Od dnes chudneme
Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹
Baaabyyy, neznášam toto predmenštruačné obdobie...najhoršie je že u mňa trvá týždeň, niekedy i viac 😢 ...straaašne som zhrešila....krowky...a veľa.. 😠 ☹ ☹ ☹
Ahojte baby ja sa neviem ovladat uz skoro tyzden ☹ . Mala som dostat mrchu v nedelu a nic. Som z toho na nervy, ani vaha mi nejde dolu, uz druhy tyzden stojim na jednom mieste. Ani o deko menej. Uz mi je z toho do placu. ☹
@kveetiinka - nestresuj 😀 mne to teraz tiež stojí, ale nevzdávam to 😉
@rosa197 To poznám aj ja mám asi 10 dní pred MS mlsný jazyk a vždy sa snažím urobiť si niečo v zdravšej podobe 😀
@kveetiinka Toto robí aj mne.Celý týždeň mi váha stojí,ak nie aj viac,a po 1 dni mi váha klesne aj o 1,5kg.Takže treba vytrvať,nevzdávať to!!!
Babenky, ja som si dnes na večeru prvýkrát robila tuniakové placky. Musím povedať, že boli super... 😉
@anniera
@angell2611
@bianka... Nooooo ja viem že nemôžem poľaviť, hlavne teraz ked si aj okolie všíííma že sa niečo deje 🙂 ...len už to trvááá dlhooo 😀
@kveetiinka sme na tom podobne 🙂 ..nevadíííííí 🙂 to prejde, bude lepšie
@lucinka1212
@anniera dakujem vam je dobe vediet ze v tom nie som sama 😉
@rosa197 v to dufam a verim ze to rychlo prejde a vaha pojde zase dolu ja to nevzdam 😀
@kveetiinka nie je začo,však preto sme tu no nie?? 😀
Napriek tomu, ze kila dole nejdu sa mi podarilo zabehnut dnesny kosicky Cityrun za 25 minut - aspon take male zadostucinenie ze to behanie ma nejaky zmysel... a pracujem uz aj na strave
A este nieco na pobavenie 😉 ,ked som sa rano zobudila dolamana manzel mi povedal, ze to preto lebo som stratila tukove vankusiky a uz ma tlacia kosti 😀 😀 😀
ahojte baby, dlho som tu nebola, naposledy som cvičila 30.4., odvtedy nič, 1.5. sme išli do kúpelov na 4 dni a tam som zhrešilaa hrôza, plná penzia, all inclusive nápoje koláčiky, v nedeľu sme prišli a odvtedy som lenivá ☹ ešte mám aj pred MS tak by som zjedla všetko čo vidím, jediné pozitívum je že váha nešla hore, len stojí. Musím sa znovu nakopnúť!!! 😠 A najhoršie je, že v sobotu ideme na 2 svadby, budú dve výslušky, jedenie, koláče ach jaj 😔 ja už potom ani jesť nebudem po týchto všetkých prehreškoch.
Sranda ako mame skoro všetky pred MS 😀 😀 😀
@lucinka1212 Ďakujem 🙂 volaco musim vymyslet aj ja 🙂 dneska som si na obed dala francuzke zemiaky :( 😀 ale tak pred svojimi dnami tak odolaj niecomu 🙂 Musim sa nakopnut aj na to cvicenie, len mam teraz nocnu a cez den robime na dome :( vecer som rada ze si trosku lahnem..Cele zle tato praca na zmeny :(
@rosa197 - neuvažuješ nad uzatvorením skupiny, resp. prehodiť to na súkromnú aby sa sem nedostal hocikto? Komerčné produkty mi lezú na nervy a hlavne ľudia ktorí sem nič iné neprispievajú len ponúkajú tie sprosté forever výrobky, ktoré aj tak nefungujú len ťahajú z peňaženiek kopu peňazí. Pouvažuj, sama by si rozhodovala o tom kto do skupiny príde a kto nie.
@anniera presne toto som chcela aj ja navrhnut. Asi by to bolo lepsie.
Ahoj kočky, pár dní som tu kvôli prac. vyťaženie nebola a pretože mám tiež pred svojimi dňami, ešte som sa ani nepomerala, ani neodvážila do tabuľky.Ale stravu sa mi pomaličky darí meniť.Aj keď chute na sladké hlavne teraz zostávajú.Super že pridávate fotky stravy, je to výborná inšpirácia.Dokonca včera mi už aj môj manžel pripravil na večeru kuracie mäsko na prírodno a zeleninu a to je už vážne čo povedať, keďže on má rád klasickú stravu a vždy varím na dva razy.Pre mňa a syna zdravšiu verziu a pre muža čo najbližšie priblíženie ku klasike.Keďže doma sa nijak nedarí v cvičení, chcem sa do konca týždňa poinformovať o kruhovom tréningu.Ide o 30 min. cvičenie, tak som zvedavá ako to prebieha, samozrejme koľko stojí , chcela by som to vyskúšať a pokiaľ sa bude dať min.3 krát do týždňa si ísť aspoň takto zacvičiť.Máte niektorá skúsenosť s kruhovým tréningom?
Ešte mám jeden návrh pre dievčatá ktoré nás inšpirujú fotkami jedál. Rovno k tomu pridávajte aj recept resp. návod na prípravu, aspoň sa nemusíme všetky pýtať osobitne a môžeme si aj spätne pozrieť jedlo a spraviť si ho. 😉 Inak poctivo každé ráno chodím cca 5km behať, dnes som mala už len jednu krátku prestávku na napitie a inak som celú trasu zabehla relatívne bez výrazného zadýchania 😀 Zlepšujem sa 😀 😀
@lucinka1212 poprosime receptik 🙂 vyzera to, ze mnamky mnamky 🙂
Jilien docvicena....citim na sebe vsetko, ale uz mi to islo lepsie ako po prvy krat 🙂 no este ma caka 8 x cvicit prvy level 1. Inak pocas cvicenia som vypila 0,7 liter vody 😀 a ako so mna lialoooo
@bianka... Pripájam recept:1/2 šálky celozrnnej múky,1/2 šálky mlieka,1/4 šálky šunky (kocky alebo pásiky),1/2 ČL prášku do pečiva,1/4 ČL jedlej sódy,2 PL nastrúhaného syra podľa chuti,1 vaječný bielok,soľ
Zmiešala som si múku,soľ,PDP a sódu.Pridala mlieko a vaječný bielok.poriadne premiešala a nakoniec pridala šunku a syr.Piekla na olivovom oleji nenšie lievance.Z cesta vyšlo 6 kusov.Dobrú chuť

@katka775 Strava je 80% úspechu a oplatí sa na nej popracovať.Najlepšie je keď doobeda prijímaš sacharidy a večer už len bielkoviny.A treba zaradiť ovocie a zeleninu tá je tiež dôležitá 😉 Držím palce nech sa ti darí v chudnuti 😀
Ďakujem išlo to rýchlejšie ako som čakala ale som spokojná 😀