icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

lucinka1212
24. apr 2014

@miska2603 Rezance s tvarohom môžu biť ale určite na obed,na večer už obsahujú veľa sacharidov ktoré telo nevie už v túto hodinu spracovať ☹

rosa197
autor
24. apr 2014

@lucinka1212 Vyskúšam cez víkend...cez týždeň nemám čas ráno ☹ ..

Inak baby..mám čajík, ktorý by mal byť na chudnutie a bla bla bla...a nemalo by mi chutiť jesť....aaale myslím že to má opačný účinok 😀 😀 😀

miska2603
24. apr 2014

takze na veceru cukinovo paradajkovy "gulasik"s kuskami udeneho tofu

a uz sa vari zajtrajsi obedik, hrstkova polievocka s mrkvou a petrzlenom, bez kvapky oleja, bez bujonu...snad sa to bude dat jest...hehe

miska2603
24. apr 2014

Nevyzera bohvie ako ale fakt chuti. A iba na vode varene. Cukina, rajcina, udene tofu, gyros korenie.

miska2603
24. apr 2014

Baby, tie co mate male deticky, kedy sa vam dari vecerat???
Ja chodim spat okolo 10, mala by som vecerat najneskor o 7, no v tom case sa kupeme, krmime, mojkame a uspavame. Ked skoncim je 8 a kym nachystam jedlo, takmer 9. Moj muz je daleko(pracovne), nemoze ma zastupit. Ako to robite? alebo to nevadi, ak na veceru papam take lahke, zdrave jedlo?

angell2611
24. apr 2014

@miska2603 tak ja sa zvykne najest este pred siedmou. Tiez sa kupeme o 7- mej 🙂 🙂

lucinka1212
24. apr 2014

@miska2603 ja večeriam o 18.00 a potom už nejem,takže stiham uložiť tých mojích loptošov tiež do 20:00 hod.Potom si už len vyložím nohy,popíjam čajík a relaxujem 😀 😀

myriada
24. apr 2014

Tak baby ja som dnes odcvičila hodinu bodywork-u, včera fast-back cvičenie a od dnes som sa dokopala k lepšiemu stravovaniu, pretože len cvičením toho moc nejde dole 😒 dnešná večera po cvičení kokteil s nízkotučného acidka a jahôd, dochutený kvapkou agavového sirupu. fajn to zasýtilo a žiadne vyjedanieee, teda dala som si 5 ks opražených mandlí, lebo manžel ich tu vyjedá 😠 baby ako je to s bielkovinami, tie by sa mali na večer či? 😠 bože baby, dnes som bola v Bille a zbadala som nutellu, oni ju tam vždy majú tak vystavenú na očiach, až ma pri srdci pichlo 😝 ale odolala som. Inak čo sa týka toho cvičenia, tie brušáky už nerobím, začala som chodiť na stacionárny bicykel ale riadny zaberák aby zo mňa tieklo. Kúpila som si hodinky, ktoré merajú spálené kalórie a pri tých brušákoch skoro nič nejde dole a pri bicykli ked sa zvýši tep nad 120 tak to ide jedna radosť. Takže brušáky až neskôr, i keď mávam ich 3 x do týždňa na cvičení kam chodím. Takže toť môj postreh.

rosa197
autor
24. apr 2014

Tak, dnešok mám úplne za mnou.... zjedla som asi jednu celozrnnú kaiserku aaa Corny tyčinku....a ako keby toho nebolo dosť, na to ešte 2 kúsky pizzy...mala som ťažkú skúšku a mala som z nej dobrý pocit tak sme boli "osláviť" ...no potom som z toho mala takéééé výčitky, že do večera som nezjedla už absolútne nič ☹ ☹

dala som rekord 35 minut na orbitreku 😀 😀 ..každý deň chcem zvyšovať pomaly, a keď sa dostanem na 60minut budem spokojná 🙂 ..našla som super zremixovane pesničky, ktorý trvajú 20minut 😀 tak to mi pomáha 🙂 ...aaaa večer začínam s brušákmi opäť, nakolko som ich zanedbala 😔 😀
...a zajtra poctivo!!! 🙂

rosa197
autor
24. apr 2014

@myriada Inak s tou nutelou.....ja mám tiež doma jednu ♥ ..a ako keby ešte toho bolo máličko, dve salká...ked mávam brutálnu chuť na sladké, jedno otvorím 😀 😀 😀 ..chvalabohu, už 3týždne to tam je nedoknuté 😀

a bielkoviny je najlepšie navečer 🙂 no samozrejme aj počas dňa 🙂

rosa197
autor
24. apr 2014

@miska2603 počula som, že večerať by si mala najneskôr 4hodiny pred spaním...čiže ak chodíš o 10tej, jesť okolo 8mej....aaaaale prečo si nespravíš papať počas dňa, keď máš čas? 🙂 alebo na večeru nevyvárať, len si zobnúť zeleninku, tvaroh, jogurt...a pod 🙂

angell2611
24. apr 2014

@rosa197 mala oslava uspesnej skušky nic nepokazi. Nedala by si link na tie pesničky.
Dnes som sa opäť posadila na bicykel po dlhsej dobe. No teda kondička nic moc. Ale kazdy pohyb sa rata, nie? 20 min a 250 kcal. Na zaciatok? 😖

myriada
24. apr 2014

@rosa197 no ja dám nutellu dole na 2 x 😕 hanba mi, fuj!

myriada
24. apr 2014
lucinka1212
24. apr 2014

@myriada Super len tak ďalej.daj si pozor na to ovocie,na večeru by už nemalo isť lebo obsahuje cukry.Ovocie sa odporúča doobeda na večeru radšej zeleninu napr. zo syrom.Áno bielkoviny sú vhodné na večeru.S tým cvičením máš pravdu ak je viac kíl je lepšie vytrvalostné cvičenie ako posilovacie alebo sa odporúča spojiť jedno z druhým aj to je skvelé riešenie 😀

Ja som dnes dala ráno 2 level s Jillian a potom 15 min posilovania a podvečer som bola na hodine posilovania vlastnou váhou.Som sa ale zapotila 😀 😀 ale mám dobrý pocit z toho a to je dôležité no nie??

myriada
24. apr 2014

@lucinka1212 vidíš, to ovocie mi nenapadlo 😒 hlavne že som dala nízkotučné acidko 😀 presne tak, myslím si, že iba posilňovanie je vhodné pre baby, ktoré chcú rysovať svaly...zajtra dám bicykel 😉

monicatko20
24. apr 2014

Kocky takze slubene fotky 🙂 Prva fotka (ja v oranzovom) den predtym jak som zacala chudnut, vaha 96.60 9.marec 2014..Druha fotka fotena tusim nejak 12.4. vaha 90.6 🙂 Nieje to sice vela ale zacinam sa citit lepsie, aj ked z cm mi velmi neubudlo :( len na bruchu..snad to pojde este na tych mojich vytuzenych aspon 65 kil 🙂

rosa197
autor
24. apr 2014

@angell2611 To mááš dobrééé...ja dám na elipticali za 35minut asi 110kcal ☹ ale som mokrá dur 😀 😀 ...vieš čo, v poslednom čase, ani neviem prečo...som z normálnych slovenských pesničiek...prešla na také z europy 2 😀 😀 ..teda neprešla, ale najlepšie sa mi pri nich cvičí 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=X1mWe95UV_Q

https://www.youtube.com/watch?v=Y9DCa_ugBBk

aaaa takmer všetky od toho DJa Matanu 😀 😀

rosa197
autor
24. apr 2014

@monicatko20 Super zmena...dosť tých 6kg vidieť že šlo dolu 🙂

lucinka1212
24. apr 2014

@myriada aj posilovanie je dobré lebo potom sa ti postupne tvarujú svaly a neostáva ti taká mlandravá ovisnutá koža.Keď dáš aspoň 30 min. bicykel a potom začneš posilovanie tak to ma skvelý účinok lebo tým bicyklom naštartuješ spaľovanie a potom spaľuješ uložený tuk a tvaruješ zároveň svaly.Skús si zmerať ako ti spaľuje po tom bicykli?

rosa197
autor
24. apr 2014

Baby...táto baba je moja inšpirácia....vyzerám asi podobne ako ona na prvej fotke akurát že ja som začala s 73,9kg....aaa ona to dala....tak strašne túžim po takom brušku...ešte že som našla tento album, mám o 100% viac energie !!! 🙂
https://www.modrykonik.sk/blog/lllinda/album/mo...

miska2603
24. apr 2014

@rosa197
Sama s 3 mes.babatkom kt.nedokaze byt minutu same a spi iba v kociku na vzduchu...slovne spojenie "Ked mas cas nepoznam" az vecer ked spi...ale mas pravdu, treba hladat moznost ako sa to da. Nebudem varit a studene si viem zobrat so sebou, ked kocikujem, kedze o 6 sme este von.

Vlastne nechapem preco tie kila neidu dolu aj same. V noci 3 krmenia, vstavame okolo 6, o 9 sa dostanu na rad moje potreby, napr ranajky,alebo aspon kava a ide sa von. Tam jablcko,alebo kusok syra, okolo 3 obed a doplnenie sunaru,aby mal drobec zasoby, o 4 uz som zase von, cca do pol 7. Potom kupanie a uspavanie. A ked zaspi, ide sa varit obed, aby bolo zajtra co papat. O 10 haji a okolo polnoci vstavat a krmit.
Je mozne ze moje telo nechudne z unavy??? A dnes som pridala rano posilovnu, este ze maju detsky kutik a doobedu skoro ziadnu navstevnost.
A preco sa ti tu vlastne stazuje???prepac. Cele to bolo o tom, ze mas pravdu, budem si nosit jedlo sebou, ved vecera nemusi byt tepla.

miska2603
24. apr 2014

@rosa197 super album, skvela motivacia a recepty vyzeraju mnam

rosa197
autor
24. apr 2014

@miska2603 Na to sme tu, treba sa posťažovať 🙂 ..nemám miminko, no viem, že je to radosť ale i starosti...aaa že vy mamičky máte toho veľa... Možno práve preto nechudneš sama, žee si unavená...telo tak ako potrebuje správne stravovanie a pohyb, potrebuje aj odpočinok a spánok...aaa ja viem že pri bábätku to je strašme ťažké ....Ale zvládneš to, maličký bude rásť, a bude to len a len lepšie 🙂 ...myslím, že stačí ak budeš na začiatok cvičiť len doma, načo posilka...teda ak máš doma niečo, alebo nejaké cviky na nete čo sú...Posilka ti zoberie čas...možno by si mala viac času na cvičenie a aj pripraviť si nejakú pochúťku :-P

angell2611
25. apr 2014

Raňajky: domaci celozrnny chlieb , cottage syr, redkovka, uhorka. Prajem pekny uspešny deň.

angell2611
25. apr 2014

Ako mate chut ne nie sladke a fakt dobre a pritom nemat vyčitky. Dajte si tento banan. Mam odskusane. Je to mlska. 🙂 http://www.lilian.sk/hriesny-banan/#

janulienocka
25. apr 2014

kocky mam otazku, dala som si na ranajky podla dr. Bukovskeho ovsene vlocky, s postruhabnym jablkom, orechami a malo to byt sladene lyzicou medu, ale ten nemam tak som dala malu lyzicku javoroveho sirupu ... Akoze chutilo to vyborne, len co tie kalorie. Javorovy sirup mozeme? Nemozeme?

angell2611
25. apr 2014

Fajny obedik. Hovädzi perkeltik so špaldovymi haluškami. Všetko bez soli a oleja len min. Na osmaženie cibulky.

angell2611
25. apr 2014

Vyzera to byt velka porcia ale trochu som to roztiahla po taniery.🙂 🙂 pre plnši pocit.🙂 🙂 🙂

rosa197
autor
25. apr 2014

@janulienocka Javorový sirup môžeš na osladenie myslím 🙂 lepšie ako cukor a je aj zdravý...