icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

ppetinka
12. máj 2014

Ahojte babenky ... prispela som tu zatiaľ iba 1x, lebo nejako nestíham to tu všetko sledovať a chodiť tu tak často .. ale čo som tak preletela, všimla som si, že ste tu poniektoré nafotili vaše jedlá 🙂 Nedáte nejaké recepty ? Napr. na tie palacinky bez múky .. alebo tie banánové lievance ?? Popri mojej 7 mes. dcérke nejako nestíham hľadať po nete super osvedčené recepty /ktoré by aj dobre chutili/ .. tak by ste ma potešili nejakými nápadmi 🙂
Pozerala som si taktiež aj 30 dňovú výzvu, ktorú ste niektoré začali - ako waw, klobúk dole, ak zvládnete 50 drepov na 1x UFF .. mňa po tehotenstve tak bolia kĺby, že až :( Je to asi aj preto, že mám ešte na sebe cca +10 kg ☹((( ...

angell2611
12. máj 2014

@ren76 ano aj mne je stevia horka. Davam si obycajne sladidlo alebo nic. Este je aj brezovy cukor. Ten chuti ako normalny cukor len je dost drahy.

jarila38
12. máj 2014

Ahoj baby, som tu nová, rada by som sa pridala k Vám. Mám 75 kg a chcela by som dať dole 10 kg. Tiež bojujem so štítnou žlazou. Čítam tento forum už pár dní... dávate tu rady aj recepty,čo som rada, už som sa naučila,že doobeda treba papať sacharidy a poobede radšej bielkoviny, pijem 2-3 l vody, a už som začala aj cvičiť. Len nikdo tu nepíše,že na obed a na večeru by aká mala byť veľká porcia, myslím množstvo zeleniny a napr. kolko gramov masa alebo cestovín...v tomto mám trošku cháos.

merry1001
12. máj 2014

@bianka... Ahoj Bianka, od kedy si presne zacala s chudnutim? Chvilku Ta sledujem a myslim, ze podobne ako ja. . .ja hned po velkej noci, teda 22.4.2014, moja ranná váha bola vtedy 80,4 kg a dnes ráno je to 76,4. . .zajtra to budu teda 3 tyzdne a mam 4 kg dole. . .len mám tiez problem so zapchou ☹ chodim tak raz do tyzdna. . .

ulrika2588
12. máj 2014

@zuzlicek44 niesi sama ja mal 97kg a potrebovala by som dat tak aspon 30kg. Milion krat som zacala cvicit zdravo sa stravovat a nic mi nevydrzalo viac ako 3- 4tyzdne. Aj sa mi podarilo 5kg dat dole ale stale ki to lietalo + - tak sa vzdy na to vykaslem. Potom zacnem citat tu na MK diskusie a pozerat skupiny kto ako schudolrak sa tak zasa na 3 tyz.nastartujem z nadsenim ze idem do toho dam to dole a budem vyzerat ako pred 5rokmi.a mojenadsenie vydrzi zasa neceli mesiac a vrati sa to na povodnu vahu. Uz som zo seba nestastna ale sama si za to mozem. Lebo som leniva nebavi ma cvicit a hybat sa a varit si zvlast este pre seba ked musim varit pre muza. A uz vobec jest 5krat denne to je u mna pri mojej praci nemozne. A tymto vsetkym som vlastne chcela povedat ( niejak som sa rozkecala ) ze neboj niesi sam. Vsetku teoriu o tom ovladam a sere s prepacenim na seba

angell2611
12. máj 2014

@ulrika2588 tak toto ako kedy si pisala o mne. Presne. Po niekolkych tyzdnoch motivacie v čudu, par kil dolu a po dvoch dnoch normalnej stravy to co som 3 tyzne chudla priberiem naspäť, takze ma chudnutie ani nebaví. Ale stve ma to veelmi. A ako na potvoru mi ani cm nejdu dole aj ked cvicim,ta hadam svaly nestracam. Kúrnik co ideme robit so sebou ženy?? Leto je uz tu. To uz nedame do plaviek :'( 😀 mi je aj do plaču aj do smiechu.

ludkabenkova
12. máj 2014

@ulrika2588 ahoj...nesmieš sa vzdať,musíš ísť do toho tvrdo a hlavne s trpezlivosťou 🙂 ved tie kilá čo máme na sebe,sme nenabrali za 3-4 týždne,tak nemôžme chcieť zhodiť,za tak krátky čas 😉určite to pôjde,len treba vydržať 😉aj preto sme sa sem pridali,aby sme si pomáhali a podporovali sa a neboli sme na to všetko sami 🙂

anniera
12. máj 2014

No tak hádam nie ste nejaké padavky aby ste to vzdávali! Nepotrebujete nič len pevnú vôľu a trpezlivosť. Takže presne ako píše ludkabenkova - tie kilá sme tiež nenabrali za pár týždňov, čiže nechcime to schudnúť za noc. Všimnite si moje chudnutie - väčšinou mám za 2 týždne dole 1 kilo, ale som šťastná a vďačná aj za to! Bojujem ďalej a nevzdávam to ani náhodou, v lete budú bikiny 😀 😀 😀

ludkabenkova
12. máj 2014

@juhelle ahoj...prosím ťa,ktoré z tých videí cvičíš?ked kliknem na ten odkaz http://www.familyzone.sk/category/clanok/fitnes... mi tam vyhodí toho viac ...

angell2611
12. máj 2014

😀 😀🙂 toto NIE JE motivacia.

monicatko20
12. máj 2014

Ahojte kocky, tak po dvoch preflakanych tyzdnoch som sa dneska znovu nakopla...váha mi chvala bohu isla smerom dole aj ked som za dva tyzdne na cvicenie ani pomyslela..co sa jedla tyka tiez som si bars co dopriala ☹ ale dneska som rano zacala s cvicenim Jillian a aj ked som neodcvicila celu (pred tyzdnom ma seklo v chrbtici odvtedy som invalid) tak sa cudujem ze jak tak som to dala 🙂 a tiez nabieham krasne na moju zdravu stravu..Akurat som si dneska povedala, ze ked to po tych 2 tyznoch nevzdala moja VAHA a pritom fakt som jedla hocico tak JA to teda vzdat nesmiem urcite!!! 🙂 😝

miska2603
12. máj 2014

Pocujte, stravujeme sa zdravo, cvicime a co budeme robit s celulittidou??? Nema tu niektora odskusany nejaky kremik abo daco, cim by sme jej pomohli odist popri chudnutiu??

monicatko20
12. máj 2014

Babenky co varite takto pred vyplatou? :( zeleniny mam este plnu chladnicku ale nic ma nenapada :(

anniera
13. máj 2014

@miska2603 - ja celulitídu neriešim, všimla som si na nohách že odkedy chodím behať tak to nejako mizne samé.....nohy spevneli aj pokožka na nich a teda riadne sa vyhladila, čiže osobne si myslím že stačí sa hýbať a nie je potrebné vyhadzovať peniaze za "zázračné" krémy

rjanuska01
13. máj 2014

@anniera súhlasím s tebou 🙂 kým som behala tak celulitída nebola a keď som prestala tak sa znova objavila 😠 tak to chce len znova sa hýbať 🙂

bianka...
13. máj 2014

@merry1001 Ahoj, ja som tiez zacala hned po velkej noci, s vahou 79,7 🙂 ale este pred velkoou nocou som mala 82 kg. Piatok ked som sa vazila som mala 76,5 ale teraz po mojom vikende....cele zle vaha mi vystupila o 1 kg viac ☹ ale nevadi, pojde mi to zas dole...tebe sa to tiez super pohlo... ozvi sa potom ako ti to ide 🙂 sme potom vahovo podobne a aku mas vysku? Ja 170 cm a budem veeelmiiii rada ked budem mat 69 kg 🙂

Mne dochadza inspiracia co si varit...na nic nemam chut 😖

angell2611
13. máj 2014

@miska2603 ja som mala z avonu a bol celkom dobry. Celul. zmierni ale neodstrani ako asi kazdy krem. Docitala som sa ze aj kava podporuje ukladanie toxinou ktore sposobuju celul.

merry1001
13. máj 2014

@bianka... Ja mám výsku 178 cm, tak som kúsok vyssia. . .dnes ráno 76,00 🙂 a to som az po vazeni bola na wc po 4 dnoch. . .vcera som si uvarila senny caj ☹, ktory je navykovy. . .☹ ale uz neviem, co mam so zapchou robit, to sa aj snazim vela pit a jest activie, pit actimely. . .momentálne mám ms, tak ani necvicím. . .chystám sa tak od piatku. . .môj ciel je 65 kg, tak mááám co robit 🙂 Najviac neviem zahnat chut na sladké. . .na tom som závisla, tak sem tam zhresim. . .

tina27111
13. máj 2014

ahoj merry aj ja mam 76 a moj ciel je 65 na zapchu mi pomaha psyllium skus

merry1001
13. máj 2014

@tina27111 Ahoj 🙂 a Tvoja vyska? Z akej vahy ides? Idem kuknut ten psyllium, ze co to je. . . .

tina27111
13. máj 2014

mala som po porode 86 a teraz 76 snazim sa zobkat a vecer nejest a vylucujem niektore potreeviny a ked nie uplne tak len skusim aku to ma chut 🙂

bianka...
13. máj 2014

@merry1001 tak ked mas ms to je normalne... po to bude lepsie...ja som si kupila v DM taky caj, pomohol a psylium je dobre, ale aj nechutne 😖 ale pomoze...jaaaj aj ja chcem 76...radcej sa neodvazim ani lebo budem znechutena, az buduci tyzden sa odvazim...ja budem velmi rada ked budem mat aspom 69....minuly rok som mala 62 !!!! Ale ja som pribrala aj zo zdrav.dovodov 😒 😒 Verim, ze mi to pojde dole...musi 😉

mufik7
13. máj 2014

@monicatko20 veľmi dobrá je pečená zelenina: nakrájaš si mrkvu, zeler, cviklu, kareláb, cherry paradajky (celé)... proste čo máš doma a čo ti chutí, zhruba na rovnaké kúsky, v mise zmiešaš s trochou olivového oleja, pridáš provensálske bylinky alebo tymián, trocha čierneho korenia, ak máš rada štipľavé tak trocha chilli, osolíš, premiešaš spolu v mise, vysypeš na plech a pečieš 45 min na 200 stupňov.
- Ďalej môžeš skúsiť (ak máš karfiol) - uvaríš vo vode rozobraný na ružičky. Uvarený obaľuješ vo vajíčku a v sezamových semienkach, dáš na papier na pečenie a pečieš na 200 stupňov asi 30 minút (sleduješ podľa farby)
- alebo dusená brokolica so syrokrémom, alebo smotanovo - cesnakovou omáčkou.

jarila38
13. máj 2014

baby ktorá mi poradí, že aké velké porcie sa dajú jesť na obed a na večeru, myslím maso, cestoviny, zeleninu ...z čoho kolko?

anniera
13. máj 2014

Fuuuuha tak dnes som behala ako o život 😀 Večer vynechám orbitrek a pôjdem behať ešte raz, normálne nechápem ako mi to ide 😀

monicatko20
13. máj 2014

@mufik7 dakujeeeem 🙂 zeleninu mam skoro kazdy den 🙂 pecenu, varenu, dusenu hocijaku 🙂 ale karfiol sa mi pozdava 🙂 zajta vyskusam!dakujem 🙂
Ja som denska teda na ranajky mala tuniaka a celozrnnu bagetku, obed zelenina a pecene zemiaciky s cibulkou a mrkvou a vecera cerstva domaca zeleninka a domace vajicka 🙂

monicatko20
13. máj 2014

Fotku salatika som jaksik preklepla 🙂 🙂 🙂 tu je spravna 🙂

monicatko20
13. máj 2014
katka775
13. máj 2014

ahojte, ja som sa k vam pridala minuly tyzden.... este som sa nevazila, ale obmedzila som stravu, na veceru si davam zeleninu a nejake bielkoviny (syr, vajicko alebo mäasko) - bez priloh.... na ranajky celozrnne pecivo (biele rozky som vylucila - straaasne by som si jeden dala, len tak s maslom a paradajkou....... no a v nedelu som este pridala cvicenie s Jillian M. 1 level z 30 day shred..... dufam, ze ked sa ozvem o dalsi tyzden bude t uz lepsie.... len akurat ma cakaju "moje dni", tak prekonat chut na sladke je velmi tazke.... nemate niektora typ co s nenormalnou chutou na sladke ???? dakujem

bianka...
13. máj 2014

dnes som mala taky den, nie velmi dobry...ale so stravou som sa drzala a poobede som cvicila s Jillian, som uz po veceri a citim sa prijemne unavena 🙂

Moja vecera, kuracinka na provensalskom koreni, s dusenou cuketou a posypane parmezanom, dressing-jogurt...bola to fajnotka