icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

tinuska10
8. aug 2011

@zofrinka Ďakujem veľmi pekne za privítanie. verím, že som na správnej adrese, preto som tu 🙂 Vedúc je erika predpokladám 🙂

zofrinka
8. aug 2011

@tinuska10 vedúca je elina313

tinuska10
8. aug 2011

@zofrinka aha...ok....idem ju teda pohľadať a napíšem........ďakujeeeeeeem 🙂

zofrinka
8. aug 2011

daj si úvodný príspevok a tam ju "nájdeš" ...aj keď...dlho tu nebola, neviem, kde sa túla!!!!!! 🙂 🙂

zofrinka
8. aug 2011

Dobrú nôcku, kuriatka!!!!!!!!

teri3
8. aug 2011

@martinka1981 raz som čítala jeden veľmi dobrý článok - bol od doktora, ktorý preferuje najmä prírodnú liečbu a tam odporúčal to, čo som zvykla používať pri kašli aj ja - cibuľový čaj 😉 . Vraj je lepší ako cibuľový sirup. Ten kľudne uži, aspoň na začiatok isto dobré a potom si môžeš urobiť ten čaj - očistíš len špinavú šupku z cibule tak, aby Ti tam zostala aj žltá šupka. Pokrájaš na kocky (nemusíš zas až tak nadrobno) a dáš variť - má sa to variť v pol litri vody cca 15 minút. Ja som to praktizovala tak, že som varila v štvrť litri vody a potom som si pridala do to ho mlieko a granko 😎 . Po uvarení cibuľu scedíš a vymačkáš z nej šťavu. Mne to vážne veľmi dobre a veľmi rýchlo pomáhalo. Na jar keď drobec stále kašľal, tak som mu to dávala do kaše a ani nezistil 😀

@tinuska10 vitaj a nech sa Ti darí 🙂

tinuska10
8. aug 2011

@teri3 Ďakujem....verím, že sa bude....nám všetkým 🙂

tinuska10
8. aug 2011

@zofrinka našla som ju...aj som jej už napísala 🙂

datelinka5
8. aug 2011

@tinuska10 vitaj medzi nami ,pokrocilymi 🙂 🙂 ci uz v diete alebo veku , hor sa do chudnutia 🙂 s nami sa ti to podari !!!! 🙂 🙂 sme super bombasticky tim 🙂 zrelych a plnostihlych bab 🙂 🙂

datelinka5
8. aug 2011

@teri3 nemozem hajat ,tak som sem mrkla ,repraky neboli stisene skoro ma vyhodila zo sedacky ked som na to klikla teri3 🙂 🙂

datelinka5
8. aug 2011

@zofrinka ja pozeram ci nejaky novy pristroj vymysleli 🙂

datelinka5
8. aug 2011

@teri3 ten cajik aj ja varievam ked kasleme a je naozaj vyborny a pomaha,ked ho odstavim z platnicky hodim este trochu suseny tymian ,mam to od mojej dobrej babky,ktora tu uz nie je ,ale tento caj mi ju stale pripomina a este z materinej dusky je tiez vyborny,ten robil nas dedko,vzdy nam to pomaha 🙂 🙂

martinka1981
9. aug 2011

Ranko dievčata,
ja som včera vypila neskoro kavu a potom som sa prehadzovala na posteli ako velryba 😖
Čajik si idem teda urobiť. Sirup som si už dala aj staršej lebo tiež začina pokašliavať 😝
Budem ako chodiaca cibula 😀 😀

@tinuska10 vitaj 🙂

datelinka5
9. aug 2011

dobre ranecko 🙂 ja som tiet nemohla v noci spat tak som tu matozila 🙂 uz ma moje kila aj v noci mataju 🙂
sa mi snivalo aka som bola hroozne tlsta ako velryba a nemohla som sa ani hybat 🙂 teraz rozmyslam co si dam na ranajky,ani jest nechcem 🙂 🙂

kaja73
9. aug 2011

@martinka1981 To kolioidne striebro si neskusala?-nam to zabera do 2 dni a je po chorobe.Maly takto kaslal až jeden den a bolo po chorobe 🙂 .Plus tie mega davky cečka-aspon 150 mg na kg rovnomerne rozdelenych počas dna.Tato kombinacia je fakt učinna.A ked si das aj ten cajik...... 😉

martinka1981
9. aug 2011

@kaja73 no ja som sa ešte nedokopala k tomu objednať to koloid.str. 😖 Cčko som sa snažila davať ale asi nie dostatočne 😖 och strašna som.
Ale cibulovy čaj je už uvareny tak snad pomože.
PS:veci od teba nosi Vikuš 😀 😀

zuzulienka28
9. aug 2011

@zofrinka ked je tvoj muz nespokojny s jeho doktorkou tak nech odide od nej a prihlasi sa u inej. A podotykam, ze ak je lekar svihnuty, tak pacient ma pravo si sam vypytat sprievodku na odbornejsie vysetrenia, kedze pacient vie najlepsie kde a co ho boli. A ked to lekar odmietne urobit, treba od neho jednoducho odist a hotovo. Ja som pred cca. 9 rokmi dopadla nejak podobne. Mala som uz tyzden v kuse teplotu a stale som kaslala a lekarka, ze to je normlane mat tyzden v kuse teplotu. Tak som sa vypytala na RTG a tam mi zistili ze mam flak na plucach. No ludia nechcite vediet ako mi bolo. Ja som spavala po sediacky, lebo akonahle som si lahla tak ma dusilo. Liecila som sa dobre dva mesiace a kasel mi ostal este dlho potom a ked mala nastat nejaka zmena pocasia tak ma vzdy zacalo dusit, tak som bola nieco ako rosnicka, lebo som dopredu vedela ze bude zmena pocasia 😉 . Od mojej lekarky som potom odisla. Netreba sa bat vyhrazok a podobnych veci. ZDRAVIE JE PRVORADE!!!!

zuzulienka28
9. aug 2011

Dievcata zase som bola vcera poctivo cvicit vo fitku. Chodievam 3x do tyzdna Po, Str, Pi. Vikend patri rodinke a pripadnym vyletom 🙂 . Uz sa neviem dockat mojho vazenia (raz za mesiac). Neviem ci som schudla nieco, ale odkedy dodrziavam update metodu a chodim cvicit, citim sa dobre a sebaistejsie. Muzicek mi dokonca povedal, ze vraj sa mi trocha zmensila ritka 😀 . Nuz ja zmenu nevidim, ale ten dobry pocit z celeho ma hreje pri srdiecku 😀 😀 😀

@elina313 co je s tebou? Vcera si tu nebola a ani v tabulke si si nedopnila udaje. Snad to nie je nasledok tych hribov ☹

zofrinka
9. aug 2011

@zuzulienka28 Neboj, veď práve môj manžel je jeden z tých, ktorí sa neboja povedať niečo nahlas a zvlášť, keď sa jedná o jeho zdravie. Lenže "problém" je v tom, že obaja máme síce VZP, ale sme poistení v ČR, lebo tam máme zamestnávateľom, lekár preto výkony musí vypisovať na iné špeciálne tlačivo, a to je jediný problém - pani doktorke sa nechce robiť niečo navyše. Máme overené v slovenskej poisťovni - všetky práva máme rovnaké, len musíme zakaždým nechať u lekára prefotenú kartičku poistenca (aj v lekárni) a to je všetko. No ale naša pani doktorka nám ani preventívnu prehliadku nechce urobiť, lebo nevie, či by jej to poisťovňa preplatila.(preplatila, máme to zistené) Už dlhšie uvažujeme o tom, že od nej odídeme, ale teraz sa už asi nenecháme ťahať za nos a urobíme tak!!!

zofrinka
9. aug 2011

aj ja som už pozerala, kam sa nám elina313 stratila............ 😒 😒 😒

zuzulienka28
9. aug 2011

@zofrinka tak nech si pani doktorka zavola do poistovne a nech sa priamo spyta ked ma obavy. Nic by ju to nestalo. Niektory ludia su hrozny (myslim doktorku). Drzim vam teda palce aby sa to cim skor vyriesilo a nech sa tvoj muzicek cim skor vylieci z tej potvory ktora ho trapi.

zofrinka
9. aug 2011

idem asi na chvilku s deťmi von, pokiaľ na nás traktory nepadajú...🙂 Inak asi tú váhu schovávať nebudem, aspoň sa viem ovládať, keď niektorý deň ukáže väčšie číslo, minulý týždeň bola schovaná, a v pondelok ma nečakalo žiadne milé prekvapenie, ale včera som si už dávala viacej pozor a dnes už sa na mňa usmiala - potvorka... 🙂 takže ja si ju musím nechať vytiahnutú!!! tak zatial ahojte

zofrinka
9. aug 2011

@zuzulienka28 už som si obvolala všetko a mám dohodnutého lekára, ktorý má proamo zmluvu a berie pacientov EU - tak a hotovo!!! PAni doktorka sa nám už zbaví!!!

elina313
autor
9. aug 2011

@zuzulienka28 Kočenky moje, žijem, dýcham ...mám toho hrozne veľa tento týždeň, ani nemáč čas vás čítať, váhu som nedávala, lebo by bola skreslená a potom nechcem depkovať ... 😀 😀 😀
Takže som s vami - aj keď tento týždeň pomenej - držkajte sa všetky 😵

tinuska10
9. aug 2011

@datelinka5 Krásny dník želám.. ďakujem za povzbudivé slová......nepochybujem o super tíme na tejto stránka a verím, že to s vami zvládnem 🙂

tinuska10
9. aug 2011

@martinka1981 ďakujem za privítanie...som rada, že som tu 🙂

akika722
9. aug 2011

ahojte..hlasim sa po dlhšej dobe 😅 snažim sa pekne dodržiavať,ale na krpcove narodeniny-prvy rok som mala aj tortičku smotanovu 😅 a včera kusok pizze..ja som ae trubka ☹
dnes na obed http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14587 a večer-hmmmm..asi šalat nejaky s syrom 😒

martinka1981
9. aug 2011

@akika722 aj ja som mala včera večer 1 kusok pizze 😀 neboj,z toho 1kg nebriberieme 😀

Dnes som zahustila mäso so špaldovou celozrn.mukou a celkom sa to dalo. Som to urobila 1x 😀 tak už mam zdravšiu alternativu za bielu muku ked treba niečo zahustiť,teda ja malo ale ked treba tak treba 😉

tanicka321
9. aug 2011

my mame dnes od norbiho menu -
R - jablkovy jogurt so skoricou
O - grilovane morcacie kusky a mrkvovy privarok
Ol - kolacik
V - hribovo-kremova polievka s udenym syrom + rozkove kolieska
😵 😵 😵

akika722
9. aug 2011

@martinka1981 aj ja mam tu muku doma,robim z nej palacinky na slano a su ovela lepšie 😉
@tanicka321 ol-kolačik a v-rožkove kolieska????? 😕 po obede muku??či to je z niečoho ineho? 😕