icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

lucinka1212
28. apr 2014

Dnešný obed:Fazuľová polievka a tuniakový šalát 🙂

anniera
28. apr 2014

@lucinka1212 ja by som nevládala zjesť takú porciu jedla ☹ Mala by som ale žalúdok nepustí ☹

rosa197
autor
28. apr 2014

Dnes máme 28 dnii. ...odmeriam sa večer 🙂 stihla som sa len odfotit....cítim na sebe úbytky...e sklamalo ma že na fotke to nevidieť vôbec ☹

rosa197
autor
28. apr 2014
rosa197
autor
28. apr 2014

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aj...

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aj...

Tu súú tabuľky.... zapísané 🙂 ...za 14dní šlo dolu dokopy 11,5centimetrov....v priemere nejaké 2centimetre od všadial 🙂 ...nieje to bohvieeee čo, ale stačí 🙂 .... aaa cca 2,8kg.... aaaa ideme ďaleeeeeeeeeeej 🙂

anniera
28. apr 2014

@rosa197 inak v tej prvej tabuľke je kopec dievčat čo okrem vstupnej váhy nenapísali nič a už prešiel aj mesiac, asi sa na to vykašľali

rosa197
autor
28. apr 2014

@anniera Asi...počkáme ešte chvílku, a vymažeme ich 🙂 ..nechcem to ešte teraz, aby som nááhodou nevymazala nejakú snažiacu babulku, ktorá len na tú tabuľku zabudla 🙂

lucinka1212
28. apr 2014

@anniera Veru ani ja som to celé nezjedla 🙂 Zostalo mi trochu zo šalátu(ten šalát je ale na malom taniery).Tak potom ti treba jesť 5 krát za deň v malých dávkach,keď maš taký žaludok

angell2611
28. apr 2014

@anniera mna nevimažte. Zapisem sa 5.5. Začala som odznova. Teraz velmi nemam cas prispievat ale sledujem vas. Idem s vami. 😉 😉 😉

anniera
28. apr 2014

@angell2611 super, ostaň s nami 🙂

tina27111
28. apr 2014

caute 🙂 mozem sa zapisat do tabulky? chcem ist do toho s vami zacala som dnes 🙂

rosa197
autor
28. apr 2014

@angell2611 Jasnééé že ťa nevymažeme, myslíme na teba teda 🙂

@tina27111 Ahoj, ak ideš do toho s nami, kľudne 🙂 ..

tina27111
28. apr 2014

oukey idem sa zapisat do tabulky :D

bianka...
28. apr 2014

Moja vecera : Kuracie prsia na kokos.oleji so sampionmi, a zeleninka s jogutom.Objavila som kokos.olej a je vhodny aj pri diete, a jedlo na nom chuti fakt skvelo.Podla vas, vecera je velka porcia,alebo primerana?

rosa197
autor
28. apr 2014

@tina27111 Myslím že večera je vpohode 🙂 ..no ja by som vynechala jogurt 🙂 ...ale ináč fajn 🙂

bianka...
28. apr 2014

to je len jedna PL nizkotucneho...mam rada tuto kombinaciu 🙂

rosa197
autor
28. apr 2014

@bianka... Ja viem že to nič neurobí 🙂 že to je len ejdna lyžica...a tiež to mám rrada tak tak ťa chápem 🙂 ..ale niekde som čítala raz, že je lepšie papať bez jogurtu alebo bez tých omáčok či čo to je..žeeee aj to obsahuje nejaké minimum tukov, a čerstvá sama zeleninka je lepšia 🙂 ..aale je to v pohode, nič proti tomu nemám 🙂

kveetiinka
28. apr 2014

@rosa197 jeeej dnes bolo vazenie ja som zabudla 😀 .Odvazim sa zajtra rano, mam trochu aj strach koli tym sviatkom ☹ .
A na bruchu ti podla mna badat zmenu, nemozes hned cakat tehlicky 😀 😀 😀

myriada
28. apr 2014

baby mne váha stojí, nechápem a na oblečení to cítim 😒 tak potom neviem čo je zle. akurát som si pred pol hodkou sadla, za mnou 15 min na bicykli 150 kcal, skoky na švihadle 360 skokov/100 kcal, a posilovanie brucha cca 90 kcal...fuuu mám dosť 😀 trvalo mi to asi 35 min a vypila som pri tom liter vody 😲

lucinka1212
28. apr 2014

Ahojte kočky .Tak ja som dnes ráno dala 30 min.cvičenie s Jiliam 2 level a potom som si dala 20 minút posilovania.Bola som mokrá ako myš 😀 ale verím,že to stálo za to a neskôr budú aj super výsledky 😉

janulienocka
28. apr 2014

Kocky, tak dnes som si dala o 7 vecer zumbu, a potom ma este chytil hlad, tak som o pol deviatej schrumala skoro celu salatovu uhorku so supkou, to jedine ma napadlo ze by mi nemalo uskodit, inac veceru som mala 3 platky sunky a bielu redkovku. Co poviete na tu uhorku na noc, moze sa, ci nemoze?

rosa197
autor
28. apr 2014

@kveetiinka ďakujem 🙂)) no dôležitejšie je, že sa cítim lepšie a že to sama na sebe badam 🙂))

@myriada super 🙂 pozri je lepšie mať dolu 3cm ako kilá 🙂 kilá na tebé nevidieť ále cm áno 🙂

@lucinka1212 aj ja by som chcela začať cvičiť J.M... ále nemám kde a vždy su všetci rozbe
haní po dome :| 😀

@janulienocka na noc by sa nemalo nič 🙂 ále určite to je lepšie ako krajec chleba 😀 takžé pohodka si myslím 🙂)))

monicatko20
29. apr 2014

@bianka... ahoj, kde si kupila kokosovy olej?ja som uz pozerala asi vsade a nasla som len kokosove mlieko 🙂

sirinka
29. apr 2014

@monicatko20 v bio obchodoch najdes, su roznej kvality.

bianka...
29. apr 2014

@monicatko20 v DM drogerii 🙂 stale asi do 8 eur a je fakt super.Len ho musis dobre pohladat,alebo sa opytat predavacky.

lucinka1212
29. apr 2014

@bianka...
@monicatko20
@sirinka Ahojte kočky.Pozor na kokosový olej,pretože obsahuje veľa nasýtených mastných kyselín,ktoré nie sú moc prospešné pre naše telo.Odporúčam radšej používať olivový ten je najlepší pre naše telo.

nelaanina
29. apr 2014

@lucinka1212 ahoj a kde si ten produkt kupila?da sa to kupit v lekarni?dakujem

sirinka
29. apr 2014

@lucinka1212 prosim ta, nepis tu taketo vystrazne upozornenia. Kokosovy olej ma mnoho pozitivnych ucinkov, sa sa uzivat vonkajsie aj vnutorne, ale samozrejme treba vsetko s mierou. Rovnako ked odporucas olivovy olej, ktore je rovnako prospesny, len treba aj odporucit, aky je vhodny na vnutorne uzivanie a aky nekupovat ani nahodou.

anniera
29. apr 2014

Tak ženy, ráno beh cez les, myslela som že skapem 😀 Naposledy som behala na gympli a to je už pekných pár rokov....ufff......masaker. 😀 😀 😀

lucinka1212
29. apr 2014

@nelaanina Ahoj teraz neviem aký produkt máš na mysli.Prosím ťa napíš konkrétne 😀