P90x, Insanity, Beachbody - cvičebný program na chudnutie
Kočky nenašla som tu nič podobne ohladne tychto cvicebnych programov , poznate ich ? skusali ste cvicit ? v zahranici su velmi popularne a ohromne vysledky dosiahli s tymito cviceniami , ja som minuly rok schudla upravou stravy a sem tam aj cvicenim vyse 30kg, tento rok by som chcela zacat formovanie pomocou tychto cvicebnych programov, ak si pozriete na youtube vysledky myslim ze vas to hned nakopne, dufam ze sa tu pozbierame a budeme sa podporovat 🙂
@moischaaa jem 5x denne stravujem sa podla veseleho je sice pravda ze obcas porusim ale tak snad par ovsenych keksov alebo 6 lentiliek denne by mi nemalo uskodit ci?
jem vela vela zeleniny mozno aj tamje problem znizila som si porcie zeleninky dnes som si poctivo navazila 1,2kg 😀 a uvidim rano ci to nie je este v tom..makam uz aj cez vikendy aspon na 1 hodu korcule ci beh🙂
pijem vela ja dam aj cez 3litre denne😉
@lucka127 ahoj, skus 90 dnovu dietu, vaha sa pohne, u mna sa hned pohla. Ale trosku mi tam vadi, ze sa tam je len 3x akoze, ked si hladna mozes ovocie, ale mne velmi chybaju ranajky. Ja mam cez 10. den teraz, drzim ju len kratko, tiez porusujem, dnes som si dala ranajky, lebo ja inac neviem fungovat. Je to forma delenej stravy, urcite si o tom citala. Keby som dodrziavala do bodky, urcite uz mam zo 3kg menej. Zatial mam dole nieco cez 2kg za tyzden.
Skoda, ze nemam tolko casu na cvicenie a nie vzdy nam funguje youtube, neviem preco, ale ked naskoci necham bokom robotu a cvicim.
Ale ty makas na sebe na 1-ničku.
53 den a vysledky su perfektne 🙂)) urcite pokracujem dalej.najviac sa osvedcuje strava vlocky,banany, kur.maso,ryza a zemiaky samozrejme vo vode.potom ryby niake tvarohy.a samozrejme niaky ten protein ja mam momentalne drink s bielkovinami a vlakninou skvela chut.robim si zneho aj zmrzlinu.a ak mate chut vyskusajte rozmixovat 1banan 1vajco a skorica je to 1 porcia a bude stoho 5doliek 🙂
Nic vzlom baby ale aka je to dieta bez ranajok.to len hladate na nete moznost ako schudnut a vyberete si prve co najdete?robila som jedalnicky zenam 3roky ale nikdy nechybali ranajky.ked som mala 15 mala som skoro 90 kil.koli prisnej diete od lekarky pred operaciou som schudla ana 65 po roku bolo skoro vsetko spat.to sa vrati!!!teraz mam 63 mam vysku 172 cm.citim sa super ale viete preco?lebo posilovna sa mi stala konickom,cvicenie mi dodava silu a energiu.jedlo si vychutnavam a jem aj 6krat za den.peciem si take zdrave dobroty ze si odomna ludia pytaju recepty lebo vedia ze znich sa nepribera.samozrejme ide vsade o mnozstvo.zapametajte si kym nezacnete normalne jest nikdy to dolu nepojde.a to ze nemam cas su len vyhovorky.ak ma zena cas na 2-3 kavy denne ma cas sa aj najest.takze este raz treba jest aj cvicit.
@sonia1501 zlatik nechcem diety to je vsetko jojo efekt a dokazenie zdravia to nie radcsej nech to ide pomalsie ale nechcem mat take problemy ako som mala po Selenke ked som schudla 20kg..2 roky som sa nemohla vyzdraviet rozbila som si imunitu urcite aj rychlym poklesom dlaa som tych 20 dole za necele 3 mesiace.. 😅 bola som pekna vysportovana ale stale chora hrozili mi infuzie tyzdenne v nemocnici aby mi nastartovali imunitny system ale vdaka Bohu nakoniec som to nepotrebovala🙂modlitby boli vyslysane.. 😉 pridala som viac zeleniny vazim si na den 1,2 kg a uvidime rano uz bolo o par gramov menej tak uvidim..
@kloood takze vysledky uz viditelne? 🙂 Ja coskoro koncim 4ty tyzden, na vahe nic a ani na tele zatial akosi nevidno ☹ viem ze to chce cas len by bolo dobre vidiet aj vysledky, najma na motivaciu. Stravu som moc nezmenila, snazim sa jest zdravo, viac si davam pozor na sladke (denne sladkosti nejem a ak mam chut tak v malom mnozstve). Nepodelis sa s nejakymi zdravymi receptikmi? 😒
@lucka127 vazne? joj tak to mi je luto, ja tuto dietu tiez nedodrziavam do bodky, dari sa mi len par dni a potom par dni mam volnejsie, tiez sa snazim viac zeleniny a ovocia a vela pit, hlavne cvicit by bodlo, lebo to telo potrebuje spevnit a to zufalo. Nechcem takto vyzerat dozivotne, chcem s5 svoju postavu, na ktoru som bola zvyknuta, toto telo sa mi vobec nepaci... :o(
@sonia1501 vidis a prave to je hacik vsetkych diet ze su tazkom zajedno dodrzatelne za druhe mordujeme svoje tela a len si tym este viac spomalime metabolizmus ono schudnes ale akonahle zacnes jest trosku viac alebo normalne tak to ams nazad + so schudnutym telo si vsetko apamta..
skus kuk
http://www.chudnutie-ako.sk/jedalnicek-na-chudn...
je tam velmi vela dobrych rad sleduje jednu kocku coi dodrziava dala za dva mesiace dole 10kg mne sa zdarilo 4 za mesiac a teraz mi vaha stoji..ale je pravda ze jem tej zeleninky menej musim nabehnut na stary °1,2kg system vtedy bola vaha kazdym dnom mensia..😉a u mna problem sladke aspon trochu vzdy musim mat asi aj tym sa spomalujem 😕 😅 ale ked som jedla cez kilo zeleninny denne si pamatam ze an sladke som vobec nemala chut
@lucka127 s dietami som uz prestala, treba si dat co si telo ziada ale s mierou 😉 urcite sa da schudnut aj pri beznom stravovani, s mensimi porciami a viac zeleniny a ovocia. Ked som bola mladsia tak som poskusala hocijake diety, teraz uz na to akosi nemam pevnu volu, radsej si dam z normalneho jedla ale menej 🙂
@annabel4 ahoj 🙂 ano vysledky su viditelne vlastne som prave dnes docvicila 8tyzden.kondicka super.no poviem to tak ze zatial mam dole okolo 3 kil avsak treba povedat ze pomale chudnutie je vzdy to najucinnejsie.prvy mesiac som nemala ziadne vysledky iba kondicne.uz sa stravujem zdravo par rokov ale ak chces vidiet vysledky bohuzial ti nestaci.je to narocne lebo 80%tvori strava.po 4tyzdnoch som zacala teda drsnejsie tak ako mam vela sa radim strenermi a za tyzden si chcem dat napisat kompletnu stravu.takze urcite nekoncin ale pojdem dotoho este viac.mam aj foto ak sa mi podari dam ho sem.par rad?no niesom odbornik najlepsue by bolo investivat par eur a nehat si urobit vlastny jedalnicek.zalezi totiz to od veku,vahy,pohybu aj okrem cvicenia.a najvacsie je asi psychika.ak nemas podporu a stale si hiviris ze to nejde tak to ani nepojde ver mi.raz som jednej mojej zakaznicke pomohla schudnut 8kil len preto ze som jej zacala robit terapeutku 🙂 doma podporu nemala.kazdopadne by vstrave nemalo chybat nic aj sacharidy aj bielkoviny aj zelenina ovocie,tuky.vsetko vspravnom mnozstve.no a najdolezitejsie je to co papame pred a po cviceni.ak je niekto na fb chodte na stranku fitness recepty a tam je vela inspiracie aj na sladke.mna to velmi bavi takze som si na fb vytvirila album znazvom zdrave dobroty a inspirujem aj moje kamosky
Ti je 8tyzdnov no len 4 tyzdne spravneho stravovania.u idem na plno 🙂
@kloood no super!!! Diky za foto, krasne vysledky. Ja mam postavu asi ako ty na prvej fotke, trosku asi viac bruska ale v spodnej casti, vrchna cast je vcelku pevna, vahu v priemere 62kg a 164cm tak hadam o dalsich 5 tyzdnov budem vidiet aj ja zmeny. Buduci tyzden zacinam "recovery wk" asi teda budem prisnejsia na tu stravu 😉
Dakujem baby ja dufam ze sem dam do leta fotku ktorej sama nebudem verit.treba si navzajom drzat palce.ano strava je najdolezitejsia.ale hlavne treba mat zo seba dobry pocit.najviac sa mi inak osvedcuje vecer uz len 100gr.kura navode uvarim si stym aj sladku mrkvu a uvarin si ktomu 50 gr.ryze.alebo velmi dobre dat si hocijaku polievocku,nezahustenu a bez slizikov uz vecer 🙂

@lucka127 neboj to sa pohne dole , vaha nieje dolezita ale cm , ja som ani nevazila denne lebo my slahlo , len raz za tyzden niekedy raz za mesiac , neboj to sa pohne uvidis len netreba polavit 😵 drzim palce 😉 a neviem ako casto jedavas ale urcite netreba vynechavat jedlo