icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

martinka1981
10. aug 2011

@akika722 tak to je ten lepši pripad 😉 😉 nevyspatia...

akika722
10. aug 2011

@martinka1981 😀 😀 ved po 4roch rokoch aj tak treba 😅

zofrinka
10. aug 2011

Dobré ránko kočenky!!! Tak sa idem priznať - to je vraj poľahčujúca okolnosť!!!! Boli sme včera nečakane u sestry na Morave........oni sú vášnivý hubári.........a mali vyprážané dubáky.......a ja som ich ZOŽRALA asi kopec..... ☹ ☹ ☹ Ale na druhej strane......dala som si mňamku, čo som dávno nemala!!! Sestra ma musela vyháňať od misy, aby som ich všetky nezožrala, lebo to robila švagrovi na večeru......a ten len : Dej si, dej, jen žer, já jsem měl k obědu guláš, jen si dej....... No a nedajte si!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

alciatko13
10. aug 2011

@teri3 vôbec sa nemusíš cítiť ako krkavčia mater, dnes je šialená doba, samý stres a nervy, a asi by som aj ja bola už iná. Detí som sa síce nedotkla, ale neraz som vpálila do kúpeľne, zjačala na celý barák, a tak som vypustila ventil 😝 . Veru boli chvíľky, kedy by som ich najradšej pretrhla na dvojo...

alciatko13
10. aug 2011

@luciapejkova vitaj v klube, v minulom týždni sa nám viacerým podarilo čo to nabrať alebo stáť na váhe, ale to nás predsa nemôže odradiť od našich cieľov 😵

happysmile
10. aug 2011

ahojte Norbiovky!!! 😀 tak sa zasa hlasim, snad ste tu vsetky na mna nezabudli 😅 a vitam nove spolubojovnice 😉 konecne mam dnes trosku volnejsie, tak sa idem zapojit do debaty 😀 vsak vy pisete ako dablice ani nestiham citat...
ja mam dnes zravu nemoc 😨 prave tlacim rezance s grankom (ved este mozem, ne?! xixix...) a nic ine cokoladove som nenasla... uz aby bolo po splne mesiaca konecne tie kilecka zacnu ubudat a nebudu sa na nas drzat ako prilepene 😉

tanicka321
10. aug 2011

tak nam dnes Norbi navaril skvely obediiiik - zeleninove ragu s bravcovym maskom a update maslove halusky, to vam bola porcia, mnaaaaaaaaaaaaam asi mi odleti aj gombik z rifli 😀 😀 😀 som plne uspokojena, a ako dezertik na Ol mame jablkove pyre s hrozienkami 😵 no proste radost chudnut s Update!!! 😎 😎 😎 pekny den vam vsetkym 🙂

datelinka5
10. aug 2011

ahojte kocenky,myslela som si ze len mna sa drzi ta zrava nemoc,ale ked tak citam tak asi to bude tim mesiacom,veru uz nech je po splne.Ja som prave o 12 zjedla 4 buchty na pare ,lebo som mala hroooznu chut na sladke 🙂 no a poobede si dam uz len nieco lahsie.Inac som ich prvykrat robila z celozrnnej muky a narastli mi krajsie ako z bielej,vyborne boli a miesto cukru som dala medik, chlapi sa len tak olizovali 🙂 a to som si myslela ze im to nebude chutit s medom 🙂 🙂

mamisqva
10. aug 2011

@zofrinka nooo ked mas takeho skveleho svagra .....noooo nežer taku mnamku...aj ja by som si dala 😀 😀 😀 😀 😀

happysmile
10. aug 2011

@datelinka5 datelinka ty mi tu robis ine chute... ze buchty na pare mnam, mnam... 😀 musim ist este nieco sladke zblajznut este mam 30min. (ja mam o hodku menej ako vy kis kis... xixixi...) tak nech to stihnem 😀

@tanicka321 tisko ti zavidim, ze ti ma kto varit take mnamky... a este aj zdrave a napomahajuce ku chudnutiu... doparoma preco som tu, a nie na Svk... to by sa mi chudlo?! 😅

teri3
10. aug 2011

ahojte žienky chudulienky 😎 ja som si včera pozerala moje "bývalé" chudnutie a tam som mala zápisky o tom, že mi váha hádam každý mesiac stúpla o pol kilo - kilo a až potom klesla a celkove som mala vždy úbytok, takže je to normálne, len vydržať a nespanikáriť, keď tam vyskočí vyššie číselko 😎

@happysmile neboj, nezabudli sme a hlavné je, že Ty si nezabudla na nás 😉 . Aj mne tu pravidelne @tanicka321 robí chute a keby mám obchod blízko, tak by som sa tak možno aj stravovala, ale zase je fajn naučiť sa variť a jesť z "normálnych" potravín 😉 . Ja si idem dať asi grahamové cestoviny s tvarohom a fruktózou 🙂 . Tiež mám chuť na dačo sladkééé

@alciatko13 vďaka za podporu, však už som mu včera vysvetlila, prečo nemôže chodiť na cestu a teraz sa ho už len "kontrolne" pýtam, ono je to asi lepšie, keď to "vie sám", ako keď mu to budem stále tlačiť do hlavy, že nesmieš a basta, lebo to je just naopak 😕

mamisqva
10. aug 2011

@happysmile jasne ze chybas uz som ti chcela pisat,neidete vy na sk ci sa mylim tusim okol 12 teho.Si spominala tusim.?

mamisqva
10. aug 2011

@datelinka5 aj ja sa dopujem doobeda sladkym nemam problem sladky obed,len moj mm ze to je dezert???a na obed je co?potom lepsie vydrzim do vecera a na rano sa zase tesim na sladke aj ked iba sladky rozok 😉

mamisqva
10. aug 2011

@teri3 aj mne to kolise uz som sa zvykla a nestresujem sa mna drui nad vodou to ze ma okolie pochvali ze som schudla,posledne to akosi prehanaju,zeby to tie cm tak ukazali,len aby som zas nezostala horenos a hned požrala co mi pride do cesty lebo uz sa mi to stalo a potom sa zase neviem nastartovat,ale clovek sa uci na vlastnych chybach 😉

gebeente77
10. aug 2011

No damy necele 2 tyzdne som tu nebola a uz mame 97 stranu 😀 😀 😀 no ja som mala zopar dovolenkovych prehreskov, ale na pocudovanie sa to vobec neukazalo ani na vahe ani na mojich mierach 😀

zofrinka
10. aug 2011

dievčatá, idem vypnúť!!! Idem do salónu na nechty, manžel že bude s detvákmi, tak to musím využiť!!! Prihlásim sa potom!! Ahojte!!

tiffanka
10. aug 2011

@gebeente77 ...no, vitaaaaaaaaj! 🙂

gebeente77
10. aug 2011

uz som vam chybala??? 😀 boze baby, toto pocasie ma zabije, otras 😠 chcem ist s malym do mesta, potrebujem cosi odniest do obchodu tak dufam, ze uz doprsi kym sa zobudi 😠

tiffanka
10. aug 2011

@gebeente77 u vás pršííí? 😨 ...na juhu hlásim pekneeee, teplo, slnečno
Dobre babule, idem zavárať...čakajú ma uhorky naumývané aj jabĺčková paprika, neviem, kedy sem dokvitnem...tak páááá a nepíííšte please veeeľa 😀

luciapejkova
10. aug 2011

@tiffanka Ja som vcera robila slivkove pirohy to bola mňamka 🙂

martinka1981
10. aug 2011

@datelinka5 daj receptik,ja som tiež v živote nerobila buchty na pare 😀
ale zato palacinky som si dnes urobila,aj drahemu cestoviny s cukinou a pozera že neako vela tu mame "žradla" 😀 😀 😀

lubinka26
10. aug 2011

@tinuska10 tu muku som kupila v norbiho obchode... neviem, ci sa da niekde objednat 😒

dnes som zas nechala "par" € u norbiho 😠 kupila som pudingy, klobaskovu pizzu, rohliky, pikantnu syrovu pomazanku, take nieco ako ochutene acidko... a ze 8€ 😅
a dnes som tomu zas dala 😖 doobeda magnum, do 12tej som stihla vlassky salat s chlebom, ale pobede som uz posluchala, dala som si spenat s varenym vajickom, potom tu pizzu z norbiho obchodu a na veceru netusim co si dam.

inak vcera sme boli v mc donalde a dala som si salat, hoci ma to veeeeelmi tahalo na hambac 😅

a uz by fakt mohlo skoncit toto obdobie, lebo si roztiahnem zaludok 😒 a este mam aj svoje dni ☹

@teri3 uz mas uhackovany top? chela by som kuknut, ak by si bola taka zlata 🙂

datelinka5
10. aug 2011

@martinka1981 ja robim z 1 kg muky kedze nas je vela 🙂 pol litra vody ,kocka drozdia,trosku cukru a sol do muky, to je vsetko .zamiesim necham podkysnut a plnim lekvarom.Do vacsieho hrnca dam varit vodu,hodim nan utierku a parim 10 az 15 min. Zatial si urobim trosku karamel z cukru,oplaim na sucho na panvici ,polku masla pirdam zalejem vodou a medik, to je ako poleva,alebo cokoladovy puding,tiez upalim karamel a zalejem vodou a do toho puding cokoladovy.Buchty posypam makom a kakaom.dobru chut!! 🙂

martinka1981
10. aug 2011

@datelinka5 fiiiha ake de Luxe buchty 😉
mne by stačilo na vrch aj granko a maslo 😀 😀 😀
A tu celozrnnu muku davaš pšeničnu??

tinuska10
10. aug 2011

@lubinka26 Ďakujem za odpoveď ...budem zháňať...snáď sa podarí 🙂

happysmile
10. aug 2011

@tiffanka to co mi tu davas za link.hahahah.... sak slintam ako bernardin 😀 boze tie ale vizeraju bozsky 😎 uz viem co poviem mame aby urobila, lebo sa ma stale pyta, ze co ma uvarit ked prideme 😀
@mamisqva ahojky, dobre si pamatas 😉 13. v sobotu uz frcime smer Svk, po roku "domov", tak zasa sa tu dllllllho neukazem 😒 lebo nebudem mat pristup na net. ale mozno skocim k sestre a ak bude chvilka tak aj do pc nakuknem... ved budem mat s rodonou o com kvakat, ked sme sa tak dlho nevideli...
@zofrinka ty sa mas... ty zijes moj sen 😀 fitko, manikura, este povedz ze chodis aj na pedikuru a ku kozmeticke a ozaj budem zavidiet! 😅 super, ze mas takeho mm, viacere by sme menili 😉
@gebeente77 vitaj spat! ako bolo na dovolenke? a kde ste to boli?
@luciapejkova joj veru aj pirohy by som si dala 🙂 mnam... baby vy ste take sikovne! ja som na taketo veci lava, alebo skor leniva 😅 pre mna je to hrozne prplava robota 😎 ale jest , to by som jedla xixixi...

gebeente77
10. aug 2011

@happysmile len u nasich v LV, lebo tam mame kusok vikendovu chalupu kupenu, tak uz 2 rok su letne dovolenky tam, nakolko ju davame do poriadku 😀 ale bolo dobre, keby este tomu pocasiu nesibalo tak by bolo super 😠

tiffanka
10. aug 2011

@gebeente77 nerob si z toho nič....my sme chodili osem rokov na maltu 😀 ...stavali sme RD...ale teraz by som nemenila asi za nič 🙂 ...ale ba..menila by som asi za bungalow 😀 ...nieže by bol náš nejaká opacha, ale prízemný sa mi začal viacej ľúbiť 😔

teri3
10. aug 2011

@lubinka26 no mám v podstate dokončené, ale ešte to chce nejaké úpravy, foto potom hodím - tiež sa musím dať "spucovať", či to môže byť 😀