O 10 rokov mladší - diéta
Baby čo to majú za dietu všetci čo tam sú keď za pár dní dokážu schudnúť 6 kíl ako v dnešnej časti ta Česka (čo si to za sáčky)
@izabela000 presne. Kazda jedna z nas keby nalicili profesionalne nahodili nas do peknych veci,urobili vlasy sme modelky ci mame 50kg /175 cm,alebo 70kg/160cm. Ja minule pozerala telerano a bola tam jedna ,asi 3 casti dozadu. No des! Na ofine vlna ,vlasy ako ked tam dosla,ziadny make up a oblecena tak ako chodila. Takze ziadny progres.... tie zeny sa vobec nevedia o seba starat. Ja osobne by sa botoxom napichat nenechala. Takze toto je cele len na obrazovku inak v skutocnom ich svete 0 bodov. Keby to vsetko boli zeny ako tak na urovni,nehovorim nejake panicky ale zeny co chodia ku kadernicke,kupia si nieco pekne,tak nemusia chodit do telky. Ja tiez nie som modelka povolanim som vojacka,ale ani tam nepridem ako striga. Jemny make up,pekne vlasy nikdy ziadnej zene neuskodili.
👏😂 Skoro som si monitor kávou opľula.
@blahowoman Asi tak nejak. To sú ženy čo sa vonkoncom nevedia o seba postarať. Dva týždne sa o nich starajú a potom znovu vyzerajú tak ako predtým - lebo to nevedia. Tiež nie som nejaká modelka ale viem sa obliecť a nalíčiť a starám sa o seba - kaderníčka, pedikúra, kozmetička.......Tieto ženy čo tam ukazujú nevedia čo to je - to je celé. Zase jedna trápna šou ako všetky - ja nechápem, že sa dá na to niekto nahovoriť a robiť zo seba debila...A ešte aj v tých sklenených akváriách či čo to je.....
Presne tak, vsetko to robi len oblecenie a pekne licenie. Ti ludia v skutocnosti pomaly neschudli ani len zopar kil. Neverim tomu a dokonca som pocula ze este aj tie zuby napriklad im opravia iba predne aby vyzerali dobre a ze zadne maju stale v hroznom stave. Je hrozne ze takto v telke klamu a potom ludia si namyslaju ze sa da schudnut za par dni
@standusina Nie je hrozné, že v TV klamú - hrozné je, že sa nájdu sprostí ľudia čo tam pôjdu - keby sa nenašli tak by také niečo ani neexistovalo .....
@evittam ano dobry dotaz si dala, suhlasim s tebou. Lenze, ti sprosti ludia su za to zaplateni a takych sa najde kopu, ktorym to je jedno, ze su v telke, ked maju za to nejaku odmenu
@standusina Tak to je už ich problém - keď niekto nemá sebaúctu a nechá si zaplatiť za to, že z neho niekto iný robí debila to je fakt len jeho vec.....😉 Pre mňa sú to úbohí ľudia čo toto robia - už sa na tom nedá ani zasmiať - je to úbohé a ešte úbohejšie zo strany tých čo to robia - ale tak nemajú dôvod to nerobiť keď nájdu toľko dobrovoľníkov.
@evittam ved su to ubohi ludia to mas pravdu. Preto to ja skoro vobec ani nepozeram. Raz som si to pozrela ked to davali prvy krat ale hned som si povedala ze to je somarina. No co uz, musia mat oni na niecom zarabat
@standusina Ja to tiež nepozerám vôbec, minule som to nechala asi tak 5 minút - strach a hrôza ako zo seba niekto dokáže nechať niečo takéto robiť za pár Eur......A to nie je jediná reality show - platí to o všetkých.....
Co sa týka tých zubov maš pravdu,max.4 zuby urobia a ostatne ked chcu tak musia doplatit,citala som o tom da sa to najst na nete.Ta klinika len robi pre seba reklamu ako inak.Aj v tom suhlasim ze po par dni tie zeny vyzeraju ako predtym,kedze sa nikdy nelicili,to je akoze šou do telky,hlavne je ze vsetci vieme o com to je,len telka si mysli ze nas oklame😅
@evittam presne, jedna velka katastrofa!! Myslim si, ale ze dlho to davat nebudu. Presne ako napisala chiki18 ze si chce len dana klinika spravit reklamu a potom sa na to aj oni vykaslu. Tych reality show je velmi vela a keby bolo na mne tak vsetky by som zrusila. Jedinu co rada pozeravam je v siedmom nebi. Tam aspon pomahaju ludom
Mne sa ratal ten,co ho obliekli do obleku ... pred tym šuštiakovy kral ktory v tych sustiakoch bol 2 tyzdne. Cvicil v nich. Behal v nich, na nakup siel v nich a zrazu oblek. V zivote ho nosit nebude!jasne,ze vypadal uplne inak OMG. Kazda jedna povie,ze ma panicky strach zo zubara. Vsak co uz ma povedat ked vyzera ako prišera 💀. Tí ludia nemaju peniaze na nic,tak sa zhovadia a dostanu za to €. To platí u vsetkych reality show. Za peniaze aj do kolena vrtat. Ale to su ludia ktorí nie su spokojní sami zo sebou a potom idu do Farmy a vreštia tam,ako chcu mame,otcovi dokazat,akí su. Hroza -des. V prvom rade dokazem sam seme,a na ostatnych sa mozem vytoto. CI?
@standusina Ani to nepozerám - Vilo je jeden ha.zel a to je všetko - zarába na nešťastí druhých. A never tomu čo vidíš v TV!!!! Že pomáhajú ľuďom - komu?!!!!! Je to tá najväčšia fraška čo existuje - a toto kým si ľudia neuvedomia tak to tu stále bude. Presne o tom to je - ako ľudí oklamať.
ja som niekde čítala, že jedna účastníčka tej šou "o 10 rokov mladšia" , bola na pracovnom konkurze a neuspela lebo ...bola pre tú pozíciu "priveľmi" upravená ...(taký dôvod jej povedali vo firme) ... ona sa tomu veľmi divila, lebo ..."veď bola upravená tak, ako jej to ukázali a nalíčili ju v tv"... keď sa nad tým zamyslím, ak bola tak zmaľovaná ako sa to robí pre "oko" tv kamery...no, ani sa nečudujem tej "odpovedi" z firmy ...
@evittam neviem, ja som este Vilovi a tejto relacii verila ze fakt aspon trosku pomahaju ludom. No teraz neviem co si mam mysliet:/
@evittam takyto nazor ma aj sestra na Vila. Zevraj to je uplne inak.
@standusina Mne sa nožík vo vrecku otvára keď ho vidím ......
@blahowoman A hádam ste fakt všetky neuverili tomu, že je to tak ako to vidíte v TV?!
@evittam vies co? Nikdy som sa nad tym nezamyslala,lebo je mi to vlastne jedno.
Však to je relácia "O 10 rokov mladší" - za 10 dní. Nie "poďme zmeniť ľuďom život". Ukazujú, že sa to dá. Že je to krátkodobé nikto netají. Mňa dorazil jeden koment Dr. Novotnej, že na druhú bradu jedného pána by bola úplne najlepšia laserová liposukcia, ale keďže tá by neukázala do 10 dní, tak mu ju robiť nebude. O tom to je. Rýchlo a efektívne, na cenu nehladiac. Hlbší zmysel v tom netreba hľadať.
mna teda zarazaju tie priserne zuby, a to, ze sa boja zubara, ved ked sa tak boja zubara, preco sa nestaraju o zuby tak, aby chodili len na preventivky?
ved ta jedna pani, co odisla z banky, robit chyznu, aby neprichadzala do kontaktu s ludmi, lebo predne zuby nemala...to je nepochopitelne
@liz_lemon ale fakt taky ludia su, ja mam v rodine zenu co sedi doma (cca 50r), cela vyklepana, zuby uz nema a boji sa zubara az hroza... proste tam nepojde a hotovo. Ale za to moze aj vychova, ja si pamatam, ze ked som bola mala deti zubarmi strasili, alebo zuby trhali rodicia brutalnym sposobom a dieta malo potom paniku hocikomu otvorit usta a tiez nie kazd k zubarovi "musel ist". Nikto viac menej nechodil... :D Az ked bolo zle... Ja som svoju mamu pred cca 10 rokmi naucila chodit k zubarovi, na dentalnu hygienu som ju nahovorila asi az pred 2 rokmi :D A to mlada zena.. nastastie zuby este ma a v poriadku :D lebo zase cistime o 100 200...
@izabela000 vies aka to je dieta? nic nejest a vyprazdnit si creva :D to je vsetko, ked sa dostanu do normalu maju to spat.. ja tiez dam za tyzden 4kila v pohodicke :D a o dalsi su spat :D
Najlepsie by bolo keby tie zeny naucili ako sa upravit, same pred zrkadlom, rychlo a efektivne... to chyba velmi. V realnom zivote ja osobne napr nemam cas na seba rano hadzat omietku a este "tienovat".. ved tym zmiznu aj povodne kontury, vedia s makeupom divy urobit :D Ako sa ucesat, uces urobit lahko upravitelny a nie taky ze ho treba kulmovat, fukat rano a co ja viem co...
mne sa to tiez nezdalo s tymi zubami, tej pani co mala iba 4 predne horne zuby..to akoze 10 zubnych implantatov by jej dorobili aby mala ostatne? ked jeden stoji tak 700-800 eur najmenej! pochybujem ze by Schill clinic 'darovali' iba jednemu clovekovi zuby za 8000 eur :O
@simca06022011 ale to, ze niekto nechodi k zubarovi, nemoze sposobit, ze mu chyba polka chrupu, podla mna sa ti ludia boja aj kefky, a ked vidia pastu, tak utekaju z kupelne :D
@liz_lemon ale iste ze ano, ved sa urobi kaz od hocicoho, ved aj ja som mala nejeden a pritom zuby cistim... ;) a tiez uspora penazi aj to je vo veci.. si pamatam ako mi smutne moja zubarka hovorila jej zazitky z pohotovosti, pride tam hocikto vytrhnut zub, aj keby sa dal opravit, zachranit ale proste vytrhnut a hotovo... moja znama 26rokov a chybju jej zaradom 3 zuby na jednej strane, lebo lahsie vytrhnut... ako opravit atd ;) nuz nevymyslis. Dalsia vec, sestru poslala jej zubarka vytrhnut predne zuby, nechcelo sa jej s tym zabavat, proste to nevedela a segru mordovala skoro rok s vyplnami.. nakoniec jej to stomatochirurg urobil na jedno posedenie a o zuby neprisla. Ale iste je to vina aj tych ludi, ze nemyslia vopred.. ked uz nemas zuby zbytocne je nariekat... pred tym ked sa nekonalo a mohlo mali revat (skutocne zubarov je dost, tym ze sa vsetko plati je aj uplne jedno kam a ku kolkym pojdem... da sa to dohodnut vzdy)
mne osobne sa páči relácia bud ,,Schudni alebo priber,,..
.alebo relácia ,,Extremne premeny druhá šanca na život,,
nieje to také prvoplánové a viac sa zamerajú a dlhodobý efekt a zmena myslenia človeka,ako napichať človeka botoxom,opraviť mu zhnité zuby ,napratať ho do sťahovacích pančúch a ta dáá..hádať vek... úbohé...
@blahowoman No mne je to "šumafuk" kto, kedy, kde necháva zo seba robiť debila-s prepáčením....😉
@evittam nie je hrozné, že v telke klamú a ani to, že sa nájdu ľudia, ktorí tam účinkujú. Hrozné je, že väčšina populácie na to doma čumí. Bez nich, by to neexistovalo 😉 Reality show je mor dnešnej doby. Stále viac si blahoželám k tomu, že televízor nepozeráme vôbec už dobrých 5 rokov.

@izabela000 ved oni dva týždne nič nejedia len ,,pijú,,tie gebuziny na oklamanie žalúdka,cvičia 2x denne...aby bol efekt krátkodobbý a efektívny na kameru..a toho pol kila omietky a kila laku na vlasy čo dajú ženám by zmenilo aj Fionu..