Od dnes chudneme
Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹
@lucinka1212 supeeer gratulujem. Pekne si to zvladla. Vyformujes uz v pohodke. Drzim palce. 😉
ahojte dievčatá.... aj ja chcem ku vám pridať... len u mňa to začalo fungovať akosi celé neopak...obmezdila som stravu, 5x v týždni behám 4 km a nechápem - neschudla som nič, vôbec nič, práveže na brucho som ešte pribrala.... som zúfalá ☹ keď čítam, ako sa vám všetkým dari......
dnesny jedalnicek: ranajky - ovocny jogurt
desiata - jablko
obed - grahamovy rohlik, cottage cheese, 200g zeleninovy salat a 100g sunky
olovrant - mam v ladnicke jogurtovy napoj
vecera este neviem
@katka775 - nevzdávaj to! Pozri pár strán dozadu som písala taký rozsiahlejší príspevok o tom ktoré potraviny sú vhodné jesť doobeda, ktoré poobede a aj nejaké rady ohľadom cvičenia. Treba vydržať, pri začiatkoch môže váha mierne stúpnuť kým telo zareaguje. Mne to tiež občas skáče hore dole. Hlavne vydržať 🙂 Pevná vôľa všetko zdolá 😉 Odmenou ti budú padajúce nohavice 😀
@katka775 Ahoj mňa by zaujímalo ako si obmedzila stravu??Či náhodou telo nehladuje a nerobi si zásoby!?Rozpiš čo a kedy ješ a koľko a čoho piješ.Možno tam niekde robiš chybu.
Ahojte babule. Dnes som sa dala na cvicenie jillian a poviem vam vydrzala som 15 min. Ale urcite sa zlepsim. Hodinova prechadzka s malou a este sme sa aj nahanali po dome. Tak pohybu na dnes dost. Mozno si dam vecer stacionar. Vaha zapisana a verim , ze o dalsich 14 dni to uz bude dvojciferne cislo. 🙂 upiekla som si fajny spaldovy chlebik na ranajky. Vzdy si nakrajam, dam do mraznicky a rozdelim na porcie. Na obed som si dala polku udenaca a na olovrant som neodolala a dala si este teply kusok chlebika so syrom a paradajkou. Vecera neviem.
@angell2611 ďakujem pekne.Ja si zas myslím,že to vyformovanie bude makačka.Prosím ťa mohla by si mi dať recept na ten chlebík?Myslíš,že by sa z toho cesta dali urobiť aj žemličky?
@lucinka1212 wau pekná zmena!!!! ..dúúúúfam že ťa budem nasledovať ☹ ☹ ....a vyformovanie dáš ľavou zadnou 🙂 ....pred tehu si mla vyformované? či to len teraz ťa chytilo? 🙂
@lucinka1212 recept na chlebik. 600g muky, ja som miesala spaldova 400 a psenicna celozrnna 200
400 ml teplej vody+ drozdie dala som susene 27 g, 1,5 čl morska sol, semienka ake chces, zamiesis , nechas vykysnut, das do formy, vamasteny oliv. Olejom alebo papier na pecenie. Ruru zohrejes na 30 stup. Das do rury a nechas 10 min. Potom pridas teplotu na 180 stup. A pecies 50 min. Cca.
Myslim, ze by sa dali aj zemlicky, neskusaa som, je to dobry napad len viac roboty. 🙂
Kočky dlho som tu nebola...idem sa pochváliť.....ešte 11 kilečiek a som tam kde chcem byť🙂))) držím pršteky každej jednej z vás....
@rosa197 neboj jasné že budeš len treba vydržať.Si na dobrej ceste.Mne nejde ani tak o tehličky len mám po tehotenstvách také vypuklé bruško tak ho tak zarovnať ak to pôjde.Pred tehotenstvom som mala rovné ako doska,aj keď istú dobu som mala tehličky a keď sme sa prezliekali na telesnej tak spolužiačky závideli ale myslím to v dobrom,že závideli 😀 Pripájam foto aby si kukla čo myslím 😉
@lucinka1212 jaj jaka si chudučka 🙂 to už daš, najhoršie maš za sebou 🙂
kočky nejaky receptik na smoothie? 🙂 Nieco hustejsie co postaci na ranajky 🙂 Zatial papam ovsene vlocky ale uz ma to nebavi 🙂 Ďakujeeem 😉
@zalubena wááááu to je super. Kolkoo si uz schdla spolu? A to len tym ze mas vela pohybu? Mas moj obdiv.
@angell2611 už je to 21 kíl....🙂)) a ešte 11 chcem...🙂)) a budem na tej váhe ako by som chcela....🙂)) jasne veľa pohybu každý druhý den plavaren 2km odplávem podstivo....🙂
@monicatko20 Ahoj ja si robím 2dcl sój.mlieka,2Pl vločiek a 2 druhy ovocia(banán + jablko).Je to hustý pól litrový koktail s ktorého som bola zasýtená na pár hodín(mne na 4 hod. ale popri tom som veľa pila vody 🙂 )
Dobre ranko 🙂
Ja som sa vazila az dnes, lebo nedela - pondelok juj take dni ked je clovek na roztrhanie neznasam !!!
Pred 2 tyzd. som mala 79 kg a dnes rano 76,9 kg, celkom ok...a to som nebola 3 den na velkej ☹ take mam brucho ako melon....nejak ma to netesi ten ubytok, ale mal by !!! Jilien som cvicila v sobotu a po tieto 2 dni som nemala cas, ale inak svalovku som mala taku....ze aj ked som isla cikat som si horko tazko sadla na wcko a chodenie po schodoch,ci nasadanie do auto....ale tak dnes je to uz lepsie a dnes cvicim tiez!!!
@lucinka1212 Super tesi ma,ze si dosiahla tvoju vahu, uz sa len vyrysovat u teba to problem nebude,krasne si schudla, si chudunka 🙂 Mne sa pacis aj takato 🙂
Co si varite na obed? Nejaky typ? Vobec neviem co...nechuti mi nejak jest a to nieje dobre...som v takej faze ze mozte prelozit predo mna kadejaku dobrotu a neochutnam, nejde mi na chut 🙂
@zalubena tolko treba aj mne no ja som len na zaciatki, nejak sa neviem zbavit prehreskou. Je to so mnou zle. Ked je moj doma tak len vymysla same mlsky no a potom neodolam, aj ked viem ako si potom budem nadavat a ake to ma dôsledky. 😠
@bianka... pekne išla váha dole,len tá zápcha nie je bohvie čo.Ja som mala tiež s tým problém a ako som prešla na tento typ stravovania ako mám(zaradila vločky každé ráno a kopec zeleninky) tak problémy ustúpili.Jednoducho mi chýbala vláknina a tak boli problémy.
ďakujem za pochvalu 🙂
Ja mám dnes na obed rybu 😝
@lucinka1212 ja určite robím chybu v jedení... síce som obmedzila večeru - zvykla som jedávať s manželom keď prišiel večer domov z práce cca o 20:00. Teraz tak neskoro už nejem.... Teraz si dám ráno cca o 7 jogurt s musli alebo ovsenu kašu, obed cca o 12 ( v práci a tu je tiež časť psa zakopaná, lebo nie vždy sa mi podarí si pripraviť obed deň vopred (teda minimálne) a potom si objednávam obed z donášky a popoludní cca o 17 , keď povyberám deti zo školy a zo škôlky si zvyknem dať rožok s niečím, alebo chlieb - to by som asi tiež nemala už tak pred večerou. Zväčša sa mi podarí už potom kým idem spať nič nejesť, prípadne vlčí hlad zaháňam plátkom šunky či syra. Prečítala som dnes všetky príspevky v tejto diskusii a vidím, že sa musím popasovať so stravou ☹
Idem asi aj ja aspon kazde druhe rano si dat vlocky...kupila som si caj aby ma kus prehnalo...Cakala som 3 kg ze zidu,ale tak po 2 tyzdnoch je to pekne.Ja som si urobila tuniakovu placku a uhorkovy salat k tomu,ja tu placku zboznujem 🙂 tak velmi mi chuti 🙂 a na veceru ugrilujem kuracie prsia a sampiony,a k tomu som kupila listovy spenat a urobim ho na cesnaku a bude vecera aj pre mojho 🙂 a malemu urobim gris 🙂
Ja som momentalne v takej faze, ze ma zakaze jest nelaka 😀 a to som po menzese takze take 2 tyzdne budem nezrava 🙂
@lucinka1212 inak uzasne si schudla, blahozelam.... 🙂
dnesny jedalnicek:
ranajky - jogurt biely
desiata - banan
obed - mrazena zelenina + zemiak
olovrant - taky zeleninovy salat z billy uz s balkanskym syrom
vecera - hm, asi si spravim dalsi zeleninovy salat doma po cviceni...
chcem ist do posilky...beziaci pas... a zvysok sa uvidi.
@angell2611 to je kuracina na kari? Hm vyzera to dobre.
@bianka... nie na paprike a provensalskych bylinkach. Bolo to skvele, milujem rukolu.

Pekné ránko kočky.Tak ja som dnes dosiahla prvý svoj cieľ 😀 Dnešné váženie mi urobilo veľkú radosť,keď mi váha ukázala 51,5kg 😀 Takže prechádzam na druhý cieľ a tým je jemne vyrysovať svaly (hlavne na brušku).Fuuuu to bude makačka ale ja to dám 😠 .Prechádzam na stravovanie 5x za deň malé porcie a ku tomu aspoň 30 min. posilovania denne.
Dúfam,že aj naďalej môžem u vás zostať aj keď už nechudnem.Pretože podpora sa mi vždy zíde 😉
Baby všetko sa dá len sa musí niečo pre to urobiť,tak všetkým odhodlaným prajem aby sa čo najrýchlejšie dostali do vytúženého cieľa 🙂