icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

tanicka321
9. aug 2011

@akika722 podla mna je to vsetko z ich muky, ktora ma U1, takze mozeme 😎

tanicka321
9. aug 2011

@akika722 vsetky cerstvo pecene vyrobky v predajni su tiez U1.... je to trosku ine cesto na ake sme zvyknute, ale co by clovek neurobil pre krasu a zdravie 😅

akika722
9. aug 2011

@tanicka321 ahaa 😀 chuti to ako pečivo? 😅

tanicka321
9. aug 2011

@akika722 chlebik, taky tmavy bochnicek je velmi dobry, taketo "biele" rozky tiez, mala som aj orechovy rozok akoby z listkoveho cesta, tiez fajneee.....ale co mi nechutilo bol orechovo-skoricovy slimak, osie hniezdo a to bolo pre mna chutovo "nijake" malo sladke 😀

akika722
9. aug 2011

@tanicka321 😀 😀 😀 ale hlavne že je 😀 😀 😀

tanicka321
9. aug 2011

baby ten mrkvovy privarok je bozskyyyyyyyyyyy, normalne kocôcky mrkvy, petrzl.vnat a niecim zahustene, sladucke z mrkvicky, skveleeee jedlo a to mnozstvo 😀 😵 😎

kaja73
9. aug 2011

@tanicka321 Aj mne chutilo 🙂 Som zvedava na ten olovrant 🙂

alciatko13
9. aug 2011

@tinuska10 aj ja ťa vítam a si prvá, ktorá sa trolinku priblížila k môjmu staromamovskému veku.

alciatko13
9. aug 2011

@tinuska10 aj ja ťa vítam a si prvá, ktorá sa trolinku priblížila k môjmu staromamovskému veku.
@teri3 kde si? Skoro mi oči vypadli, keď som si prečítala, že cvičíš. Dnes som sa musela znovu postaviť na váhu, lebo ten prírastok ma riadne štve a mala som zas o 300 gramov menej. Asi fakt blbne, budem jej musieť vymeniť baterky. Takže vôbec neviem, koľko vážim...

tinuska10
9. aug 2011

@alciatko13 ďakujem za privítanie ....vnúčatká ešte nemám, ale už to asi dlho nepotrvá...... čas letí ako bláznivý 🙂

alciatko13
9. aug 2011

@tinuska10 a koľko máš kíl, keď chceš schudnúť až 30 kg????

martinka1981
9. aug 2011

@akika722 mnaaam že palacinky 😵 😵 😵 ja by som si dala. Jaj začinam mať všelijake chute. mrcha sa pomaly ale isto bliži 😖

baby inak ja som v kuse neaka naštvana a nevrla na toho mojho chlapa 😖 myslite že to je nedostatkom cukru???
Alebo tym že je v kuse preč a ja tu sama s deťmi??? 😕 😕 😕

teri3
9. aug 2011

@alciatko13 no ja som sa dnes tiež postavila na váhu a som rada, že dnes nedávame do tabuľky - síce v pyžame, ale mám o kilo viac ako včera - je to zaujímavé sledovať, lebo som vôbec neporušila, tak uvidím, čo tým moje telo sleduje a dokedy ho to bude baviť 😀 . A akože prečo Ti skoro oči vypadli??? 😀 😀 😀

@martinka1981 z tej celozrnnej si môžeš spraviť aj také palacinky, čo môžeš do 15-tej - daj tam fruktózu a tvaroh s fruktózou a máš mňamku 😉

martinka1981
9. aug 2011

@teri3 určite spravim ,joj sliny mi teču. Chcela som isť do update obchodu kupiť tu muku ale mladšia je dnes taka nervna že nemam odvahu 😖 stary moj je furt v prdeli,ach čo vam budem hovoriť...... 😔

teri3
9. aug 2011

@martinka1981 som Ti chcela na tú nervozitu reagovať - to už máš ponorku, keď máš chlopa furt preč - to som mala aj ja, teraz je to lepšie...a bolo by super, keby máš aspoň raz za týždeň nejakých pár hodín len pre seba 😉

tinuska10
9. aug 2011

@alciatko13 joooj moja..ani sa nepýtaj moooooc....cca 90kg výška 164...katastrófa......výsledky jo-jo efektov a všelijakých možných diét...a samozrejme mojej slabej pevnej vôle...... ☹ ☹ ☹

martinka1981
9. aug 2011

@teri3 to nehrozi 😖 a vieš ako by som to občas potrebovala 😢 😢 😢
Ani do obchodu sama nejdem,ideme spolu alebo so sesternicou ked ma volno. Inak sama nehrozi. A už som mu tolko krat hovorila že potrebujem vypnuť.....zda sa že marne.
Ale jemu sa zda že je s nami stale ,neviem sice kde.
Som povedala že začnem pisať dennik,možno ho trkne potom 😝
momentalne venuje 90% svojho volneho času koničkom 😝

Som sa posťažovala,prepačte mi to 😀 😀

lubinka26
9. aug 2011

baby, chcem sa opytat, ze ked kupim dia kecup, tak je to U1? kupila som od norbiho, ale je strasne drahy a mina sa mi rychlo 😒
asi si dnes urobim na veceru tekvicove placky, mnaaaam 🙂 a zajtra nabehnem do norbiho obchodu po pudingy a pecivo 🙂 najviac mi chuti parok v cesticku 🙂 minule som si kupila rozok s medvedim cesnakom a cesnakovo-syrovu pomazanku, ale moc mi nechutila. a dukatove buchticky boli mnaaaaaam 🙂

martinka1981
9. aug 2011

@lubinka26 treba pozrieť zloženie ale ja si myslim že to bude zahustene neakym kukuričnym škrobom a potom to asi nebude U1 😒

Baby za ako dlho vam zabral ten sirup/čaj cibulovy??? Ja si davam cely den sirup a teraz aj 2x čaj a teda žiadne zleošenie,dokonca začina kašlať už aj staršia 😖

alciatko13
9. aug 2011

@teri3 No preto, lebo keď som sa ťa minule pýtala, tak si ešte necvičila a ja som sa tešila, že nie som samaaa, ktorej sa do toho veľmi nechce. A tie naše telá sú normálne teľatá. To si čo dovoľujú 😀

@tinuska10 východziu váhu máme rovnakú, tak som zvedavá, ako nám to pôjde. Ja tiež nemám bohvieako pevnú vôľu, ale tentokrát som sa zaťala a s touto super skupinkou chudnúcich to snáď dokážem(e).

mamisqva
9. aug 2011

Ahojte kočky.Som konecne uspala malu je akasi nervozna neviem co to je.Ale ja sa drzkam,este chcem vydrzat co to do tej oslavy zhodit nech sa nasukam do tych siat bez obuvaka 🙂 Ale uz ma napadlo ze ci vobec budu saty ved toto pocasie ma uz hneva a to su letne saty,tak mozno nakoniec nebudu saty a tak sa na ne tesim.

mamisqva
9. aug 2011

@martinka1981 moja ty sa stale trapis s kaslom 😝

mamisqva
9. aug 2011

@tinuska10 vitam novu tvar teda obrazok.Ideme spolu bojovat 😀 😀 😀

mamisqva
9. aug 2011

@alciatko13 neboj ani mne sa nechce cvicit a asi sa to ani nezmeni tak lahko 😝 😝 😝

tinuska10
9. aug 2011

@alciatko13 ja v to tiež pevne verím.....zajtra by mi mala prísť už kniha, tak sa teším...ale frčím už od včera a celkom sa mi to začína páčiť....tak si budeme držať palčeky,,,,,🙂)))

tinuska10
9. aug 2011

@mamisqva ďakujem za privítanie....no rozhodla som sa skúsiť to spoločne s vami....verím, že to je tak najlepšie 🙂))

alciatko13
9. aug 2011

@mamisqva no ja som si nafúkala fitloptu, aj som to skúsila, ale furt ma to "zhodilo" na zem. Takže teraz ju len obchádzam...
Všimla som si, že keď obedujem mäso, tak večer nie som vôbec hladná. Ale keď si spravím niečo zo zeleniny, tak ma honí mlsná po celom byte. Takže už štyri dni tlačím kuracie prsia na všetky možné spôsoby a zásadne obedujem dvakrát - o pol dvanástej a o trištvrte na tri aj so zemiačikmi, či ryžou. A potom už len vodu a kávu a vodu a jabĺčko.

tinuska10
9. aug 2011

Už sa mi podarilo vložiť foto......je staré cca 1 rok........Tak to som ja....ahojte kočendy 🙂 🙂 🙂

alciatko13
9. aug 2011

@tinuska10 no ja som sa tiež cvakla, ale fotku si do profilu neviem dať, resp. nechce sa mi nad tým špekuľovať 😝

tiffanka
9. aug 2011

@alciatko13 ...cawík...netráp sa váhou...kúp si baterky ,o mesiac ich vymeň, ak potom sa odváž 😉 ..myslím si, že budeš milo prekvapená...samozrejme ak ti nebude chýbať disciplína v stravovaní 😀 to malo znieť humorne...cmuk