Od dnes chudneme
Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹
@lucinka1212 wáu ako si urobila chipsy? :D :D
Ja som dnes mala čííínu, mňamky 🙂
Ahojte babenky, mozem sa k vam pridat?Uplne sa mi lubi ako tu medzi sebou komunikujete, a ako sa podporujete 🙂 Presne nieco taketo potrebujem aj ja..pretoze nie v kazdom fore to takto funguje :( Ja som zacala ,,dietovat,, 9.marca a doteraz som schudla z vahy 96.6 (hroza des 😠 ) na vahu 88.4 Velmi to na sebe nevidim, ale citim sa lepsie..Rada pridam fotky potom 🙂
ja chcem schudnúť a začnem s brušákmi
Caute baby 🙂 pridavam sa k vam 🙂 od dnes som zacala aj ja. Sice plan bol uz davnejsie nO akosi sa nepodarilo ;)
Moj plan je : kazde rano pol hodka na stepri plus pocvicim si aj vecer, cez den prechadzky s kocikom, ziadne biele pecivo, veela ovocia a zeleninky a kuracie masko 🙂 vynechat sladkosti a vsetko mastne...
v tehu som sa vypasla na hroznych 83 kg ☹ ☹ ☹ teraz mam uz 58.5 ale nedrzala som ziadnu dietu skor som mala stastie ze kojenim sli kila prec. No kazdopadne musim spevnit svoje telo lebo fakt ze leto sa blizi a som rada ze Sa mozem k vam pridat 🙂
ahojte bambule nove aj povodne🙂 dnesna vecera bola biely cottage, 4 platky 96% bravcovej sunky a polka bielej redkovky. Inak kavu pijete? Ja s mliekom a steviou, moc mi to s tou steviou nechuti ale tak co uz ... Inak sa celkom drzim🙂 Ziadna sladkost, biele pecivo ... som na seba hrda.)))
@janulienocka
Ak ti stevia nechuti, skus Xilitol. Ja nevidim rozdiel oproti normalnemu cukru. Mozno, by ti to chutilo viac a vyhnes sa cukru.
M
@rosa197 Ahoj jednoducho,očistila som zemiaky,nakrájala na struhadle na jemné plátky,pridala trošku olivového oleja,sladkej papriky a jemne osolila.Poukladala na papier na pečenie šupla na plech a piekla v rúre na 200° asi 25 minút.Boli fantastické a hlavne som nemala žiadné výčitky 😀 😀 Vyskúšaj odporúčam 😉
@monicatko20 Ahoj pekný výsledok a uvidíš ako ti to s nami pôjde super dole.A aký máš ciel??A ako dietuješ??
@michaela1711 Ahoj ak môžem poradiť v prvom rade je dobre začať stravou,ktorá tvorí 70-80% úspechu a pridať ku tomu cvičenie.Držím palce 🙂
@myska_lili ty si na tom ako som bola na tom ja.Držím palce aby si do leta bola zo sebou spokojná 😉
@janulienocka Ahoj skús si kávu osladiť medom,je vraj neutrálnym sladidlom,ktoré vie telo spracovať a neukladá ho 😀
@miska2603 Ahoj pozor na sucháre vraj sú dosť zradné pre veľký obsah sacharidov,ktoré nie sú vhodné na večeru ☹
Baby pustime sa do toho,spolu nám to pôjde lepšie.
Ja som dnes dala ráno pól hodinové cvičenie s Jillian a potom 15 min posilovania 😀 .
@lucinka1212
Fuuuha, to ma vobec nenapadlo...asi ich presuniem na rano. Aj tak si ich davam max 2xtyzdenne. Chleba nejem vobec. Zajtra idem prvy kratvdo posilky... Tak snad sa mi tam zapaci a snad hlavne pomoze.
Milé žienky, vítam vás medzi nami 🙂 Prajem vám novým, aj nám "starým" a už zabehnutým, aaaby nám to šlo dolu 🙂 ....nezabúdajte na cvičeniee 🙂
Baby....moj dnešný úspech.... VEČER mi váha ukazovala 69,7kg....konečne pod 70 🙂 ..už sa teškám na váženie a meraniee 🙂
Inak nové babulky, zapíšte sa nám do tabulky 🙂
@miska2603 určite to bude lepšie presunuť ich na ráno.Aj ja som vylúčila pečivo úplne 😀 .Pozor na posilku netreba to hneď prvý deň prehnať s cvičením,lebo dopadneš ako ja ,že som sa 2 týždne nemohla postaviť z postele.Príšerne ma bolelo podbruško a až po mesiaci som bola konečne fit.A po tejto skúsenosti som do posilky už viac nevošla ☹ .Ale začala som cvičiť doma každé ráno( až na pár výnimiek 😀 ) takých45 minút a mám tiež pekné výsledky.Tak mysli na to zajtra 😀 😀 .Prajem veľa úspechov 😉
@miska2603
@janulienocka
@myska_lili
@monicatko20
@michaela1711 pridávam linky na tabuľky,zapíšte si čísla aby ste vedeli ako vám to ide 😀
@lucinka1212 ďakujem, si moja pravá ruka. 🙂 😀 😀
@rosa197 nie je začo,môžem nerobí mi to problém 😀 😀
tabulky suuu supeeeeer :D
Veru, super, uzvlen aby tie ciselka klesali.
trochu mam obavu ci pojde vaha dole po 14 dnoch .. no snad ano.. musim mysliet pozitivne
@michaela1711 Misi, k schudnutiu Ti brusaky nepomozu... bohuzial. Ak chces schudnut, treba dat kardio (pomaly beh, rychla chodza, bicykel, svihadlo, tie rozne domace stroje.. .. makat pravidelne je zaklad) alebo potom HIIT (itervalovy trening, podla stupna kondicie) alebo velmi oblubene a uspesne cvicenia od Jill, Boba, T25....
@ficksacha ja cvičím aj brusaky ale aj podla toho co som našla na internete cviky na stranke diva.sk o cvicení neviem ci to pomôze ale skusam. Ale asi zacnem aj s behaním.

niečo na motiváciu 🙂 Dnešný obed Ryba zo zel.šalátom a domácimi paprikovými chipsami 😀 Bolo to skvelé doporučujem vyskúšať 😉