O 10 rokov mladší - diéta
Baby čo to majú za dietu všetci čo tam sú keď za pár dní dokážu schudnúť 6 kíl ako v dnešnej časti ta Česka (čo si to za sáčky)
@evittam televízie ale nefungujú na základe toho, či je niekto ochotný robiť ich programy, ale či je niekto ochotný ich pozerať. A potom sa už vždy nájde niekto, kto za peniaze urobí čokoľvek. Neviem, čo je konkrétne toto, ale podľa toho, čo píšete, tak účinkujúce budú nejaké zúfalky...Tých mi je skôr ľúto. Toho publika nie 😉
@havana_frost no dobre ale tak preco im nezaplatia vsetky?
@lenka1208 Lebo to nie je potrebné na posúdenie omladnutia v akváriu 🙄
@lenka1208 Presne platí to čo napísala
@havana_frost
A si predstav, že ty si majiteľ tej kliniky - prečo by si len tak mala zaplatiť niekomu chrup za 8-10tisíc Eur?! Áno reklama je fajn - ale odkiaľ pokiaľ - možno tak jednému a ďalší ak sa im to páči nech si zaplatia....
kocky ja neviem, u nas bol produkcny z tej reality show, nedaostavaju za to nic, len do nich markiza investuje a stara sa o nich tych 10 dni zadarmo... ale ja som do toho nechcela ist kvoli tomu aquariu a potom nas nevedeli z roboty uvolnit, takze sme to nechali tak..
@skeblicka77 No veď a čo to mení na veci, že ľudia robia zo seba opice?!
hrozne, a tak isto hrozny je Babyboom:(
Ja som z toho zhrozena - najma z tych rekonstrukcii zubnymi implantatmi. Ved to je nenormalne delikatna zalezitost, seriozni implantologovia ich daju s dost velkymi obstrukciami, kedze mozne problemy s nimi su zapeklitejsie a vaznejsie ako s povodnymi zubami... ti ludia si zuby cistit zjavne nevedia, maju aktivne paradentozy, malo kosti, infekcie v ustach, vacsina z nich fajci - vsetko toto su kontraindikacie implantatov! Som zvedava, kto bude hradit az sa im zapalia a ze sa im zapalia pri takych podmienkach, to je istota - cistenie a trebars aj odstranovanie, ked uz to bude ozaj zle - to su polozky za stovky eur! Uz teraz mi je z toho zle, chudak ti ludia, aj ked ich nikto nenutil sa prihlasit, ale od Schilla je to svinstvo - nechutny hazard so zdravim.

@alaguema To je tiež pravda - ale keby tiež nebolo ľudí čo si im stačí pár "šušňov" a idú zo seba robiť debilov pre TV tak to vôbec neexistuje. Ja tiež našťastie nejak nepozerám TV - max. nejaké dokumenty....😉