Od zajtra chudneme. Kto sa pridá?
Ahojte baby...Od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 😎
ja papam zeleninu ziadna sladkost a pecivo .... minule som na zelenine bola 4 dni a schudla som 2 kila a ptoom som dva tyzdne nie ze jedla ale zrala a nic s ami nevratilo :D
a inak kuracie maso je k tomu ze uplna bomba :D ty mas kolko kil janka a kolko chces dat dole ?
dnes som mala zatial zeleninu a 3 lyzice polievky ale radcej ostanem pri zelenine :D ty si mala co ? nie necvicim nechce sa mi nejak nie je kedy len vecer a to som uz z malej ko mozno ak najdem niekoho z okolia ze by som aspon raz za tyzden zasla do fitka
Chcela by som tak na 65 kg aspon, a potom vyformovat
Ja som dneska, rano biely jogurt, a na obed kelova polievka plus zel. salat
ale pisala som ze sa mi kila nevratili spat :D je to asi nejaka ocista len :D .... ja mam problem s bruskom po porode mi strasne ovisa koza chcela som si kupit nejake nohavice kt by mi to spevnili no neviem ci zaberaju
no ja 8 mesiacov po porode tak hadam pomoze :D nie uplne to nechcem odstranit ale aspon cast z toho
na kolko chces ist dole ?
ja 7 sme na tom skoro podobne :D
Ahojte,ja som dnes mala na ranajky 100% celozrnny chlieb, rastl.maslo, sunku, leerdammer nizkotucny a papriku...a na obed tilapeju rybku s hraskom a mrkvou..nemame doma ziadnu zeleninu, musim spravit tesco nakup cez web..po obede som este zjedla kusok penovej torty zo vcerajsej oslavy
a teda este moje foto..chcem dat dole zo 64 na 57...inak kilecko uz mam dole
takto som vyzerala pred otehotnenim :( to bymi kludne stacilo 🙂
janka aj ja so sladkym do augusta minus 7 kil dufam :D
No ved ani ja by som sa nenahnevala aj tych 6-7 kg....tak som mala pred porodom tych 64, a to som bola chuduckaaaaa jaaj, a po porode 84 kg 😀 ale tak dam si realnejsi ciel 🙂
no dufam ze zelenina a kuracie prsia mi k tomu pomozu velmi je to chutne aj to zasiti :D
sak zelenina:D mne to strasne chuti aj jogurt si dam aktiviu ale zelenina je pre mna top :D ovocie nelubim ale zeleninu aj na kla
to uz viem davno
dievčatá..ja som začala presne pred 3 mesiacmi....je to naozaj náročné...každý ma síce teraz chváli ako dobre vyzerám ale stojí ma to naozaj veľa.....mala som pri výške 168 váhu 84kg...už som sa nemohla na seba pozerať...za tie tri mesiace som dala dole 11 kg...teraz mi to akosi stojí ale chcem dať dolu ešte 6 kg....musela som zmeniť doslova svoj život...všetko sa musí prispôsobovať môjmu režimu...je to náročné ale tie výsledky stoja za to.....doslova som si zaviedla 5 krát denne jesť a dá sa povedať že skoro každý deň alebo každý druhý deň cvičím kardio cvičenia....tu je príklad čo cvičím
https://www.youtube.com/watch?v=QtYgmDEddugahojte, mozem sa k vam pridat? ja som mala 82 kg este zaciatkom roku, chudnem raz striktne, potom mam dlhuuuu fazu, ze polavim a potom sa na sebe hnevam ..... som po menzese, teda som asi aj sladka....tolko sladkosti som pojedla...maja vaha je 75.... ( bola pred 2 tyzdnami) teraz radcej nejdem na vahu....lebo mam isto kg hore ☹ schudla som a tesi ma to...ale este chcem dat dole minimalne -5 kg to musim dat dole.... len potrebujem kusok oporu a pismenkovat si a podporovat sa....pridavat si chutne receptiky....
kočky mam krizu, chcem nieco sladke 😀

Ahojte kocky, aj ja sa dnes pofotim....akym sposobom chudnete?