Od dnes chudneme
Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹
Ktora sa dnes vážila? Aké máte výsledky?
no ja som po 5 dnovej dovolenke u svokry naspat v praci, jedla som u nej riadne... dnes sa snazim pomaly dostat do normalneho chudnuceho rezimu...verim ze do konca tyzdna budem opat chudnut
Ja som sa dnes vazila, a jupi velmi sa tesim som spokojna, zacinala som 22.aprila s vahou 79,7 kg, po 14 dnoch som vazila 76,9 kg a teraz po dalsich 14 dnoch 75,5 🙂 super tesim sa 🙂 uz mi to ide na 70 kg 🙂
@xrumkaaa sup sup upravit stravu a pekne ti to pojde dole 🙂
A ostatne baby kt. ste sa vazili? Ake mate vysledky...kde ste sa stratili?
@bianka... môj drahý tu somnou včera večer sedel a ked videl tie chlebíky,tak mi vravel,že mu to pripomína detstvo,že niekedy mu mamka tak robievala praženicu...normálne si ho tou fotkou potešila 😉
ja som momentálne na detoxe,cítila som sa unavená,bez energie ☹ potrebujem si vyčistiť organizmus,hádam mi to pomôž a potom samozrejme makám dalej 😉
@bianka... ja som túúúú, na to že som 2 týžde necvičila a všetko jedla, šlo niečo dolu takže z výsledkov som spokojná 🙂
moj postup váááhy... 73,9 bola vstupná, potom po 14dňoch 71,9...po 24 dňoch 69,1kg a naposledy krásne 6ky 🙂66,6kg ....
Od tohto týždňa idem naostro...cvičit nemám kedy...ale papať papám ukážkovo, pre mňa 😀 😀
včera som si spravila mňaaamky zapekané cestoviny s kur. mäskom, tk to mám a dnes na obed...na raňajky len chlebík so zelenbinkou alebo len zeleninu....uvidíme ako to vydá 😀
@mia37 prve dva tyzdne som behala kazdý den 20 min na beziacom páse, potom som dostala ms, takze pauza a odvtedy som sa nedonutila. . .ale uz musim zacat. . .pecivo nejem vôbec a vyprazane tiez nie. . .ale kezde som do rano do 16.00 v práci, tak nemám cas ani na varenie samu pre seba. . .na rano pijem len kavu s trochou mlieka, bez cukru, pijem vodu. . .a na obed, ktorý mám uz o 10.30 si nieco nachystam vzdy. . . kuracinu s prilohou, spenatove cestoviny, zeleninove rizoto. . .a ked pridem z prace, tak uz len tak "nieco" malo zobnem. . .normalne si jem vlastne iba na obed. . .vies, ja musim zhresit skoro kazdy den s kuskom cokolady alebo niecim malym sladkym, tak keby som 5x jedla a este aj sladke zobla, tak by som urcite neschudla . . a tzy ako? kedy si zacala? z akej vahy na aku?
Tak dnesne vazenie ma ootesilo. Aj ked uz tyzden necvicim koli chorobe a nespim koli syncekovi a vdaka tomu jem kadeco( od unavy),tak vaha sla dolu. Ak by som cvicila,asi by to bolo ine,ale aj tak dobre. Pred mesiacom 93, teraz 86. Ale asi vela vody, bo v cm to ide pomalicky...hlavne stehna sa vlecu...
Ale co,aj tak sa tesim.
Dnes idem s manzelom na oneskorenu oslavu nasho prveho vyrocia svadby. Synacika postrazi mama...aj ked sa mi od 4 mes.drobca bude tazko odchadzat....Tesim sa... Asi porusim dietu a dam si steak s dubakovou omackou....teda urcite si to dam, uz teraz mam plnu pusu slin... Ale tento dovod stoji za to.
@miska2603 zisla si na vahy krasne, super ... len tak dalej 😉
@merry1001 jeda tak my sme na tom uplne na rovnak 🙂 ja sa velmi tesim, lebo ja som v marci mala 82 😠
potom som kus dietovala a som nejak2-3 kg dala dole a po velkej noci som sa uz nas*ala....a pustila som sa do upravenej stravy 🙂 Vazim sa utorky, mojmu furt kazem nech odlozi vahu...lebo ja by som bola sa schopna vazit sa aj kazdy den 😲 😲
@rosa197 dnes som pozerala v tabulke...fuuuu super mas vahu 66,6 aj ja chceeeeeeeeeeeeeeem
@ludkabenkova tak po precviceni pekne upravit stravu aa ide sa chudnut 😉
Tu je tabulka : https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aj...
@merry1001 ja som len zaciatocnik, dietku drzim iba 2 dni, vaha 89kg, ale som zavislak na sladkom tak ako ty, ale rozhodla som sa ze ziadny cukor a biela muka. a kazdy den pocvicit. som pevne rozhodnuta ze tie kila pojdu dole..ked som sa vydavala mala som 52 kg, po 9 rokoch manzelstva som mala 69kg potom som otehotnela , ked som isla rodit mala som 72 kg, po porode som prisla domov mala som presne 69kg, vsetky kila som nachala v nemocnici. to bolo 6 rokov do zadu, a do teraz som sa vytucila na 89kg... uz mam 37 rokov a ked to neurobim teraz tak uz nikdy. som pevne rozhodnuta...teraz v juni budeme mat s manzelom vyrocie 15 rokov. tak dufam ze sa mi podari do 19. juna nieco zhodit..ale co je zvlastne ja priberam ale moj manzel za 15 rokov spolocneho zivota nepribral. ma stale rovnaku vahu, nechapem vsetko je, kazdy den musi mat sladkosti, pije sladke vody, zje veceru a este si da pizzu, a rano ma o kilo mene ako vecer...ja to nechapem 😀
OPRAVUJEM ked som isla rodit mala som 79kg nie 72kg
@mia37 mám 167cm, mala som 90 kíl (do tabuľky som sa zapisovala už keď som bola ľahšia, lebo chudnúť som začala skôr ako vznikla táto skupina) a 36 rokov. Vážila som sa pred 2 dňami a mala som 81,2kg. Čiže som schudla 9 kíl - zatiaľ 😉 Mám zníženú činnosť štítnej žľazy takže mi to ide pomalšie ako iným babám ktoré sú zdravé, ale nevzdávam sa 😀
@anniera ja mam 168cm, a tiez problem so stitnom, ale teraz som dlho nebola u lekara. som sa nato vykaslala...to je super -9kg. ja by som tiez chcela mojich povdnych 69kg. s cvicenim zacinam pomalsie lebo nevladzem, nohy ma strasne bolia ked cvicim jill. lae zase koho by neboleli ked mam na sebe tolko tuku...budem kazdy den 50min. na bicykli, postavila som si stacionarny do obyvacky. a pridavam jill ale tam vela nevladzem... 😒
@mia37 Ja cvičím 60 minút denne orbitrek + ráno 3,5-5km beh podľa toho ako stíham a ako sa cítim.....momentálne beriem ATB lebo som zlapala zápal priedušiek, behala som v tom vetrisku 😀 takže trošku sa telo regeneruje.....tiež ma všetko bolelo kým som nezačala cvičiť, teraz je to už super
@bianka... no ja som si stravu upravila a s cvičením a zmenou stravy som začala 25.4 🙂 zatiaľ som dala dole -6kg 🙂 som spokojná,len teraz som začala mať nejakú nečistú pleť a ešte aj tá únava na mňa prišla,tak preto ten detox 😉
ja som zacila pred dvoma tyzdnami 76 a po dvoch tyzdnoch 74 necvicim nemam kedy ale apson sa 2 az 3 hodiny denne s malou prechadzam pokial to dovoli pocasie 🙂 jem vsetko len v malom mnozstve a tri krat denne cez tyzden nejam pecivo a nic vyprazene vacsinou som len na polievkach cez tyzden 🙂 keby to slo aj tak dalej takto dobre dole 🙂 inak vaha po porode pred 6 mesaicmi 86kil 🙂
@zalubena A nepapáš ani lepok???? lebo mne zrejme to robí problém
@poseidonka papám všetko....aj lepok.....
to fakt? zalubena sa čudujem a závidím v dobrom
@zalubena to fakt? zalubena sa čudujem a závidím v dobrom
Sorry mimo temu ale nedalo mi: Dobry nazov ze od dnes chudneme, to tu zabehnem kazde rano 😀 Vecer mozem zhresit a rano som tu zas 😀
Ale nie nie baby drzim palce, aj tak sme vsetky krasne 😉

Dobre ranko 🙂 moje fajnove ranajky 2 chlebiky (razna muka 100%) prazenica z 2 bielkov a 1 zltok, zelenina + kaffe 🙂