icon

Piperine Forte na chudnutie - skúsenosti

nikushka2521
18. feb 2015

co vrvite ?? nemate skusenosti ??? http://www.medicreporter.com/nadej-pre-obeznych
ludia co dvaali komenty mi na fb nevie najst neviem ci tomu verit alebo nie

teletabi
8. jún 2016

Ahojte ja som objednala tie tabletky a strasne sklamana som stoho 2 tizdne som to brala dietu som drzala a pribrala som 3kg budem mat svadbu a teraz neviem ako sa vopcham do mojich siat som sklamana . go.zdravimkuspehu.sk Lukas Juricek Ja som tu objednala. NEODPORUCAM!!!!!!!!!

evittam
8. jún 2016

@teletabi Zase jedna čo naletela - prepáč. Keby si nedržala diétu a nepchala sa tabletkami, ale upravila stravu a začala cvičiť tak minimálne nepriberieš..... 😉

teletabi
8. jún 2016

@evittam uz som prisla na to ze tabletky su nanic ano treba sa skrotit ked ide o jedlo a cvicit O 2tizdne bude svadba dufam ze sa mi podari zbavit sa aspon 3kg.

evittam
9. jún 2016

@teletabi No držím ti prsty aj keď 3kg za 2 týždne je dosť ale zase neviem z akej váhy ideš..... 😉

teletabi
9. jún 2016

@evittam 70kg no urobim preto vsetko ale tabletky uz nebudem zrat 🙂

dadanedockava
21. jún 2016

@marsia_b aj ste to nejako riesili ?

marsia_b
22. jún 2016

@dadanedockava ..uz som sa nato vykaslala...poucila som sa ze nikdy nic nekupim a zacala som sa stravovat zdravo...je to ucinnejsie ako odrby na nete a lieky co maju vzdy ale vzdy vedlajsi ucinok a na chudnutie nezaberaju...

zuzaneckanr
24. jún 2016

zaujimave, ze mne aj dost inym zenam ako citam na internete piperine forte pomohlo...

evittam
24. jún 2016

@zuzaneckanr Konkrétne?

buckovak
24. jún 2016

@zuzaneckanr a to si kde čítala, že pomohlo, na ich predajnej stránke? 🙂 zaujímavé, že ja som zas nikoho , kto by tomu nerobil len reklamu nenašla, no daj link

marienka1811
30. jún 2016

@jarino_sc nemozem s Vami suhlasit, kamaratka brala tabletky zelenej kavy a pomohli jej bez cvicenia bez zmeny stravovania schudla 15 kg do 9 mesiacov...nie tehotna nebola...ja osobne som skusila tabletky piperine forte z oficialnej stranky bez upravy stravy a bez nejakej extra námahy som chudla 1 kg na tyzden, neviem ako ostatnym, mne to pomohlo, tiez som si vravela ze to fungovat nebude ale riskla som to a zy mesiac som mala 4,5 kg dole kedze mesiac nema presne 4 tydne....islo to pekne pomalicky dole, neboli to tie kila ktore slubovali ale pomahalo to, a myslim ze covek ktory velmi chce schudnut a uz nevie ako, alebo sa musi prispsobit situacii tak aj taka alternativa je celkom dobra.... momentalne ich neberiem, ale na vahe stojim, nejde o jojo efekt nastastie, len ma zlosti ze aj ked cvicim podla moznosti tak si stojim na vahe...
zhrnutie: zelena kava funguje, 100% prirodny pripravok, nemusite kupovat tabletky, kupte si 20 dkg sypanej nemletej kavy a skuste to....
a mozem za seba povedat ze funguje aj piperine, mozno som z tych stastnejsich ale mne to pomohlo ;)

marienka1811
30. jún 2016

@buckovak mne pomohol piperine forte 🙂 tiez som pochybovala o tom, mala som to objednane a dokonca som chcela aj stornovat objednavku ale kedze som to mala uz aj zaplatene tak sa to dalo uz len vratit po tom ako som ich prevzala....lenze som si povedala, uz ked ich mam doma a vratenie penazi bude trvat mesiac, a este pokial to tam dojde, tiez to potrva ma 3 dni ale nechcela som cakat a mohla som narabat len s tou ciastkou cosom dala na piperine forte, tak som to skusila a cakala, no na moje pocudovanie mi to fakt pomohlo... kazdy tyzden slo dole kilo alebo nieco kolo 1 kila, ako som tomu neverila tak som sa presvedcila ze to pomaha...nie sice v takom mnozstve ako pisali 7-15 kg alebo ako to pisu, ale ak zena chce velmi schudnut tak aj tych 4,5 schudnutych kil s pouzivanim piperinu bolo to co ma urobilo aj staastnou...a znovu premyslam nad tym ze si ho objednam lebo inak to asi zatial nedam

evittam
30. jún 2016

@marienka1811 A zas a znovu novo registrovaný nick.....Určite si brala len Piperine Forte, jedla si všetko to čo doteraz (podotýkam ak si už mala upravenú stravu tak sa to neráta - alebo ak si vegetarián, neješ mastné, vyprážané a podobne....), necvičíš, ješ čo ti príde pod ruku - slané, sladké všetko a len a len PF ti pomohol schudnúť. 😀 😀 😀 Veľmi zlá reklama - aspoň určite pre tých čo majú dosť rozumu a sú priemerne inteligentní....A len tak zo zvedavosti - to ideš jesť ten PF do konca života - lebo ako píšeš tak len on ti pomohol schudnúť a udržať váhu čiže nič iné ti podľa toho nezostáva....Lebo "kamoš jojo efekt" je za dverami. Ale veľa šťastia aj tebe.... 😉
A je normálne, že bez nejak extra námahy a úpravy stravy ide pol-kilo/týždenne dole a to sa nemusíš ani pchať nejakou chémiou typu PF. A prosím neobťažuj sa sem písať, že PF je len a len na prírodnej báze - lebo to klameš len sama seba a ešte tých pár nejakých ľudí čo to berú....

buckovak
30. jún 2016

@marienka1811 nehnevaj sa neverím 🙂
nová registrácia, len kvôli piperínu zas, a znavyše prečo píšeš práve mne, keď tu viacerí písali, že je to šmejd?
zaujímavé práve vtedy sa zaregistruješ, keď som na diskusii "Nedarí sa mi zbaviť nadbytočných kilogramov" pred hodinou napísala, že tu nie je nikto, kto by schudol z piperínu, a po pol roku ticha (skoro nič sa nepísalo), sa zrazu zas nájde človek u ktorého to náhodou fakt fungovalo 😀
no fakt ma pobavila tá časť, že sa to nedalo stornovať (to svedčí o serióznej firme) , a lebo si mohla narábať len s tou finančnou čiastkou, čo si za to zaplatila, takže sa Ti radšej nechcelo čakať kým by Ti ju vrátili po mesiaci a radšej si o ňu prišla celkom (no to by nevrátili ani po roku 😀 ), a keď to už bolo doma tak si to riskla a predsa začala jesť a čuduj sa svete zaberá to 😀
no máš dobrú fantáziu 🙂

dadanedockava
30. jún 2016

Ak si ich chces znova objednat napís mi , moja známa si to objednala a páli ju záha.. ale nevie sa tam dovolat ani na aku adresu to spat poslat urcite ti to s radostou predá @marienka1811

timea7
30. jún 2016

@dadanedockava verím, že s radosťou.....

timea7
30. jún 2016

@buckovak alebo sa prihlásia dve naraz a jedna druhej píše, ako jej to pomohlo, že by si ešte objednala a tá druhá je ochotná, preochotná....no psina.

buckovak
30. jún 2016

@dadanedockava pochybujem, že bude od Teba kupovať ani keby to bolo lacnejšie, nie to bolo cielom jej registrácie na MK... ak ho predsa kúpi daj nám potom vedieť 😀
a presne ako som písala nedá sa to vrátiť, keď podvodníci dostanú svoje peniaze, tak ich už naspäť nik neuvidí

@timea7 a s tým, že jedna kecá sama zo sebou pod rôznymi nickmi som sa tu už stretla v tejto diskusii na začiatku, kedže daná osôbka bola neskúsená, tak kým v jednej diskusii sa pýtala, že aké sú skúsenosti lebo rozmýšla, že si ho chce objednať a v druhej písala, že piperine berie dávno a je ako inak spokojná lebo chudne 😀 no ked sa jej spýtali či trpí schizofréniou tak sa radšej odmčala 😀

zuzaneckanr
1. júl 2016

vidis a tu si kludne mozte porovnat ip ze nie len ja pisem o pozitivnych ucinkoch piperine forte... myslim si ze najprv treba produkt vyskusat a potom mudrovat a pisat ci je nieco dobre a ci nie

evittam
1. júl 2016

@zuzaneckanr Prosím ťa, nikto tu nemudruje. Ale napísať takú kravinu, že si neupravila stravu, ani si necvičila a len si užívala PF a tým si schudla ti žiadny rozumný a inteligentný človek neuverí.

buckovak
1. júl 2016

@zuzaneckanr poviem Ti tajomstvo, aj ja píšem z rôznych IP 😀 dokonca mám aj kamošky a kolegyne, ktoré majú rôzne IP 🙂
a nie, nemusím produkt vyskúšať aby som mohla mudrovať, že je to odrb, nie som taká blbá aby som šmejd za drahé peniaze pchala do seba, ale niekto tu asi je a ani sa nehanbí za to...... a neuveríš, ale nebudem testovať ani thermacuts, ani forskolin a acai berry
už aj termín produkt svedčí o tom, že si firemníčka

timea7
1. júl 2016

@buckovak no vieš, chce to dobrú pamäť, ak niekto takto oblbuje 😀 😀 😀 😀 😀 Trápne, ale chápem, že sú tlačené, aby predali.

buckovak
1. júl 2016

@timea7 no nezávidím takú prácu, ja by som teda nedokázala vymyslieť také rozprávky 🙂 ale nemala by som na to ani žalúdok, tak ako známa nahovorila 74 ročného dedka nech si uzatvorí stavebné sporenie, keď mu tam vyvalila pod nos F-ká ani nevedel , kedy to podpísal 😀

marienka1811
2. júl 2016

@evittam ano som nova. nie len kvoli tomu aby som pisala o tom aky je uzasny piperine nienechcem ho brat do konca zivota, ak si myslis ze som tu len preto tak sorry si smiesna...je to stranka aj o inych veciach nie len PF ;) ja som pisala o svojej skusenosti, ktoru mi nikto nemoze zobrat, a bohuzial pre vas su moje skusenosti s tym to produktom pozitivne....a k mojmu jedalmicku...jem a jedla som uplne vsetko, jem mastne slane sladke vyprazane, nie raz som si upravila jedalnicek a snazila sa nieco dat dole pomocou cvicenia, lenze ked je clovek do 15 hod v skole zo skoly leti do prace na 15:45 a konci o 20:00 pokial som sa dostala domov tak to trvalo 30-45 min tak cas na cvicenie fat nebol, max cez vykend ale to sa zase nie vzdy dalo...nie niesom clovek ktory hlada vyhovorky namiesto toho aby siel cvicit...lenze myslim ze clovek potrebuje aj spat

marienka1811
2. júl 2016

@buckovak tam ta reklamacia by bola preto zdlhava nakolko byvam v plzni a platila som to prevodom a ked platis prevod taak tomusis prevziat a tak to poslat naspet a vratia ti peniaze, komunikacia bola v poriadku, odpovedali na kazdy mail a tak ako kazdy seriozna firma ci obchod...dobierku prevziat nemusim... ja neviem ako ty ale ja bohuzial nezarabam miliony a nemam na ucte usetrene miliony, nemam nikoho kto by mi financne ppomohol taze si myslim ze je pochopitelne mat obmedzenu ciastku na experimenty ;)

buckovak
2. júl 2016

@marienka1811 tak čo sa týka reklamácie, tak to by si bola teda prvá, ktorá by s tým nemala problém (skôr si to len myslíš, lebo si to neskúsila naozaj), lebo každý doteraz písal, že absolútne nereagujú keď chcú vrátiť tovar. Aj tak je to smiešne, že to budeš brať len kvôli tomu, že máš presne túto čiastku na experimenty, ja by som si počkala teda na svoje peniaze aj pol roka, len pri tejto firme ich už nikto neuvidí práve preto, že nemajú nervy sa s nimi naťahovať.
No budeš teda kupovať od @dadanedockava ten úžasný prípravok? Možno Ti dá zľavu a oplatí sa Ti to.
a deti nemáš? Lebo potom máš dosť času, nie ako my mamičky.

timea7
2. júl 2016

@marienka1811 bohužiaľ pre nás? Dovoľ, aby som sa pobavila 😎 😎 😎 😎 , nám môže byť tvoje zdravie a tvoje peniaze ukradnuté. A nový nick, registrácia jún 2016 ...ani nepokračujem, iba sa bavím 😀 😀 😀 😀

evittam
2. júl 2016

@marienka1811 Bohužiaľ neverím tvojim rozprávkam. Neverím, že nejaká kapsulka ako napríklad PF alebo hocijaká iná pri strave, ktorú opisuješ a bez pohybu ti pomohla schudnúť....Neklam slušných ľudí!!! Keby to tak bolo- myslíš, že koľko je na svete obéznych? Fakt si trápna až smiešna ale nevadí - je to tvoja vec a tých, ktorí tomu uveria....Ale aspoň som sa pobavila v sobotu doobeda. 😉

timea7
2. júl 2016

@evittam a teraz tú O Červenej Čiapočke....

evittam
2. júl 2016

@marienka1811 A čo sa týka toho, že si nemala čas na cvičenie - veď to nevadí podľa tvojho rozpisu tvojho fyzického zaťaženia a stačilo len upraviť - poriadne stravu. A fakt vypisovať tu, že sedíš pred TV "žerieš" chipsy, rezne, majonézové šaláty, MacDonald´s a podobne a chudneš na základe toho že si predtým dáš nejakú tabletku - ty si fakt nepripadáš trápne a smiešne? Ale asi nie ....nevadí - rozumní ľudia sa zariadia podľa seba. 😉