P90x, Insanity, Beachbody - cvičebný program na chudnutie
Kočky nenašla som tu nič podobne ohladne tychto cvicebnych programov , poznate ich ? skusali ste cvicit ? v zahranici su velmi popularne a ohromne vysledky dosiahli s tymito cviceniami , ja som minuly rok schudla upravou stravy a sem tam aj cvicenim vyse 30kg, tento rok by som chcela zacat formovanie pomocou tychto cvicebnych programov, ak si pozriete na youtube vysledky myslim ze vas to hned nakopne, dufam ze sa tu pozbierame a budeme sa podporovat 🙂
Taak a mam za sebou 3 tyzdne insanity 😀
Zajtra uz budem mat odcviceny piaty tyzden 😉
@ebenka ooo, dakujem 🙂 to si asi videla v teme Jill. Ano, snazim sa vyrysovat kolko to pojde. Velmi ma to bavi. Zuzku som este neskusala, dokonca som si ani len nepozrela jej video, aj ked o nej citam vsade, som si povedala, ze pokial nedocvicim insanity, tak sa na nove ani pozerat nebudem, uz teraz toho cvicim az-az. Inac kickbox od Jill je asi jedine co som od nej necvicila, niekedy to napravim 🙂 Tak drzim palce.
@iconka vies ze som rozmyslala ake "i-y" sa pise v slove rysovat? ale povedala som si, ze asi makke a nie ☹ 🙂 ja som zase na isanity iba nakukla, precitala som si ze trpia kolena a skoncila som. radsej taketo kratke bodyrock atd budem pomimo cvicit. skus kickbox. je to uzasne. buplne som sa poblaznila do toho. pre teba to bude velmi prijemne osviezenie a ozivenie 🙂
@ebenka http://slovnik.azet.sk/pravopis/?q=rysovanie si ma zmiatla normalne, ale tvrde, dobre to mam 😀
ono o insanity sa pise kadeco, ja som si povedala, ze to skusim, ak by mi to sposobovalo nejaku bolest, tak s tym seknem, ale da sa. Najlepsie skusit si to na sebe. A zase ani ja nie som taka dobra, neidealizuj si ma 😉
babky je vobec rozdiel medzi p90x a insanity? pozerala som si zatial len zbezne na youtube a rozdiel nevidim. Dnes chcem zacat tak kym mi odpoviete dam si daco z p90x.
Ide mi o to aby som cvicila lahsie cviky, mam pokazene kolena a tak celkovo chcel light nie odpadnut hned
@iconka Ahojky, J a som dnes s Insanity začal. Dala som fit test no a akože katastrofa,ale kedysi som cvičila a je to len o spätnom naštartovaní sa a verím, že to dám, na váhe treba dať dole dáke 4 kg ale fizičku treba spraviť a mľandravosť odstrániť ... I keď bude to makačka. Cvičiš podľa toho lánu, ž e 6 dní a 7 volný? Ď.
ahojte, kde si stiahnem cvicebny program insanity? z ulozto mi to nefunguje.. ja cvicim p90x, ale chcela by som vyskusat aj to druhe..
Baby chcela by som sa vas spytat ci neviete kde sa da stiahnut P90X 🙂 strašne moc by som to chcela zacat cvicit lebo co som videla tie zmeny ludi tek že wow :D
Ahojte, ShaunT ma novy cvicebny program, vola sa to Focus T25, zacal to uz niekto cvicit? Je to len 25minut denne, to by slo 🙂
Ja som dnes dala druhý piatok - teda dvojitý Focus 🙂 Cvičí ten program ešte niekto?
@lalonka tak ja cvicim uz 4.tyzden Focus T25, je to celkom fajn, ale ak si mala problem s kolenami, neviem, ci Ta nebudu boliet, lebo je to viac menej vsetko na nohach cvicene - poskakovanie. Aj ja som mala bolave kolena v minulosti, ale teraz ako cvicim T25, tak ma niekedy pobolievaju, ale zatial to nie je hrozne.
Cvicenie je to zaujimave, no pre mna zacina byt uz pomaly aj nudne, ale kondicne som sa zlepsila, uz cviky zvladam ovela lepsie ako na zaciatku. Uz sa tesim na druhu fazu. Zatial som schudla asi len kilo, ale centimetre ubudaju a telo je pevnejsie.
ja som cvicila casto aj dve videa insanity do dna,,velmi som zatazovala klby,,lebo tam je to teda o skakani 😀 ale mala som pauzu a teda myslim,,ze toto bude pre mna akurat teraz,,,,viem ze je to o skakani,ved to ma na tom bavi,,ze clovek si zamaka a nezaspi pri tom,,,uz som chcela aj tu slavnu jill ako baby chvlia,,ale ja raz nemozem sa na nu divat akosi 😕 zato Shaun je 😎 a ides podla rozvrhu?ci striedas ako pride?stravu mas specialnu ci tiez ako pride? ;) ano hlavne ze telo sa fomuje a pevnie,,,vaha je druhorada.
.
Ja som zacala cvicit jillian, ale tiez sa mi to nejako nepozdavalo cvicit 10 dni to iste, tak som objavila Focus a je to lepsie.. aj ked uz 4.tyzden to tiez uz poznam pomaly naspamat, ale je to pre mna vacsia makacka ako jill. Idem podla rozvrhu, ja nerada vymyslam, takze mi to vyhovuje. Stravu som neupravovala, len som vylucila sladkosti a jem viac zeleniny v lete, neviem, ako to bude pokracovat v zime 🙂 Tak som zvedava, co to spravi za 10 tyzdnov.
Rozmyslam, ze po skoncenie Focusu prejdem na insanity, ale dve videa urcite nezvladnem 🙂

@nattaly8 ahoj, skoro vsetky cvicenia som si nasla na ulozto a co mi chyba si najdem niekde online a len pustim a cvicim, su volne dostupne na nete.