icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

monicatko20
13. máj 2014

@lucinka1212 ahoooj, mozem sa ta spytat, ako peces mozzarelu ze ti drzi tak pekne pokope??? :O

rosa197
autor
13. máj 2014

Ahojte baby!! ..som rada že sú tu opäť aj nové... Ako vám to ide, chválte sa 🙂

Ja necvičím, mám ms...a pred skúškami, tak nejak nevydáva čas 😖 ...váha je ale v pohode čo som rada...
Dnes na raňajky rožok zo zeleninou, obed kapustnica a večera 2 dukan palacinky...
Mám v chladničke kopec zeleninky, tak zajtra budem len šalátikovať 😀

lucinka1212
13. máj 2014

@monicatko20 Ahoj ja som ich poriadne obalila v tom cestíčku z jednej aj druhej strany a piekla na papiery na pečenie v rúre.

lucinka1212
13. máj 2014

@ppetinka Ahoj ja mám recepty vo svojom fotoblogu tak kukni si ich u mňa na profile 🙂

merry1001
14. máj 2014

Ahojteee, tak ako dnes Vase váhy?

ren76
14. máj 2014

@rosa197 ahoj. Ako robíš prosím ťa tie dukan palacinky?

bianka...
14. máj 2014

Moj pitny napoj 🙂 citronova voda so zazvorom 🙂

Ja sa vazim o tyzden, ale asi ziadna slava to nebude ☹ ☹ tymto vikendom som si velmi pokazila moja vahu 😠
Idem si zamakat s Jillian, ide mi to s nou ok, ale kliky...ruky mam slabe 😖
Baby?? Ked cvicite s Jillian s akymi cinkami cvicite, myslim vaha?? Ja mam 0,5 kg, je to asi malo? Malo by som si pridat??

rosa197
autor
14. máj 2014

@ren76 2 vajíčka, 3PL gustinu/škrob, 1a pol dcl mlieka,, sladidlo podľa chuti 🙂 môžeš daťaj štipku škorice 🙂€

jarila38
14. máj 2014

@lucinka1212 prosim ťa mohla by si mi poradiť aké velké by mali byť porcie na obed a večeru? myslím kolko gramov masa, cestovín, zeleniny.....ďakujem

rosa197
autor
14. máj 2014

@jarila38 Viem že sa mňa nepýtaš, ale ak môžem odpoviem aj ja...myslím že my si ani jedna papaníčko nevážime...na maličký tanierik...m yslím že to aj od oka uvidíš, koľko nieje veľa ale ani máličko 🙂

rosa197
autor
14. máj 2014

Fúúúú inak baby.....dnes že idem si ráno zacvičiť Jill....fuuuha to je makačka...dostala som sa do polky a nevládzem 😀 ...

c15211b8
14. máj 2014

@katka775 ahoj, ja som presne ako Ty zacala v nedelu s Jillian M. 1 level z 30 day shred, velmi ma to chytilo, od piatku si upravujem stravu davam si pozor, viacej rozmyslam co budem jest, medzi hlavnymi jedlami si davam ovocie, zeleninu, aby som nemyslela na sladke. V piatok som sa odvazila, pomerala tak som zvedava co bude o tyzden. Viem ze je to skoro, ale uz som sa na to dala, tak to dokoncim.

jarila38
14. máj 2014

@rosa197 ďakujem ti velmi pekne, pokusim sa aj s chudnutím, dúfam že mi to tento raz vyjde...

c15211b8
14. máj 2014

@rosa197 ktoru Jillian cvicis teraz?

lucinka1212
14. máj 2014

@jarila38 Ja som skôr počítala približne kalórie ako váhú jedla.Ja som pri chudnutí jedla veľmi veľa zeleniny a tej bolo aj 200g ku obedu.Ale u jednej kočky tu na MK som videla,že ona jedáva 4-5x denne a nakladá si 250g porcie.Ja som to teraz skúšala tiež ale akosi sa nemôžem do tých 250 g dostať,keďže aj teraz jem veľa zeleninky ku jedlám.Skús si pozrieť môj fotoblog u mňa na profile a mám tam vyobrezené aké porcie som jedávala.Pri chudnutí som jedla 3x denne ale boli to porcie,ktoré ma dostatočne zasýtili.Teraz jem 4x denne a sú to porcie na malom taniery 🙂 Asi som moc nepomohla ale snáď aspoň trošku.

rosa197
autor
14. máj 2014

@jarila38 Nz 🙂 ...tiež to tu skúšame všetky...aa ver mi, že aj pauzy sme mali, aleopäť sme nakukli sem a dostali sme energiu a chuť pokračovať! 🙂
@c15211b8 Dnes som chcela začať len s prvou...prvý krát...tak bohvie čo to nebolo 😒

rosa197
autor
14. máj 2014

Babyyyyyy až teraz som si uvedomila že máme obdobie váženia a merania 😲

c15211b8
14. máj 2014

@rosa197 aj ja som v nedelu zacala cvicit len s prvou ..prvy krat ... a tiez som posuvala ocami hodiny, po piatich minutach som mala pocit ze nohy nezvidhnem tak som cela stuhnuta. Pred detmi som cvicievala aerobic skoro kazdy den, ale teraz sa uz neda, tak som si konecne vstupila do svedomia, viem ze do posilky sa nedostanem tak som sa nastarovala aspon takymto smerom... ale velmi sa z toho tesim

ludkabenkova
14. máj 2014

@jarila38 ahoj,ja si tiež ako rosa197 dávam jedlo na malý tanier 🙂 a ak náhodou uvarím trochu viac,lebo si varím extra ako deťom a manželovi,tak si polovicu odložím na večeru,alebo na druhý deň 🙂

jarila38
14. máj 2014

@lucinka1212 Ďakujem ti veľmi, ale ano, si mi pomohla, aspoň mám prehlad že koľko. popozerám tvoj fotoblog, aspoň budem mať jasno v hlave a pokusim sa jesť 5 x denne malé porcie a popritom cvičiť /s čím ani nemám problém/.

jarila38
14. máj 2014

@ludkabenkova ďakujem za radu, som tu ešte nová tak radšej sa pýtam

rosa197
autor
14. máj 2014

Tak moje meranie dnes....ani sa nečudujem 🙂 len 1cm od všadial....u mňa do ide pomalyyyy...za 1a pol mesiaca čo sme tu šlo dolu len 4cm od všadial.... No, lepšie ako nič... To preto že som na seba neni dosť prísna...aaaaaaaaaaaaale od dnes budem!!!!!!!! 😀 😀

a Váha pekne... od posledného váženia 2,5 kg.... od začiatku chudnutia...7,3kg...

a može byť chyba aj v tom, že sa neviem 2x zmerať na tom istom mieste, ale poviem vám...výsledky vidieť, už mi netrčí tak môj "pokemon" 😀 😀 😀 😀 😀

rosa197
autor
14. máj 2014

Môj malý pokrok...na fotke nič moc... ☹

anniera
14. máj 2014

Teplota 38,5 °C 😢 cvičte aj za mňa, ležím v posteli a som neschopná akéhokoľvek života 😢

rosa197
autor
14. máj 2014

Mňanka ktora mi nahradí sladké 🙂

ren76
14. máj 2014

@rosa197 čo to je?

ren76
14. máj 2014

@anniera Prajem rýchle uzdravenie... 😉

bianka...
14. máj 2014

@anniera skore uzdravenie a vyzdravies tak sa ku nam pridas 😉
@rosa197 mas sexi ritulku 🙂 a das dole, mame asi podobne postavy 😀
@rosa197 co to je? Latte machiatto? fajnove vyzera byt 🙂

Jill docvicena, a moj drahy mi povedal aby som si problemove partie zabalila do potravinovej folie, ked som ju potom davala dole, komplet mokra som bola aj nohavicky 😀 xixixi ze zajtra sa zabalim cela 🙂

Mne daju zabrat kliky,lebo ich nedokazem urobit, tak ich robim tak, ze si lahnem na gauc, do pol pasa a tak robim kliky, no co uz mam slabe ruky 🙄 🙄 a akymi cinkymi cvicite?? Ja 0,5 kg.To staci? Ci mam pridat?

Moj obedik, kuraci spiz s kajenskym korenim a kari + salatik

bianka...
14. máj 2014

tu je foto

miska2603
14. máj 2014

@rosa197 co to toto???slinky sa mi zbiehaju.....