Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Tak čo babuľky, rande na pokeci sa nekoná???????
tak som tuuuu,je tu niekto??
idem zatial mrknuť tabulku 😉
@zofrinka toto je presne z toho nášho fitka, je to druh aerobiku, ale vlastne ani moc iné nie je na výber okrem zumby 😉 no ale spokojná som 😎
https://www.youtube.com/watch?v=ol7x_HwgtIobaby, inak ja som v tabulke ako ten chlap 😉 prídem o pol hoďku
no vidím, že nerandíme 😕 ja mám trošku nervy, lebo Filipko za mojej neprítomnosti mi zastrihol do toho "svadobného" trička, tak opravujem 🙄 😖 😒 😨 🤐
Tak idem sa aj ja pochváliť .Práve uplynul mesiac ako držím toto stravovanie ,takže som sa odvážila a mínus 4 kg. Veľmi sa teším.Ani som si nemyslela ,že to takto pôjde.Sestra vraví,že na pohľad som schudla oveľa viac. Ak to takto pôjde dalej tak to bude suprové.
@teri3 ajajaj no teda ! Nožnice treba schovať.
inak ja som tu a čakam kto napiše a nikto nič.
Asi pojdem spať,moc som sa dnes nevyspala.
Kašlem ako stary hrniec a Hedelix neako nepomaha.Nemate neaky babsky recept??? 😕
@pkatarina supeeer. To poteši človeka nie? 😉
juuj aj ja už chcem 😀
@martinka1981 nakrajaj si cibulu a zasyp cukrom..pusti šťavu a tu treba piť... 😉 🙂
@martinka1981 na kašel je najlepšia usmažená cibuľka na troche oleja!!! Mne to ako dieťati najviac pomáhalo!!! ALebo ešte cibuľový sirup, ale ten postup neviem presne. To viem, že sa nakrája cibuľa, zaleje medom, alebo tak nejak, fakt už neviem!!!
inak som dnes večer zhrešila 😝 jednym kuskom pizze.Akože moj drahy sa nes...e a donesie pizzu domov a daj si a daj si. Tak som si dala ale iba jeden a potom slivky nech na nich nepozeram ako sa napchavaju.
No ale potom som si urobila mnamku,cibulku,papriku a vajičko ala volske oko a 2 platky syra na to. Len sa tak zaprašilo za tym 😀 a teraz popijam tatransky prieduškovy čaj 😝
@martinka1981 inak môj chlap už má druhé antibiotiká, už zožral fľašu hedelixu, bromhexinu a coldrex sirupu a stále kašle ako starý hrniec, dokonca už aj krv vykašliaval!!! Tak som sa už nas......hnevala a v stredu pôjde na pľúcne!! Toto už nieje normálne!!!
@qetinka a možem aj ovocnym?? 😀
@martinka1981 ten čaj popíja aj manžel, aj med si do neho dáva a prd mu to pomáha ☹
@martinka1981 určite aj ovocným môžeš
@zofrinka juuuj krv nieje dobre!! Len ho žeň k lekarovi. Nechcem strašiť ale .... no nebudem to radšej pisať. nech hned uteka,čim skor tym lepšie 😔
@zofrinka nakrajať asi na drobno nech to pusti šťavy že? No idem to hned urobiť 🙂
@martinka1981 to fakt veľmi poteší celý čas som sa držala a ani som nezhrešila tak som na seba hrdá 🙂
Dievčata cibula ja v chladničke do rana sa može luhovať 😀 a potom to vypijem všetko lebo ma roztrhne 😝
Idem do hajan,dobru noc a chudneme dievčata 😉
@zofrinka ...ja som počas tehu kašlala dva mesiace vkuse...do 17-teho týždna...pochodila som pľúcne aj alergo...na nič neprišli... odbery ok...kedže som bola tehu ani nejaké preparáty som nemohla... nakoniec mi pomohol vraj šetrný inhalačný sprej..názov som zabudla.. ešte podotknem, že ma to chytalo od tej polnoci do tretej nadránom.... som sa aj odsťahovala na izolačku 😀 ..zatvorila dvere a rozcapila okno napriek tomu, že bol len marec..a tak som potom spala do rána...ach jaj... 🙂
Veru drahý nech pekne ráno nakluše k Dr.
Dobrý , aj keď neskorý večer prajem všetkým. Milé dievčatá našla som vašu diskusiu a čítam ju už tretí deň 🙂 Nie som vo vašom mladom veku mamičiek s bábätkami, lebo moje bábätka mi už trošku podrástli... majú 27 a 23 rokov 🙂 Máme však spoločnú tému a problém, s ktorým sa i ja pasujem už celé roky po pôrodoch a to je nadváha...v mojom prípade už obezita, ku ktorej som sa čiastočne dopracovala skúšaním všetkých možných diét , po ktorých som schudla, ale následne po čase aj znovu pribrala. Zaujal ma tento životný štýl stravovania....objednala som si aj knihu, čakám, že tento týždeň príde. Rada by som sa k vám pridala, ak vám neprekáža , že mám už 47 rokov ☹ . Potrebujem podľa tabuľky, ktorú som si práve urobila schudnúť 30 kg....strašnééééé ja viem....ale verím, že s vami sa mi to aspoň čiastočne podarí.....ako čítam ste tu super partia so zmyslom pre humor a to ja môžem 🙂 Tak pekný večer..teda už noc......
@tinuska10 Ahoooooj!!! Vitaj medzi nami!!! Na žiadny vek sa tu nehráme, všetci si tu tykáme!! 😉 😉 😉 Tu sa odovzdávajú prebytočné kilogramy, tu si na správnej adrese!!!!!!!! Napíš si našej vedúcej o zaradenie do súkromky, aby si mohla do taabuliek a jedálničkov, atď. Tak ešte raz vitaj a nech sa ti s nami dobre chudne!!!
@tiffanka už bol dvakrát u dr., lenže my máme takú švihnutú dr., ja som 8 rokov pracovala ako sestrička na pľúcnom v Brne, tak do toho tiež trošku vidím, ale ona ho na trg poslať nechcela, výtery mu neurobila.............odbery tiež nie..........tak sa modlím, ako dopadne na pľúcnom!!! 😒
nie trg, ale rtg!!! 😀 😀 😀
tak som si práve dala moju "večeru" - 8 tabletiek, 3 dcl vody a môžem ísť chudnúť do hajan!!! Alebo tu ešte niekto so mnou straší?????

@teri3 to si ma potesila ze za to moze mesiac lebo ani ja som nezaznamenala ubytok v kg,iba v cm co ma tesi lebo moc som sa nesnazila,ale ideme dalej 🙂