Od dnes chudneme
Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹
Moje dnešné raňajky - cottage cheese + knackebrot
obed: dusené kuriatko + brokolicové pyré
večer budú uvarené párky + zelenina.
No tak na dnes miesto cvicena 45 min prevracania sena. Nikdy som to nerobila, no moj drahy sa tento rok rozhodol ze ideme susit. Páni mam dost, na tom slnku. 😨
Ja sa dnes - prvý deň môjho "iného" jedenia celkom držím - raňajky - celozrnná žemľa, obed šalát s kuracím mäskom, večeru práve zvažujem.... celkom sa dá, ale je to len prvý deň.....
ranajky - chleba s natierkou
desiata - zeleny jacmen
obed - zemiak so zeleninou
olovrant - ovocny jogurt
vecera chcem mozzarela s paradajkami, ale neviem ci mi to bude stacit, ci nedam daku konvervu tuniaka k tomu, ale mozno nedam, lebo idem vecer na jedno pivo. :D (tak nech nehresim velmi...)
ranajky 4 hrianky s cesnakom a diabolskou omackou, obed zemiakova kasa paradajkova omacka, hovadzie masko, hovadzia polievocka, teraz jeden keksik a vecer uz teraz zvazujem 🙂)))))) donutte ma schudnut.. ja zo seba zosaliem...🙂))
Baby moze sa na veceru puding? Asi sa blbo opytam ale medzi co sa to radi? Škroby či bielkoviny? To asi nie. Mala som straaašnu chut tak som si dala, nemala som hadam aj rok. A po dnesnej makačke som si poveala ze si zasluzim. Tak neviem ci sa mam hambit alebo mam byť v pohodke. 😨 😕
@angell2611 myslím,že si až tak nezhrešila.Aj ja som si nakúpila zopár do zásoby,že na večeru si niekedy urobím a keď som pozerala energetickú hodnotu tak bola celkom v pohode 😉
@lucinka1212 dakujem, hned sa citim lepsie. 😉 🙂
@angell2611 nech nemáš blbý pocit, tak ja som sa dnes najedla grilovačky a zapila radlerom 😀 😀 😀 zajtra vybehám 😀
Ahojte, ja tiez dnes nic moj popoludnie, co sa stravy tyka, take som uz davno nemala. V pondelok a utorok som mala jumping, v piatok snad pojdem zase, ak nedostanem MS. Ja si stravu zapisujem do kalorickych tabuliek, dost mi to pomaha, aspon viem, co jest. Samozrejme az na dnesok. Ale inak si vzdy vecer zapisem co budem nasledujuci den jest...Co sa tyka cvicenia, zatial chodim len na jumping 2x tyzdenne, bola som dva krat aj behat, ale teraz je dost zle pocasie...
@anniera 😀 😀 😀 😀 mňaam. No ved uz to začne aj u nas , čas grilovačiek a kotlikovych gulašov. Ale aj viac pohybu je. 😀 😀
@zuzanat to je super ako sa kontrolujes a vsetko si zapisujes, a aj s menu na dalsi den. Toto som romyslala ze zavediem aj ja. Lebo skoro vzdy narychlo rozmyslam co varit. Ja som dnes robila buchty na pare, tak som si vecer necelu jednu malu dala...sny nedojedol....ale tak co uz ☹ zajtra vyskasem s Jilien.
@zuzanat Ahoj.Prosím ťa odkiaľ máš takú tabuľku.To by aj mňa zaujímalo lebo tiež to rátam ale len tak od oka približne.Vedela by si mi poslať nejaký link na to??
Tak baby, ja som si dnes prvýkrát robila smoothie. Rozmixovala som si sójové mlieko s ovsenými vločkami,do toho som pridala polku jablka a jedno kiwi. Musím skonštatovať, že to bolo výborné. Len mi prosím vás povedzte,kde kupujete to sójové mlieko,lebo ja som už bola aj v Lidl aj v Tescu, ale všade som dostala kúpiť len sušené. 😒
Maju ho v tescu, pozeraj tam kde su slahacky a uplne v spodnom regaly. Maju aj prichute, ale aj klasicke sojove.
Ja som si urobila klasiku ranajocky, hrianky, jeden kruzok salamy, syr, a vela zeleniny s kavov. Uz sa mi take ziadalo 🙂 a sup sup...idem si poskakat s Jillian 😀
@ren76 ahoj ja sój.mlieko kupujem v hyper tescu a majú ho pri trvanlivých smotanach a ochutených mliekach.
Ahojte kočky.Moje dnešné raňajky.Verím,že to oslový aj tých ,ktorý malú odpor ku vločkám.Raňajková pizza na sladko 😝 bola skvelá.Pripájam aj recept ak by si ju niekto chcel spraviť: 1/3 šálky ovsených vločiek,1 banán,1PL jablkového pyré a trošku škorice.Všetko spojíme dohromady a dáme na papier na pečenie,kde vytvarujeme kruh(tak na malý tenier).Pečieme v rúre na 180°asi 25 minút.Na vrch som zmiešala jemný tvaroh+soj.mlieko+vanilková aróma.Upečenú pizzu som potrela lyžičkou medu,na to som dala namiešaný tvaroh,posýpala čučoriedkami a poliala jahodovým topingom.Mňam
@lucinka1212 ja tým vločkám fakt neviem prísť na chuť ☹ ešte som nenašla taký dobrý recept,aby som ich začala jesť,musím vyskúšať tento 😉
Mne vločky chutia, ale ja mám problém s tým, že ja sa neviem najesť zo sladkých raňajok. Zasýtiť ma zasýtia a vždy mám po nich neodolateľnú chuť na niečo slané... @ludkabenkova
@ludkabenkova treba vyskúšať,možno budú chutiť 🙂
@lucinka1212 chcem sa opytat, ohladom Jillian, cvicila som v sobotu,streda,stvrtok (nedela,pondelok,utorok som mala hroznu svalovku !! ) cez vikend ideme na chatu, takze sobotu zas nebudem cvicit. Vadi to velmi ked sa mi ju neda cvicit 10 dni po sebe?? ...ale este vzdy citim na sebe, taky pocit, tazkych noh,ruk,brucha 😀 ale uz som urobila 10 klikov samozrejme ako na Anita - ta je zaciatocnicka 🙂
Baby odporucam vam cvicit Jillian, je to necelych 30 min. a citit to 🙂
Nemam chut na nic na obed, neviem nieco lahke si len urobim ...
@bianka... Ahoj ja som ju tiež necvičila každý deň.Ako odporúča sa to cvičiť každý deň ale podľa mna je lepšie niečo ako nič.Takže keď nemáš čas tak sa svet nezrúti 😉 no nie?? .Ja keď cvičím,tak stále potrebujem zmenu,lebo niečo dookola ma nebaví.To som proste ja stále niečo vymýšlam 😀 .Ale určite ju doporučujem je fakt dobrá.A tiež cez víkend som akási lenivá a cvičenie trošku odfláknem 😅
@lucinka1212 mna to bavi 🙂 a ked robim tie brusaky na to sa tesim,ze kus kludu 😀 no budem sa snazit aby to bolo kazdy den, ale ked sa neda...sa neda...dnes pri mne cvicil moj 5 rocny syn tak som sa na nom nasmiala, ako so mnou makal 😀
Obed navareny, mala spi, jillian odcvicena. Citim sa fantasticky a mozem si na chvilu vylozit nohy. 🙂

@lucinka1212 To si urobim 🙂 len musim kupit celozrnu muku este 🙂
Obedovala som rybu, s listovym spenatom/cesnak. Ryba mala vela kosti 🙄 spenat fajnovy, tak som si dala kus tvarohu este so skoricou - ako dezert... asi som nemala, ale bolo toho malinko.