Piperine Forte na chudnutie - skúsenosti
co vrvite ?? nemate skusenosti ??? http://www.medicreporter.com/nadej-pre-obeznych
ludia co dvaali komenty mi na fb nevie najst neviem ci tomu verit alebo nie
buckova a kto hovori ze necvicim? a ja tu nepresviedcam len tu pisem svoje a moje skusenosti s piperine
ak to niekoho uraza tak sa ospravedlnujem mojim cielom to nie je
@majoh súhlasím s evittam, tak potom prečo nepropaguješ práve to cvičenie a zdravé stravovanie? to si nejak zabudol napísať 😉 Tak potom sa Tvoje skúsenosti týkajú práve toho a to že si dávaš popri tom drahý a zbytočný piperín, to je už len tvoja ........
ako som už raz písala, možeš si takisto dávať namiesto tobolky piperínu aj trebárs lentilku, a bude to mať ten istý efekt, alebo Ty radšej veríš to mu čomu chceš, alebo tomu čo máš v náplni práce?
a to sa týka všetkých čo tu písali v podobnom duchu, nie si prvý (a možno aj si prvý len vždy s novým nickom 🙂 ), že vraj schudli z piperínu, až potom dodali, že samozrejme vraj aj cvičili a zdravo sa stravovali
co je moja.... ze uzivam piperine?a lentilku nechcem kedze je to zbytocny cukor ;)
a jednym dychom dodam ze neobhajujem piperine forte ani nic podobne, pisem ze mne to pomaha rychlejsie mi leti vaha dole, cvicim uz dlhsiu dobu ale odkedy som zacal uzivat piperine tak mi proste vaha lahsie a rychlejsie leti smerom dole o co mi teraz aj ide
@majoh 😀 😀 😀 😀 Ja už som tiež všeličo čítala..... 😀 To fakt chceš veriť tomu, že ak ho prestaneš brať (ale je úúúplne jedno či ho berieš alebo nie - placebo efekt vždy funguje-ale to už je len tvoj problém), prestaneš cvičiť, možno sa aj prestaneš obmedzovať v strave a nepriberieš lebo si brala nejaký piperine alebo hocičo iné "na chudnutie".....Ach jááááj......Nemám čo dodať.
@majoh Nie nebrala a ani nič podobné - všetko sú to len reklamné triky a svinstvá plne chémie. To je všetko. A okrem iného zbytočne vyhodené peniaze. A predstav si aj ja (a myslím, že to skoro každý) veľmi ľahko priberiem - veď je úplne jasné, že ak prestaneš cvičiť a začneš žrať tak priberieš. To akože čakáš, že nejaký prípravok tomu zabráni?! Dievča, to si fakt taká naivná, preboha koľko máš rokov?!
Ja napríklad momentálne už len udržiavam, čo som zhodila - nakoľko som spokojná - cvičím naďalej aj keď už nie tak intenzívne ako pri redukcii váhy, dám si niekedy aj týždeň, že necvičím (pri mojej malej sa "nacvičím" aj tak dosť) a stravu sa snažím obmedzovať "sprostosti" ale ak mám chuť tak si dám aj rezeň, aj pizzu, aj čokoládu.....A nepotrebujem k tomu žiadny piperine a ani nič podobné. Radšej si za tie peniaze kúp niečo iné.
@majoh no tá jedna lentilka, bol taký dobrý príklad, že by to malo ten istý efekt na chudnutie ako Tvoj piperín, a fakt by Ťa zasypala cukrom jedna denne 🙂
tak ale na druhej strane pár zrniečok čierneho korenia denne ťa zbaví kila tuku za týždeň 😀
tomu normány človek aj tak neuverí , možeš si tvrdiť čo chceš, ale na pár blbých sa stále nabalíte bohužiaľ
a sranda tvrdíš, že ho neobhajuješ, len všetko čo píšeš o tom je obhajovanie 🙂
a stále nechápem, prečo sa tu pýtaš ľudí, či ho skúsili, však nepotrebujem skúsiť blbosť na svojej koži aby som vedela, že je to blbosť. Múdry sa učí na cudzích chybách, hlúpy na svojich.
Keď už chceš skúsenosť, celkom mi stačilo čo tu napísali baby, čo sú tu dlho registrované, čiže sú tu nielen kvôli piperínu, ako Ty.
@majoh teraz nejde o to či je to plné chémie, alebo prírodné, tak to nie je až tak škodlivé ako chemické typu reductil, ale ani nepomôže chudnúť
tak ja Ti sem hodím ešte raz link, ktorý bol spomenutý na začiatku diskusie, ale predpokladám, že ťa to neuzaujíma, lebo sa Ti to nehodí:
http://www.nutraceutica.sk/sk/nutaceutika_vo_vy...
tak tam sa píše o piperíne v čom je vlastne prospešný, čiže zlepšuje vstrebávanie živín, a znižuje riziko vzniku črevnej rakoviny, takže nie je to zlé pre telo, len na chudnutie nie je určený 😀 takže je celkom nereálne , že si z neho schudla (schudol)
no prva vec ktera mi nesedi je to ze je to z cerneho pepre... cayenne pepper ma mnohem silnejsi ucinky a je to obyc. koreni za par kacek stejne jako kvalitni chilli papricky taky par kacek jen staci pridavat do jakehokoly jidla rozproudi se krev zacnete se potit.a tuky se smazi. rozhodne vam tyto 2 veci prokazi vetsi sluzbu nez naky spolknuti nefunkcni pilulky a jako skvely start dne voda s citronem MUJ TIP: pokud potrebujete rychle zhubnout na nejakou akci tak me se osvecila citronova dieta ta spociva v tom ze se pripravy napoj z vody javoroveho sirupu cayenne pepr a cerstve vymackame citronove stavy nic nejist ani nic jineho nepit jen tento drink 5 krak dene a spousta ciste vody ja sem mela za 4 dny 7kg dole ovsem Pozor tato drasticka dieta neni pro kazdeho a samozrejme JOJO efekt ZARUCEN je to jen nouzove a kratkodobe reseni problemu
daj mamine prečítať aspoň túto diskusiu @ali223, nech sa zamyslí, či má zmysel vychadzovať na to peniaze, chvália ho tu len novoregistrovaní predajcovia pod rôznymi nickmy, tí čo ho naozaj skúsili už vedia, že na čo je dobrý 🙂 , akurát na to, aby zarábali na ňom tí čo ho predávajú 😀
neprejedám sa, aj pohybu mám dosť i napriek tomu že nešportujem, ale ľúbim rezeň a tortu, reku kúpim piperine keď tak pomáha a dám aj duplu a čuduj sa svete " nič ", ani placebo efekt a tak som sa snažila, vlastne predsa niečo, stolica super, každé ráno bez problémov, ale na to mi odteraz postačí lacnejší prípravok z lekárne
Ľudia, ja som im po prečítaní recenzií písala, nech mi nič neposielajú a dokonca mali tú drzosť, že mi poslali mail, že za tri dni ododneška mi príde balík. Neznášam také spoločnosti, ktoré klamú a zavádzajú ľudí. Aj keď balík príde, neprevezmem ho a poviem, že je to omyl. Na stránke sa tiež objednávka nedá zrušiť, to je tiež podozrivé nie???? Na každej stránke, aj keď sa zaregistrujete je možnosť výmazu košíka, tu ak sa zaregistrujete hneď Vám idú doručovať balíky. NO TAKÉ LOŤOŤO im ja budem platiť a za takého NICKY. Nech si pošlú kuriéra, ale ja balík odmietam prevziať.
Ja som bola blbá, vypísala som objednávku ale nedala som to objednať resp. nejako uzavrieť objednávku a o 5 dní mi príde zrazu sms že mi ju už poslali. Viete ako to sviatky, tak som nesledovala ani mail a tak to dopadlo.... no som zvedavá či vážne to bude uplná somarina ale tak už ked to zaplatím a budem užívať tak asi aj popri tom niečo pre sebe urobím. (myslím trochu viac pohybu a pod. ) a potom vám dám vedieť že čo a ako :D 37 ečka tak dufam že nie uplná veď viete čo :D :D
@veronikastela no ja by som ani náhodou neprebrala objednávku od takých povodníkov na Tvojom mieste...... tých 37,- by si určite vedela minúť aj rozumnejšie na seba 🙂
a čo nám vlastne dáš vedieť či si to prebrala alebo či si nedajbože neskôr schudla z piperínu?
Ja napríklad ani neviem, aké majú obchodné podmienky a či pri odmietnutí nebudem platiť penále. Takže asi tak.
@nena1987 tak to je dobrý dôvod na zaplatenie, najmä, ked si si nič neobjednala ako píšeš Ty aj novoregistrovaná veronika, a kedže si už zaplatila, tak to nevyhodíš ale budeš jesť..... 😖
pri serióznej firme s normálnym tovarom to nie je problém zistiť aké sú podmienky, ale táto firma má od serióznosti riadne ďaleko...ale hlavne, že majú peniaze na reklamu
napíš im, že nepreberieš a basta a uvidíš, či sa Ti začnú vyhrážať
@buckovak tak už mi to dnes prišlo, uvidím čo s tým... Vyskúšam to a ak mi to bude robiť zle samozrejme že v tom nebudem pokračovať a ta stránka z ktorej som to objednavala tak nebola len taká reklama . No som asi dosť blbá do takýchto vecí ale mala aj obchodné podmienky ma vrátenie no nechce sa mi s tým drbkať :D a ak čistou náhodou nejako prospešne zaberú tie kapsule tak to dám vedieť :D mnoho krát son so chcela niečo pobobné objednať no tie stranky boli čistý výmysel. Ja viem že pravdepodobne aj toto, no tá cena nebola až taká hrozná. 🙂
Keď to nechcem tak kludne môžem to nechať na pošte?
Ja som to nechala na pošte. A povedala som, že zásielku nepreberám. Ja som to objednala, avšak až potom som našla tieto reakcie. Škoda, že som reakcie nenašla predtým. Každopádne som to nechcala tak, vraj majú nejakých 8€ za neprevzatie, ani to som im nedala. Nech sa zadrhnú.
@veronikastela ako reklamu som myslela to, že mi všade vyskakuje reklama, že schudneš z brucha za mesiac 14kg 😀 a ked na to ťuknem tam sa mi objaví stránka na "zázračný prípravok" piperine a podobné, a tam tie bludy už nekomentujem, bolo tu toho spomenuté pár krát dosť.
No a to, že čisto náhodne zaberú 🙂 , na to môžeš zabudnúť, je to len dobrý biznis pre nich. Pozri si http://www.nutraceutica.sk/sk/nutaceutika_vo_vy... , tam je písané na čo je piperín, a nie je to chudnutie 🙂 (kedže to nie je len stránka reklamujúca piperine, ale rozpísané aj iné nutraceutiká, je to o dosť vierohodnejšie)
A ked budeš mať tú zmenu ako sa chystáš (ako pohyb a pod.) tak samozrejme, že budú pozitívne zmeny, ale nie z piperinu 🙂
A asi sa im zhoršil biznis ked znížili cenu na 37,-, predtým tu spomínali 60-70,- eur. Ja ľutujem aj menšiu čiastku, ktorá bola vyhodená takto do luftu. Tak zas si troška zarobili, ked si to zaplatila napriek tomu že si to nechcela.

@majoh presne tak ešte aj keby to boli Tvoje fotky, tak takú blbosť , že je to z piperínu Ti nik (normálny) aj tak nezhltne,
darmo tu hysterizovala nejaká scarlet a predtým to pretláčala nejaká petra, tú druhú menovanú blokol aj admin, lebo videl, že sa prihlasovala pod rôznymi 3 nickmi, a "všetky 3" to tiež chválili, len sa do toho nejak zamotali.... a teraz sa tu objavíš Ty, vždy niekto nový
Ty tiež nemáš nič lepšie na starosti ako nás presvedčať už mesiac, že chudneš z piperínu? Keď si chlap tak radšej si mohol ten mesiac stráviť cvičením, len športovo založený chlap je príťažlivý, a nie chudnúci z čierneho korenia, z toho sa Ti nespraví žiadna svalová hmota