icon

Od 1.1.2013 začínam chudnúť. Kto sa pridá?

nellyza27
31. dec 2012

Ahojte, uz som sa konecne odhodlala a som pevne rozhodnuta, ze chcem schudnut, budem rada ak sa niekto prida

mima1983
2. jan 2013

@zuzanapd u mna je to dost podobne, sice nemam ziadne zdravotne problemy, babatko sa podarilo hned, ale vsetky nabrate kg mi zostali, aj to co som nechala v porodke, som za par mesiacov pribrala :-/ takze horor, des!.... moje miery su take nejake ako tvoje... a ciel mam minimalne 30kg, i ked ani 40kg by nebolo na skodu.... 🙂

zufzufmeister
2. jan 2013

@cabby88 ahooj, pridáš aj mňa, idem na to, potrebujem aspoň 20 kg dolu 🙂

lavyrle
2. jan 2013

@dorotelka musis si to v hlave preprogramovat, lebo s takymto pristupom to nezvladnes. Povedz si, ze odteraz sa idem stravovat zdravo a spravne !!! A hotovo. A ak co ja viem pred ms budes mat chut zjest nieco ine - daj si kus kvalitnej cokolady 70% 😀

leamato
2. jan 2013

@dorotelka držím palce, nech nám to vydrží čo najdlhšie.... 😀

leamato
2. jan 2013

@iconka tak vitaj medzi nami dúfam že nám to vydrží čo najdlhšie a v lete už budeme všetky štíhle ako také ľanky 😀 😀 😀 😀

dorotelka
2. jan 2013

Bože, baby, musíme to zvládnuť. Verím, že spoločnými silami a vzájomnou podporou to dokážeme.

leamato
2. jan 2013

Tak baby ......Navrhujem aby sme si každá napísali začiatočnú váhu a mohli by sme sa vážiť raz mesačne a takto si spolu budeme kontrolovať váhy...taká psychická podpora....aby sme to nevzdali, lebo ja vždy ked som sa ako dala na chudnutie tak po dvoch týždnoch som to vzdala a takto budeme mať motiváciu...takže ja som sa vážila včera večer a moja váha je 74,1 kg do leta minimálne 10kg dolu ale uplny ideál by bol 15kg....

leamato
2. jan 2013

@dorotelka no určite musíme, ono bude asi najťažší ten začiatok...ked sa ovládneme prvý mesiac tak potom už to hadam dotiahneme do úspešného konca, ako ja mám najvačší problém obmedziť sladké.......ale zvládneme to.... 😀 😀 😀 😀

dorotelka
2. jan 2013

@leamato veď presne, aj ja... včera som si s malými dala večer Kinder čokolády s tým, že je to akože "rozlúčka" so sladkým. 😀 U mňa je to totiž tak, že buď sa zatnem a nejem sladké vôbec, alebo naopak ho doslova žeriem! Nemám v tomto vôbec žiadnu mieru, sebadisciplínu... a to je na tom to najhoršie. Dnes som si povedala, že budem mať len pitný režim, od zajtra by som chcela niečo ako oddelenú stravu, ktorá bola písaná vyššie. Spájam to s polhodinovým cvičením denne na jumpingovej trampoške. Budem sa vážiť len 1x za týždeň vždy v stredu o 7.00 hod. ráno. Takže uvidím, aké číselko mi ukáže váha za týždeň. Dnes som bola zhrozená 80,3 kg. Je mi do revu. 😢 Toľko som vážila v prvom tehotenstve. 😖

dorotelka
2. jan 2013

@leamato mohli by sme si dať tie počiatočné hmotnosti do nejakej tabuľky, vieš ako bývajú tie tabuľky s termínmi pôrodov. Do nejakej skupiny.. veď niečo vymysli, rada sa pridám. 🙂

lavyrle
2. jan 2013

@leamato dolezitejsie je sa zmerat ako vazit, pretoze napriklad svaly su tazke, takze ak niektora zacne cvicit - vaha nemusi nejak klesat. Odmerajte si pas, boky, ramena

leamato
2. jan 2013

no lenže ja som taký debil v tomto trošku, ja tu neviem ani pridať novú tému......takže vytvoriť nejakú skupinu a urobiť tabuľku aby sme do nej mohli zapisovať....no asi nad moje schopnosti 😀 😀 😀 😀

leamato
2. jan 2013

@lavyrle ano ano, však viem aj ked som zacala cvičiť som ešte aj pridala ale po istej dobe určite pojde dolu aj tá váha.....ale máš pravdu doležitejšie su cm ako kg.

slagy
2. jan 2013

Ahojte, pridavam sa k vam...uz sa na seba nemozem pozerat 😀, je cas na radikalnu zmenu. Normalne som sa nespoznala dneska doobeda. Dala som si "brusne" a "ritne" cviky. I ked viem, ze bez zmeny stravovacich navykov to asi nepojde. Pre zaciatok chcem zacat dodrziavat posledne denne jedlo o 17-tej

miriamsz
2. jan 2013

Ahojte , pridavam sa aj ja som zvedava ako to bude pokračovat " u mna " kedže ja nemam silnu vôlu a nevydržimm dotiahnut do konca nič v čom nevidim nejaky vysledok o par dni . Tak a čo odporučate alebo ako začat , viem ide najpr všetko cez hlavu ,ale to ja mam poukladane dost do pamäta že to musi ist dole ,no neide (mam rada svoje bruško naplnat dobrotkami )

slagy
2. jan 2013

@miriamsz ja sa tiez bojim, pevna vola je moja slaba stranka. Ked po par dnoch nevidim vysledok mojho usilia ( co urcite tak skoro neuvidim) , bojim sa ze zlyham. Ale uz zo sebou musim nieco robit, som jak knedla 😕

miriamsz
2. jan 2013

@slagy ja mam ten isty problem ,rozkysnuta nič na mne nesedi ,necitim sa dobre vo svojej koženej kôre xi xi xi 🙂

slagy
2. jan 2013

Este som sa chcela spytat, verite v silu 5-tich tibetanov? Myslim pri snahe o schudnutie...

iconka
2. jan 2013

@leamato najlepsie by bolo vytvorit tu nejaku tabulku, kde by sme sa vsetky napisali, ze kolko meriame, vazime a tak, ale to tu asi nie jemozne, lebo takto to bude o chvilku neprehladne. Ja mam 180cm a 79kg, kolko zhodim netusim, ale 10kg potesi 😉

lavyrle
2. jan 2013

@slagy vysledok uvidis celkom rychlo.....uz na konci tyzdna bude kilecko dole a nohavice ti zrazu zacnu padat

janulka54
2. jan 2013

@iconka to by bolo super s tou tabulkou, aspoň by nás to motivovalo ked niektorá schudneme 🙂

iconka
2. jan 2013

@janulka54 len kto to spravi? lebo ja tu nie som moc zbehla a neviem ako sa tu daju nejake tabulky davat a pod.

janulka54
2. jan 2013

@iconka veď práve 😀 ale snáď sa nájde nejaká dobrá duša

melpomene
2. jan 2013

@hava moja sesterka trpí bulímiou...je to des...

slunce3
2. jan 2013

baby nebláznikte, žiadnou diétou sa kíl nezbavíte, už dávbno neplatí to čo ukazuje váha, treba sa pozrieť do zrkadla. Ke´d už tedaa ste rozhodnuté schudnúť a niečo teda spraviť so svojou postavou nezabudnajte jesť! Presne ako malé dieťa najlepšie každé 3 hodinky, nehovorím že sa máte natlačiť ale jesť normálne a vyvážene, nič neodopierať, napr. raňajky si dajte chlebík so syrom a šunkou + nejaká tá zelenina, desiata nejaké ovocie, jogurt alebo cereálnie,, obed je obed, tak pekne polievočku aj hlavné jedlo a šalátik, olovrant a večera by už mala byť skôr bez ovocia ale to už si potom najlepšie samé prispôsobiťe, rýchlo prídete na to že pravidelná strava vám pomáha aj inde ako pred zrkadlom, začnete sa lepeiš cítiť, budete mať viac energie tu je dobré pridať viac pohybu, nemusí byť beh 10000 m, stačí 15-20 minút každý druhý deň intenzívneho pohybu, najlepšie kombináciu pohybu aby ste dali zabrať každému jednému svalu. a hlavne nezabudnite na najpodstatnejšiu vec. Z TUKU SVAL NESPRAVÍŠ. Ked chcete mať kocky na bruchu najprv musí dolu tuk až potom sa dajú svaly pekne vyrysovať, čo myslíte prečo to chrdím babám ide za 2-3 mesiace? Lenže tam sa zase veľa ľudí vyplaší že im stúpa váha, áno váha neskôr stúpa ale nie na tuku ale na svaloch. Kilo tuku a kilo svalu je sakra rozdiel. Si poviete že dobre sa mi píše, hej píše lebo viem o čom píšem :D

pred tehu som mala 45 kg (164cm) , veľkosť xs a po pôrode 78 kg. za 2 roky som to dala preč, po skoro 3 som mala pôvodnú váhu, teraz som začala naberať svalovú hmotu na partiách o ktorích som ani nevedela že tam svaly mám, sa hrali na schovavačku :D teraz mám váhu 47 a je to fajn.

Keď sa chce ide to, možno pomalšie ako by niekto chcel ale v ničom som sa nikdy neobmedzovala, nepočítala nejaké hlúpe kalorie, neodstrkovala maso - maso je velmi dôležitá časť jedálnička aj u naších detí však?
Kludne si dám slaninu všečer pred telkou s cibuľkou, alebo za pol plechu koláču ked chcem, lebo viem že na druhý deň si dán o 15 min viac pohybu alebo o 2 série cvikou viac... a hlavne voda, voda voda, a ak už sa rozhodnete aj pre ten intenzívny pohyb treba doplniť hlavne magnézium aby ste hned na začiatku nechytli krč, mne sa ešte sem tam obiavia na tricepsoch čo nieje nič príjemné :D

slunce3
2. jan 2013

počujte je šupová aplikácia na android markete, tá vám dá zabrať na 20 minút zo začiatku ale tak že svalovicu budete mať aj za ušami min. 3 dni :D kto chce ísť do toho naozaj tak si ju stiahne je ZADARMO

hava
2. jan 2013

@melpomene no ja trpim bulimiou 7 rokov prvých 5 rokov bola hrôza bola som aj na liečení potom som zostala tehotná chvíľu to bolo ok a teraz zas nevydržím deň aby som sa nevygrcala proste mi to chýba je to ako droga ☹

miriamsz
2. jan 2013

@slunce3 ako tu aplikaciu najdem ?

mima1983
2. jan 2013

@slagy moja, dukanka je na toto ako stvorena 🙂 u mna je to tiez tak, ze ked nevidim coskoro vysledy a ze vaha klesa, nemam motivaciu a rychlo stracam chut na akukolvek dietu ci cvicenie, ale ked vidim vysledky a citim sa kazdym dnom lepsie a lepsie, tak mam obrovsku motivaciu, a takato je DUKANOVA DIETA.... prve dni by mozno niekto povedal ze horor, ale da sa to, hlavne ze ide vaha rychlo dole, to je pre mna dolezite 🙂 plus mam k tomu 2 dni v tyzdni zumbu a teda este kazdy den 3 hodiny kocikovania a dufam ze to pojde 🙂 dnes mam prvy den 🙂

slunce3
2. jan 2013

na google play (android market) volá sa to Nike training club, viznie to ako reklama ale šupový tréner v mobile naozaj kto neskúsi nevie, je to hlavne super že tam máš ku každému cvičeniu video