Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@martinka1981 😀 OK..
@tiffanka fuuu, končím s mäsom, aspoň na dva-tri dni, lebo ma normálne plašíte, že sa mi spomalí metabolizmus... A na sladké jedlá nemám bohvieakú chuť, možno nejaké dobré tvarohové palacinky. Vidiš, to si spravím zajtra a večer šunčička so syrom a kopec zeleniny
ho,ho,ho...ja som už teta v pokročilom veku...vydávala dom sa 20 ročná a mám 47n rokov ...dve deti..syn 27...dcéra 23 🙂
@tiffanka jááááj, že opekance, hmmm, ja by som si veru tiež také dopriala častejšie, ale ja nemám pri drobcovi kedy vyvárať, lebo on je furt v pohybe a keď je pekne, tak sme celé doobedie vonku, dnes napríklad sme boli 3 hodiny doobeda a asi 2 poobede...
ale čo sa mi stalo, sa Vám musím vyžalovať, možno mi aj niektorá pomôžete, poradíte
boli sme vonku a drobec zbadal manžela, že prišiel domov - najskôr sa ešte chvíľu hral, aj som ho videla a potom išiel akože kúsok a o dve minúty už som tam bola a jeho nikde, už išiel vlastne domov, ale to musí prejsť cez cestu a ako som po ňom kričala už z plného hrdla že stoj, počkaj, on sa len obzeral na mňa, smial a prebehol cez cestu. Prišla som za ním a on sa smial...ešte som aj niesla jeho autíčko - to som potom hodila o zem, na drobca nakričala a dala mu po zadku ☹ . On niektoré veci dosť málo rozumie, hovorí len veľmi slabo - aj som videla, že keď som sa ho potom pýtala, či sa môže behať cez cestu, tak povedal, že áno, aj sme to všelijako zjednodušovali a konkretizovali, prečo cez tú cestu nemá behať...ako naňho, poradíte? Odmalička bol svojhlavý, biť ho nechceme, ale niekedy nenachádzam iný spôsob, ako mu dať najavo, že urobil zle, keď sa z toho ešte aj smeje 😖
@teri3 tak tá chôdza, to je OK, ale musím mať cieľ - a tak každý deň prášim do najvzdialenejších obchodov a vytešujem sa, že mám pohyb. Známi sa ma vypytujú, či sa niečo stalo, keď sa tak ponáhľam 😀 😀
fotka je rok stará.... 😀
@alciatko13 práve to mäsko je dobré dať si na večeru 😉
@alciatko13 mesiac by som asi ani ja nevydržala,ale si predstav tú potechu, ked by si videla čo ja viem, o tri kilá menej...To by bola pecka! A takto stresy, že jeden týždeň mínus kilo, druhý týždeň plus 400g.... Ja nemám digišku, už som to tu spomínala, takže ja riešim len to , či to kleslo o kilo,alebo o pol kilo, alebo či to stagnuje alebo či pribudlo 😀
@teri3 hmmm...ťažko radiť 😒 . Ale snáď len pekne viacej docieliš... musíš sa obrniť trpezlivosťou...deťúrence si neuvedomujú možné nástrahy a dôsledky vlastných počinov... a majú z toho možno "psinu", keď vidia rodiča rozčerteného... On je ešte malý... postupom času to bude lepšie, neboj... Aj ja by som asi mala nervy, keby mi dite prebehlo cez cestu...uf ☹
baby...ja si idem s vami rozlúčim...nastupuje dcéra 🙂 ...Prajem vám dobrú nôcku a pekné sníčky 😉
@teri3 moja, ťažkú tému si nahodila. Ja som svoje deti nikdy neudrela, ani naši ma nikdy nebili, a to som povyvádzala kadečo a aj napriek tomu som sa stále trápila, či ich dobre vychovávam. Ešte aj dnes, a to už má starší 35 a mladší 21, tak to ako keby som mala dvoch jedináčikov. Pamätám si, že ja som sa s nimi veľa rozprávala, úplne odmalička.
@smarti kupila som tu muku od norbiho, takze davam jednu lyzicu hladkej a jednu lyzicu speci muky. ale dala som malo, rozpadavali sa mi,nabuduce dam viac. a bolo to uuuuzasne. dala som si k tomu rajciny poliate kyslou smotanou s cesnakom a na "placky" nasturhany syr. mnaaaam, nevedela som sa dojest. ale mam svoje dni, tak si doprajem 🙂 lepsie ako sladkosti 😝
@teri3 moja ako keby som seba videla pred rokmi takyto bol aj moj syn dned ma 16.Ale on sice rozpraval od dvoch rokov ale vsetko robil strasne zbrklo a hrrrrrr cez cestu hrrr do priekopy stale sa niekde udrel o hlavu proste strasne zbrklo vsetko robil a neuvedomoval si co sa moze stat.To prejde a myslim ze ako pise
@alciatko13 stale mu vysvetlovat ze to sa ti nepaci ze to nemoze a ze si s toho smutna ked to robi a ze si spravi bolacku a bude plakat on to postupne pochopi.A obcas som sj ja capla po zadku ze to nemoze.
@tinuska10 aj ja ta vitam medzi nami. Ja som tuto temu tiez objavila nahodou a som velmi rada ze sa tak stalo. Zacala som teraz 1.augusta a vazit sa budem len raz mesacne. Takto ma to viacej motivuje aby vaha ukazala cim menej a dufam, ze tomu tak aj bude. Inak pohyb odporucam uz len kvoli dobremu pocitu po nom. Ked si netrufas na fitko alebo rozne aerobicove kombinacie tak by som ti odporucala slender stoly. Neviem ci si o tom uz pocula. Posielam ti link aby si sa s tym blizsie oboznamila. Je to sice v BA ale ako informacny material to postaci http://www.slenderlifeadas.com/ . Neviem ci mate nieco podobne aj Ziline, ale ak ano podla mna to stoji za vyskusanie.
Jaj keby som tie stoly mohla ja vyskusat, lenze zial u nas nic take nie je. Najblizsie je 70 km daleko ☹ .
@zuzulienka28 veľmi pekne ďakujem za privítanie...aj za radu. neviem, či je niečo také v Za, ale je to možné...popozerám sa . Ja zatiaľ začínam Ergometrom a brušákmi...ale aj prechádzka dnes bola do kopčeka a bicykel k mamine na kávičku 😀 Chodila som aj na Zumbu, ale mám problém s pravidelnosťou kvôli práci..tak som to vzdala...to ma bavilo 🙂
@alciatko13 no môj drobec práve veľmi málo a slabo rozpráva, mi to často príde ako hrach na stenu...keď on sa ešte ani nevie opýtať, že prečo...tiež som mu dosť dlho po zadku nedala, ale potom som už nevedela ako na to...si pripadám ako krkavčia mater, keď si napísala, že si nikdy deti neudrela 😢 . Inak som čítala, že keď je medzi deťmi viac ako 7 rokov rozdiel, tak sú ako jedináčikovia 😉
@tiffanka @mamisqva ďakujem za komentáre a rady, ja bývam teda dosť trpezlivá, ale on keď sa rozbehne hrrrrr, tak si môžem rozprávať 😒 . Donedávna som mávala teda pri ňom riadny adrenalín, lebo to som mu musela byť stále v pätách. Neexistovalo že stoj, počkaj, popozeraj sa. Tak to budem musieť asi ešte ďalšie tri roky praktizovať - mať ho stále od seba tak do 5 metrov, lebo je z toho problém. Keď ideme z domu, tak mu poviem, nech čaká, aj čaká, aj sa z chodníka pozrie, či nejdú autá, ale to mu musím pripomenúť, ale vtedy sa nevrhá bezhlavo na cestu. Inak teda to bolo od mala, ja som si dlho myslela, že on mi nerozumie, až potom som zistila, že ma dosť dobre ignoruje, ale čiastočne aj nerozumie, drobček môj maličký. Veď sme mu potom aj vysvetľovali, že auto urobí veľké au, tak to asi musíme donemoty opakovať, lebo pri iných veciach je zlatý a vidím, že od väčších sa aj naučí - nevyhneme sa tomu, že aj sprostosti, ale čo už 😉 . Toto je vážna vec, lebo tam ide o život, fakt vykašľať sa na dačo rozbité, rozliate, roztrhané - aj keď tiež ho chcem naučiť, aby si veci vážil
som sa rozkecala, ale idem spať, dobrúúúúú nôôôôôcku
@tinuska10 síce si zo ZA, ale ak si poblíž PB, tak slender stoly sú aj tu, ja na ne chodím, a aj na vibrafit a rolletic, ako je písané aj na tých BA stránkach!!! Je to fakt super!!!
Dobrú nôcku, bambuľky, zajtra sa zas ozvem, a priznám sa, ako som dnes zhrešila....... ☹
😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔
baby vy ste sa zblaznili??ved dnes ste tu tolko popisali ,ako za cely vikend nie 🙂 studujem a uz je polnoc,oci ma palia ,pri dusi tiez 🙂 dobre mi je s vami ,ale uz idem dobru noc!!!!
@martinka1981 skus urobiť palacinky z tej muky ale na slano-šunka,syr,špenat a dať zapiecť..su vyborne..sice jesť len do 12tej ale tak skory obed 😀
Bre ránko baby,nebola som tu dlhšie len rýchlo som Vás prečitala akosi sa mi nedari držať no ale dnes som už opať naštartovana som sa važila a keď som videla že som pribrala tak som si povedala musim opať do toho naskočiť bol vikend a sme boli u nasich a tam sa to neda dodržiavať ešte oslava,joj štve ma to ale hadam je to len kg čo je vo mne a nebude to tažke zhodiť. Musela som sa Vám priznať,tak pekný deň všetkým prajem. 😉 🙂
@akika722 ja palacinky na slano nemožem,mne sa tam stale žiada sladka chuť ked si dam aj slanu 😀
Inak dobre rano.
moc som dnes nenaspala 😝 straršia mala teplotu v noci a potom mladšia buntošila 😝
@martinka1981 ahaa..ja zas mam radšej na slano aa ani ja som nenaspala,urobila som si volno a bola som u kamošky do 00.30 😀

@teri3 to faaakt? Ja som to teraz sem hodila, ako to cítim...nemám to odniekiaľ naštudované 🙂