icon

P90x, Insanity, Beachbody - cvičebný program na chudnutie

moischaaa
20. jan 2013

Kočky nenašla som tu nič podobne ohladne tychto cvicebnych programov , poznate ich ? skusali ste cvicit ? v zahranici su velmi popularne a ohromne vysledky dosiahli s tymito cviceniami , ja som minuly rok schudla upravou stravy a sem tam aj cvicenim vyse 30kg, tento rok by som chcela zacat formovanie pomocou tychto cvicebnych programov, ak si pozriete na youtube vysledky myslim ze vas to hned nakopne, dufam ze sa tu pozbierame a budeme sa podporovat 🙂

annabel4
18. mar 2013

@kloood drzim palce aby si do leta mala take vysledky po akych tuzis 😉 ja sa asi budem musiet kontrolovat viac v strave a trosku pomenit zopar veci. Bola by som rada keby som aj ja mala taketo viditelne vysledky po 7 tyzdnoch, este mam 5 pred sebou takze nic nie je stratene 🙂

kloood
19. mar 2013

Dakujem.samozrejme ze nic nieje stratene.a ked budes jest casto a budes si vediet urobit dobroty stane sa ti to mozno konickom ako mne.

iconka
11. apr 2013

Ahojte, ako sa vam dari s insanity? Ja som zacala od pondelka, takze este neposudim, ale bavi ma to. Tak ma zaujimaju aj vase vysledky. 🙂

sisa.b
11. apr 2013

Aj ja som začala od pondelka, akoby sme sa dohodli 😀 A dnes svalovica v lýtkach 😝

iconka
11. apr 2013

@sisa.b ja vobec, cvicim uz od zaciatku roka, ale doteraz nie insanity, tak uz som asi vytrenovana 🙂

sisa.b
11. apr 2013

@iconka Ja som dala len Jill - 30 DS a hneď za tým RI 30. K tomu som pridávala orbitrek, alebo killer ABS, alebo 6W6P... ale určite nie toľko, čo ty, tak asi preto cítim 😝

iconka
13. apr 2013

Nejako je tu ticho o tychto cviceniach, co to nikto necvici? Ja som dnes skoncila prvy tyzden insanity, zajtra mam den volno 😀

sisa.b
13. apr 2013

Mňa ešte len čaká posledné cviko za tento týždeň a zajtra voľno. Konečne sa mi podarilo včera rozcvičiť svalovicu, tak hádam už bude dobre 😀 Tak idem na to! 😎

kika1892
14. apr 2013

babyaky mate jedalnicek ? je k tomu nejaka specialna strava kombinovania s cvikmi p90x ?

sisa.b
15. apr 2013

@iconka tak ako po prvom týždni? Vidíš nejaké výsledky? Ja ani neviem povedať, len že už lepšie vládzem s dychom 😀 Ale dnes sa mi tááák nechcelo!

@kika1892 žiadne cvičenie nepomôže, ak neupravíš stravu 🙂 Ja nič také extra špeciálne - snažím sa jesť 5x denne a veľa piť. Samozrejme vyvážená zdravá strava, poobede už menej sacharidov, cvičím večer a po cvičení už len pol cottage a misa zeleninového šalátu - to je tak 3-5 hodín pred odchodom do postele.

iconka
16. apr 2013

@sisa.b fuha, ani neviem, ja sa meram a vazim vzdy 1.ho v mesiaci, takze ti ani neviem povedat, ale urcite som napr.vcera vladala to cvicenie lepsie ako minuly tyzden. Uvidime tak mesiaci. 😉

zuzu8655
18. apr 2013

@lucka127 ahoj, mozes ma pls pridat do sukromky?

keira
18. apr 2013

@faffas ahoj, a podla coho ides> si si nieco stiahla, alebo je to aj webka?

lucka127
18. apr 2013

@zuzu8655 si tam😉

zuzu8655
18. apr 2013

ok, dakujem
@lucka127

kavoros
18. apr 2013

Ahojte baby, akékoľvek otázky ohľadom Insanity rád zodpoviem na www.skfitkari.sk/insanity. Tak isto máme aj skupinové tréningy ;)

iconka
19. apr 2013

Aj ja by som sa asi pridala do sukromky, ked uz to cvicim. Dnes mam odcviceny 12.ty den 🙂

sisa.b
20. apr 2013

Ja som včera vynechala - akože predskúškový deň a dnes bolesti hrdla, zrejme angína, tak asi nateraz končím ☹

iconka
20. apr 2013

Ja mam za sebou 2tyzdne 🙂

cmulinko
20. apr 2013

moj manzel cvici insanity uz 7 tyzden.zatial ma dole 10kg....ale tak spoteneho cloveka som este nevidela nikdy.kazdy den po nom utieram podlahu a saty ma na kompletku mokre.

nattaly8
23. apr 2013

ahojte kocky 🙂 zacala som cvicit insanity, po dvojmesacnom cviceni Jillian, Boba a Zuzky LIght. Nieco je na stiahnito.sk. Potrebujem ale cely program. Kde ste stahovali, resp. kde ste ho zohnali? Vdaka

ververka
25. apr 2013

@nataly8 vyskusaj uloz.to alebo torrenty na thepiratebay.se

ververka
25. apr 2013

Chcela by som tiez zacat s Insanity. Ale vidim ze je tam kopec cvikov kde su rozne skoky, poskoky a podobne. Ak cvicite v byte, nemate problem so susedmi pod vami?

iconka
25. apr 2013

@ververka ja som na prizemi, takze pohoda, ale zase, ked nebudes cvicit v noci, tak co ti uz len povedia a netrva to tri hodiny, to preziju 🙂

ververka
26. apr 2013

@iconka, no poviem ti pekna sila. netrufam si na to kym nezhodim kila co mam navyse a nevybudujem si dostatok svalov. je to brutalna makacka a zaberak aj na klby. asi na zaciatok skusim daco ine, ako jillian michaels alebo podobne cvicenia v kombinacii s behanim. Ale baby co to praktizujete, mate moj obdiv 🙂

iconka
26. apr 2013

@ververka neboj, dostanes sa k tomu, ja cvicim od zaciatku roku, tiez som mala 15kg nadvahu a kondicku pod bodom mrazu. 3mesiace som si zlepsovala kondicku s Jill a Bobom a teraz toto a beh, dnes idem po par rokoch skusit kusok na biku. Chce to len pravidelny trening a kondicka pride rychlo, ani sa nenazdas. 😉

ververka
26. apr 2013

@iconka to je paradicka, ja planujem tiez tak nejak. Zacnem s Jill a potom uvidime. Ale ako som pisala, davam aj tie 8 minutovky brucho, zadok, nohy, ruky a tiez tak hodinovy beh 4x do tyzdna a 2x do tyzdna aerobik ktory mam predplateny do leta. Potom rozmyslam ze by som sla skusit jogu.

iconka
26. apr 2013

19.ty den insanity odcviceny 🙂

sisa.b
26. apr 2013

Tak ja som to nateraz zabalila. Som uprostred skúškového brutálne permanentne nevyspatá, akosi bez sily a energie, tak vôbec nevládzem. Dnes som dala aspoň orbitrek, občas vybehnem, ale nejdem to siliť. Po štátniciach som tu späť 😎

nattaly8
26. apr 2013

@iconka ahoj, citam ta uz dlhsie, ako cvicis 😉 ja v podstate taktiez, len moc nepisem. Chcem sa ta spytat, odkial mas kompletne insanity?