icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

teri3
7. aug 2011

@smarti tak teda dobrú noc 🙂
no ale našla som to - je to na cviku č. 2b - môžeš si všimnúť, že má pod zadkom malú spľasnutú loptu 😉
http://www.moliklub.sk/home-sk/?acc=vleze
našla som nakoniec aj to, že tá lopta sa volá overball, tak možno nájdeš na nete aj viac toho, tak kuk

idem ja tiež do hajan, dnes nezvykle skoro 🙂

teri3
7. aug 2011

@zofrinka a koľko je to "v poslednej dobe" - že sa necítiš dobre? No vodička je dôležitá, ale tiež niekedy asi nedám 2 litre 😕

zofrinka
7. aug 2011

@teri3 3-4 dni

zofrinka
7. aug 2011

@teri3 asi to fakt bude tou vodičkou.........asi budem hoooodne dehydrovaná!!!!! Musím ti napraviť!!!!! SĽUBUJEM!!!!! Už teraz som začala!!! Nikdy nie je neskoro!!!

zuzulienka28
7. aug 2011

@zofrinka moze to byt aj vplyvom pocasia. Jeden den je slnecno, druhy zamracene, raz je 30 C a na druhy den 20 C. Mnoho ludi si to neuvedomuje ako na nich vplyva pocasie bez rozdielu veku alebo zdravotneho stavu.

zofrinka
7. aug 2011

@zuzulienka28 ja to chápem, len nechápem to, že nikdy som takéto problémy nemala, až teraz......no čo už...asi starnem!!! 😀 😀 😀 😀 😀

teri3
7. aug 2011

@zofrinka len pozor s tou vodičkou pred spaním, lebo budeš mať v noci lietačky 😀 . Ja takmer každú noc idem 😕 . Ale ráno pekne začať 2-3 deci (myslím, že naraz by sa ani nemalo viacej, jedna známa mi hovorila, že obličky vraj nezvládnu viacej vody a je to pre ne záťaž, ale samozrejme záťaž je aj nepiť). Inak Miro Veselý odporúča taký trik - nastaviť si pripomienku do telefónu na každú hodinu a vypiť 2 dl vody - zaručene vypijete viac ako 2 l za deň 😉

teri3
7. aug 2011

nešla som ja už náhodou spať??? 🤐

zuzulienka28
7. aug 2011

@zofrinka nuz vsetko je raz prvy raz 😀

zofrinka
7. aug 2011

@teri3 už som zvyknutá na nočné lietačky, lebo pred spaním užívam wobenzym a ten sa zapíja minimálne 250 ml vody. Lebo je to až 8 tabletiek. To mám, aby som nebola v noci hladná!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Takže cikať pôjdem tak či tak. 😀 😀 😀 😀

zofrinka
7. aug 2011

@zuzulienka28 len stárnuť som ešte nemusela!!! 😀 😀 😀

zofrinka
7. aug 2011

@teri3 spať si ešte nešla, lebo si ešte tu!!!!!!!!! 😀 😀 😀

zuzulienka28
7. aug 2011

@zofrinka nuz pri detoch je najlepsie vidno ako rychlo starneme, ale netreba si z toho robit hlavu 🙂. Pomaly ale isto sa blizime k najlepsim rokom nasho zivota, tak co 😉. Ja uz sa neviem dockat kedy nasi prckovia vyrastu a potom si budeme s muzickom uzivat zivot ako za mlada 😀 😀 😀 ... mozno 😅

Ja pre dnesok koncim, prajem vam dobru noc.

teri3
7. aug 2011

@zofrinka no nie, my nestárneme, práve som to písala aj do našej "regionálnej témy":

deti rastú, my múdrieme a dozrievame 😀 😀 😀 ....a chlapi starnú 😀 😀 😀

zofrinka
7. aug 2011

@teri3 a zabudla si, že ešte aj chudneme a kráááásnieme!!!!!!!

zofrinka
7. aug 2011

dobrú noc babenky. zajtra sa vážime!!! Tak nech v tom spánku čo najviac schudneme!!! Ahojte!!! 😎

datelinka5
8. aug 2011

Dobre ranko !!!sestra uz odisla,prezili sme pekne dnicky,porusila som len jeden vecer ked odchazdala,dali sem si pizzu 🙂 inac som vsetko dodrzala 🙂 vcera este padla poobede karamelova zmrzka ☹ ale dnes uz idem
pokracovat s vami ,aby boli dalsie 2 kg za mesiac dolu,ked ratam tak do roka je to 24kg 🙂 🙂 takze hor sa do prace,zacina normlany vsedny den a este uprsany 😠 idem pocitat co ste tu zatial popisali 🙂 🙂

martinka1981
8. aug 2011

Dobreee ranko,
dievčata ospravedlnte ma že som sa nezučastnila debaty ale lietal tu sup okolo mna 😀 😀 😀
Ale dnes pridem 😀 😀
Inak sa idem zapisať do tabulky 😀 mam ubytok 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

qetinka
8. aug 2011

Ahojte dievčatá..my sme boli celý vikend preč..sme si to užili,aj s deckami,počko bolo fajne...zato teraz... 😖 😠 prší..však dlhooo nepršalo..treba,však také sucho.. 😲 😀
ja som jedla cez vikend tak,že uplne vsetko som porušila...grilovacka..no co ..vsak klobasa...ja to nejedávam..a aj my zle bolo snej..vcera oslava mojej Dominiky..torta..no nedaj si.. 😀 😀 ale naskakujem na vlak.. 🙂 snad sa dostanem do starých kolají a aj piť zacnem ukažkovo...

@martinka1981 fajne..poteší...že? ja nemám vahu k dispozicii..digital sa pokazila..a nechcem narocky nechcem kupovat novu..aby som sa stale nevazila...takto my je lahšie na duši 😀 😀 😀 vázim sa len u našich ked som...

zofrinka
8. aug 2011

Ahojte, hlásim sa, aj keď nie s celkom dobrou váhou......mám o 0,1 kg navyše!!! 😢 😢 😢 a to som poctivo dodržiavala!!! ALe ako som písala včera, isto to bude tou vodičkou, moc som nepila minulý týždeň!!! Ale rovnako aj ja nastupujem na vlak s Vami a pokračujemeeeeee!!!!!! 😎 😎 😎 😎 😎

zofrinka
8. aug 2011

a ešte ma napdalo, že to bude isto aj tým mesiacom......teda jeho momentálnou fázou....už aby bolo po splne!!!!!!! 😝

tanicka321
8. aug 2011

ahojte dievcata, hlasim sa po tyzdennej dovolenke........ maximalne som sa snazila nezhresit, ale 2x som sa neubranila 😀 tatarak na bozskej cesnakovej hrianke 😝 a kusocek marlenky, takze som rada, ze dnes znovu nabieham na norbiho denne Update menu, aby som sa "spamatala" 😵 😵 😵 nestiham vas citat, ale tesim sa ze som zasa tu...

martinka1981
8. aug 2011

@qetinka poteši,ked som tyžden stala 😝 a to som aj trošku pohybu mala. A tento tyžd.aj prehrešky boli a pohyb žiadny kedže som chora 😀 😀 😀 a ide to 😉

Inak ten pitny režim ,to je aj moj problem 😝
och idem niečo porobiť,na pol 11 idem s mladšou ku kožnej na kontrolu s AE 😖
tak zatiiiim

teri3
8. aug 2011

no babuľky, vidím, že je nás viac takých stagnujúcich, alebo s malým pluskom, tak to kľudne môžeme zvaliť na ten mesiac - inak teda niekedy telo zadržuje vodu aj počas ovulácie (akurát mám)...ono naozaj v tom mesačnom rozpätí sa to ukáže...koho to demotivuje, nech sa váži a meria len raz za mesiac, ako už aj niektoré praktizujúúú. Nič sa nedeje a ideme ďaleeeeej 😵 😎

zofrinka
8. aug 2011

idem si ja s mojimi detičkami na chvilku lažkať, pochrumkať si.........pápá

tiffanka
8. aug 2011

@teri3
@zofrinka ...baby, voda je dobrá vec..asi 😀 Ja som kedysi mala tiež problém s pitím, ale už vyše dvoch rokov, sa snažím dodržiavať pitný režim, a čuduj sa svete, mi to aj chutí 😀 ...Stiahnem niekedy aj cez 3,5 litra vodovodnej vody za deň..a to ešte aj v noci si cucnem párkrát / po kojení /...Všade si nosím fľašu 😀 ...Po byte..jednu mám na poschodí a druhú na prízemí 😀 ...a ke´d idem von, tak beriem tretiu 🙂 . Idem, lebo cesto je už hotové...budú buchty na pare na obed a guľáš... dobrú chuť aj vám k obedu... 😉

happysmile
8. aug 2011

ahojte dievcata!!!!

vzhladom k tomu ze tu mate vsetky male deticky, tak vam sem hodim, toto co mi prislo na FB:
Rodičia pozor! Firma NESTLE prosí každého, aby vrátil naspäť banánovú kašu s dátumom spotreby 2012, lebo sa v nej našli úlomky skla! Čiarový kód výrobku je : 7613033089 73.
Prosím, zdielaj v záujme bezpečia bábätiek, aj keď nie si rodič. Prosím, pomôž a poštuj-môžeš zachrániť jedno z bábätiek!!!!!!

pekny chudnuci den Norbiovky 😉

zofrinka
8. aug 2011

Tak sme sa vyspinkali, zjedli sme už aj polievočku z holúbkov, idem ešte narýchlo urobiť ryžu v mikrovlnke, nech sa môžem do 15-tej najesť... to je hotové za 15 minút, tak to stíham. 🙂 A k tomu pečené stehienko z kuriatka, uhorkový šalátik s fruktózou, mňam, mňam, mňam!!!!!!!

martinka1981
8. aug 2011

Aj my sme pospali ale teda kym uspim dve deti naraz tak mam nervy v prdeli 😖
Musim byť pri mladšej a staršia zatial vyskakuje z postele a vymyšla. Tak je skoro vždy krik.Trochu som podriemkala s nimi lebo Vikuš bola v noci zas hore. Ale ešte predtym som ju tišila v postielke a zaspala som tam v takej čudnej polohe že som sa zobudila so strpnutymi rukami. No dovi dopo.

Ja som mala na obed Norbiho cestoviny s oliv.olejom,kys.smotanou a parmezanom. No nič moc 😀 😀 😀 ani som to nedojedla. zo včera nezostalo nič.

Juuj že parene buchty,to by som si dala 😀 😀 mnam mnam.

mamisqva
8. aug 2011

Ahojte tak dnes som sa tu dostala az teraz,stale cosi mala je mrzuta a ja tiez s toho pocasia bleeee 😝 😝 😝 asi okolo stvrtej som sa vybrala von s malou ze vyuzijem prestalo prsat,asi po 15min.prechadzke zacalo a krasne sme zmokli,co dodat ale mala sa vyvetrala aj okupala 😀 😀 😀 😀 😀