icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

lucinka1212
8. máj 2014

@bianka... Mne sa zas zdala už slabá,myslím na brucho.Keďže už len formujem a už nechudnem.teraz sa cvičením zameriavam hlavne na brucho a min.15-20min. denne venujem práve jemu 😀 .Ale pri chudnutí je naozaj veľmi dobrá,pretože spája kardio s posilovaním a to je najlepšia kombinácia.Áno aj so mnou chlapci cvičia 😉

rosa197
autor
8. máj 2014

@anniera Jasné, môžem to tu aj utajiť 🙂 ..mne to problém nerobí, ako chcete...len mi povedzte akooooo to mám urobiť 😉 😀 😀

ludkabenkova
9. máj 2014

ahojte baby,tak aj ja sa idem trošku pochváliť 🙂 dnes som sa vážila po 14 dňoch a výsledok je -4,6kg 😀 cítim sa super a mám chuť makať ešte viac 😉 juuuuj teším sa 😉

bianka...
9. máj 2014

Ahojte dievcata 🙂 ako sa drzite? Ja dobre, vcera vecer sme boli na grilovacke, ale tak ja len na vode a na kuracinke so salatom. Ale ma caka narocny vikend, dnes vecer oslava s kamoskami, a zajtra odchadzame na vikend na chatu, budeme tiez grilovat. Pokusim sa dietne...snad si nepokazim moje chudnutie, dnes rano som sa odvazila a ze 76,5 taaaak ma to velmi tesi 🙂 uz do ide na tu 76.....ale este mam pred sebou vela....
bola som dnes u dokt.mam zle vysledky ☹ a pojde mi to ovela pomenej v chudnuti 🙄 🙄 ale som rada,ze to aspon ako tak ide....

ludkabenkova
9. máj 2014

@bianka... neboj,bude dobre 🙂 musíš myslieť pozitívne 😉 ja som mala tiež zdravotné problémy po pôrode a brala som kotikoidy,z ktorých sa sakramensky priberá,teraz mi ich vysadili a čakáme,čo a stane ☹ dúfam,že a to nevráti ☹ preto som začala s chudnutím až teraz po vysadení liekov...držím Ti palce 😉

bianka...
9. máj 2014

Doobedu Jillien odcvicena, kliky mi nejdu...ale tak urobim par ks 😀 moj obed : mozzarela a paradajky, bola som si sama vyumyvat auto, len tak zo mna lialo 🙂 a teraz som si dala ako olovrant banan, jednoducho som nan dostala chut, i ked by sa poobede nemal....

@ludkabenkova cakaju ma este vysetrenia, pojdem na CT, len uz nech sa to pohne... ja beriem kortikoidy, ale tak mensie mnozstvo na astmu, na alergiu mi zmenila, ale do nosa beriem na alergiu tiez kortikoid, ale to si davam minimalne.

A ostatne vy ste kde, dnes cely den nikto tu niejeeee

angell2611
9. máj 2014

Ahojte. Je vidiet ze sa blizi vikend. Nikoho tu niet.🙂 dnesne ranajky, spaldovy chlieb s pastetou a redkovkove klicky. Obed spaldove halusky s bryndzou a opecenou cibulkou. Asi nie velmi stastna volba ,rano chlieb a teraz halusky, no drahy prosikal , ze by si dal halusky. Som zvedava co povie,ze su bez slaninky. On je veeelmi haluskovy.😀

anniera
9. máj 2014

Tak baby ja budem mať 3 dni výpadok cvičenia (menzes). Normálne mi to je ľúto, lebo som si hlavne na ten ranný beh veľmi zvykla a aj orbitrek mi chýba, ale bohužiaľ mám veľmi silné krvácanie a cvičenie prvé 3 dni neprichádza vôbec do úvahy. Tak aspoň stravou sa posnažím niečo skresať aj keď teraz sa cítim ako balón. 😀

miska2603
9. máj 2014

No a je to fu...zlyhanie na plnej ciare...obed o 12 a namiesto vecere posedenie pri vine...a z pohara bolo 5... Spolu asi liter vina a liter sody a este ako bonus soxm prave zbastila tuniaka...hmmm taktovsa asi nechudne. A zajtra ma svokor narodky...svokra pecie kacicku a ja si donesiem peceny petrzlen namiest prilohy. To na mna bude kukat...akoby som z ceresne padla.

anniera
10. máj 2014

@miska2603 - prílohu si kľudne daj, len v rozumnom množstve a v doobedných hodinách......hádam to nevzdáš kvôli 1-2 nevydareným dňom? Ja som teraz pred menzesom požrala také bludy, že mi až plano keď si na to len spomeniem, ale ešte 2 dni a konečne budem môcť cvičiť. Zapoj do toho nejaký pohyb aby si mala aspoň dobrý pocit. Psychická pohoda je dôležitá. Žiadne výčitky. Sme len ľudia, my si tiež občas dáme doma trošku vínka (ostávam pri jednom pohári), nebudeme si predsa všetko odopierať. 😀 Takže hlavu hore, dnes si uži oslavu a od pondelka začni cvičiť a dávať pozor na stravu. 😉

angell2611
10. máj 2014

Žienky, cele zle. Zase mam krízu. A nie len co sa chudnutia týka. Co idem so sebou robit neviem, nic ma nebavi. Ked vidim ako mi to nejde tak ma to nebavi. Dva tyzdne sa mordujem, s tazkostami dam dolu 3 kg a dva krat sa najem viac a mam polku naspäť. A to ani nejem nezdrave ale zdravsie varianty. To je ale depka. ☹ ☹ ☹

miska2603
10. máj 2014

@anniera
Ja cvicim 5-6 dni v tyzdni, takze to nie je problem. Aj ked po tehu a oorode sekciou dost narocne. Moja trenerka z fitka mi vylucila prilohy, pecivo,cestoviny...ale nechyba mi to. Nikdy by som nespoznala dobroty ako pecena cvikla,pecene petrzlem,karfiolove pyre... Este som nasla dalsie moznosti,co som nestihla odskusat.
A citim sa dobre. Chudnem dost pomalicky, no predsa. 3 kg za mesiac.
Mam v ... St.zlazu,takze s tym musim bojovat viac.
Moj muz sa buduci tyzden vrati po 5 tyz.turnuse,som velmi zvedava co povie. A snad ma jedlom nestiahne naspat za ten tyzden co bude doma.toho sa bojim najviac...mame 1 vyrocie svadby ...chce ist na veceru...na steak...uz teraz sa tesim. ( zase zhresim)

hanik90
10. máj 2014

Ahojte, nechcete niektorá cyklistický trenažér? Meria čas, rýchlosť, km, kalorie, ODO, pulz. Má 8 stupnov zátazi. Za 40 €. NR,

xrumkaaa
10. máj 2014

vo stvrtok som mala oddychovy den, dala som si palacinku a hotdog, teraz predvyplatou nemam peniaze nazvys tak som dala spagety co stoji par centov a cez tyzden idem ku svokrovcom na 5 dni tak to sa asi tazko budu varit zdrave jedla, zjem co mi daju, snad nepriberiem 300kg...

juhelle
10. máj 2014

angell2611

Nevzdávaj to váha nieje najlepší ukazovateľ. Ja cvičím s Mirkou http://www.familyzone.sk/category/clanok/fitnes... a schudla som tiež len niečo okolo 4kg. Lenže svaly sú ťažšie ako tuk a tak to je na oko naozaj poznať. 😉

ren76
10. máj 2014

Baby, aj vám je to sladidlo stevia také horké? Ja si nemôžem pomôcť, ale mne áno... Neviem mu prísť na chuť. ☹

daniela40
10. máj 2014

@ren76 neboj to si zvykneš...aj mne bolo a teraz ani nevidim rozdiel medzi cukrom a steviou 🙂

anniera
10. máj 2014

Ja si do kávy dávam obyčajné umelé sladidlo aj to len jednu tabletku a nevšimla som si žeby to bolo horké. Steviu som ešte nemala.

rosa197
autor
10. máj 2014

Ahojte baby,...tak som tu po páár dníkoch....aj som zhrešila, aj som necvičila...dnes som po 3 dňoch cvičila konečneeeee....aj som sa ako tak krotila v papaní 🙂 zajtra idem na seba príísno!! a to velmi 🙂 ..ms meškáá, snáď to dám :-/

ren76
11. máj 2014

@anniera Do kávy si dávam aj ja klasické umelé sladidlo, to mi nevadí. Ale keď si robím napr. kukuričnú kašu na raňajky, tak si to sladím steviou a tam to veru cítim.

anniera
11. máj 2014

@ren76 aha.....no ja sladké jedlá neľúbim, takže nemusím riešiť takýto problém, aj kávu mám rada keď je bez cukru len na žalúdok mi to nerobí dobre, tak dávam umelé sladidlo

monicatko20
11. máj 2014

Ahojte kocky, no ja som tento tyzden uplne odflakla a vikend ani nehovorim 🙂 ale tento tyzden na seba zamakam..musim sa nahodit znovu na svoj rytmus..predtym som dala za dva tyzdne dole aj 4kg a teraz ze jedno!! 😠

miska2603
11. máj 2014

@ren76 ja sladim xilitolom...odporucaju ho pri dukanovej diete....tu som skusala pred 2,5rokom..."cukor"mi ostal.nevidim rozdiel od cukru. vyskusaj, mozno ti pojde viac...segre som ho dala do kavy...nezistila

jay_17
11. máj 2014

ahojte zeny .... ak se poculi o 5 dnovej expres diete a mal by niekto zaujem, mozem vam predat za lepsiu cenu 🙂

ren76
11. máj 2014

@miska2603 Ďakujem a kde sa dá kúpiť?

miska2603
11. máj 2014

Dnesny obed aj vecera...nechce sa mi chystat ine.
pecene kuracie stehna...vykostene,bez koze, pecena cukina, pecena paprika a celerove "hranolky"

miska2603
11. máj 2014

@ren76
Vo svetkych "zdravych" obchodoch ( teda so zdravou vyzivou) a vraj ho uz maju aj v tescu, len neviem ci aj v mensich mestach...ako je napr.moje. 🙂

bianka...
11. máj 2014

Ahojte, piatok som bola na babskej oslave a pekne som sa drzala, nemala som vycitky. V sobotu sme isli na chatu a nedavno sme sa vratili.....takze vikend som akurat nedodrzala cas jedenia...a dala som si radler 😖
Ale nemam vycitky...urobili sme si dlhe prechadzky a hlavne som si oddychla...
A tie co ste zhresili, nevzdavajte to, zajtra je novy den, a pokracujeme !!!! Nezaciname, pretoze zacat sme zacali, ale pokracujeme 🙂 Nemozeme byt predsa 100 percentne !! Nic a nikto nieje dokonaly....a nemozeme predsa chciet za mesiac schudnut vsetko co sme nabrali za dlhy cas....je to mozne, ale nie velmi zdrave....
Takze hlavy hore a sup sup... robme si menu na zajtrajsi den....a pokracujeme 🙂
Ja by som mala cvicit Jilien, ale som unavenaaaa....tak si ju zamakam pekne krasne zajtra 🙂

bianka...
12. máj 2014

Dobre ranko, kde ste vsetky chudnuce?? Tak ja po chatovom vikende +1 kg...ach jaj netesi ma to vobec,ale tak za par dni to pojde dole 🙂 Som po ranajkach...ovsene vlocky s malym jablckom a kavicka.

anniera
12. máj 2014

@bianka... no ja som zase váhou príjemne prekvapená, lebo posledné 4 dni som pojedla všetko možné a plus som necvičila kvôli silnému krvácaniu, ale ráno už konečne pôjdem behať, teším sa 🙂 Nebyť menzesu bola by váha nižšia, ale tak či tak som spokojná. Ešte nedávno som mala 90 kíl a teraz 82,5 ...jupíííí, do konca mesiaca ak dám pod 80 tak to by bolo niečo neskutočné 😀