Od dnes chudneme
Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹
@bianka... sme dve, no dnes som sa namotivovala... ked som obliekla plavky, že idem sa slniť...a sedela, respektíve ležala som na lehátku...a vtedy som si uvedomila, že leto chcem prežiť lepšie ako minulé...chcem sa chodiť kúpať a ukazovať sa aj v plavkách... no a ked som ležala, bolo to ok 😀 😀 ale ked som sa z lehátka postavila... uuuuuuf 😖 😖 ...Takže hor sa do toho!!! držím palce, aaj tebe aj ostatným... aaa aj sebe nech to konečne dotiahneme do konca po PAUZE (žiadne zlyhanie, bola to len pauza! ) .. 🙂 🙂
@zalubena ako dokazes nejest sladkosti ????
@vililienka krutéééééééééééééééééééééééé sebazapretie a odoláááávanie.......
ja si neviem pomoct ☹ co mam v inkriminovanej dobe ked uz drzim v ruke cokoladu urobit ??? ☹
Ahojte kočky, dávno som Vám nepísala..Veru nepodarilo sa mi nakopnúť!Mám teraz veľmi veľa práce, nadčasy, nervy, nestíhačky..Váha sa mi drží jak tak (hore dole 2kg) ale necvicim, jem hocico :( ešte k tomu vsetkemu financna kriza cize ani nieje s coho sa zdravo stravovat :/ Dufam ze buduci tyzden uz tento chaos opadne a vratim sa do normalu!Drzte sa babenky nech sa Vám dari lepsie jak mne :*
@vililienka ked ti mozem poradit, skus jest na ranajky sladke (ovsenu kasu, puding,) pridaj si to toho ovocicko 🙂 Fakt to zazene chut na sladke na cely den, ale hlavne by si mala jest 5x denne, v tom pripade nemas sancu mat chut na sladke kedze mas brusko stale plne 🙂 Mne to vydrzalo 3 mesiace a ked sa postavim znovu na nohy tak sa isto k tomuto stylu vratim 🙂
Čítam vás, pokračujem v chudnutí, občas zhreším v jedení, občas necvičím v každom prípade absolútne nič nestíham. Nakopilo sa mi veľa zákaziek a keďže aj euráče treba, musím aj pracovať. Dúfam že sa to čoskoro ukľudní a všetko sa vráti do starých koľají. V každom prípade som rada že sa blíži koniec školského roka, lebo už mi rohy rastú z toho môjho prváka 😀
Ahojte. Baby, poraďte niečo diétne z karfiolu na zajtrajší obed. Dostala som od svokry až 3 karfioly. Nič iné okrem vyprážaného ma nenapadá.
@vililienka sladkosti sú ako droga 🙂 Čím viac ich ješ, tým viac ich chceš 🙂 Ja som keksy a čokolády fakt nevidela už asi 3 týždne .... ono tie prvé dni sú najhorśie, mala som normálne "absťáky", ale nejak som to prekonala a teraz mi ten cukor vôbec nechýba 🙂 Čo si dám, tak domáci koláč, aj to len max. 1x do týždňa po 1 - 2ks .... myslím, že to je lepšia voľba 🙂
@briketa mne sa to paci preto, lebo ma ZENSKU postavu. dnes casto vidim koceny, co to s cvicenim az prehanaju, samy sval, ani gram tuku alebo su zeny ako ja - almary huspeninove 😀 alebo prilis chude az im trcia kosti - lebo byt chuda je IN. vzdy sa mi pacili taketo zenske postavy. uzky driek, vyrazne boky ako volakedy. ale tak samozrejme, ako sa kto citi 🙂 moja znama zacala strasne akoze chudnut a cvicit, vysledok je ten, ze nabera svaly a vyzera to desne 😔
@ppetinka no, sak nemusi clovek jest sladkosti, ale aj v ovoci je cukru ako natentovaneho. som si tri dni dala ovocne a mam kilo navyse. tie tri dni som bola de facto bez pohybu. takze aj s tym ovocim by sme mali my chudnuce narabat opatrne. u mna nie su zavislost keksy, ale cerstve ovocie. ale ocividne kvoli cukru ho mozem len doobeda 😒
Ahojte Kočky.. idem vás poprosiť o niečo 😉 . Ak sa vám páči fotka, tak nám na ňu kliknete like? Za protihodnotu pridám nejaký receptík s ktorým nepriberiete 🙂 prípadne kuk môj fotoblog - môžete sa inšpirova.. (ja som schudla cca 70kíl) a váhu si držím. Pa
https://www.facebook.com/pardon.trnava/photos/a...
Dievčatá ako sa darí? Nikto nič nepíšete 🙂
Přidávám sa k vám, začinam dnes som len ananas malá, bojim sa jest tak hrozné vyzerám:( váha 90 kg výška 170 pridajte sa ky mne a bojujme spolu 🙂 kto sa přidá?
@bandura musíš jesť pravidelne, najlepšie každé 3 hodiny a daj si pozor aby si 2 hodiny pred spánkom už nejedla nič. Nemá význam nič nejesť.....to si telo ukladá zásoby aj z toho mála čo zješ. V doobedných hodinách konzumuj ovocie, sacharidy (ryža, zemiaky, cestoviny, celozrnné pečivo) + všetko ostatné. Poobede jedz bielkoviny a vynechaj ovocie a sacharidy. Nedávno som tiež mala 90 kíl takže viem o čom hovorím. Nezabúdaj na pitný režim, je veľmi dôležitý. Čistá voda 2-3 litre denne. Ak pridáš cvičenie, kilá sa budú topiť rýchlejšie 😉
@bandura to robíš to najhoršie, čo možeš robiť. Nejesť kvoli tomu, že hrozne vyzeráš. Vyváž si stravu. Ja doobeda jem kalorické, a od tej 16 hodiny jem menej kalorické jedlá a po troche a samozrejme aj ovocie a zeleninu. A váhu si držím i bez toho, aby som si počítala kalórie, t. j. že jem i slaninu i klobásu s chlebom a stále si držím váhu. diéty a počítanie kalórií je nezmysel.
@bandura jest treba ale s rozumom. Osobne keby som jedla kazde tri hodiny asi som ako bomba, ja jem iba ked som hladna, urcite to nie je pravidelne, no treba si dat zalezat na zlozeni stravy, ja dost vela uprednostnujem surovu stravu. Treba pocuvat vlastne telo... Drzim palce, hlavne ziadne extremy, to sa zvykne vypomstit.
Ahojte, chcela som sa spytat ci ma niekto skusenost s tym, ze ked zacne cvicit, tak aj priberat...ako chapem, ze svalova hmota nieco vazi...ale potom ma to demotivuje... chodim bicyklovat a snazim sa podla pulzu, ale tak to sa neda vzdy(lebo ked fuka, by som sa ani z miesta nepohla...)....velmi rada by som videla klesat moju vahu... Dakujem
@sirinka keby si jedla pravidelne, jednoducho by si nevládala zjesť kvantum jedla na jedno posedenie 🙂 Ja som sa zo začiatku cítila strašne najedená, hoci som nejedla veľa ale pravidelnosť som dodržiavala. A váha klesala....síce nie rýchlo, ide to pomaly, ale klesá to aj v čase keď necvičím, čo je fajn, lebo nie vždy to ide. Základ je že odkedy som sa pustila do boja s kilami, ešte mi váha nestúpla aj napriek tomu že občas zjem to čo nemám 😉 Na každého funguje niečo iné....ja som sa snažila poradiť babe, ktorá má rovnakú východiskovú váhu ako som mala ja, približne rovnakú výšku ako mám ja a robí rovnakú chybu ako som celé roky robila ja. Takmer nič som nejedla, resp. jedla som veľmi nepravidelne (1-2x denne). Teraz už viem že to bol obrovský omyl.

@lucinka1212 Ďakujem, som motivovaná!!!!!!!!!! len že...aj jáá chceeeeeeeeem ☹
Dnes sa držííím.... asi preto že je teplo a jesť moc nechutí 😖 videla som v TESCU v letáku hermelín so zeleninkou, tak to si asi urobím... na "obed" ...raňajky som mala výdatné...a vzdávam sa sladkostí, veď čo...v záhrade kopec jahôd, a višne ♥ 😀 .. viem že ovocie obsahuje cukor, no lepšie ako sladkosti, no nie ?? 😀 😀 😀 ..čo už, dúúúfam že to pojde dole...rozhodla som sa že od dnes využijem aj stepper, aj eliptical aj rotanu...na všetko len prach sadá.... + brušáky....aaaa som namotivovaná, vonku slniečko...v skrini plavkyyy...už len takúú postavičku a bude dokonalé leto 😀