icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

zalubena
20. máj 2014

@poseidonka nikdy som problem s lepkom nemala...aj pečivo jem normálne...ale samozrejme menej nemám žiadnu alergiu nič....a papám hlavne tmave pečivo....sladke slane a mastné nepapám nič...🙂))

tina27111
21. máj 2014

baby poradte mi ... mam skor vylucit uplne z jedalnicka sladkosti alebo pecivo a zemiaky ? pri ktorom skor schudnem ?

ficksacha
21. máj 2014

@tina27111 Jednoznacne treba vyradit bielu muku, bielu ryzu a biely cukor. Ja osobne som za vyradenie aj hnedeho cukru (trstinoveho). A so zemiakmi, celozrnnou mukou a hnedou ryzou to tiez netreba prehanat.

tina27111
21. máj 2014

ja viem ale moja otazka bola ci mam vylucit skor uplne sladke alebo uplne pecivo a zemiaky pretoze jedneho sa urcite vzdat uplne dokazem a co by mi viac pomohlo ku chudnutiu

ludkabenkova
21. máj 2014

@tina27111 určite by Ti viac pomohlo vzdať sa sladkého a cukru všeobecne 🙂 pre naše telo je ho dostatok napr.v ovocí...ja som bola nenormálne na sladké,musela som mať každý deň niečo 😉 teraz som mesiac bez sladkosti,kávu a čaje si nesladím už jedenásť rokov,ale sladkosti som vylúčila len mesiac do zadu a dá sa to,je to len zvyk... 😉

tina27111
21. máj 2014

ludkabenkova dakujem ti 🙂 a kolko si schudla za ten mesiac co nepapas sladke ? :D

anniera
21. máj 2014

Cukor telo potrebuje tiež, ale s mierou. Čiže ak máš chuť na čokoládu, tak si proste odlom kúsok a ten zjedz, nemusíš zjesť celú tabuľku. Ja som pečivo vynechala úplne. Najprv som vynechala len biele pečivo a jedla som občas celozrnné, ale teraz som vynechala aj to a pravdupovediac vôbec mi to ani nechýba, nikdy som nejako nebola na pečivo. Ryžu a zemiaky jem s mierou, radšej si naložím viac mäsa na tanier a zeleniny. Cukor v káve a čaji som nahradila umelým sladidlom a sladkosti nejem vôbec. Príležitostne zjem aj sladké ako napríklad keď mal môj syn narodeniny a piekla som mu tortu, tak som z nej normálne jedla. Je to všetko len o zvyku. Jem aj pizzu, občas rezeň. Dôležité je dávať si pozor ktoré potraviny ješ doobeda a ktoré poobede. Ak pizzu - tak len doobeda a samozrejme tiež nemusíš zjesť celú ak váži napr. 700g 😀 Všetko s mierou, treba si prispôsobiť jedálniček tak aby sa dal využívať na dlhé obdobie. Diéty sú blud. Váha sa dá udržať aj normálnou stravou. Samozrejme pohyb je tiež veľmi dôležitý.

bianka...
21. máj 2014

Urcite cukor vyluc a aj sladkosti, tym zacni. Ja som sa tiez odnaucila cukrovat kavu...trvalo mi to asi 10 dni kym som si zvykla a zvykla som si...teraz kava s cukrom mi je hrozne sladka.Umele sladidla mi nesli vobec ani stevia.Sladkosti som tiez vylucila, ked tak dam si kusok cokolady, ale fakt len kusok.Napr. v nedelu som piekla babovku, zo spadlovej muky s 1/2 porciou cukru s bola fajna.Dala som si tenky kusok ku kave 🙂
Chlieb len ranajkujem, razny alebo celozrny.Alebo si urobim tu placku s jogurtu a spadlovej muky.Ale tak 3xza tyzden.
A prilohy som na-zatial uplne vylucila, a prilohu si davam zelenin.salaty, cuketu, karfilo, brokolicu, baklazan.
Vsetko ide len sa do toho pustit. A potom ked sa vazis, tak ta to potesi, ze nejake kilecko islo prec 😉

ludkabenkova
21. máj 2014

@tina27111 v piatok bude mesiac a budem sa vážiť...v pondelok som začala detox,tak som sa pred ním vážila a mala som -5,5kg 🙂 ale nejde to dole len vylúčením sladkého 😉 upravila som si stravu a začala som cvičiť 😉 bez pohybu to nejde 😉

anniera
21. máj 2014

@bianka... dovolím si oponovať ohľadom cukru, cukor je tiež dôležitý predovšetkým pre správne fungovanie nervového systému.....bez nedostatku cukru nastupuje napríklad neovládateľná nervozita a podobne, čiže všetko treba konzumovať, ale s mierou

bianka...
21. máj 2014

mne ohladom chuti na sladke mne dobre poradila lucinka 1212, sladkymi ranajkami, napr.dnes som mala ovsenu kasu s ovocim,mliekom,kakaom (nesladenym)
Moj obed, gril.kuracie prsia, paradajka,paprika a ako dresing jogurt

mia37
22. máj 2014

tak co baby ziadne prispevky, ako vam ide chudnutie..mna tak bolia nohy ..cvicim jill..ale len niekolko dni. ale cvicim dalej musi sa to moje telo rozhybat. co dobre varite?

anniera
22. máj 2014

@mia37 ja stále beriem antibiotiká takže cvičiť nemôžem ale napriek tomu našťastie váha klesá....teším sa na váženie v pondelok 🙂

bianka...
22. máj 2014

@mia37 aj ja som dnes skusala docvicit Jill, ale boli ma to koleno, pri skakani ☹ ale stravu dodrzujem, mala som lososa so zeleninou...a veceru este neviem.

bianka...
23. máj 2014

Ahojte kde ste stratene....ja som mala vcera mesiac co som zacala na perno drzat upravenu stravu.S em tam mam i prehresky...Zacala som 22.4. so 79,7 kg a dnes 23.5. mi vaha ukazala 74,1 kg, cize 5,6 kg za mesiac, dole 🙂 Velmi sa tesim 🙂 ale este to nieje vono 🙂

ivmani
24. máj 2014

ahojte maminy....ak budete mat chut a cas kuknite blog, ktory som zacala pisat...postupom casu sa budem venovat vsetkemu...co sa tyka chudnutia, mne velmi pomohlo ked som vylucila sacharidy...len dlhodobo sa to neda, lebo mi naostali tazkosti...teraz si zase hovorim, ze zas od pondelka zacnem 😀 Prajem pekny slnecny den
http://ivmanijoh.blogspot.sk/

ludkabenkova
24. máj 2014

Ahoj baby...tak ja som po štvortýždňovom vážení a je to -7,8kg 😀 tento týždeň som mala aj detox,tak aj to pomohlo na strate kíl a samozrejme som ten týždeň necvičila,ale od dnes idem na to 😉 už mi to aj chýbalo 🙂ešte ma ale čaká dlllllha cesta...

jania023
24. máj 2014

Ako to robíte ze vam váha ide dole?mne ani ťuk. Váhu mam 62 a dole ani za svet

mia37
24. máj 2014

@bianka... super za mesiac, ja budem mat zajtra tyzden, vaham ci sa odvazit alebo to necham az na buducu nedelu...mna nohy bolia este viac, a to cvicim jill nie na 100%. nevladzem. asi si dam viac na bicykli. vcera ranajky som mala spaldovu bagetku a zelenina, obed telacie masko a zelena fazulka...dnesna obed asi zeleninove rizoto...

bianka...
24. máj 2014

A s mojimi hormonmy 🙂 som velmi spokojna a chudnem, niesom hladna a kuchtim si same dobrotky. Fotim si svoje jedla a kamosky len tak mnamkaju, ze ake mam mnamky. Stretavam sa, uz s tym ze som schudla, ale aj jedna dotycna....no trosku vidno 😖 uz som to tu pisala....
V pondelok ocakavam moje dni...takze budem urcite stat, alebo dam hore aj +2 kg...ale potom sa to pohne 🙂

Moj olovrant : 2 dcl acidko a polka banana, a ponornim mixerom vymixovat, mnam dobre mi padlo, nabuduce dam, jahody, maliny...dobre,chladne a osviezujuce.

@mia37 ja uz zacnem s Jill, mala som dost dlho pauzu...predsa sa aj clovek citi lepsie

bianka...
24. máj 2014

@jania023 upravou stravy hlavne a dobry bonus pohyb. Ale mat tvoje 62 kg...ani neriesim 🙂 nam to ide asi lahsie lebo ma z coho 😀 😀 neboj ono sa to zastavi a stoji ☹ zial ... ale potom sa to pohne 😉 trpezlivost

jania023
24. máj 2014

@bianka... ja som sla zo 49 na 62kg takze u mna co by som dala za moje 49kg 😀 nejak mam zablokovany metaboliznus nechapem, inokedy by som dala dolu uz aj 10 kg a teraz len stojim.Strava je pestra vela zeleniny ci ovocia, meso vecsinov na prirodno chlieb nejem ziaden, htranolky tiez nie a aj tak nic 😠 😠 😠

rosa197
autor
24. máj 2014

Ahooojte baby 🙂 ...Ja mám dnes zhrešovací deň....vyprážaný syr a hranolky 😀 😀 nemám výčitky 😀 ...aaale zaslúžila som si ako odmenu 😎 ...ale nakopnutá som stáááále 🙂 🙂

ludkabenkova
24. máj 2014

@rosa197 juuuuj dala by som si 😉 ja idem zajtra na oslavu,tak dúfam,že odolám 😉
@jania023 bianka má pravdu,mne to ide z inej váhy ako teba,preto to ide rýchlejšie 😉 chce to naozaj len vydržať a makať na sebe 😉

anniera
25. máj 2014

Konečne som nabehla na normálny cvičebný plán. Behať síce pôjdem až o týždeň, nebudem riskovať že sa mi vráti zápal priedušiek, ale orbitreku už dávam zabrať 😀 Zajtra ráno mám váženie tak uvidíme či váha prekvapí pozitívne alebo negatívne 😀

miska2603
25. máj 2014

Ja som dnes bola konecne cvicit...po tyzdnovej chorobe, ked som zjedla vsetko, co predomnou neutieklo sa konecne hybem. Dobre mi to padlo.

ellizabeth
25. máj 2014

Ahojte,nasla som tuto skupinu-super nazov -cize sa mozem pridat aj ja,kedze teraz zacinam,uz som sa niekolko krat o to pokusala,ale vzdy som to vydrzala max mesiac ,dva...teraz som sa rozhodla zacat zdravsie jest,chcem vyradit bielu muku,vysmazane a sladkosti.Taktiez chcem obmedzit zemiaky a ryzu...ale potom mi to pripada ze co vlastne budem jest? 😀 Vela ludi mi poradilo,ze ked sa pripojim do takejto diskusie pojde to lepsie ked sa budeme vzajomne podporovat,,,
Necitala som celu diskusiu,ale aj sa hambim napisat s akou vahou idem zacinat ja-prave teraz som sa odvazila a vaha ukazuje 83kg-je to katastrofa ja viem,ale snad mi to pojde aspon rychlejsie dolu ako keby mam 65 a idem chudnut...
Baby,ked si najdete cas,tak mi napiste vsetko co sa vam len da,co jete ako jete kolko jete,kedy a kolko cvicite,co mi radite na zaciatok a podobne...kazdej jednej rade budem vdacna 😉

anniera
26. máj 2014

Odvážené, zapísané, spokojnosť 😀 Dúfam že o pár dní sa prehupnem cez hranicu 80 a moja váha konečne začne ukazovať na začiatku číslo 7..... 😀

anniera
26. máj 2014

@ellizabeth nie si na tom s váhou tak zle, ja som mala v januári 90 kíl.....dnes ráno 80,4 ....chce to len pevnú vôľu, upraviť stravu a pridať pohyb 🙂 Skús si prečítať diskusiu od začiatku, sú tam rôzne rady ohľadom stravovania + dievčatá popridávali aj nejaké recepty a fotky jedál. Tak hlavu hore a ideme na to! Začni sa hýbať a uvidíš ako sa kilá budú topiť 😉

merry1001
26. máj 2014

@bianka... Ahoooj, v piatok si uz mala 74,1? Tak to supeeeer, ide Ti to riadne dole. . .