Od dnes chudneme
Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹
nevieme o niečom na potlačenie chuti do jedla? niečo overené...už neviem či mam korenie si sypať do ust, alebo jesť mydlo...😀
@zuzlicek44 😀 😀 tak to by sa aj mne zislo.
Aj ja by som cela schudnut poradte dik
@angell2611 ten jablčný ocot vyskúšame? 🙂 mala si?
@zuzlicek44 ten som mala. Dam si ho ked ma napadne. Ale nie pravidelne, tak neviem povedat ci to spaluje kila. Niekomu to vsak nerobi dobre na zaludok. Obcas si ho dam aj na salat. 🙂
Dievcata dajte recepty co jest na veceru 😉 to je moj najvacsi problem ...
@monicatko20 tak to máš super predpoklad na schudnutie 😀 😀 len treba zotrvať až do cieľa.Mne sa to tiež stáva ale potom sa to znova spustí.A aj pred MS sa mi zastaví váha.Treba len cvičiť ďalej a nevzdávať to 😉
@janulienocka Ahoj ja jedávam:Mozzarella s uhorkou alebo nízkotučný tvaroh alebo bielý jogurt alebo morčacie mäso zo zel. šalátom alebo zel. šalát zo syrom.Vyskúšaj, možno ti zachuti niečo s toho.
@myska_lili super len tak ďalej 😀 😀
inak skvele zrkadlo vo fitku,clovek je chudsi a dlhsi...skoda ze je to iba klam.
@lucinka1212 oooo slinky mi tecu pri pohlade na tu fotku...mnam.
Baby, nebudem Vás všetky označovať....Papanice vyzerajú úžastne....teší a inšpiruje ma aj to že cvičíte, a preto mám viac síl nevzdať sa 🙂
Ako pozerám do tabuľky, malo by nás tu byť 17, čo je úúúžasné 🙂
...dnes moje jedenie nestojí za veľa...nevadí, jeden deň sa môžem odmeniť 😀 😀
Inaaaaaač, už len 4dni a máme ďalšie váženie a meranie 🙂
@monicatko20 Ahoj ja mám na raňajky ovocný kokteil: 2 dcl sójového vanilkového mlieka,2 kusy ovocia(jablko je základ a ku nemu banán alebo hrušku alebo kiwi alebo čo mám doma) a 2 pol.lyžice ovsených vločiek.Rozmixujem a papam pomaly lyžičkou,vychutnávam si to 😀 😀 .Mňa to zasýti na 4hodiny ale počas tých 4 hodín vypijem asi 1 - 1,5 litra vody.Takže hlad nepociťujem,veľa ľudí zabúda na pitný režim a preto niektorý veľa jedia ☹
@lucinka1212 Počuješ, a to to kablko normálne pokrájaš a hodíš do mixéra? alebo takéého, v akom sa koktaily robia? :-P
@rosa197 Jablko ošupem odstránim to vnútro pokrájam na kúsky do mlieka a všetko to rozmixujem ponorným mixérom a je hotový 😀 😀 Ovsené vločky si namočím do mlieka pred cvičením aby sa napučali a po cvičení dorobim a raňajkujem.
@lucinka1212 juuuuuuj a nevieš nejaký iný, bez vločiek? ...nenávidím ich...strašne sa mi zhnusili otruby počas dukanky...a snimi aj všetko podobné nim, aj vločky 😠 😠 😀
Baby, rezance( celozrne) s tvarohom, samozrejme nizkotucnym su vhodne pri diete??? A ak ano,tak obed,ci vecera???
@miska2603 Ja by som to volila na skôr na obed...kvoli tým rezancom, sú z múky...a na večer to nieje bohviečo :-P na večeru by som volila len ten tvaroh 😀 😀 ...ale je to skôr na tebe, aké podmienky si zvolíš 🙂 ...napríklad, ja papám čierne pečivo...ale len do takej 12tej... do 15:30 papám len mäsko, zemiaky, ryžu, zeleninu....aaaaa na večeru bielkoviny, zeleninu...seeem tam párky 🙂
@miska2603 ahoj. Ja si celozrnne cestoviny robim tak raz za 14 dni, ne obed, a ak neviem co ns veceru tak s dam polovicnu porciu. No neviem ci su vhodne na vecer. 🙂
@rosa197 😀 😀 😀 😀 som precitala ,ze papaš čierne pivo.😀 😀 😀
@rosa197 pozri keď ich nemáš rada tak si ich tam nedávaj,len potom už nie je taký sýty,lebo práve vločky ho robia sýtim.Kokteil si robia všeliake aj zo zeleninou ako napr špenát alebo len s vodou ale mne také nechutia.Tento mi úplne chuti a vyhovuje 😀 😀 Vyskúšaj možno keď ich tam rozmixuješ tak ti to nebude vadiť,či??
@angell2611 😀 😀 😀

@miska2603 omylom nahralo dvakrat.