Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@martinka1981 😀 😀 ved po 4roch rokoch aj tak treba 😅
Dobré ránko kočenky!!! Tak sa idem priznať - to je vraj poľahčujúca okolnosť!!!! Boli sme včera nečakane u sestry na Morave........oni sú vášnivý hubári.........a mali vyprážané dubáky.......a ja som ich ZOŽRALA asi kopec..... ☹ ☹ ☹ Ale na druhej strane......dala som si mňamku, čo som dávno nemala!!! Sestra ma musela vyháňať od misy, aby som ich všetky nezožrala, lebo to robila švagrovi na večeru......a ten len : Dej si, dej, jen žer, já jsem měl k obědu guláš, jen si dej....... No a nedajte si!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@teri3 vôbec sa nemusíš cítiť ako krkavčia mater, dnes je šialená doba, samý stres a nervy, a asi by som aj ja bola už iná. Detí som sa síce nedotkla, ale neraz som vpálila do kúpeľne, zjačala na celý barák, a tak som vypustila ventil 😝 . Veru boli chvíľky, kedy by som ich najradšej pretrhla na dvojo...
@luciapejkova vitaj v klube, v minulom týždni sa nám viacerým podarilo čo to nabrať alebo stáť na váhe, ale to nás predsa nemôže odradiť od našich cieľov 😵
ahojte Norbiovky!!! 😀 tak sa zasa hlasim, snad ste tu vsetky na mna nezabudli 😅 a vitam nove spolubojovnice 😉 konecne mam dnes trosku volnejsie, tak sa idem zapojit do debaty 😀 vsak vy pisete ako dablice ani nestiham citat...
ja mam dnes zravu nemoc 😨 prave tlacim rezance s grankom (ved este mozem, ne?! xixix...) a nic ine cokoladove som nenasla... uz aby bolo po splne mesiaca konecne tie kilecka zacnu ubudat a nebudu sa na nas drzat ako prilepene 😉
tak nam dnes Norbi navaril skvely obediiiik - zeleninove ragu s bravcovym maskom a update maslove halusky, to vam bola porcia, mnaaaaaaaaaaaaam asi mi odleti aj gombik z rifli 😀 😀 😀 som plne uspokojena, a ako dezertik na Ol mame jablkove pyre s hrozienkami 😵 no proste radost chudnut s Update!!! 😎 😎 😎 pekny den vam vsetkym 🙂
ahojte kocenky,myslela som si ze len mna sa drzi ta zrava nemoc,ale ked tak citam tak asi to bude tim mesiacom,veru uz nech je po splne.Ja som prave o 12 zjedla 4 buchty na pare ,lebo som mala hroooznu chut na sladke 🙂 no a poobede si dam uz len nieco lahsie.Inac som ich prvykrat robila z celozrnnej muky a narastli mi krajsie ako z bielej,vyborne boli a miesto cukru som dala medik, chlapi sa len tak olizovali 🙂 a to som si myslela ze im to nebude chutit s medom 🙂 🙂
@datelinka5 datelinka ty mi tu robis ine chute... ze buchty na pare mnam, mnam... 😀 musim ist este nieco sladke zblajznut este mam 30min. (ja mam o hodku menej ako vy kis kis... xixixi...) tak nech to stihnem 😀
@tanicka321 tisko ti zavidim, ze ti ma kto varit take mnamky... a este aj zdrave a napomahajuce ku chudnutiu... doparoma preco som tu, a nie na Svk... to by sa mi chudlo?! 😅
ahojte žienky chudulienky 😎 ja som si včera pozerala moje "bývalé" chudnutie a tam som mala zápisky o tom, že mi váha hádam každý mesiac stúpla o pol kilo - kilo a až potom klesla a celkove som mala vždy úbytok, takže je to normálne, len vydržať a nespanikáriť, keď tam vyskočí vyššie číselko 😎
@happysmile neboj, nezabudli sme a hlavné je, že Ty si nezabudla na nás 😉 . Aj mne tu pravidelne @tanicka321 robí chute a keby mám obchod blízko, tak by som sa tak možno aj stravovala, ale zase je fajn naučiť sa variť a jesť z "normálnych" potravín 😉 . Ja si idem dať asi grahamové cestoviny s tvarohom a fruktózou 🙂 . Tiež mám chuť na dačo sladkééé
@alciatko13 vďaka za podporu, však už som mu včera vysvetlila, prečo nemôže chodiť na cestu a teraz sa ho už len "kontrolne" pýtam, ono je to asi lepšie, keď to "vie sám", ako keď mu to budem stále tlačiť do hlavy, že nesmieš a basta, lebo to je just naopak 😕
@happysmile jasne ze chybas uz som ti chcela pisat,neidete vy na sk ci sa mylim tusim okol 12 teho.Si spominala tusim.?
@datelinka5 aj ja sa dopujem doobeda sladkym nemam problem sladky obed,len moj mm ze to je dezert???a na obed je co?potom lepsie vydrzim do vecera a na rano sa zase tesim na sladke aj ked iba sladky rozok 😉
@teri3 aj mne to kolise uz som sa zvykla a nestresujem sa mna drui nad vodou to ze ma okolie pochvali ze som schudla,posledne to akosi prehanaju,zeby to tie cm tak ukazali,len aby som zas nezostala horenos a hned požrala co mi pride do cesty lebo uz sa mi to stalo a potom sa zase neviem nastartovat,ale clovek sa uci na vlastnych chybach 😉
No damy necele 2 tyzdne som tu nebola a uz mame 97 stranu 😀 😀 😀 no ja som mala zopar dovolenkovych prehreskov, ale na pocudovanie sa to vobec neukazalo ani na vahe ani na mojich mierach 😀
dievčatá, idem vypnúť!!! Idem do salónu na nechty, manžel že bude s detvákmi, tak to musím využiť!!! Prihlásim sa potom!! Ahojte!!
@gebeente77 ...no, vitaaaaaaaaj! 🙂
uz som vam chybala??? 😀 boze baby, toto pocasie ma zabije, otras 😠 chcem ist s malym do mesta, potrebujem cosi odniest do obchodu tak dufam, ze uz doprsi kym sa zobudi 😠
@happysmile aha...mňamka 😉 :
http://varecha.pravda.sk/recepty/slivkove-gule/...
@gebeente77 u vás pršííí? 😨 ...na juhu hlásim pekneeee, teplo, slnečno
Dobre babule, idem zavárať...čakajú ma uhorky naumývané aj jabĺčková paprika, neviem, kedy sem dokvitnem...tak páááá a nepíííšte please veeeľa 😀
@tiffanka Ja som vcera robila slivkove pirohy to bola mňamka 🙂
@datelinka5 daj receptik,ja som tiež v živote nerobila buchty na pare 😀
ale zato palacinky som si dnes urobila,aj drahemu cestoviny s cukinou a pozera že neako vela tu mame "žradla" 😀 😀 😀
@tinuska10 tu muku som kupila v norbiho obchode... neviem, ci sa da niekde objednat 😒
dnes som zas nechala "par" € u norbiho 😠 kupila som pudingy, klobaskovu pizzu, rohliky, pikantnu syrovu pomazanku, take nieco ako ochutene acidko... a ze 8€ 😅
a dnes som tomu zas dala 😖 doobeda magnum, do 12tej som stihla vlassky salat s chlebom, ale pobede som uz posluchala, dala som si spenat s varenym vajickom, potom tu pizzu z norbiho obchodu a na veceru netusim co si dam.
inak vcera sme boli v mc donalde a dala som si salat, hoci ma to veeeeelmi tahalo na hambac 😅
a uz by fakt mohlo skoncit toto obdobie, lebo si roztiahnem zaludok 😒 a este mam aj svoje dni ☹
@teri3 uz mas uhackovany top? chela by som kuknut, ak by si bola taka zlata 🙂
@martinka1981 ja robim z 1 kg muky kedze nas je vela 🙂 pol litra vody ,kocka drozdia,trosku cukru a sol do muky, to je vsetko .zamiesim necham podkysnut a plnim lekvarom.Do vacsieho hrnca dam varit vodu,hodim nan utierku a parim 10 az 15 min. Zatial si urobim trosku karamel z cukru,oplaim na sucho na panvici ,polku masla pirdam zalejem vodou a medik, to je ako poleva,alebo cokoladovy puding,tiez upalim karamel a zalejem vodou a do toho puding cokoladovy.Buchty posypam makom a kakaom.dobru chut!! 🙂
@datelinka5 fiiiha ake de Luxe buchty 😉
mne by stačilo na vrch aj granko a maslo 😀 😀 😀
A tu celozrnnu muku davaš pšeničnu??
@tiffanka to co mi tu davas za link.hahahah.... sak slintam ako bernardin 😀 boze tie ale vizeraju bozsky 😎 uz viem co poviem mame aby urobila, lebo sa ma stale pyta, ze co ma uvarit ked prideme 😀
@mamisqva ahojky, dobre si pamatas 😉 13. v sobotu uz frcime smer Svk, po roku "domov", tak zasa sa tu dllllllho neukazem 😒 lebo nebudem mat pristup na net. ale mozno skocim k sestre a ak bude chvilka tak aj do pc nakuknem... ved budem mat s rodonou o com kvakat, ked sme sa tak dlho nevideli...
@zofrinka ty sa mas... ty zijes moj sen 😀 fitko, manikura, este povedz ze chodis aj na pedikuru a ku kozmeticke a ozaj budem zavidiet! 😅 super, ze mas takeho mm, viacere by sme menili 😉
@gebeente77 vitaj spat! ako bolo na dovolenke? a kde ste to boli?
@luciapejkova joj veru aj pirohy by som si dala 🙂 mnam... baby vy ste take sikovne! ja som na taketo veci lava, alebo skor leniva 😅 pre mna je to hrozne prplava robota 😎 ale jest , to by som jedla xixixi...
@happysmile len u nasich v LV, lebo tam mame kusok vikendovu chalupu kupenu, tak uz 2 rok su letne dovolenky tam, nakolko ju davame do poriadku 😀 ale bolo dobre, keby este tomu pocasiu nesibalo tak by bolo super 😠
@gebeente77 nerob si z toho nič....my sme chodili osem rokov na maltu 😀 ...stavali sme RD...ale teraz by som nemenila asi za nič 🙂 ...ale ba..menila by som asi za bungalow 😀 ...nieže by bol náš nejaká opacha, ale prízemný sa mi začal viacej ľúbiť 😔

@akika722 tak to je ten lepši pripad 😉 😉 nevyspatia...