icon

Od 1.1.2013 začínam chudnúť. Kto sa pridá?

nellyza27
31. dec 2012

Ahojte, uz som sa konecne odhodlala a som pevne rozhodnuta, ze chcem schudnut, budem rada ak sa niekto prida

cabby88
1. jan 2013

@dajenka11 niee tato ina..klikni si hore na sukromne temy a najdes si ju tam..vola sa Od noveho roku nielen ze chudnem ale naozaj aj schudnem! no mohla som dat aj kratsi nazov ;)

mimikyky
1. jan 2013

ja som tiež dnes začala, a mám cieľ-10kg 😉

22ivuska06
1. jan 2013

@lavyrle dakujem velmi pekne za rady a od zajtra rana supnem do toho som zvedava snad to vydrzim co najdlhsie velmi pekne dakujem 🙂

mucinka15
1. jan 2013

@cabby88 pridaj aj mňa prosím 😉

lavyrle
1. jan 2013

@22ivuska06 ak budes dodrziavat pravidelnost a vyvazenost - tak jednoducho nie je sanca, aby si neschudla a nevydrzala. Budes sa totiz citi omnoho zdravsie, lepsie 😉 a ak nahodou pocitis hlad - tak sup vypit velky pohar vody alebo neochuteneho caju. Hlad je vlastne prezleceny smad

euphoria
1. jan 2013

@cabby88 aj ja by som sa pridala rada a uz vazne schudla🙂

cabby88
1. jan 2013

Baby pridala som vas vsetky do sukromky..ak by ste sa tam nenasli napiste mi 🙂

ericka12
1. jan 2013

@cabby88 a ja sa pridam 🙂 uz nemozem sa na seba pozerat ☹ aspon 20 kil musim dat dole ☹

vivusika
1. jan 2013

ja sa určite pridám, ale až o týždeň 🙂 nedá sa mi skôr, až keď už doma nič vianočné nebude, lebo ja sa poznám 😉 😀

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
zuzpap
Autor odpoveď zmazal
andrejka30
1. jan 2013

@cabby88 ahoj, pridáš aj mňa? Ďakujem

lavyrle
1. jan 2013

@zuzpap podla toho ako mi to vyslo. Ked som vstala neskoro, tak sa mi to posunulo. Kludne moze byt ah druha vecera ak ste dlhsie hore - idealne acidko alebo pohar mlieka
Inak my sme si svoje porcie aj fotili a pridavali - tiez sme boli v takejto skupinke. Treba sa teraz odvazit, odmerat brucho, ramena, pas, stehna. Nevazte a nemerajte sa moc casto, staci vzdy na konci tyzdna. Tie co chcete schudnut viac - su aj stranky kde vam vypocita kolko kalorii by ste mali denne prijat - fakt ich treba prijat - pretoze ak telu chyba to co ma mat, zacne ukladat do zasoby a chudnut nebudete !!!! A taktiez - vy potrebujete energiu a nie byt nervozna od hladu. Tu nejde o dietu, ale zivotny styl

madapa
1. jan 2013

Ahojte bebenky, velmi rada sa k Vam pridam a som si ista ze spolocnymi silami to bude urcite lahsie 🙂

ajkoajka
1. jan 2013

@cabby88 prosim ta pridas aj mna do sukromnej skupiny? Dakujem. Mam 2 deti - 5 a 6 rocneho,na MD som mala povodnu vahu ako pred porodom. Teraz, ako chodim uz skoro 3roky do prace som sa tak rozozrala, ze mam viac ako 10kil nadvahu a uz som zufala... Prave hladam na MK daku motivaciu na chudnutie 😉 .

mana85
1. jan 2013

Ahojte môžem sa aj ja ku vám pridať ? začala som chudnúť zdravou a pravidelnou stravou aj sa mi darilo ale vianočne prežieranie ma nielenže stoplo ale vrátilo mi aj to čo sa mi podarilo dať dole vŕŕŕ musím schudnúť cez 20 kg mám aj dobru motiváciu pokúpila som si veci na leto o niekoľko čísel menších 😀 ďakujem

jedinecna
1. jan 2013

@cabby88 mozes aj mna prosim pridat do sukromnej???? Dik

straska
1. jan 2013

Ahojte, po dvoch detoch sa na mna nalepilo cca 25kg. Od zajtra by som sa chcela zacat poctivo stravovat podla A.Macingovej. Uz som to raz skusala, za 2 tyzdne zo mna zliezlo 5kg, dokonca som zapla rifle, ktore som predtym nepretiahla amni cez stehna... avsak na narodeniny mi kamoska doniesla cokoladu, ktoru som hned ako zavrela dvere zlupla skoro aj s obalom s tym, ze je to "moj den" trosku zhresim.... a uz som bola zas v starych kolajach a pchala som sa hlava nehlava :(
Snad ma vase prispevky a uspechy budu motivovat k pevnej voli a ja sa zas dostanem do "predtehotenskej" formy 🙂
@cabby88 Pls o pridanie do skupiny.

rachel978
1. jan 2013

rada by som sa pridala do skupiny... diky... taká spoločná motivácia bude pre mňa viacej lebo sama sa neviem prinútiť...

samkat
2. jan 2013

Ahojte dievčatá, tak aj ja mám vašu diagnózu - nadváha ☹ a chcela by som sa pridať do skupiny.

actimela
2. jan 2013

@lavyrle ja som vyskusala uz tez aj oddelenu stravu a kadejake nezmyselne diety.A vzdy ked som presla na normalnu stravu sa mi vaha vratila smerom nahor.A nieco podobne co pises u mna tiez funguje.Ale s tym rozdielom,ze do 15hod.konzumujem len sacharidy a ovocie.A po tejto hodine len zeleninu a bielkoviny,a ked nie je co mame doma protein.Citala som o tom aj v muscle fitness

zuzanapd
Odpoveď bola odstránená
22ivuska06
2. jan 2013

@lavyrle tak super a o kolkej by mala byt posledna vecera maly byva tak do 22hod hore a v noci kazde 2 hod hore byvam pri nom v noci hladna..

kacusik69
2. jan 2013

ja zacinam 11. 🙂 mesiac je vtedy tyzden v nove a v tom case vraj telo a organizmus reaguje najmenej na prudke zmeny (zmena stravovania a tak) nikdy som niecomu takemu neverila, ale moze nieco na tom byt 🙂 tak sa potom k vam pridam... za posledne 3 roky som pribrala viac nez dost, na to ze som maturovala s 55 kg, ciel presne urceny nemam - zalezi kedy sa budem ja citit dobre, ci to bude po zhodeni 5 alebo 15 kil, na tom nezalezi... nejde mi o cislo na vahe 🙂 a sposob akym sa o to budem snazit - cvicenie (stepper, svihadlo, brusaky, mozno fit lopta) + Dukanova dieta, resp. zmena stravy a stravovacich navykov

yvett04
2. jan 2013

Pridávam sa... 🙂 realizujem moju osvedčenú 90-ďňovú diétu.

lavyrle
2. jan 2013

@actimela
@22ivuska06
@zuzanapd podla mna kazda dieta je blbost, pretoze dlhodobo vas nebude bavit sa obmedzovat alebo varit len pre seba. Ide o to, ze akonahle s dietou prestanete - priberiete. Takze je dolezite najst svoj system, ktorym sa budete riadit uz navzdy 🙂 ja som po druhom dietati mala navyse asi 5 kg, ale namiesto zhodenia, som este naberala. Kilecko ku kilecku. Ani sa mi to nezdalo, iba potom na fotkach, ked som sa videla - ten chrbat, tie ramena - no des 😅 a tak som sa sekla a od 1.1 zacala 🙂
ako prve - zabudnite na biele rozky, biele pecivo - vymente sa za cerealny (niektore sa tak len tvaria, takze treba citat etiketu) a tymto krokom pomozete aj ostatnym clenom rodiny 🙂 ked varite co ja viem perkelt so smotanou - tak sebe odoberiete este pred pridanim smotany, date tmave cestoviny a mate chutny obed pre seba.

ale vysledok sa dostavil hned prvy mesiac -4,5 kg, druhy mesiac - 3kg, treti mesiac, -2,5kg. Ak by ste videli fotky - chapali by ste, ze neprehanam - zmensilo sa vsetko a naozaj som presla z 40-42ky na 36tku

dorotelka
2. jan 2013

Aj ja idem na to, od dnešného dňa! 🙂

iconka
2. jan 2013

ZIENKY, pridavam sa k Vam, idem na to aj ja. Od dnes 🙂

dorotelka
2. jan 2013

Veľmi sa bojím zlyhania... toho, že opäť nevydržím. A pritom to tak veľmi chcem. ☹

mima1983
2. jan 2013

ahojteeee, super tema 🙂 ja dnes zacinam s dukanovkou! 🙂 drzte palce, lebo potrebujem schudnut straaaaaaaasne moc! 🙂