icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

rosa197
autor
29. máj 2014

@anniera to si pekne napísala...tá dlhí správa ma opäť nakopla!! 🙂 ...nevzdala som to, len zanedbala...zajtraaa idem naplno 🙂 ...presne pre toto milujem túto diskusiu 🙂 ♥

ren76
30. máj 2014

Babenky moje, ja som začala s diétou 4.5.2014. Včera som sa konečne odvážila postaviť na váhu. Neverila som - moja váha je momentálne 56 kg. Takže som veľmi rada. Akurát sa neviem dokopať k cvičeniu. Dúfam, že sa mi podarí, pretože potrebujem 😉 postavu aj spevniť, hlavne brucho a zadok. Poznáte niekto overené cviky na tieto partie?

ralka
30. máj 2014

Ahojte baby chcela by som schudnut a rada by som chudla s niekym kym sa budeme navzajom podporovat a inspirovat sa najde sa tu niektora ktora sa ku mne prida a bude sa nam lahsie chudnut dene si budeme pisat a podporovat aby sme to zvladli 😉 😀

anniera
30. máj 2014

@ralka pridaj sa ku nám, my sa tu podporujeme navzájom 😉

silvia0310
31. máj 2014

obdivujem vás všetky žienky 😉 ja som tiež začínala v januári so 102,3 kilami ...vtedy som sa zaťala dnes sa mi váha pohybuje medzi 85-87 kg,nie je to vela ....ale aj tak je to krásne vidieť ,púosledný mesac mi váha stagnuje ,no nevzdávam to ,idem dalej snád sa pohne ,a ukáže sa na začiatku tá vysnívana 7 ....kto mal takú váhu vie o čom píšem...držím vám všetkým prsty ,ked už nemám motiváciu ,alebo strácam chuť pozriem foto dievčat na MK ktgoré to dokázali ,a hned mám dalšie motivácie ,a idem dalej 😎

33jarka33
31. máj 2014

Ponukam na predaj Slimming coffee,je zaručene dobra a osobne som ju vyskusala na sebe a vzdy ked potrebujem par kg zhodit,siahnem iba po nej!!!Naozaj učinkuje!

bianka...
2. jún 2014

Ahojte dievcata. Po tyzdni sa vam hlasim. A teda nemam sa cim chvalit... no kazdy raz kus zlyhame a ja som minuly tyzden, chudnutie a dodrzanie stravy dala total bokom. Zajtra by som sa mala vazit...ale sa kus bojim, ale postavim sa na vahu...a ved sa mi to zas pohne a pojde to dole, este chcem dat dole a schudnut, ved uz som tak pekne schudla. Citam tu aj nove prispevky od novych bab. To ma tesi aspon sa tu navzajom podporime, tak zenusky 🙂 piste vase uspechy, ale i neuspechy 🙂 ako ja naprikl.som pisala uspechy, no zajtra to bude neuspech 😝 😝 davajte sem co papate, aby nam nezapadla prachom tato temicka 🙂

niika21
2. jún 2014

Ahojte dievcata,teraz som nasla vasu diskusiu,drzim vsetkym babulam palce aby dotiahli svoj boj s kilami k vytuzenemu cielu a tie, ktore su uz len v udrziavacej faze gratulujem k zhodenym kilam 🙂
Momentalne som pri vyske 167cm na vahe 63kg a chcem ist aspon na 57kg, tak mi drzte palce,nechcem dietovat,len obmedzit stravu,stravovat sa zdravsie plus pohyb a rozhodla som sa, ze vaha na rucicke musi ist pocas juna smerom nadol 🙂
Bolo by super keby sa niektora z vas ku mne pridala a referovali by sme si vysledky napr raz za tyzden 😉

jaruska6
2. jún 2014

Ahoj kočky tak aj ja sa hlásim, cez víkend ma prepadla nejaká viróza, ešte stále nie som fit, ale nemám už teplotu, len žaludok sa búri proti akejkoľvek strave.Takto nejak sa mi moje bruchio úplne prepadlo, trčia mi len panvové kosti.Ale neteším sa, snažím sa zdravo stravovať, už cca mesiac, občas zhreším, ale pri takomto schudnutí, ako náhla budem ok naberiem aj to čo sa mi stravou podarilo za mesiac pomaličky dať dole☹.Ale pokiaľ sa do konca týždňa budem cítiť ok budem sa snažiť dokopať k cvičeniu.Zatiaľ sa snažím denne dať aspoň 50 - 100 drepov lebo moje celulitídne stehná ašpirujú tak na leto bez plaviek ,krátkych šortiek ,takže aj keby sa neviem, čo robilo tento rok si minimálne krátke šortky v kt. nebudem mať ochabnuté svaly dám!

lucinka1212
2. jún 2014

@jaruska6 Ahoj na celulitídu ti pomôže najmä pitný režim,pretože celulitída je vlastne uložená voda pod kožou ☹ Takže treba denne vypiť aspoň 3 litre vody ale čistej nie v podobe sladkých vôd,minerálok,veľkých množstiev čajov.....A budeš si môcť dať aj krátke šortky v lete 🙂

jana6531
2. jún 2014

@zalubena čože???? a to sa ti ako podarilo???

jaruska6
2. jún 2014

@lucinka1212 Ďakujem za radu 🙂 , sladké vody nepijem vôbec.Minerálne vody pijem len nesýtené a čaj.U mňa bude asi ten problém, že keď je zima nedokážem sa napiť vody, musím mať niečo teplé.V pohode vypijem aj 10 šálok zeleného, bieleho čaju, poprípade nejakého bylinkového, ale vodu žiadnu.A vodu z vodovodu ako som sa presťahovala na západné Slovensko, proste napustím si do pohára, ale mňa z nej nechutne naťahuje.U rodičov na Liptove nemám problém si dať vodu z vodovodu, ale tu, no ani za nič 😖 .Tak poraď čo s tým robiť?Asi aj preto sa mi za posledné roky tak zhoršila. 😝
V piatok som si robila ten zeleninový šalátik z tvojej stránky, ďakujem za recept, veľmi dobrý.Drobec mi takmer polovicu zjedol 🙂 😉

lucinka1212
2. jún 2014

@jaruska6 ja tiež nepijem takú priamo z kohútika ale si ju filtrujem cez filtračnú kanvicu.Ja osobne som s ňou veľmi spokojná a odporúčam si ju zadovážiť a uvidíš,že potom ti voda bude chutiť.Alebo potom si skús večer napustiť vodu do 2 l flaše a nechať ju otvorenú odstáť až do rána a piť takú.Alebo si ju ochuť plátkom citróna alebo pomaranča.Môj MM tiež kedysi čistú vodu nemohol piť,tiež ho s nej naťahovalo no zvykol si a teraz ju pije v pohode.Minerálky obsahujú veľké množstvo minerálov ,ktoré sa usadzajú na kĺboch.Odporúčané množstvo je 2dcl denne.A čaju je max 0,5l denne,potom už zbytočne zaťažujú obličky a bylinkové škodia pečeni a zelené zas odvápňujú organizmus.Tak pozor na to.
Super som rada,že chutil a aj drobcovi 🙂

zalubena
2. jún 2014

@jana6531 Krutá realita zmena stravy a veľa pohybu....🙂

bianka...
3. jún 2014

Ahojte, takze som sa dnes vazila ☹ a moja vaha +1 kg, som smutna. Lebo pred dvoma tyzdnami som bola o kilo lahsia a pred nieco vyse tyzdnom skoro 2 kg menej ☹ co uz... mali sme perny minuly tyzden...velmi stresujuci tak sa mi to muselo odrazit na vahe...dnes si idem dat iba vodny den, budem pit vodicku, cajik...nech ma kusok z vnutra precisti....a ostatne dievcata?? Kedy sa vazite, v tabulke som nevidela nic noveho...

jaruska6
3. jún 2014

@lucinka1212 Filtračnú kanvicu kdesi aj mám v pivnici úplne novú.Musím vyslať manžela nech ju pohľadá a donesie.Pokiaľ tá voda bude ok nebudem musieť zbytočne kupovať v obchode a v konečnom dôsledku to bude aj zdravšie.Takže ďakujem za radu. 😉

lucinka1212
3. jún 2014

@jaruska6 tak ju treba vytiahnuť a skúsiť.Nie je za čo,rada pomôžem ak môžem 🙂

merry1001
3. jún 2014

@bianka... AHoj. . .ja som na tom tiez nic moc. . .vcera vecer som si dala od manzela kúsok slaniny, tak to uz je katastrofa. . . 😒 Dnes mám 24ty DC, takze pred MS a zjedla by som vsetko, co nezje mna. . .v praci sa este drzim, ked si nic sladke nekupim, tak ani nezjem. . .hrozne je to vecer.. . .ja sa vazim kazdy den. . .takze nemam soky 🙂. . .ja dnes na vahe 74,3. . .nejak to prestalo ist dole. . .☹. . .no ani sa necudujem. . .myslim, ze sme zacinali podobne. . .Tebe co rano vaha prezradila?

bianka...
3. jún 2014

@merry1001 ahoj. Mne rano ukazala vaha 76,4 ☹ ☹ a to som mala pred 2 tyzdnami 75,5 a pred tyzdnom piatok 74,3 ☹ ☹ ☹ mam este menzes-tak si hovorim, ze mozno to kg mi voda drzi...ale tyzden som stravu vobec nedodrziavala, hrozny tyzden 😒 😒 dnes len pijem vodu,cajiky....chcem sa kusok tak precistit...pre ten dobry pocit a brusko mi tiez splasne...ale tak pokracujeme...ideme dalej...snad o tyzden to kilecko budem mat dole !!! Radcej pomaly 🙂 ale iste 🙂 Velmi rozmyslam, ze si idem delit stravu - delennna strava- vlastne sa papa kazde 3-4 hod. len sa nesmie miesat hoci co s hocicim...mam v tom kus mis-mas...ale chcela by som skusit...

zuzub
3. jún 2014

Ahojte, môžem sa k vám pridať? aj sa nejak pravidelne meriate, vážite? alebo len tak diskutujete? ja mám momentálne pri výške 162cm 72-74 kg váha mi kolíše hore dole môj cieľ je 60kg teda aspoň. rada by som to dala do jesene, ale ak to nebude úplne 100% nevadí.....ja sa snažím zdravšie jesť v zmysle : sladkosti žiadne ( keď mám brutál chuť na sladké dám si kocku horkej čokolády), pečivo sa snažím jesť len doobeda aj to celozrnný chlieb, prípadne grahamové, obed buď mäsový so zeleninou alebo čisto zeleninový v podstate je to princíp delennej stravy a večere sú také všeliaké tie mi robia najväčší problém lebo neviem čo má jesť 😖
horšie je to u mňa s pohybom zatiaľ len steper a bicykel ale nič pravidelné.....

rosa197
autor
3. jún 2014

BABYYYYYYYYYYYYYY!!!! potrebujem vašu podporu!!! som SP䍍!!!!! ..od zajtra už fakt musím, je to pomaly leto a ja stále vyzerám jak ,...ehm ehm 😀 😀

Dnes naobed som mala lúúčenie s vypražaným a nezdravým papaním (kusok vypr. syru) a k tomu vítanie so zeleninkou 😀 😀 Od zajtra nabieham na režim, 5 x za deň papať, 3l vody a cvičiiiiiiiiiť 🙂

a čo vy baby, ktoré ste so mnou začínali, a aj ste to dotiahli až sem (ja nie) 🙂 chváálte sa 🙂

bianka...
4. jún 2014

@rosa197 aj ja potrebujem pomoc ☹ ☹ ☹ vcerajsok som si dala, ze ocistny den...ano vydrzala som az na vecer prisiel moj a uz som jedla...a potom vycitky 😖 😖
Neviem kam sa stratila moja pevna vola a chut vymyslat receptiky...uz som celkom ok, mala by som zacat cvicit Jill...ale dam asi znova level 1. Inak po odcviceni Jill mam i kondicku lepsiu. Och jaj ved som uz schudla 7 kg...od marca...tak preco teraz prisla kriza, preco sa neviem nakopnut????? Co sa to deje 😖 😖 nechce sa mi varit, pravidelne jest....nechapem, ze preco ☹ ☹ Uff este aspon na tych 70 k..
rosa musime ist do toho, vydrzat a vzchopit sa 🙂

ppetinka
4. jún 2014

Ahojte babenky, v tejto diskusii som bola asi 1x max. 2x ... ale chcem všetky babenky podporiť, aby svoj boj s váhou nevzdávali 🙂 Mne to síce ide desne pomaly, ale snažím sa chudnút od pol. februára a tak aktívne chudnúť som začala asi koncom apríla. A teda z mojej váhy po pôrode - 74,5 kg mám dnes 67 kg ... a teda dole 7,5 kg 🙂)) Mám 7m dcérku, kojím a váha ide dole aj tak 🙂 Držím Vám všetkým pršteky 🙂

amanda0405
4. jún 2014
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

ahojte všetky chudnúce.....viem že to nie je zrovna najlepšia diéta pod slnkom, ale potrebovala som dať rýchlo dolu pár kíl, tak som si asi pred mesiacom nastavila svoju vlastnú diétku a zostavila som si ju z toho čo mi chutí....nakoľko som mliekový a syrový vyjedač, tak moje raňajky boli vždy jogurt, je jedno aký mne najviac chutil rajo karamel, alebo tiramisu....na obed tri rajčiny, osolené a kopček tvrdého syra....pre mňa najväčšia mňamka, niekedy som tam šuchla uvarené vajíčko....no a na večer pár koliesok šunky, tiež je jedno akej....pripomína to oddelenú stravu, ale mne tieto veci aj chutili....na zeleninku sa neviem nejako nakopnúť...k tomu samozrejme čistá voda, nič iné.....a v noci sa treba ešte riadne pomilovať s manželom, keď nie každý deň, tak aspoň každý druhý 😀 😀 to bolo moje cvičenie na spevnenie tela.... 😀 😀 😀
no a výsledok za ten týždeň, čo mi ale už išli rajčiny hore krkom a minimálne mesiac ich nechcem ani vidieť bol - 3 kg....potom som už jedla normálne a nešlo to nahor....viem že to nie je ale na dlhodobejšiu diétku, to je len tip pre tie čo potrebujú zhodiť rýchlo a trošku.... 😵

merry1001
4. jún 2014

@rosa197
@bianka... Čo ste dnes jedli? Dúfam, že sa držíte . . .🙂 Ja som si dala ráno len kávu a pijem citrónovú vodu 🙂. . .Na prvé jedlo sa chystám tak o hodinku 🙂 Ráno som mala na váhe motivačných 73,9 kg 😅 a na začiatku 80,5. . .takže sa teším, že sa to zasa trocha pohlo. . .a to necvičím. . .od dnes sa už konečne chystám, keď prídem z práce. . .

merry1001
4. jún 2014

@monicatko20 Ahoj, ako sa držíš? Ide váha dole? Podarilo sa Ti "nakopnúť"?

nefretiti11
4. jún 2014

Ahojte,chcem prispiet svojou skusenostou,v oboch tehotenstvach som pribrala viac ako 25 kil,a v porodnici som nechala 8 cize vzdy mi ostalo tak 17 kg.Minuly september som zacala chudnut s vahou 73 kil pri vyske 160 cm no proste hruuuza.Zacala som cvicit a upravila som stravu ale do decembra zliezlo ledva 5 kil!!Potom som objavila HIIT trening,pridala ho do cvicenia a dnes mam mojich povodnych 58 kil a telo vyzera fajn😉Vsetkym vam drzim palce,dokazete vsetko,co chcete 😉

ivka104
4. jún 2014

@anniera pekne si to napísala.... držím palce a klobúk dolu pred Tebou.. 🙂

lucinka1212
4. jún 2014

@rosa197 ahoj.Čo to akosi na to kašleš.Chceš nakopnúť??Tak to skúsim mojím výsledkom možno ti pomôže 😀 Výsledok je po 2 mesačnom cvičení.Tak hor sa zas na to!!!

lokalistin
4. jún 2014

baby ja som teraz celych 5 dni sa prezierala a dneska +2kg ma porazi do 6.8. musim zhodit 7kg uz som mala skoro 7 dole a zase 2hore 😝 dnesny obed zapekane cukety so zemlou za 6B bez zemle za 4B, ale zjedla som zemlu a dve tie mensie,takze tiez za 4B vecer som este pozvana k vietnamcovi, ale od zajtra postivo 20B denne 😉