icon

Od 1.1.2013 začínam chudnúť. Kto sa pridá?

nellyza27
31. dec 2012

Ahojte, uz som sa konecne odhodlala a som pevne rozhodnuta, ze chcem schudnut, budem rada ak sa niekto prida

zahrika
1. jan 2013

taky tak.. rok 2012 +12kg..
rok 2013 planujem - 15kg..
cely rok som sa prezierala sladkym, nehybala sa, no grc..

nada1326
1. jan 2013

@littledevil ved aj ja 😠 😠 😠 musime s tým niečo urobit....

lavyrle
1. jan 2013

ahojte dievcata
ja som sa takto pred 2 rokmi rozhodla - mala som + 10kg po dvoch tehu. Radila mi vtedy aj baba, ktora sa v tom vyzna a naozaj som uz na jar mala 10kileciek dole a uplne lahucko. Teraz by sa mi zas zislo, ale kedze sa snazime o babatko - nevidim v tom velky zmysel.
Ak by ste potrebovali nejake rady - rada poradim 🙂 zaklad je nehladovat, pretoze tak nikdy neschudnete 🙂 drzim palce

janka300
1. jan 2013

@lavyrle Ahoj, tak nám porad niečo ohladne správneho jedálnička, vopred vdaka🙂

katarinka26
1. jan 2013

@nellyza27 Navrhujem vytvorit uzavretu skupinku pre nas co sme sa odhodlali, potom urobime tabulecku kto ma kolko kg, pripadne cm cez pas, a ak niektora chce moze dat aj foto, a mozme si aktualizovat kazdy mesiac foto ako ked sme boli tehu len teraz sa snad bude brusko zmensovat 🙂 dufam, mne po prvom tehu zabrala velmi 90 dnova dieta, ale je to narocne na psychiku, netrufam si ist na to tak radikalne pri 2detoch a chodeni do zamestnania, ale urcite neico z toho uplatnim, dnes som mala na ranajky len ovocie, treba vela vela pit, do kavy som si uz dala dnes len hnedy nerafinovany cukor a aj to menej ako zvycajne, Takze baby ja som dnes oficialne ZACALA , a uz nezerem 🙂, ano urcite suhlasim zaklad je nehladovat lebo to pri 2 detoch nejde, ale v ladnicke na mna caka mrkva, na stole jablcka a mandarinky, mam uvareny bylinkvoy caj v ktorom je med. ideme na to 🙂

katarinka26
1. jan 2013

@lavyrle ahoj, urcite nam prosim ta porad, tiez suhlasim ze hladovat nie je dobre, a pri 2 detoch sa to neda.. dakujeme

dudduli
1. jan 2013

@lavyrle tak porad ako na to,ja by som sa tiez rada pridala ale do ziadnych drastickych diet sa mi nechce,nema to dlhy efekt a nerada by som aby sa mi vratili este nejake tie kila navyse 🙂

fialocka84
1. jan 2013

ahojte aj ja by som sa rada pridala .dnes som zacala 90 dnovu dietu.

nicebaculka
1. jan 2013

aj ja sa pridavam 🙂

mucinka15
1. jan 2013

Ahojte baby,ak môžem pridám sa aj ja..a súhlasím s @katarinka26 o vytvorení súkromnej skupiny 🙂

sisa1826
1. jan 2013

Takže dievčatá poradte,mne treba schudnut dva tri kilá to hravo zvládnem ale poradte cviky na stehná a zadok tak aby som do dvoch mesiacov vyzerala lepšie...

mirus1977
1. jan 2013

aj ja s dcerkou sa pridavame

tatramatka
1. jan 2013

Ahojte, dnes som to este uplne nezacala, kedze mame navstevu, ale co-to som uz aspon zacala: mensie porcie, ovocie a zelenina a zihlavovy caj. Najprv by som asi chcela zacat detoxikaciu podla Macingovej a potom racionalne stravovanie a hlavne aspon trosku cvicit, lebo brucho mam stale ako v 5.mesiaci. Davnejsie som drzala 90dietu, celkom sa dala, ale dlhodobo a ak si mimo domu sa neda nejako drzat. A potrebovala by som schudnut min. 15kg. Planujete drzat nejake diety?

bridgetjonesova
1. jan 2013

Mozem sa pridat? Ja sice este kojim a asi mi to pojde pomalsie ale velmi chcem zhodit 10. alebo aj 13 ked je ten rok 2013...inak vsetkym odhodlanym vela stastia v tomto roku 😉

jania023
1. jan 2013

koceny a tie co mate problem hlavne z celulitidou ako to riesite?kja vaha ako tak ok ale ked sa vyzleciem chce sa mi plakat od tych suniek 😢 zbohom pevna pokozka 😢

majaga
1. jan 2013

Ahojte dievčatá. Dá sa chudnút aj pri kojení? kojím dve naraz a ked sa nenajem, tak sa mi kruti hlava. takže ako je s tým?...

angie23
1. jan 2013

tak aj ja sa pridavam. Vzdy ked som sa snazila chudnut sama tak to nemalo dlhodoby efekt 😝 , tak hadam ked nas bude viac budem motivovana 😀 .

dajenka11
1. jan 2013

@cabby88 ahoj , prosim ta pridaj aj mna .-) idem s vami do toho 😎

22ivuska06
1. jan 2013

@lavyrle ahoj a to sa ti ako podarilo ja mam 5mesacne babo potrebovala by som taktiez schudnut min.10kg poradila by si mi nejaky jedalnicek ale taky aby sa mi dalo kojit mwleho dakujem velmi pekne

lavyrle
1. jan 2013

ahojte
no ja som roky predtym skusala kadejake diety, ale nikdy som nevydrzala dlhodobo a dostavil sa aj jojo efekt. Okrem toho odmietam varit ine pre seba a zvysok rodiny, lebo to sa tiez neda dlho vydrzat.
Takze zaklad je pochopit co su bielkoviny, tuky, sacharidy. Vsetky k zivotu potrebujes.Samozrejme nemyslim cukry ako sladkosti, cokolady a take. Ak budes mat dostatok zdravych sacharidov, tak na sladkosti ani nepomyslite.

Takze medzi bielkoviny patri najma maso, syry, mliecne vyrobky (tie obsahuju aj tuky) a medzi sacharidy zas prilohy ako cestoviny, zemiaky, ryza, pecivo.

Den by mal vyzerat asi takto, jes cca kazde tri hodky, medzitym nesmies jest:
Ranajky - sacharidy, tuky, bielkoviny + zelenina (VZDY).....v praxi to znamena celozrnny chlieb, prazenica, platok sunky, platok syra a zelenina alebo jogurt s ovsenymi vlockami a ovocie
Desiata - biely jogurt, ovocie, oriesky
Obed - mäso, priloha, zelenina (alebo hocico ine, samozrejme nie zrovna segedinsky gulas s knedlami)
Olovrant - to co na ranajky ibaze asi o polovicu menej
Vecera - uz len bielkoviny a zelenina - ja som to robila tak, ze som si dala maso z obeda + zeleninovy salat.

Do toho vela vela pit a zarucujem, ze kila pojdu dole same. Ja som pridala este pohyb - plavala som 2x do tyzdna, ale myslim si, ze pri detoch mame pohybu dost., Treba len stravu upravit. Osobne si myslim, ze aj pri dojceni sa to da, pretoze ide o to, ze nehladujete, davate telu vsetko co potrebuje ! A ak to robite spravne a mate vyvazene T-B-S, tak telo si nebude ziadat keksik ani podobne hluposti. Ludia ma o tri mesiace nespoznavali !

zakladne zasady teda, ze vzdy si davajte cesrtvu zeleninku ku kazdej porcii - pretoze ak zjete zeleninu, tak potom vam vsetko ostatne lepsie stravi, dalej velmi dolezity je pitny rezim a pravidelna strava. Toto je zaklad. Pokial nechcete schudnut 40kg, tak netreba ani vazit. Ja som potrebovala 10kg. Teraz by sa mi zislo 5kg, ale tie som nabrala z inych dovodov - bola som tri mesiace tehu a prestala som sa kontrolovat. Potom som mala MA a depky, takze som "zrala" aj cokolady. No keby tohto nebolo - tak rok a pol som si udrzala povodnu vahu. Dole pojdu najma centimetre. V januari som si obliekala 40tku az niekedy 42ku a o 4 mesiace som nakupila 36tky

janine6623
1. jan 2013

@cabby88 ahoj, aj ja by som isla rada s vami do sukromky, od zajtra zacinam. som po cisarskom reze devat mesiacov, potrebujem schudnut aspon 15 kil.

lavyrle
1. jan 2013

a este - neexistuje take ako pisete, ze dnes este nie, lebo mame navstevu. Treba sa v hlave naprogramovat, ze proste odteraz a hotovo. Lebo stale budu dake dovody a nasledne ospravedlnenia a potom sa budete citit blbo, ze ste zhresili 😀

lavyrle
1. jan 2013

A teda ak mozem rada by som sa pridala do sukromky 🙂 ak budem tehu, tak odidem

leamato
1. jan 2013

Ahojte všetky.... tak pridávam sa aj ja k vám!!!!! Moj ciel je dat do leta dolu 10kg, tak dúfam že sa to podarí....od dnes sa budem snažiť upraviť Jedenie( večer som sa strašne prežierala) a dopriať si viac pohybu, aj ked nemam pocit že by som ho nemala dosť ale trošku si pocvičím na stepperi.....tak uvidíme či to pomôže....držím nám všetkým palce!!! 😀 😀 😀

leamato
1. jan 2013

@22ivuska06 presne moj prípad...

bambibam
1. jan 2013

Škoda dievčatá ,ja s Vami držať dietu nemôžem .(Vždy ked sa dám na dietu -tak to skončí prírastkom),ale napriek tomu sa budem snažiť obmedziť niektoré maškrty a zbitočne nenabalovať na seba kg. Môžem každý mesiac skočiť na váhu ,a dať vedieť. Takže dnes je to veľa ....nad 70kg

zulfizar
1. jan 2013

Ajjj ja chceeem...už som začala dnes cvičiť..😀DDD Teda už cvičím 4 dni, dnes som jedla ešte tortu a taaaak...ale už mám nejaké sucháre nakúpené a taaaak... pridáte ma do skupiny??? Ďakujem. A potrebujem schudnúť 7,5 kg... Síce som nerodila a momentálne sa ani nechystám, kilá v robote sa na mna pekne nabalili a už sa cítim ako gula😀DD

dajenka11
1. jan 2013

tak co baby robi niektorá tu sukromnu skupinku?

cabby88
1. jan 2013

@dajenka11 sukromka uz je 🙂 a si tam 🙂

dajenka11
1. jan 2013

@cabby88 ako tato to je???? 😕 ja som ymslela, ze najake ina s inym nazvom 😀