icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

kaja73
11. aug 2011

@happysmile Keby to tak platilo,to by bolo fajn 🙂 To by som bola ako lan-jej aj sa to rymuje 😀
Vieš s akou chutou som jedla posledny rok a ako mi to bolo jedno ci priberiem? 😲

Ale už je tomu koniec-nabehlo takmer 10 kil za 10m-prestala som kojit a zrazu mohla jest vsetko co milujem-hlavne cokinu a mliečne vyrobky a už to slo ako po masle -ale zlym smerom 😝

mamisqva
11. aug 2011

@zofrinka
@happysmile Ahojte dievcence tak som sa sem konecne dostala a mam pre vas navrh.Co keby dame stretko u mna a ja by som vam spravila vlasky a zaroven dame kavicku,byvam 30km od PB smer PU zofinla vie kde...Mali by ste vyletik... 🙂 🙂 🙂 🙂

mamisqva
11. aug 2011

@teri3
@happysmile joj vy mrochty ved ste ako herecky 😉 mne nedavno synovec povedal ze sa mu podobam na grahamovy rozok 😀 😀 😀 😀 😀 ja ze coooo az potom mi doslo mam pehy... 😀 😀 😀 😀

happysmile
11. aug 2011

@teri3 @zofrinka @mamisqva tak baby pekne sa zbierame 😉 urobime si stretko v PB niekde bez detureniec, aby sme si mohli dobre "nazivo" pokecat 😀 a neodbiehat za detickami... moze byt?! 😵
@mamisqva super napadik s tymi hlavami, ale ked dobehnes za nami do PB tak si aspon trosku oddychnes a dame velky "norbiho" zmrzlinovy pohar!!! 😀 😉
juj baby tak sa tesim 😉 ... kto sa este prida?! koncom bud.tyzdna, alebo zaciatkom toho nasledujuceho by sme mohli nieco spachat! 🙂
@teri3 idem do sukromky kuknut ten tvoj novy super topik.... tes sa na kritiku 😀 😉

emily_666
11. aug 2011

@happysmile @teri3 @zofrinka @mamisqva
škoda, pre mňa pridaleko, snád nabudúce sa pridám
inak mám JEDEN SUPER RECEPT, ODPORUCAM VSETKYM

SEXUALNA TORTA
Suroviny: dve rozosmiate oči, dve dobre formované nohy, dve plné nádoby mlieka, jeden pekáč, dve vajcia, jeden banán.
POSTUP: hlboko sa pozrieme do rozosmiatych očí, roztvoríme dve dobre formované nohy a masírujeme nádoby s mliekom, pokiaľ sa pekáč dobre nepremastí. Ztrhneme z banána šupku, vložíme ho do pekáča a prikryjeme vajciami. Občas skúšame prstom, či je pekáč dobre premastený. Torta je hotová až banán zmäkne a pustí šťavu.
POZOR, aby torta nenakysla! .........

😀 😀 😀

smarti
11. aug 2011

@kaja73 uži si dovolenku, oddýchni a keď aj prehrešky budú, tak sa to snáď až tak neprejaví, keď budeš plávať.

smarti
11. aug 2011

@kaja73 idete na miesto, kde ste už boli? Kde?

teri3
11. aug 2011

@emily_666 dačo podobné, ale také trochu nevinnejšie sme si písali v puberte do zošítkov s výrokmi - neviem presne ako to bolo - 10 dkg pusiniek, 20 dkg nežnosti...atď a potom bolo že za 5 minút radosti celý život starosti 😉

luciapejkova
12. aug 2011

Bre ránko. Tak ako sa Vám darí? Kedy vlastne začina ten mesiac ubudať ? Nech už sa to konečne pohne s tou váhou lebo to nič moc 😉 . Nestiham tu veľmi chodiť,aspoň že nepišete až tak strasne vela že Vás stiham čítat.Pekný den prajem!

kaja73
12. aug 2011

@smarti Ideme už 5 krat na to iste miesto-ostrov Pag,priamo do mesta Pag-taka zatoka s vyhladom na hory Velebity. Takže presne viem čo tu milujem a comu asi neodolam,ale budem sa snažit aspon s rozumom to riešit 🙂

alciatko13
12. aug 2011

@luciapejkova zajtra je spln a potom už bude mesiac ubúdať. Dúfam, že aj s našimi kilami 😀

martinka1981
12. aug 2011

@kaja73 ahoj,my ideme 20.8. par km od vas budeme v Biograd na moru 😉

Inak ahojte babule,
my mame doma hotovy lazaret takže snad sa za ten tyžden dame dokopy a na dovču pojdeme 😝
S Miškou som bola pre istotu u lekarky,dychanie ma čiste,len zapalene hrdlo trošku a hlieny jasne. Tak Mucosolvan sirup,kvapky do nosa lebo už aj sopli a kašle chuda strašne. Viki tiež pokašliava tak neviem neviem čo u nas bude.
Ešte aj mrchu mam dostať no uplna nadhera,nehovoriac o tom je ja tiež niesom vobec fit. To čo za pliagu doniesom moj drahy domov netušim 🙄

zofrinka
12. aug 2011

Ahojte kámošky!!! Krásny deň Vám prajem!!!

@mamisqva
@happysmile
@teri3 bolo by fajn, keby sme sa stretli, teším sa na to!! Považská by bola super miestom na stretko (lebo to nemám ďaleko...xixixi) , dajte avízo, kedy a kde!!!

kaja73
12. aug 2011

@martinka1981 No jasne,ved viem 😝 ,skleroza funguje.Ale určite chodte,tam sa date raz dva do kopy-ten vzduch lieči 😉

martinka1981
12. aug 2011

@kaja73 ved si nemožeme pamätať všetko nie? ja som niekedy taka vymleta pri deťoch že hruza 😀 😀

Baby a na nas bratislavčanky nemyslite??? Haaaa? Ale ja by som aj tak nemohla 😝 okrem toho že pojdeme na dovču tak mladšia bojkotuje autosedačku 😖 😖 😖

teri3
12. aug 2011

@zofrinka no ja sa prispôsobím, hlavne aby to bolo cez víkend a asi sa prispôsobíme @happysmile , ona je tu len na návšteve 😉

@martinka1981 bratislavčanky - keď budete fit, spravte si také "svoje" stretko, neboj, veď keď dáme viacej dolu, tak urobíme hromadné celodenné, alebo aj viacdenné stretko 😉

teri3
12. aug 2011

@luciapejkova no u mňa tiež podobne, váha vôbec nespolupracuje 😝 . To som dúfala na konci júla, že dám do svadby ešte 2 kilá dolu a mám pol kila hore 😖

happysmile
12. aug 2011

@teri3 dobre si to napisala! ja ozaj pridem len na navstevu... ved ani neviem kde sa da v PB dobre posediet. a kaviarnicky a bary uz vobec neovladam 😀 takze, @zofrinka bude to asi na tebe, aby si to zorganizovala 😅 😀. mne by to vyhovavalo ten dalsi vikend (20.-21.) lebo na ten nasledujuci uz mame naplanovany "rodinny gulas". tam sa stretavame vsetky tety, ujovia, sesternice, bratranci, sestry, bratia, deti, vnucata.... a ked sa takto zideme je nas tam asi 50 a to je ina zurka, lebo sa vidime a pocujeme ozaj len raz za rok, ked sme takto rozlezeni, takmer po celom svete 😀 a mozno ked to bude cez vikend, tak sa prida aj @mamisqva a zober aj Nelinku nech si pocucka 😉 a nema celodennu travmu, ze je bez davky mliecka.

happysmile
12. aug 2011

@teri3 Terka neboj zajtra je spln a potom sa tie kila rozbehnu 😉 spravnym smerom. a mozno budes v pondelok prekvapena a bude aj ubytok na vahe po svadbe!

teri3
12. aug 2011

@happysmile no veď hej, len ja by som rada ten úbytok už teraz, teda hlavne aby mi na svadbe brucho netrčalo 😅 . No a dátum na stretko mi vyhovuje, lebo som skoro zabudla, že ten ďalší už oslavujeme drobcove meniny aj narodeniny 🙂 . No a jasné, @mamisqva zober aj malú, však ju trošku popestujeme, bude kolovať okolo stola 😉 . Baby, ktoré sa ešte pridáte?

zofrinka
12. aug 2011

baby, žijete?????

guppka
12. aug 2011

nikto nikde 😀 pánečku, ako tak pozerám, tak skoro všetky máme žravé dni 😅 snažím sa síce jesť správne, ale asi je to dosť veľa a často 😨 nikdy by som neverila, že mesiac dokáže aj na mňa takto zapôsobiť....sa utešujem, že nie som sama 😉

martinka1981
12. aug 2011

@guppka ja ja ja som prave dorazila 😀

martinka1981
12. aug 2011

no veru,žravu nemoc mam aj ja 😀 čo už.
prave som si dala kremovu brokolicovu,kopec čerstveho cesnaku som tam prelisovala,takže fest štipe,ale o to mi šlo,vypaliť bacile 😀 a do doho som si ešte nastruhala udeny syr 😀 28% tuku. Može byť nie. A rozmyšlam že ešte ochutnam šomlo halušky od Norbiho 😝

guppka
12. aug 2011

@martinka1981 ahoj ahoj..ja doslova žeriem, síce si dám radšej ten polyst.chlieb, ale do popuku 😠 dnes som mala nenormálnu chuť na sladké, čo býva málokedy, tak som si natierala s takým sladkým orechovým krémom od norbiho, všetko je to síce 1, ale ma s@re že si dávam veľa 😕

martinka1981
12. aug 2011

@guppka no Norbiho šomlo!! 😝 fuj zbytočne vyhodene penieze 😖
Som si mohla radšej dať tu 86% čokynu kusik a bol by pokoj.
Ja mam dosť ešte aj mrchu tak chrumem čo sa da alebo sa radšej zamestnam nech na to nemyslim 😀 ale večer je ťažko noo....

martinka1981
12. aug 2011

och už sa tešim na rano ako si dam našu dobru čerstvu vianočku 😀 😀 😀 😀

guppka
12. aug 2011

@martinka1981 ja som s mrchou práve skončila, ale s pažravosťou ešte nie 😒 😀

guppka
12. aug 2011

idem ja veru maľovať radšej malej tričko, teda mačičku na tričko, som kúpila farby na textil, tak budem mať chvíľu inú zábavu 😀

martinka1981
12. aug 2011

@guppka no a ja pojdem asi do hajan.
Miška dnes len cely den za niečo plakala a kašlala tak je tu teraz božske ticho 😔
Strašna citlivka je to ,ale čo sa čudujem 😀 .... po mame.