Od 1.1.2013 začínam chudnúť. Kto sa pridá?
Ahojte, uz som sa konecne odhodlala a som pevne rozhodnuta, ze chcem schudnut, budem rada ak sa niekto prida
ahojte baby, tiez sa chcem pridat..ak este mozem.ja som zacala s detoxom..beriem Diochi kvapky a chcem zacat brat chlorellu+upravit stravu.co robite vy?
ahojte aj ja som si dala záväzok, že schudnem, ale nie žiadnou diéou. Na to príliš milujem jedlo. Treba pekne rozumne. Ja mám nadváhu cca 10-12 kg (162cm, 67,7kg).
Od včera jem pravidelne cca každé 3 hodky.Dne som mala rybaciu pomázanku s 1 krajcom chleba, desiata -rajčina, obed - bryndzové pirohy so slaninkou. Večer sa vynasnažím niečo si zacvičiť, ale nie kvôli zhadzovaniu ale kvôli formovaniu postavy - keď schudnem tých 10 kg, aby mi neovísala koža.
Hurá do toho.
baby a čo vravite na jablčny ocot pre lepšie travenie (počas chudnutia ) ?
@miriamsz ahoj mne kamoska tiez odporucila jablcny ocot formou 14dnovej kury.kazdy den sa vypije 1,5litra cistej vody na 20kg vahy a do kazdej 1,5litrovky ide 3cl octu.mne to vychadza na moju vahu 65kg az 5 litrov vody denne a do toho nieco vyse 12cl octu..a to kazdy den 14 dni....uff
Odporucam naozaj zacat od zaciatocneho prveho cvicenia, je to na 20 minut makania
@slunce3 ahoj, teraz som to pozerala a nieco je aj na youtube, je tam 39 cviceni a kazde ma zhruba pol minuty, je to ono? da sa aj podla toho?
ahojte poslušne hlásim, že sa zatiaľ držím super. Pekne som si dala o 17:00 hod večeru - 2 knotebroty s cottegafe syrom.
Ešte sa prinútiť aj pohnúť kostrou a zacvičiť si.Teraz mám dilemu - zdvihnúť ten môj veľký zadok alebo skysnúť na gauči 🙂
čavte kočky chcem sa pridať, ja sice nechcem držať dietu velku, len chcem obmedziť sladke na nejaku unosnu mieru. A potrebujem podporu, lebo sama to nezvladnem pripadam si totiž trošku ako zavislačka. Možno je to tym že dojčim 2 detičky, ale bohužial u mna dojčenie nefunguje tak že by som chudla.....
ak môžem - u mňa toto fungovalo : že ak sladké - tak si ho daj doobeda. Po 16:00 hod by si už vôbec nemala jesť žiadne sladkosti. Mne pomohlo pred 2 rokmy to, že som si hovorila, keď ma chytila mlsná : že teraz si nemôžem dať sladké, ale že zajtra doobeda si môžem dať. A keď prišiel zajtrajšok doobeda - tak som na sladké chuť vôbec nemala. Takto to išlo aj 2-3 týždne a keď už som mala aj doobeda sladké, tak som si dala len jednu kocku čokolády a stačilo mi to.
A ešte raňajky som riešila na sladko - trebárs vianočka s maslom a medom alebo džemom.Tak toto sú moje skúsenosti.
Súhlasím s Tebou, že podpora veľmi pomáha.
@andykruspe67 no toto je na andrid markete na telefon ale asi to bude toto. Nemas android?
@vejula Ani u mna dojcenie nefungovalo, ze by som chudla...skor naopak.... Ale ja uz mam toto obdobie za sebou....
Teraz uz pisem cisto iba o smrtelnom hriechu- OBZERSTVO 😉 🙂 😀 😀
Isla som do sukromnej skupiny....lebo verejne sa nepriznam, kolko musim schudnut....aj ked uz je tam asi 200 clenov, takze je to jedno, ci to je verejne...... 😝 😅
@andykruspe67 no hej to su tie cviky. Prvy trening je asi 10 cviceni kazde ma nejaku tu minutku dve. Na telefone ti pek e aj rozprava co mas kedy robit a ak nevies pustis si vodeo a pokracujes. Super je ze ri tam aj graf ukazuje takze mas prejlad ako postupujes.
@salonka9 dakujem za radu. JA mam tiež ranajky sladke. Take vankušiky plnene čokoladou. Ale problem je, že s om hrozne pažrava. zožerem na ranajky aj 2 gramov, to je tamer 4000 KJ, čo je dosť na to že su to len ranajky a večeru tiež riešim na sladko. KEby šlo ale len o to je to celkom fajn, ale ja cely den ešte to sladke vyžieram. JE to ako zavislosť, skutočne 😠 Tak chcerm si hlavne stanoviť hranice a nejesť len tak kedy pride pod ruku. Proste jesť len v určity čas ako napr ranajky desiata obed oloovrant a večera a medzi tym nevyžierať sladkosti.
@digysa ja sa tiež obžieram, ale že totalne. NEviem rpesne kolko važim kedže sa nam odpalili nejake kontakty vo vahe, resp. vaha už nevydržala to trieskanie o zem Dominikom 😅 Ale chcem schudnuť takych 10 kg.... 😅
Caute. mozem sa ku vam pridat
tak kočky ja som práve docvičila.Som so sebou veľmi spokojná.Síce len 25 min., ale na poprvý krát to stačí. Aj tak budem mať svalovku.čauko
ako baby drzite sa ???? aj ja by som sa rada pridala ...mam za sebou kadejake diety a najvic u mna zabrala Dukanova, je tu o nej zvlast tema, ale uz na mna nefunguje 😠 stale mam kolisavu vahu 2-3kg hore dole, skor mi ide o stratu v centimetroch 😀 teraz som rozkysnuta nenormalne ....na schudnutie odporucam nejest vyrobky z muky (pecivo, cestoviny), max z celozrnnej, ziadna ryza, zemiaky, maslo, tucne syry,sladkosti, ochutene vody, idealne aspon mesiac a hned vidno vysledky ....ako nahradu za pecivo je vyborny celozrnny knackebrot ....drzme si palce, aby sme mali co najsilnejsiu pevnu volu 😀

mima1983 ako dlho máš dukanku?