icon

Oplatí sa po práci návšteva fitka?

21. nov 2023

oplati sa mi chodit do fitka po praci? Cely den v praci sedim, penazi moc nemam ale na to fitko by sa naslo, oplati sa mi to alebo staci aj doma cvicit?(nemam cinky ani nic podobne)

Strana
z2
daniela2202
21. nov 2023

A oplatí sa vôbec chodiť do práce? 😁😂😁😂

autor
22. nov 2023

@mandzula a topotom staci v tom fitku ukazat aplikaciu alebo ako to potom funguje?

mandzula
22. nov 2023

@autor v aplikacii UpBalansea si vyhladas fitko, ma QR kod, ten ukazes a oni si ho nasnimaju.

ibrunova
22. nov 2023

@mandzula čiže mesačne za 18€ využívam to, čo mám v okolí- podľa zoznamu bez obmedzenia?
Tento benefit máme od zamestnávateľa za 38€ mesačne, riadne výhodne 😂

mandzula
22. nov 2023

@ibrunova je to za 19,80 €, plati to na 8 vstupov na kalendarny mesiac (este 2 mesiace dozadu bol pocet vstupov neobmedzeny - to bola ina parada) a musis si najst v okoli fitka, ktore to akceptuju - moje je bez doplatku, ine mozu mat doplatok. Ja to mam vyriesene tak, ze 2x tyzdenne vyuzivam UpBalansea vstupy a v sobotu mam zensky vstup za 1€, takze si takto vykryjem cely mesiac.🙂 A este drobny detail - je to obmedzene na 1 vstup na den, ale to ma netrapi, kedze 2-fazove treningy mam uz za sebou.

ibrunova
22. nov 2023

@mandzula pozerám, že je tam presne fitko, kam chodím semtam cvičiť,

mandzula
22. nov 2023

@ibrunova super, ked sem-tam, tak si vystacis aj s tymi 8 vstupmi.🙂

ibrunova
22. nov 2023

@mandzula a to mám potom vstupy zadarmo, či niečo niekde možno aj doplácam?

mandzula
22. nov 2023

@ibrunova pri kazdej prevadzke mas uvedene, ci je s doplatkom alebo bez. Napriklad masaze su s doplatkom, 2 fitka, co som zatial vyskusala, su bez, len otrcim QR kod, nasnimaju a idem.

ibrunova
22. nov 2023

@mandzula aha, ďakujem pekne, idem popozerať.

Strana
z2