Od dnes idem chudnúť
Od dnes začinam chudnut akurat som zjedla svoje prve jablko po polroku 😅😅 nevladzem dalej mam 25 rokov,.ziadne dieta a same strie.a nechutne telo pri vyske 169cm ... 95kg!!! Proste prasa..
Takto si frajera nenajdem lol. A hrozne som zvedava ako by som vyzerala s 50-60kilami😍😍😍
@fineta ved toto. ja aj ked sa postavim, tak som si vedoma toho ze tpo nie je moja prava hmotnost.
som pozerala do zaznamov a naposledy som mala o 0,3kg nizsiu hmotnost za 8dni - to mi koncila ms, potom na dalsi den o 0,4kg a dalsi den o odalsich 0,7kg menej. takze za 2 dni mi klesla hmotnost skoro 4x tolko, ako pocas ms za 8dni
Obnovuje tému. Kto sa pridá
Ahoj. Ako podarilo sa ti schudnúť?
@michaela460 ahoj videla som tvoj komentar len ma zaujimalo ze ci sa to dalo dlhodobo vydržať takáto dieta? Ďakujem 🙂
@gigi87 ahoj kúpila si si tu amazonku od Hafa? Oplatilo sa ? 🙂 ďakujem
@chillinka_ali ahoj, na instagrame dáva zadarmo knihu, podľa mňa na pochopenie princípov bude stačiť aj to.. Ja som si zaplatila koucing, mne to vyhovovalo, chodila som do posilky, natáčal sa mobilom, on raz do týždňa zhodnotil co robím nesprávne, správne a tým ze som na materskej, bola som nevyspata, frustrovana, najviac som ocenila ako ma podporoval, ukludnil keď niečo dlhšie nešlo... Schudla som a zároveň nabrala svaly, vyzerám super, uz je to teraz rok, cez leto v horúčavách som necvicila, ani cez vianoce lebo sme stále doma chori, ale vďaka nemu viem ze sa nič nedeje.. Teraz kráčam do posilky zas po dlhšom čase, viem koľko sérii si dat, že mám začať s nižšími váhami, viem počítať kalórie.. Do leta sa dám úplne jednoducho do super stavu a to som nikdy necvicila v posilke predtým, behala som, výzvy z netu kupovala, kruhace robila, a nikdy ani za mlada som nemala taky pas a zadok ako teraz v 35ke po 2 deťoch.. Ja odporúčam skôr ten koucing, naučiť a sa to s nim, mat podporu, a vieš ako máš žiť potom celý život a vyzerať dobre

@fineta vsak to je super, ja som za minuly rok schudla len 13kg a ot za cely rok, a to nekojim, nemam male dieta.
no cez sviatky osm za spribrala,a le teda ja minuly rok mi vaha kolisala.
teraz som zacala znovu od polky aprila a zatial - 4,5kg. teraz nevime teda ako som na tom, lebo mam ms a zadrziava sa mi voda.