icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

martinka1981
9. aug 2011

@tinuska10 že jakááá fešanda 😉

@mamisqva trapim a večer ma drhne jak staru kozu do kelu. Nič mi nepomaha. Budem musieť isť zajtra do lekarne.
Ešte aj staršia ma teplotu zvyšenu a pokašliava tak neviem aka ma čaka noc 😢 😖

tiffanka
9. aug 2011

@martinka1981 jedno s druhým 😉 ...ale treba sa znormalizovať a všetko bude okšie 😉

martinka1981
9. aug 2011

@tiffanka nejak mi uniklo na čo mi odpovedaš?? 😀 😀 😀

alciatko13
9. aug 2011

@tiffanka ja sa netrápim, len ma to štve a ruku na srdce, mesiac by som nevydžalaaaaa, ale budem sa vážiť raz za týždeň ako doteraz, to len dnes som sa neovládla 😎 . A neboj, po toľkých rokoch života už beriem všetko s humorom, chi

tinuska10
9. aug 2011

@alciatko13 to si dobrá moja......ja nevidržím od poobedia do rána o jabĺčku a káve....ja som dala na večeru...tvrdý syr 20% tuku, čerstvé uhorky a 5 korbáčikov...hm....a pijem žihľavový čaj bez cukru..tak hádam dobre či??? 🙂

tinuska10
9. aug 2011

@martinka1981 noooo,noooo fešanda to áno....kým mi nieje vidieť zadok a brucho ..... 😀 😀 😀

alciatko13
9. aug 2011

@tinuska10 to aj ja som spočiatku takto večerala - tvrdý syr, šunku a kopec zeleniny alebo som si opražila cibuľku, jednu papriku a jedno vajíčko a zhltla som to bez chleba. Ale po mäsovom obede už fakt nič nemusím.

martinka1981
9. aug 2011

@tinuska10 tak to si tu neni sama 😀 😀

martinka1981
9. aug 2011

@alciatko13 ja som mala mäsovy obed a aj tak som an večeru zhltla ako pišeš :cibulku,papriku a 2 vajička 😝 ale bez všetkeho a taaaaak mi to chuti. Mnaaaaam 😵

alciatko13
9. aug 2011

Baby, čo je s našou šéfkou Eli? Je na dovolenke?

martinka1981
9. aug 2011

@alciatko13 nie,iba nestiha. Dnes pisala,nečitaš??? Haaa??

teri3
9. aug 2011

@martinka1981 no ten denník by si naozaj mohla začať písať - normálne mu tam napíš časy kedy kde bol - môžeš aj za jeho asistencie, aby nehovoril, že si si vymýšľala 😉 . Alebo 3 dni presne zapisuj a potom mu to ukáž...ja som zistila, že minimálne na toho môjho zaberie aspoň trochu názorná ukážka...náznaky, prirovnania, poukázanie na niečo podobné - to mu nič nehovorí 😕 . Inak kľudne sa vysťažuj, ak Ti to pomôže aspoň trochu - ak chceš, tak do súkromky, alebo aj sem, keď sa vlastne naozaj nemáš komu vyžalovať 😒
no a aká je účinnosť čaju, to moc netuším, ale tuším na druhý deň to bolo poznať...drobcovi som ho dávala tuším 3x večer

@alciatko13 nie, naše telá sú skvelé a jedinečné (som rada, že mám takéto, som v podstate zdravá), akurát majú svoj systém, ktorý nezapadá do našich predstáv...zostávajú nám dve veci...prispôsobiť sa telu, alebo telo prispôsobiť na svoj obraz, aby sme nebojovali samé proti sebe - to bolo múúúúdre a veeeelice filozofickéééé 😀 😀 😎
a čo sa športovania týka, ja som vždy bola teleso na telesnú 🤐 ale po škole ma oslovil aerobik a posilňovňa...ja som aj "začala" asi pred 1 a pol rokom cvičiť, ale podarilo sa mi vtedy ísť 2x a potom už kvôli manželovi sa mi nedalo, teda kvôli jeho "podnikaniu". Ale teraz, dúfam, to už pôjde bez prestávok 😎

mamisqva
9. aug 2011

@tinuska10 oooo aka kocica usmiata 😉 😉 😉

tiffanka
9. aug 2011

@tinuska10 ...pekne ťa tu medzi nami tiež vítam 🙂 Ako sa pekne rozrastáme.... to je super! Nebuď smutná... o tej slabej pevnej vôli by som mohla napísať slohovú prácu 😀 ...mne tiež chýbala, ešte prednedávnom... Ja som začínala tak, že som s tým, čo chcem dosiahnuť, oboznámila svoju "makovičku", aby sa neskôr nevyhovárala, že ona o ničom nevedela, čo zamýšľam 😀 ... zatiaľ takto oboznámené fungujeme 5 týždňov a celkom nám to ide, myslím si 😉 Podľa mňa, keď niekto niečo chce veľmi dosiahnuť / myslím na reálne ciele /, tak sa mu to aj podarí, lebo to chce. Ale keď to niekto zabalí hneď, lebo mu to nejde podla jeho predstáv, a nepokúša sa ďalej, tak si myslím, že až tak veľmi nespokojný so sebou nie je. Alebo sa mýlim? 😕 Každá z nás má svoje vlastné tempo...niekedy s tým nič nenarobíme, aj keby sme chceli, lebo telo si niekedy zmyslí, že nás trošku poskúša, či vytrváme 😉 . Apropó... čím pomalšie chudnutie, tým menší predpoklad jojo efektu...takže hlavu hore, a ideme spolu do boja! 🙂

tinuska10
9. aug 2011

@alciatko13 to je dobre, lepšie ti to pôjde dole....ja ani nezaspím úplne hladná......ale to sa poddá 🙂 🙂 🙂

tinuska10
9. aug 2011

@martinka1981 nie že by som bola škodoradostná, ale teší ma, že nie som sama 😀 😀 😀

mamisqva
9. aug 2011

@teri3 mudro mudro pises,treba si vazit to co mame a s tymi kg naviac....to je len kozmeticka uprava 😀 😀 😀

tiffanka
9. aug 2011

@martinka1981 že ked ti chýba cukor, tak si daj

martinka1981
9. aug 2011

@teri3 jaj si zlata 😉 no komu sa vyžalujem ked su teraz všetci na dovolenkach 😀 😀 alebo čučim doma 😖
A s tym dennik začnem 😀 lebo pred časom mi tvrdil že vobec nesexujeme ,tak som sa naštvala a začala som to pisať . Potom som na to zabudla a našla to ked som bola zž tehu s Vikuškou. Si vieš predstaviť ako som sa na tom smiala lebo som na to pozrela a hned som vedela kedy sa nam malá podarila 😀 😀 😀

teri3
9. aug 2011

@tiffanka dobre si to napísala a jeden človek v mojom okolí mi už dlhodobo dokazuje, že to tak je - síce nie v oblasti chudnutia, ale v princípe je to to isté - týka sa to tohto výroku: "Ale keď to niekto zabalí hneď, lebo mu to nejde podla jeho predstáv, a nepokúša sa ďalej, tak si myslím, že až tak veľmi nespokojný so sebou nie je." - týka sa to aj celkovej premeny človeka

@alciatko13 ono nie je dobre jesť príliš málo, lebo si môžeš spomaliť metabolizmus a aj keď budeš teraz pekne chudnúť, tak sa to môže časom zastaviť a keď ho budeš znova štartovať, tak môžeš aj pribrať a to by bolo asi dosť demotivujúce 😉

martinka1981
9. aug 2011

@tiffanka lebo ja som tu už všeličo dnes popisala 😀

martinka1981
9. aug 2011

@tinuska10 ale tak vieš ako,škodoradosť najväčšia radosť 😀 😀

alciatko13
9. aug 2011

@martinka1981 bože, som slepá! Ale ten jeden Elin príspevoček sa tak zamotal medzi ostatné... Ale už som si ho prečítala 😵

@teri3 tak to si dobrá, ľudia, ja som v živote nebola vo fitku. A mala by som, mala. Ale kamošku (tú najlepšiu) mám v Írsku a samej sa mi nechce 😝

tinuska10
9. aug 2011

@tiffanka veľmi pekne ďakujem za privítanie a povzbudivé slová....áno ideme do boja...preto som sa sem prihlásila a chcem to skúsiť s vami.....potrebujem podporu, pretože deti sú už dospelé a riešia si svoje...manželovi je to po 27 ročnom manželstve takpovediac jedno.......a vždy som chudla iba sama...a to je potom ťažko......aj sa mi podarilo oddelenou stravou 17 kíl, ale do roka bolo 20 späť....... náhodou som našla toto fórum a dva dni som sa tu kutrala a čítala vaše príspevky. Nakoniec som sa odhodlala sa k vám pridať a som presvedčená, že som tak urobila prvý a zásadný krok k úspechu...pretože v jednote je sila 🙂 🙂 🙂

mamisqva
9. aug 2011

@martinka1981 inak ten dennik super napad aj moj si vobec nepamata take veci ☹

tinuska10
9. aug 2011

@martinka1981 juuuj to ja nie.....to nemusííím....to bol iba vtip 😀 😀 😀

martinka1981
9. aug 2011

@alciatko13 ani ja som nebola a čo?? Som tu 😀 😀

alciatko13
9. aug 2011

@teri3 keď ja vôbec nie som hladná, preto aspoň to jabĺčko, aby si moje "múdre" telo myslelo, že je to riadna papkanica.

martinka1981
9. aug 2011

@tinuska10 v pohodeeeeeee!

@mamisqva chlapi su hroznííí,pamätaju si len čo chcu 😝

Dievčata nechce sa mi ale asi vas opustim. Musim skontrolovať malú či jej nestupla horučka.
Tak sa bavte a dobruuu noc 😉

tiffanka
9. aug 2011

@alciatko13 ja si zase robím na obed buď niečo sladké:opekance, ryžový nákyp, žemľovku alebo cestoviny...a tak..lebo doobeda na sladké chuť nemám,to si dávam radšej s veľkou obľubou na raňajky doma pečený normálny biely chlieb, napr. dnes s bryndzovou nátierkou,alebo s čím koľvek...a potom na večeru sa mi niekedy mäsko pýta... alebo len jogurt, či melón červený alebo kyslé jablko...večere mávam slabé, mala by som na nich pridať

teri3
9. aug 2011

@alciatko13 mala by si si hlavne nájsť šport, ktorý Ťa baví, lebo taký, ktorý Ťa nebaví, nevydržíš robiť dlho a to je potom oničom, dôležitá je pravidelnosť - ono kľudne stačí aj rýchla chôdza - pol hodiny - hodinu každý druhý deň 😉