Od dnes chudneme
Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹
@sirinka mas pravdu, treba jest vtedy ked ti uz oci klopkaju od hladu, zladovat na posedenie par tanierov jedla a cakat ze kila zmiznu ako sibnutim carovneho prutika 🙂 koncim tuto diskusiu, ktora nikam nevedie, si proste odbornik na zdrave stravovanie 🙂 mas udaje v tabulke? Som zvedava ako sa dari tebe co sa tyka redukcie vahy.
@anniera prekrucas zbytocne moje spravy. Nikde nepisem, ze moj sposob stravovania je najspravnejsi pre vsetkych, kazdemu moze vyhovovat nieco ine a v zaklade som presvedcena, ze ide najme o sebaovladanie sa v jedle. Nikde neodporucam jest do nemoty, prave naopak. Je mi luto, ze ta to takto vytocilo.
Dobre ránko, tak tu máme opäť pondelok. . .mali by sme začať zdravo, keďže vonku máme leto a plavky začíname vyťahovať 😎
@anniera, @sirinka zaujala ma vasa "debata" ja som sa istu dobu snazila jest 5-6 x denne, male porcie zdravo, nedalo sa, nerobilo mi to dobre teraz ficim na 3 (no maximalne 4) x denne, zdravo a presne tolko kolko potrebujem, to mi povie telo, dodrziavat striktne 5x denne nemozu vsetci, ked sa to tyka cloveka neda sa a nemoze sa skatulkovat na zaklade hoccoho.
ale noooo baby... kľud 🙂 ..
ako sa vám inak daríí? 🙂
@bohumila1988 tiež som sa dakedy veľmi orientovala na váhu a keďže som po pôrode, tak sa na ňu ešte orientujem 😀 Ono áno, svalová hmota niečo váži, ale skôr sa orientuj na úbytok centimetrov ako na váhu. Váha môže kolísať. ale cm ostávajú .. nech ťa motivuje stále menšie číslo oblečka a nie čísla na váhe :P
@jalito
@anniera
@sirinka dakujem pocuvla som vás dnes pravidelnost som dodrzala rano 8 h celozrne chlebiky, banan, hrozno a citronova voda, oběd 12 h mesove hůlky a salát z čerstvěj zeleniny zo slanym syrom, a o 16 h tvaroh s medom a jahodami, viac mi nešlo jest v ten horucave celý den citronova voda. Moze byt? Co poviete?
@bandura ovocie jedz doobeda, cize na veceru sladkosti ee, na veceru zeleninove salaty, mozarella, varene vajicko....vsatko kaloricke sa je doobeda, poobede bielkoviny a zelenina, mozes aj neprazene a nesolene oriesky vecer pri telke ak mas chut mlsat, pravidelnost je dolezita, nemala by si citit hlad....sorry som len na tablete zle sa mi pise
@ppetinka diky..len ked to bohuzial nie je take lahke....ale budem sa snazit 🙂
Baby, ak si varite zdrave dobroty aj v tychto horucavach, tak odfotte a pridajte 🙂
Uz tu nikto nechodi?
Ahojte baby, hlasim sa po strasne dlhej dobe 😎 . Zacali sa prace okolo domu a tak... ale chudnem dalej a nezabudam 😉 . Zapisala som si aj tabulku hadam po mesiaci 😝. Vsetkym skalným aj tym novopribudlým drzim palce.
Dnesne vazenie potesilo. Chudnem 7vtyzdnov a dolu je 10kg. Len skoda,ze posledne 2 som chudla tym, ze som bola s drobcom v nemocnici. Ale operacia dopadla v poriadku, drobcek sa zotavuje skvele a ja mozem pokracovat v mojom boji 🙂
@kveetiinka Ako dlho chudnes? Kolko sa podarilo?
Ahojte dievcata, myslim na vas. Nedietujem mam zdravotne problemy, ale snazim sa jest zdravo, ale i si doprajem na co mam chut. Drzim si...no neviem ako 74,5 kg takze som spokojna, ked si predstavim,ze v marci som mala 82 ☹ Utorok ma caka komplet vysetrenia, tak uvidim co mi povie doktor. A ak to bude ok...ale CT mi ukazalo niedobre vysledky, tak by som chcela ist na 69 kg 🙂
@merry1001 Ahoj, ja chudnem od marca, vlastne som zacala ked sa zalozilo toto forum. Neda sa mi chudnut tak ako by som chcela, ale ide to zase konecne dolu 🙂. Zacala som s vahou 62 kg a teraz mi vaha ukazuje 56. Mne sa vaha na istu dobu zastavila a nechcela ist nizsie a vtedy som to aj vzdala, prestala sa kontrolovat a prestala cvicit. No a vaha stale stala aj napriek tomu ze som sa prekrmovala a necvicila vaha bola stale cca 58. Tak som si teraz pred tyzdnom povedala ze si skusim znovu kontrolovat stravu a vaha sa znovu pohla dolu 🙂. Uz len zacat cvicit a bude to ok 😉. Tak mi drzte palce aby som znovu nezlihala a dosiahla svoj ciel 😉
Už ste všetky prestali s chudnutím?
Ja tiez nie
Ahojte baby.. tak ako?? nejak to tu prestááááva 😒
ahojte kočky, jaksik som sa aj ja tento mesiac zdržala svojho sna ale postavila som sa znovu na nohy a povedala som to ze to nehodlam vzdat!Váha sa mi drzi na 88 kg co je super (zacala som z 96.60kg) cize to nehodlam vzdat!Dietku som velmi ani neporusovala len som prestala uplne cvicit cize vaha STOJI!ale ja ju rozhybem 🙂 a vam sa ako dari? 🙂
Je tu niekto, kto chce schudnúť a vyformovať si postavu?
FIT PROGRAM NA MIERU je tréningový a výživový program prispôsobený Vášmu cieľu a zostavený našimi osobnými trénermi a odborníkmi v oblasti výživy! Práve oni Vám po konzultácií s Vami navrhnú vhodný výživový ako aj tréningový plán z ponuky tanečných hodín a cvičení v Riverpark Dance School alebo formou individuálnych tréningov! Chudnúť nemusíte len cvičením, ale aj tancom a dôležitý je tiež správny jedálniček! Čo vy na to? Sme tu pre Vás, viac informácií na našej internetovej stránke 🙂

@anniera to je o sebaovladani. Niekomu moze vyhovovat orave ta myslienka, ze moze jest kazde tri hodiny k tomu, aby sa zbytocne nenapchaval. Ale pravidelnost nikomu nezaruci, ze to s jedlom nebude prehanat.