priniesol .... tak som ho nechcela sklamať a keďže by sme už večer nemali ani tie blbé hríby ani chleba, volila som cestu menšieho zla a tak som si dala asi tri 1/2 kúsky bez chleba a to bol podľa mňa ten problém.... na noc, mastné, vyprážané ... no proste 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
No presne toto sa aj mne raz stalo,zjedla som hríby bez chleba a tiež večer a myslela som že ma roztrhne,joj to bolo ani spominať na to nechcem. Musim aj ja začať naspať pravidelnejsie jesť,sice nemam pocit žeby som nejedla veľmi pravidelne no ale aj tak si myslim že to asi tá kukurica včera mi uškodila ale veď aj iným babám váha skače kadeako raz pusti viac inokedy menej no nie. Neriešim to teraz,veď čo. No nie. 😉
@luciapejkova áno tá váha skáče naozaj, no mne niekedy ukazuje cez týždeň malé - alebo dokonca aj 100/200/300 g plus a v pondelok ráno aj - 1 kg 🙂 🙂 🙂 ešteže je taká rozumná, že pondelky poslúcha 😀 😀 😀 😀
ahojte, no pridávam sa do klubu stagnujúcich 😕 . Čakám, čakám, kedy sa mi hmotnosť posunie o ďalšieho pol kila dolu a ona ništ...tak ale aj tak sa teším, na začiatok mám motivujúci úbytok...telo asi rozmýšľa, čo s tým, možno nechce teraz pustiť zásoby, ale verííííím, že sa to zase rozbehne 😉
@eerika posledné kilečká sa vždy chudnú ťažko, tak len vydržať a "nespustiť sa" a určite to zíde 😉 . Už si nepamätám, koľko si vlastne schudla a za akú dobu?
no my sme mali rušnú noc...predvčerom sme boli na kupku, včera mal drobec soplíky a v noci začal vracať 😖 . Ale dačo sme našťastie aj pospali, tak nie som až taká vyflusnutá, drobec zase spinká...ráno pil vodu a džús, ale to zas vyvracal a potom 3x odhryzol z polystyrénu, trošku vody si dal a o pol hoďky zaspal, tak dúfam, že to v ňom zostane, aby sme nemuseli do nemocky...u dr. som ani nebola
@teri3 ach jaj chúďatko, teraz je niečo hnusné v detskej vode, pošlem Ti link... toto našli na dvoch kúpaliskách, tak pre istotu, ak by sa mu nepolepšilo - vraj nezaberajú bežné lieky, čo dúfam, že sa nestane a budete čo najskôr v pohode.... ten džúsik mu bol asi na žalúdok ťažký...
http://www.cas.sk/clanok/202276/bratislavske-ku...
@elina313 no dúfam, že takéto nemáme, inak teda tiež si myslím, že ten džúsik mu bol ťažký na žalúdok, ale že hádam trošku toho ovocného cukru...veď vieš...on je taký slabý jedák a na pitie ho tiež ťažko nahovorím 😒 . No ale však aspoň nech si sem-tam cucne, už som mu urobila čierny čaj, ale som ho osladila, lebo on by to také trpké nevypil...
Minulý rok sme sa vyhýbali kúpalisku, ani raz sme neboli, lebo kamarátkina malá tam asi chytila dosť vážny zápal močových ciest... 😖
Baby vedeli ste, že:
Vodka s ľadom poškodzuje obličky,
rum s ľadom poškodzuje pečeň,
gin s ľadom poškodzuje srdce,
whisky s ľadom poškodzuje mozog.
Je to vôbec možne, že je ľad tak škodlivý ?!🙂))
😀 😀 😀
Ahojte baby!!! Dva dni tu niesom, a vy tu popíšete celé litánie!!!! No nič, idem čítať, aby som bola v obraze!!! 😀 😀 😀
Dievcata, nikto mi neodpovedal na moje vcerajsie otazky zo strany 87 pisane o 15:30 ☹ .
Inak ak vam vsetkym mozem poradit, kaslite na to, kolko vazite. Dolezite je aky tvar ma postava. Ved aj konfekcne velkosti su podla mier jednotlivych partii tela a nie podla vahy dotycnej osoby. Kaslite na vahy, len vas zbytocne stresuju 😠. Odvazte sa len raz mesacne. Bude to ovela lepsi pocit stat na vahe po mesiaci a vidiet ten nadherny vysledok 😀
@zuzulienka28 ja si myslím ze syry su 1a tvrdý sye eidam a pod 2
baby nech sa tiež vyjadria..či sa nemýlim 😉
@zuzulienka28 čo sa tyka syrov ti neporadim,snad niektora z kočiek čo su v tom zbehlejšie. Ale taka banovecka nat.by ma celkom zaujimala 😝
Ale čo viem tak tvrdy syr eidam 30% je U1,tak isto aj neaka Kleopatra syr,ten ma vraj len 15%tuku.Dalej je U1 feta,parmezan ,v knihe su ešte neake ale to su madarske a neviem aka alternativa je u nas 😖 A bryndza je myslim U1.
Olej olivovy my kupujeme v rakusku v Spar 1l za neakych 5,50 eur.Aj zeleny aj žlty na varenie.
Ahojte dievčatá!!! Čo je to dnes s tlakom??? Ja som od rána ako polenom po hlave buchnutá, len odpadnúť a odpadnúť!!! Hlava sa mi furt motá, aj som si pred 12.00 dala sladké, že či náhodou nemám zníženú hladinu cukru, a nemala som - nepomohlo mi to!!! A ešte ma aj Kubko hnevá, vôbec nechce papať, neviem, čo už s ním mám robiť!!! A s Katkousom dnes bola po doktoroch, predkpoladáte správne - autom, no, došla som domov v poriadku, živá a zdravá, aj Katka je OK, ale bola to divočina!!! Tak celý deň len ležím a váľam šunky!!! Teraz som na chvilku vstala, aby som vám popísala čosi, ale už zas ma motá, tak idem ležkať!!!
Babenky...dočítala som sa o tomto stravovaní...chcem sa spýtať - aké máte výsledky s týmto stravovaním?Ide to dolu aj ked jete normalne jedlá a nie tie drahe z update potravín?lebo oni píšu ,že sa chudne len konzumáciou ich potravín...prosím radu..dakujem
@zofrinka neni som tu tak dlho,nemam prehlad,ty maš neaky problem so šoferovanim? 🙂
Ja som mala paniku už ked som vodičak robila čo bolo asi pred 5 rokmi 😕 fiii to tak leti...
Ale teraz pohodka,jazdim s automatom 😀 😀
Mne sa neako hrdlo nelepši,dokonca aj hlas mi začina chraplavieť no parada.
nemate niečo osvedčene na hrdlo??
ahojte, zajtra idem na svadbu, tak mi drzte palce, nech nezhresiiiiiim 😠 😀
Ahojte ako sa mate?akosi som sa sem nedostala vonku je konecne pekne tak stale kdesy labzujeme 😀 😀 😀 😀 ale celkom sa drzim len zase sa vazim a nemala by som lebo vysledok nic moc,uvidime pondelok ci prezijem vikend bez velkych prehreskov 😠
@mirinda79 ahoj. Ano ide to dole aj pri normalnych jedlach, dolezite je dodrziavat cas, kedy ktoru potravinu zjes. Keby si jedla len update potraviny (vsetky su U1) tak by ti isla vaha dole ovela rychlejsie, ale aj penazenku by si mala zaroven stihlejsiu. Ja som uz niektore veci ochutnala z update predajne. Chutovo boli dobre, ale su pomerne drahe. Keby som sa mala stravovat len update-om, tak by som musela mat nejakeho sponzora, ktory by ma financne dotoval 😀 . Tot vsjo.
@martinka1981 tak si chorucka,aj mna bolelo hrdlo asi pondelok som to vykloktala slanou vodou a je ok to mne zabera najlepsie a ten tlak mam aj ja nizky tak ma motalo som mala tri kefe za den.
@martinka1981 kloktaj, veľa veľa, aj kaťdú 1,5 hodinu. Mne pomáha slaná voda, niekedy do nej primiešam acylpirín (to mi odporučila jedna ORL dr.) alebo propolis. Ja mám často boľavé hrdlo, našťastie nie bakteriálne zápaly, takže ja kloktám často. Minule mi imunologička odporúčala, že je dobré na noc si rozpučiť uvarený zemiak na nejakú gázu alebo plienku a oviazať to nejako na krk. Vraj to úžasne pomáha. No neviem, neskúšala som to a ani by sa mi asi veľmi nechcelo s tým babrať, ale možno by to stálo za to skúsiť to.

no dnes to tu žije 😀
už minule ma to napadlo a dnes som zase mrkla - tie, ktoré chcete cvičiť doma, tak v Tescu som za 4 eurá videla DVD-čka s cvičením, teda bolo ich 6 dielov (jeden diel stojí 4 😉 ), ale každý na inú tému - obyčajný aerobik, step aerobik, naťahovacie cviky, cvičenie s deťmi, cvičenie pre seniorov - čo si myslím, že je dobré aj pre ľudí s nejakými zdrav. problémami, že to bude také ľahšie cvičenie a ešte jedno, nepamätám si aké...