icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

rosa197
autor
26. apr 2014

@lucinka1212 ďakujem 🙂 ...ako robíš tu tortilu??? Ja takéto tiež možem, ja si robievam dukanovu placku z otrub :-P

rosa197
autor
26. apr 2014

Ták chipsy mam za sebou 😀 ...nehovorim že neboli dobré...ále myslela som že budú chrumkaveee :-P nevadi nápad dobrý, a hlavne žiadne výčitky 🙂) ...a strašne zasyyytili....

jania023
26. apr 2014

@rosa197 tak tu som este nebola.Moja vyska je 162cm a mam 62kg,pribrala som rapidne z 54kg a uz sa ich neviem zbavit.

rosa197
autor
26. apr 2014

@jania023 Vítam ťa 🙂 ...Určite nám to pojde spolu dole 🙂 ...kludne sa zapíš do našej tabuľky, je na strane 3....zapisujeme si tam váhu a do druhej obvody...a každé 2týždne dopisujeme výsledky.... 🙂 ...Píšeme sem čo sme papali, kolko sme cvičili, pridávame fotky, recepty a pod. 🙂 ...Tak hor sa do chudnutia 🙂

miska2603
26. apr 2014

Tak dnesok:
Ranajky: koktail z mlieka, vlociek a jablka + caro a zeleny caj.
Desiata: jablko a hrozno
Obed: kur.masko s gyros korenim, grilovana cuketa,miesany listovy salat- insalatisima a polnicek + tvarok ako deep.
Olovrant: nebol ☹
Vecera: zvysok obeda...podarilo sa vecerat o pol6. Hurrra.
Este ma caka cvicenie, len musim vyhrabat fitloptu. Len este nejak zaradit ten olovrant a bude dobre 🙂.

Inak, tolko som asi v zivote nepapala,ked som jedla 2 krat denne tak vela hovorim.no potom ked som jedla, tak do prasknutia. Toto je fakt super.

lucinka1212
26. apr 2014

@rosa197 ahoj recept mám s fitnesguru pripájam link na ne 😀
http://www.fitnessguru.sk/#!98-celozrnna-tortil...
Ja s tejto dávky robím 3 také väčšie.A použila som špaldovú celozrnnú múku.Mne chutia veľmi ,vyskúšaj uvidíš.
Chipsy si mala nechať upiecť do chrumkava,ja som mala chrumkavé ako zo sáčku 😀 😀 .A ešte ako si si ich nakrájala??Ja som si ich nakrájala na strúhadle tak úplne najemnúčko.

rosa197
autor
26. apr 2014

@lucinka1212 Ďakujem 🙂 ..aj ja na strúhadle, na takom ako uhorku 😀 ,.,a bu´d boli zhorené alebo mäkké..

lucinka1212
26. apr 2014

@rosa197 Áno aj ja na takom.Tak možno ich treba nechať piecť na nižšom stupni a trošku dlhšie.Treba skúsiť možno sa na druhý krát podaria 😀

rosa197
autor
27. apr 2014

Dobréé "ránko" a ešte krajší dník vam prajem babulky 🙂 ...tak ako dnes??? ...ja mám za sebou raňajky, 2rozmixované jabĺčka, trošku mlieka a škorica....mňamka 😀 ...dnes je vonku konečne pekne, chce to bicykel 😀

rosa197
autor
27. apr 2014

a nezabúúúdajte na každodenné drinky!!!! 😀 😀

anniera
27. apr 2014

Jaj ženy ťažká noc :D Návšteva, vínko....veľa vínka :D No nič, kto bol hrdina v noci musí byť aj cez deň! 😀

romanettka
Odpoveď bola odstránená
rosa197
autor
27. apr 2014

@anniera Ja som mala taký minulý víkend 😀 dva dni, veľkonočnéé disco 😀 😀 ...Daj sa dokopy, a pokračujeme 😀 🙂

anniera
27. apr 2014

@rosa197 som v pohode 🙂 odcvičené, strava dodržaná 😀 ráno máme váženie, no veľká sláva to síce tentokrát nebude ale buďme vďačné aj za to málo 😀 😀 😀 😀

rosa197
autor
27. apr 2014

@anniera Každé deko poteší 🙂 ...mne už začínajú hovoriť, žee či som náhodou neschudla 😀 ...konečne som pod 70, takže ja som spokojná s kilami, skôr som zvedavá na cm 🙂 ...ako rýchlo ubehlo 28 dní 🙂 ...veď len teraz sme začali 😀 ..

miska2603
27. apr 2014

Tak dnesne menu bolo super. Kuracie na sposob gyros, pecena cvikla, pecena paprika, pecena cuketa.a trocha nizkotuc.tvarohu ako deep. Tak som si pochutila, ze mi to ani ako dieta neprislo.parada.

rosa197
autor
27. apr 2014

Taaak ja dnes raňajky 2jabĺčka rozmixovane....obedik kuracie masko pečene v rúre len tak na troške oleja a potrete ochutenym bielym jogurtom :-P ...olovrant a večera puding s mrazenym lesným ovocím 🙂 ....+2 litre vody a 30 minút eliptical 🙂

rosa197
autor
27. apr 2014
miska2603
27. apr 2014

@rosa197 slintam, co dodat 🙂

20mimka
27. apr 2014

@romanettka do brý večer aké sú ceny? čajík,aloe gel,a kokteily..dakujem

bianka...
27. apr 2014

Dievcata co robite ked mate mat svoje dni a neskutocnu chut na sladke.Ja som sa pekne drzala az dnes podvecer som to pokaslala ☹ cele pikao a tvaroh.termix ☹

lucinka1212
27. apr 2014

Ahojte kočky.Zhrnutie mojho dňa:ráno 20 minút posilovanie, poobede behanie po obchode 😀 a podvečer prechádzka do mesta na zmrzku 😝 .Strava:ráno jablkový koktail,obed ryba+zemiaky+zel.šalátik,večera rybka zo zel. šalátom(zostalo z obeda tak som dojedala aby sa nevyhodila 😀 )a jedná malá zmrzlinka 😀 .Pitný režim cez 3 litre,začína teplo tak sa mi už žiada akosi viac 😉

lucinka1212
27. apr 2014

@bianka... Ahoj ja si robím sladké raňajky(ovocný kokteil,alebo občas kašu,minule som robila banánové lievance bez múky) a tým zaženiem chuť na sladké.Mne to teda stačí neviem ako tebe.Alebo si dám proteínovú alebo fit tyčinku.Snažím sa to jesť doobeda,vtedy to telo ešte spotrebuje.Treba si dať ráno a potom už večer možno nebudeš mať chuť.Alebo ma napadlo ešte si dať sladký zdravý obed.Možno ti s toho niečo pomôže vyskúšaj 😉

anniera
28. apr 2014

Začíname ďalší týždeň, tak vám prajem nech zhrešíte čo najmenej 🙂

bianka...
28. apr 2014

@lucinka1212 oki skusim a dakujem za typ, dnes som sa odvazila a to kg co mi zislo dole tak ho mam spat,ale zas nech sa necudujem, po tom sladkom co som si dopriala. Ale sa utesujem,ze mam dostat dnes,zajtra mrchu tak mozno sa mi voda zastavila. 😝
Zapisala som sa do vasej tabulky, snad som mohla....takze sa uz odvazim neskor.

iwqa
28. apr 2014

žienky dajte tip na nejaký dobrý koktejl, ktorý dobre zasýti

lucinka1212
28. apr 2014

@bianka... vyskúšaj mne to pomáha.A aj podľa mňa to máš zadržanú vodu 😉 .Mne váha drží celý týždeň pred MS a v deň keď dostanem tak mi ide aj celé kilo dole 😀 Jasné že si mohla,my sme len radi,keď sa knám pridávajú nový 🙂 .Uvidíš s nami ti to pôjde lepšie 😀

lucinka1212
28. apr 2014

Ahojte kočky.Dnešné váženie a meranie dopadlo takto:po dvoch týždňoch úbytok váhy -1,5kg a s obvodov išlo dolu -9,5cm.Ja som spokojná 😀 a ako to išlo vám 😉 .Ešte ma čaká to najhoršie posledné kilo a vyrysovanie svalov ☹ ale verím,že to dám spolu s vašou podporou 😉 .Držím všetkým palce aby boli výsledky čo najlepšie 😀 😀

lucinka1212
28. apr 2014

Dnešné sladké raňajky:Domáca banánovo-ovsená kaša s horúcimi malinami 😝 bola mňam mňam.

lucinka1212
28. apr 2014

@iwqa ahoj ja si robím ovocný : 2 dcl sójového vanilkového mlieka,2 pol.lyžice ovsených vločiek (tie nechám 30 min. napučať v mlieku) a potom pridám 2 druhy ovocia(napr. jablko a banán)Všetko rozmixujem a papám lyžičkou 🙂