Od zajtra chudnem
Baby, idete niektorá od zajtra chudnúť ? Ja idem z 82 kg na pôvodných 58 kg. Chcela by som to dať za rok. Pridá sa niektorá? Môžme spraviť skupinu, motivovať sa 😂
Baby, ste popridávané, ktoré som zabudla, skupina sa vola Chudnime bez jojoefektu, pošlite si žiadosť.
Šťastný nový rok všetkým ❤️hlavne zdravie
@katkamac ano, tu na MK, vola sa : chudnime bez jojoefektu. Nájdeš to, ako je zoznam fór a zoznam skupin .
@katkamac pozri, sem si klikni a tu sa môžeš pridať medzi nas : https://www.modrykonik.sk/group/12682/
@1gabriela13 tak tak hlavne že keď sa tu vyjadrí človek vo tým zije odkedy zacal chodit 😀 tak je z neho debil ale žiaľ tak to je xy takýchto tém a drvivá väčšina ktorá sa to to odhola vo vyššom veku na to žiaľ nemá. Zhejtujte má ale nemá 🙂 nemá na to si drzat stravu prisposobit tomu svoj čas a penazenku. SPORT JE ŽIVOTNÝ STYL NIE HOBBYY!!!!
Nemá na to po praci 12 hod ísť ešte na 2 hodiny 5x do týždňa do fitka a fungovat doma a v praci na 100%😀 nemá na to si odpustiť víkendové vinko, pivko a varene jedla ala knedlicky…. Varit si po nociach, vsetko chystat a vážiť …. A mohla by som pokračovať do zajtra.
Pravdaze je obdivuhodne keď sa niekto zoberie a do fitka ide 🙂 cenim a snazim sa u nás aj takýmto ľuďom poradit keď sa opytaju technika a spol. Ale väčšina to robi “od buka do buka” a ešte niekedy len preto lebo je to in … teda takyto ľudia prepacte ale zavádzajú😀 a presne je to dva mesiace max a ono sa to zas teosku vyprázdni nastastie 😀
Všetkým držím palce keby vám to vydrzalo bolo by to len velke plus a do fitka staly ľudia len po 20 to už sa gaucakom nechce 😀
Ano predstav si že mna to drzi už 17 rokov aktívny sport medzinárodnej úrovne ;) ale zavist je svina nuz každý si je strojcom svojho stastia 🙂) a prajem ti ak si športovec aby ti to vydrzalo 🙂)
Ps Všetkým držím palce keby vám to vydrzalo bolo by to len velke plus, ale žiaľ z plného fitka za dva mesiace vidim opät len stálice 💪🏻😃
@biaa Zbytocne to riesis so zenami z konika…si myslis, ze tieto zeny, co pred 2-3 tyzdnami vypekali 17 druhov kolacov a varili zemiakovy salat s majonezou do 50 litroveho hrnca zrazu zmenia zivotny styl? Ja teda odpoved poznam a poznas ju aj ty. Treba vsak ocenit aj snahu, hoci vieme, ze zit a stravovat sa tak, aby si clovek nedal za cele Vianoce jediny kolac, bez psychickej ujmy, nedokaze kazdy. Tu je potrebna trvala zmena myslenia a zivotneho stylu. Nie zacat 1.1. stylom tyzdnovy detox a potom podseknut kalorie ved do leta zhodim, vytrpim a potom budem jest ako predtym. Aj sport musi clovek milovat a nie chodit do fitka s odporom. Ja uz na konci januara vidim, ze novorocni nadsenci prestali chodit…takto to bude aj tento rok.
Dievčatá, nikto to za nás chudnúť nebude a možno veľa z nás neschudne a priberie to naspäť. Vo všetkom môžete mat pravdu. Spôsob akým povýšeneckym spôsobom sa tu vyjadrujete je smiešny.
@natalienka12 ženami z koníka? Si jednou z nich 🙂
Aj ja som poslala ziadost. Budem vdacna ak ma pridate 👍
@vahcaac Som, ale bez urazky je nas tu par, ktore cvicime a drzime si hmotnost uz roky a ver mi, je to zivotny styl, ktory stoji mnoho sebazaprenia a aj vela financii…nieco o tom vieme, preto je usmevne vidiet prvy januarovy tyzden nabehnut do fitka 100 kg zenu, ktora ani netusi aky sval sa na tom ktorom stroji posilnuje a ked skonci mesacna permanentka uz jej niet. Ak chce niekto schudnut, musi NAVZDY, to znamena do smrti zmenit sposob stravovania a zivotospravu. Nie do leta…, nie do roka… ale navzdy. Si na to pripravena?
@natalienka12 ale každý nejako začal. Netreba sa nikomu vysmievať. Ja som bola tiež pred 6r vo fitku za kocku. Teraz po 3 pôrodoch sa mi ma niekto v duchu vysmievať , za.to ze vyzerám ako v 9 mesiaci ? Každú nejako začína a cení sa aj snaha. Po rozburenych hormónoch sa strašne ťažko dostava do formy
@cecilia29 Ja sa nevysmievam. Fitko nie je vhodne pre zeny obezne a s nadvahou. Tam je zaklad upravit stravu a pridat kardio aktivitu a nie zdvihat tazke zeleza v gyme.
@natalienka12 ja co som vide , vo fitku tie väčšie ženy boli viac na kardio - bicykel, beh, atď....A budovanie svalovej hmoty vôbec nie je podľa mňa odveci. Každý kto chce schudnúť tak podľa mňa nie je od veci ked cviči aj s ľahkým zavážím. Každopádne fitko viac namotivuje ako cvičenie pri videjku v obývačke
@cecilia29 Kazdeho vec, co bude robit nie? Je to tazka a tvrda drina bohuzial. Schudnut dokaze kazdy, udrzat sa uz len malokto. Nech si kazdy chudne ako sam uzna za vhodne. Ja som len skonstatovala, ze na konci januara novorocnych nadsencov ubuda a ubuda…
@vahcaac môžem sa pridať aj ja? Chcel by som schudnúť z 90kg na 80kg do apríla. Šport a prechádzky mi idú a vedel ny som v skupine poradiť ale neviem stravu vôbec akú. Nedokážem odolať sladkému a sacharidov všeobecne. Keď som cestoval po Ázii tam to šlo ľahko sladké nejedia skoro vôbec a sacharidy len ryža. Všetko zvyšné z čoho varili bolo skvelé. Tu sa mi to ale nechce pripravovať.
@slovakboy Ak chces ja ta budem coachovat 😂😂😂 chlapi chudnu lahko a rychlo a vacsinou ked sa zatnu ide im to dobre
Ja by som chcel pribrať. Tak 2-3kg, aby som nemusel meniť šatník.
Možno by vám pomohla skupina Cesta k mojej premene....je to skupina kde kočky riešia aj stravu aj kalorické tabulky a samozrejme aj cvičia....Vrele odporúčam, lebo vždy je lepšie sa poradiť od tých čo si tým už prešli alebo prechádzajú, ako učiť sa na vlastných chybách.....každá sme iná, jednej vyhovuje chudnúť za pomoci kalorických tabuliek, inej stačí upraviť stravu a cvičiť....Túto skupinu naozaj odporúčam, kočky vedia poradiť a aj inšpirovať......
@natalienka12 preco by musela zena dvihat nutne tazke zeleza v gyme? Teda ja som chodila cvicit x rokov a ziadne tazke vahy som nedvihala. A teda, prezentujete to tu ako chudnutie velryb, ved tu moze byt kopa zien, co sa len porodom alebo detmi troska zanedbali. Akakolvek fyzicka aktivita navyse je len prinosom.
@ropucha6 Lebo take 100 kg plus minus vzdy v januari obsadia fitka, preto. A vidim ich cvicit na strojoch lebo behat na pase nedokazu samozrejme.
@natalienka12 na pase sa da aj chodit 🙂 15 rokov som na pase len chodila, lebo beh neznasam a to som nemala ani 50kg 🙂 kazdopadne, nerozumiem tymto podryvackam. Ano, vo fitku je v januari vela zien, co to vzda, rovnako aj muzov. Je to kazdy rok, nic prekvapujuce. Ale celkom nerozumiem, odkial mas, ze vsetky zeny v tejto diskusii chcu chudnut vo fitku a z vahy 100kg, ale v pohode.
@ropucha6 Neriesim zeny v tejto skupine a je mi to uplne jedno ako budu chudnut a ci uspesne, nezaujima ma to.
@natalienka12 v pohode, znelo to, ze riesis tieto zeny. Lebo vaha nad 100kil je uz skor na odbornika, ako sa pokusat chudnut s nejakou MK skupinou…
@ropucha6 Na Slovensku? Akeho odbornika myslis ?

Dievčatá,všetkým Vám držím palce,aby sa Vám podarilo schudnut čo i len trochu. Každý kilogram dole je posun vred,i ked možno nie takým tempom,ako by ste si želali.