icon

Od 10.4.2015 začínam chudnúť

bandura
8. apr 2015

baby ktore mate chut chudnut teraz od jari a vas ciel je zhodit par kil pridajte sa....budem rada ak sa budeme podporovat a radit si, tahat sa ked nebudeme vladat, chvalit sa ked dosiahneme ciel...pridajte sa ku mne a budeme silnejsie v boji s nadbytocnymi a nechcenými kilami...cakam na vas 🙂

bandura
autor
8. apr 2015

@99janka99 mne na brusko pomohlo acidko ked som pila ale nejedla som pritom nic len cely den acidko som pila...a za 20dni ploche brusko...len neskôr som sa vratila k mojim starzm mucnym zlozvykom a musim zacat odznova

bandura
autor
8. apr 2015

@radka0 si medzi nami vitana? na akej vahe zacinas ty?

99janka99
8. apr 2015

@bandura Dakujem za typ.. no asi to budem musiet skusit, aj ked mam s mliecnymi vecami problem, ktorý mi neodhalili, ale tak acidko som este nepila.. ale viem ze su vselijake? ake je najlepsie pit? aj tie ovocne? dakujem.. asi su po nom caste navstevy wc, ci?

bandura
autor
8. apr 2015

@99janka99 ja som ovocne nepila...obsahuju cukor a to pri diete neni nic moc, ja som si kupila ciste a do toho som si pomixovala uhorku cerstvu, kôpor a stipku cesnaku to pomaha aj na rozprudenie metabolizmu

bonaqa2013
8. apr 2015

@bandura to čo si my napísala je moc rýchlo dole. Aby to bolo bez jojo efektu 0,5 - 1 kg za týžden. Nezabudni na nejaký šport, alebo aspoň rýchlu chôdzu.

bandura
autor
8. apr 2015

@bonaqa2013 ja som pravidelne pocas tych dni cvicila hodku kazdy den na stacionary a prechadzky vonku s kociarom

ludka111
8. apr 2015

@bandura ak sa mozem opytat , to si celych 20 dni pila len to acidko/kefir s uhorkou, cesnakom a koprom a uz absolutne nic ine si nejedla?

bandura
autor
8. apr 2015

@ludka111 skoro cele dni, boli dni ked som si namiesto acidka ked som nemala chut na cesnak dala rozmixovane jablko a to cely den ale uhadla si spravne ked som si vybrala jednu potravinu bola som cely den pri tej istej cize som len pila, este som si mixovala kremove polievky musim sa priznat že z trochou smozany na varenie a vaha klesala...

bandura
autor
8. apr 2015

@ludka111 od 10teho lebo sa mi hrozne paci ten datum sa pustam znova do mixovania tak ako som to robila predtym

angie099
9. apr 2015

@bandura ja som drzala 90 dňovú rozlisovaciu diétu, ale drzala som ju len dva mesiace lebo som stratila parťáčku (ona ju prestala držať kvôli žalúdočným problemom) a už ma nemal kto ťahať tak som kus poľavila prišli stresy choré deti a prestala som úplne ale tak idem sa k nej vrátiť

brady1
9. apr 2015

@bandura ja som schudla od oktobra 8 kil a nedržala som dietu len som začala pracovat a začala menej času travit na nete 😀

bandura
autor
9. apr 2015

@angie099 tak podme spolu do toho ty s 90dnovkou a ja z mixovanim ...od zajtra dnes si dopraj malickost mne pride navsteva tak asi si tiez zobnem od zajtra musíme byt vzorne ... 😀

bandura
autor
9. apr 2015

@brady1 ano mas pravdu, net zabija cas ale ja som zalozila tuto temu aby som mala partacky a aby sme sa tahali...aspon teraz na jar

angie099
9. apr 2015

@bandura nemam s tym problem aj hneď dnes si doprajem acidko keďže sviatky boli strasne mam pocit, že mi už ani netravi.......

bandura
autor
9. apr 2015

@angie099 A ZACINAS TAK JAK JA? S ACIDKOM ???

rybka1985
9. apr 2015

@bandura aj ja by som sa rada pridala

bandura
autor
9. apr 2015

@rybka1985 ano vitaj medzi nami zacinas od dnes alebo ako ja od zajtra??? kolko mas kg? ja 83

rybka1985
9. apr 2015

@bandura rodila som so 101, po porode som mala nejak okolo 90. Teraz bude mat maly rok a ja mam tak ako ty 83-84. Snazim sa stale,ale sladke je moj zabijak.

bandura
autor
9. apr 2015

@rybka1985 tak podme do toho spolu...zajtra zaciname ak chces ja ma dost prisnu dietu ja som si ju naordinovala sama...drzala som ju v januari a osvedcila sa mi schudla som 13kg za 21dni...ale potom som sa vratila k mucnym jedlam a to je zase zabijak pre mna...ci zacinas s inou dietou?

leanax
9. apr 2015

@bandura aj ja sa pridávam, potrebujem zhodiť len tak okolo 5-6kg a spevniť brucho a budem spokojná 😀 ale aj to je pre mňa náročné a samej sa mi tiež nechce...
Začala som chodiť s kamoškou na rýchlo chôdzu s palicami. Tak a ideme do toho...

bandura
autor
9. apr 2015

@leanax vitame ta medzi nami ako zacinas?

rybka1985
9. apr 2015

@bandura ja kojim takze nic take extremne rychle,len obmedzit pecivo a cukor a pridat viac ovocia a zeleniny, len ta mi moc nechuti ale taku mixnutu by som snad lahsie vypila

leanax
9. apr 2015

začínam hlavne cvičením a zmenila som trošku jedálniček, hlavne pečivo som vymenila za cereálne a viac zeleniny a ovocia zahrnula a sladkosti celkom vynechala... ked už svieti slnko tak mám aj väčšiu chuť do toho, v júni idem do Chorvatska na dovoleku tak chcem byť fit 😝 ale či sa mi to podarí, neviem, lebo nemám pevnú vôlu

bandura
autor
9. apr 2015

@leanax aku mas vahu?

bandura
autor
9. apr 2015

@lamadore dakujem za super stranky hlavne o tom smoothie, presne tak idem chudnut ja 🙂

leanax
9. apr 2015

@bandura teraz vážim 61kg, pôvodná bola 55kg a to by som chcela dosiahnúť a budem spokojná 😀

natalym
9. apr 2015

@bandura A akú to máš tú diétu, čo si si sama naordinovala? Môžeš prezradiť?

bandura
autor
9. apr 2015

@natalym mixovanu zeleninu a ovocie, acidko

bandura
autor
9. apr 2015

@leanax ja musim dat dole 22 kil aby som mala 61 ale dam ich dole 🙂